Cum să găsești o broască țestoasă

Dacă sunteți în căutarea unui animal de companie: puteți cumpăra o broască țestoasă dintr-un magazin de animale de companie, adoptați o broască țestoasă dintr-o asociație de salvare a animalelor sau prindeți o broască țestoasă în sălbăticie. Fiecare opțiune are bonusurile și dezavantajele sale. Dacă ați pierdut o broască țestoasă de companie, atunci va trebui să înțelegeți cum funcționează țestoasele pentru a găsi animalul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cumpărarea sau adoptarea unei broaște țestoase
  1. Imagine intitulată Găsiți o țesătură de broască țestoasă 1
1. Adoptați o broască țestoasă. Contactați o organizație de salvare a animalelor. Rulați o căutare pe web a societăților de salvare din Turtle din zona dvs. Aceste organizații recuperează țestoasele de companie care au fost pierdute, abandonate, rănite sau împrăștiate altfel din casele lor. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a da o broască țestoasă o casă nouă.
  • Va trebui să vizitați un centru de adopție a broaștelor de broască țestoasă și să dovediți că veți fi un proprietar de broască țestoasă responsabilă. Asigurați-vă că înțelegeți ce înseamnă să adoptați o broască țestoasă. Aceste animale necesită îngrijire specializată și grijuliu, hrănire, carcasă și curățare.
  • Imagine intitulată Găsiți o țesătură de broască țestoasă 2
    2. Găsiți un magazin de animale de companie. Dacă există un magazin de animale de companie lângă dvs., opriți-vă și întrebați despre selecția lor de broască țestoasă. Dacă găsiți un magazin de animale de companie relativ departe, apoi sunați mai departe pentru a cere înainte de a face trek. Fiți conștienți de faptul că magazinele de animale de companie nu iau întotdeauna îngrijiri adecvate de broaște țestoase. Dacă este posibil, vizitați un magazin de animale de companie care este bine revizuit sau că a recomandat un prieten.
  • Imagine intitulată Găsiți o țesătură de broască țestoasă 3
    3. Asigurați-vă că broasca țestoasă este sănătoasă. Acest lucru este deosebit de important dacă cumpărați de la un magazin de animale de companie. În general, o broască țestoasă este sănătoasă dacă este activă, socială și receptivă la interacțiunea umană. Ar trebui să fie mobil și bine montat la coajă. Dacă nu sunteți sigur, întrebați un angajat al magazinului de animale de companie - dar nu luați cuvintele fără un bob de sare!
  • Căutați o broască țestoasă cu ochi strălucitori, clar. Ochii umpluți, răsturnați sau purpuri sunt un semn că o broască țestoasă este infectată cu boală.
  • Găsiți un animal fericit și activ. Uita-te la broască țestoasă în rezervorul său: ar trebui să se miște, să înoate și să stropească. Dacă este într-un rezervor cu alte broaște țestoase, ar trebui să fie prietenos și sociabil în jurul celeilalte animale.
  • Verificați că broasca testoasa nu este supraponderală sau subponderală. Dacă pielea sa scad din corpul său, atunci ar putea fi subponderală. Dacă nu se poate ajunge pe deplin în interiorul cochiliei, atunci ar putea fi supraponderal.
  • Metoda 2 din 3:
    Prindeți o broască țestoasă
    1. Imagine intitulată Găsiți o țesătură de broască țestoasă 4
    1. Ia în considerare lăsând o broască țestoasă în sălbăticie. Este un lucru de a cumpăra o broască țestoasă dintr-un magazin de animale de companie sau de a adopta o broască țestoasă dintr-o societate de salvare, mai ales dacă intenționați să aveți grijă de animal. Luând o broască țestoasă din habitatul său natural, însă îl elimină de la accesul la colegi, alimente și spațiu pentru a rătăci. Gândiți-vă dacă broasca țestoasă ar fi mai bine
  • Imagine intitulată Găsiți o broască țestoasă Pasul 5
    2. Găsiți țestoase sălbatice. Uită-te de-a lungul băncilor de iazuri mici, lacuri și fluxuri în mișcare lentă. Țestoase cum ar fi zone umede cu o mulțime de roci și locuri ascunse. Țestoasele sunt în special active în zori în zilele ploioase, și se mișcă foarte mult în căldura de la sfârșitul lunii mai și iunie.
  • Știți că țestoasele iubesc să sapă. O broască țestoasă se poate îngropa până la coaja sa în noroiul liber al unei bănci de nisip și poate fi greu de văzut dacă nu păstrați un ochi ascuțit. Încercați să vă loviți ușor în pete în care banca sa schimbat. Dacă simțiți ceva solid, ar putea fi o coajă de broască țestoasă.
  • Păstrați-vă ochii pentru broaște țestoase în deschidere: în curți sau parcuri sau trecerea drumului. Dacă găsiți o broască țestoasă într-un spațiu nesigur sau într-un mediu inospitalizat - cum ar fi un drum, o parcare fierbinte sau o zonă foarte uscată - luați în considerare cel puțin în cel mai apropiat iaz.
  • Imagine intitulată Găsiți o țesătură de broască țestoasă 6
    3. Prinde broasca testoasa cu mâna. Dacă broasca țestoasă este mică și ușor de atins, atunci puteți să o luați prin coajă. Se așteaptă ca broasca testoasa să se recupereze în coajă când ajungi la ea. Aveți grijă să nu agitați animalul sau să îl răniți în nici un fel. Cât mai curând posibil, puneți broasca țestoasă într-o cutie deschisă cu apă, un pic de salată și o mulțime de aer proaspăt.
  • Fiți conștienți de faptul că țestoasele pot mușca și că unii pot provoca daune grave! Nu încercați să ridicați o broască țestoasă. Se poate face, dar este o mișcare riscantă.
  • Imagine intitulată Găsiți o țesătură de broască țestoasă 7
    4. Construiți o capcană. Luați în considerare realizarea unei capcane de broască țestoasă dacă încercați, spuneți, prindeți o broască țestoasă care trăiește în grădina voastră. În primul rând, săpați o gaură adâncă și destul de abruptă pentru ca broasca țestoasă să cadă. Alternativ, susțineți o cutie de pantofi pe un baston, astfel încât broasca țestoasă să bată peste baston și se va prinde în cutie. Apoi, momeala capcana: folosiți verde cu frunze sau un pește mirositor ca tonul. Lăsați capcana peste noapte și verificați-o în fiecare zi până când prindeți broasca țestoasă.
  • Asigurați-vă că ați împușcat găurile de aer în cutia de pantofi! Nu există nici un sens în uciderea broasca testoasa.
  • Plasați capcana aproape de locul unde ați văzut broasca țestoasă. Dacă broasca țestoasă este într-un iaz, faceți capcana în apropierea țărmului apei.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unei broaște țestoase pierdute
    1. Imagine intitulată Găsiți o broască țestoasă Pasul 8
    1. Gard în zonă. Dacă ați pierdut o broască țestoasă în casă sau în curte, creați un perimetru solid care păstrează animalul să scape în continuare. Închideți ușile, mutați mobila și încercați să păstrați o idee bună despre locul în care ar putea fi broasca testoasa.
    • Să împiedice animalele mari care ar putea încerca să-l pradă pe broască țestoasă. Aceasta include câini și pisici.
  • Imagine intitulată Găsiți o țesătură de broască țestoasă 9
    2. Căutați broasca testoasa. Verificați fiecare cameră. Țestoasele se pot mișca rapid când vor să facă acest lucru, iar animalul poate să fi cerut mai departe decât vă așteptați. Priviți sub mobilier și nu faceți nicio ipoteză despre locul în care ar putea fi broasca testoasa. Se așteaptă ca acesta să fie cel mai activ în timpul zilei și să dormi noaptea.
  • Asigurați-vă că broasca țestoasă nu a căzut pe scări sau căzută dintr-un loc înalt. Blocați aceste zone de pericol, dacă nu ați făcut-o deja.
  • Ascultați pentru mișcare. Dacă aveți podele din lemn sau din lemn de esență tare, atunci ați putea să auziți zgârierea liniștită a ghearelor din broască țestoasă în timp ce merge.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască țestoasă Pasul 10
    3. Fi răbdător, dar proactiv. Încercați să părăsiți mâncarea și apa pentru broască țestoasă, astfel încât să ieșească din locul său de ascundere. Păstrați acea parte a casei liniștită, astfel încât animalul să se simtă în siguranță. Așteptați o broască țestoasă să supraviețuiască singură pentru una până la două săptămâni, în interior - dar încercați să o găsiți cât mai repede posibil pentru a minimiza orice pericol!
  • Amintiți-vă: țestoasele nu beau de obicei din mâncăruri mici de apă. Ei beau apă așa cum sunt scufundați în ea.
  • sfaturi

    Dacă adoptați o broască țestoasă, rețineți că diferitele specii de broască țestoasă au nevoi diferite. Unele țestoase sunt acvatice, în timp ce altele trăiesc în primul rând pe teren. Fiecare specie de broască țestoasă are nevoi unice, cum ar fi tipul de habitat pe care îl solicită și ce tip de alimente trebuie să mănânce.
  • Asigurați-vă că vă asigurați dublu-verificați durata medie de viață a unei anumite specii de broască țestoasă dacă intenționați să adoptați un anumit tipuri de broaște țestoase, cum ar fi broaștele de țestoase, pot trăi timp decenii și chiar până la 100 de ani!
  • Avertizări

    Dacă o broască țestoasă a venit din ochii ei, atunci poate fi infectată cu o boală. Nu cumpărați sau nici o altă broască țestoasă din jurul lui.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar