Cum se îmbunătățește la cea mai întunecată dungeon

Cea mai întunecată Dungeon este un joc de joc cu răsturnări neobișnuite, dar poate lua ceva obișnuit. Acest ghid vă va ajuta să vă faceți mai bine la jocul Indie joc dezvoltat de Red Hook Studios.

Pași

1. Utilizați corect rolurile eroilor. Fiecare dintre cei 4 eroi ai dvs. într-o expediție sunt echipate cu abilități diferite care umple diferite roluri în luptă. În prezent există 17 eroi care pot fi utilizați în expedițiile dvs. Fiecare erou este legat de un rol cu ​​abilitățile care le permit să exceleze în pozițiile lor.
  • Eroii care excelează în lupta frontală (pozițiile 1 și 2) includ Crusader, Highway, Lepper, Man-Arms, Abominare, Hunter Bounty, Hellion, Shieldbreaker și Flaggelant.
  • Eroii care excelează în spate (pozițiile 3 și 4) includ Vestal, Doctor de ciumă, Antiqueian, Occultist, Grave Robber, Arbalest, Jester și Houndmaster.
  • Imagine intitulată DD10.jpg
    Imagine intitulată DD10.jpg
    2. Cunosc statisticile eroilor tăi, cum funcționează statisticile și quirks împreună cu ceea ce fac. Cunoașterea statisticilor eroilor vă va permite să improvizați în luptă și vă va permite să știți ce este mai bine pentru ei în fiecare situație. Cunoscând ciudățenii eroilor tăi, de la pozitiv la negativ, vă va permite să creați eroi puternici și să vă pregătiți pentru cel mai rău.
  • Imagine intitulată dd8.jpg
    Imagine intitulată dd8.jpg
    3. Înțelegeți cămașa și ce puteți face cu el. Hamlet este zona principală a jocului care permite jucătorului să gestioneze și să-și îmbunătățească lista de eroi. Cheia pentru utilizarea Hamlet Ei bine este să știi cum să folosească cel mai eficient clădirile din Hamlet, împreună cu modernizarea acestora pentru a crește eficacitatea acestora.
  • Încercați să utilizați mănăstirea înainte de a utiliza taverna pentru ameliorarea stresului, deoarece taverna are o șansă mai mare de a oferi eroilor dvs. efecte secundare negative.
  • Utilizați mai întâi Blacksmith și Guild pentru a upgrade întâi abilitățile și echipamentul celor mai buni eroi, deoarece modernizarea vine cu o taxă mare la aur.
  • Verificați întotdeauna antrenorul de scenă pentru eroi, deoarece pot fi recrutați gratuit și pot veni cu echipamente și abilități mai bune decât eroii pe care îi puteți avea deja.
  • Imagine intitulată DD1.jpg
    Imagine intitulată DD1.jpg
    4. Echipați trinket-urile care sunt cele mai bune pentru fiecare erou. De exemplu, un trinket, cum ar fi un inel dur, care mărește protecția maximă și punctele de lovire ar fi cel mai bine pentru un erou de front care va absorbi cele mai multe lovituri.
  • Trinket-urile care sunt blocate într-o anumită clasă sunt, de obicei, foarte puternice și oferă beneficii care depășesc foarte mult dezavantajele acesteia.
  • Utilizați trinket-uri care susțin strategia generală a partidului dvs.
  • Imagine intitulată dd9.jpg
    Imagine intitulată dd9.jpg
    5. Știți ce eroi sunt cei mai buni pentru fiecare zonă, împreună cu dificultatea aleasă.Cu excepția conținutului descărcabil și a temniței finale, există 4 zone principale de ales: Ruinele, Warrens, Weald, și Cove. Având compoziția echipei potrivite va afecta succesul dvs. în fiecare expediție.
  • Eroii, cum ar fi Doctorul de ciumă și Crusader lucreze bine în ruine, în timp ce ele constau în dușmani care sunt susceptibili la arme sfinte și sfinte.
  • Houndmaster și vânător de recompense lucrează bine în Weald și Warrens, în timp ce constau în dușmani care aparțin fiarei și subclasa umană pe care o fac cele mai multe daune.
  • Doctorul de ciumă funcționează bine în golfuri, deoarece dușmanii sunt susceptibili la blight, împreună cu ocultistă, deoarece se ocupă mai mult de daune la ținteditch țintele.
  • 6. Alegeți dispozițiile corecte în funcție de expediția dvs. În funcție de cât de mult este expediția dvs., alegerea corectă a prevederilor este importantă deoarece sumele excesive de articole vor ocupa spațiul de inventar și vor duce la pierderea orelor suplimentare de aur, iar o lipsă de provizioane ar putea însemna moartea pentru petrecerea dvs.
  • O regulă de bază este de a vă dubla dispozițiile pe baza unei expediții (e.G., 8 lanterne pentru o expediție scurtă, 16 pentru mediu, 24 pentru mult timp și așa mai departe pentru alte elemente).
  • Știind care elemente sunt utile pentru fiecare zonă este importantă. De exemplu, nici un dușman sau curios nu necesită utilizarea antivenomului în ruine.
  • Imagine intitulată dd2.jpg
    Imagine intitulată dd2.jpg
    7. Aflați ce fac Curios și cum să profitați la maximum de ele. Curiosul poate fi interacționat cu toată expediția și poate fi interacționat cu articolele de furnizare pentru a obține beneficii din ele.
  • În funcție de ciupercile eroilor dvs., ei pot interacționa cu o curiozitate fără ca jucătorul să le direcționeze să interacționeze cu el.
  • Imagine intitulată dd3.jpg
    Imagine intitulată dd3.jpg
    8. Reglați contorul de lumină pe baza sarcinii la îndemână. Dacă doriți să finalizați expediția cu probleme minime, încercați să păstrați contorul de lumină la o lumină maximă. Dacă doriți să câștigați mai mult pradă, atunci puteți diminua lumina și puteți câștiga mai mult pradă în funcție de cât de scăzut este contorul.
  • Fiți precauți, deoarece o lumină de dimmer va duce la dușmani care să facă mai multe daune și să ofere mai multe hit-uri critice.
  • Imagine intitulată dd4.jpg
    Imagine intitulată dd4.jpg
    9. Scoateți spatele inamicului (pozițiile 3 și 4) cât mai repede posibil. Acești dușmani se vor dovedi cel mai supărător, deoarece sunt mai greu de atins, au o dodge generală mai mare și sunt dușmanii care se ocupă în principal de daune bazate pe stres.
  • Se recomandă să aveți cel puțin două membri de partid care să facă deteriorarea frontierelor.
  • Imagine intitulată dd5.jpg
    Imagine intitulată dd5.jpg
    10. Învățați să vă ocupați în mod fiabil de stres. Stresul excesiv vă va oferi suferințele eroi, ceea ce le va face să acționeze forțat pe cont propriu. Știți care dușmani să ia în jos mai întâi, împreună cu utilizarea fiabilității de stres, care reduc cantitatea totală de stres pe care îl primește eroul dvs.
  • Există o șansă de 25% ca un erou să devină virtuos și să câștige statistici sporite și beneficii puternice atunci când ajung la 100 de stres. Această șansă este destul de scăzută și nu ar trebui să se bazeze pe.
  • Imagine intitulată dd6.jpg
    Imagine intitulată dd6.jpg
    11. Utilizați camping cu înțelepciune. Utilizarea abilităților corecte și a dispozițiilor corecte se va asigura că echipa dvs. este potrivită pentru a continua orice expediție. Asigurați-vă că aveți suficientă mâncare, astfel încât echipa dvs. să nu mai foame și să folosească abilități care sunt cele mai potrivite pentru situația dvs. - cum ar fi vindecarea oricăror eroi care sunt scăzute de sănătate sau de-stresarea oricăror eroi care au o sumă excesivă de stres.
  • Există o șansă de a fi ambuscadă după terminarea campingului. Se recomandă să aveți un erou care să împiedice ambuscade în timpul nopții prin abilități ca o ambuscadă poate însemna diferența dintre o expediție de succes și pierderea eroilor tăi.
  • 12. Știți că eroii dvs. vor muri și vor aștepta cel mai rău. Acest lucru este declarat în introducerea jocului ori de câte ori jocul este boot. Nu vă supărați dacă pierdeți un erou - mai degrabă, învățați ce a mers prost și cum vă puteți îmbunătăți de la ea.
  • sfaturi

    Țineți minte decalajul în dificultate atunci când intrați într-o expediție de campion este mult mai mare decât atunci când ați intrat într-o expediție de ucenici sau veterani, ca expediții de campion au monștri cu statistici mult mai mari și o șansă mare de a întâmpina monștri mai mari.
  • Se recomandă să se concentreze asupra nivelurilor de stres asupra sănătății ori de câte ori este posibil, deoarece sănătatea este recuperată pe deplin când se întoarce la Hamlet, dar stresul va rămâne cu eroii dvs., dacă nu se ocupă de.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar