Cum să te înțelegi cu câinele tău

Obținerea împreună cu câinele dvs. este fundamentul pentru relația dvs. Vrei ca relația ta să fie construită pe încredere, afecțiune și respect față de celălalt. Obținerea împreună cu câinele dvs., legarea cu ei și înțelegerea dorințelor și nevoilor lor sunt toate modalitățile importante de a construi la fundația dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Învățați să citiți limbajul corpului câinelui
  1. Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 1
1. Identificați limbajul corpului fericit. Învățând cum să identificați limba corpului câinelui când sunt fericiți vă va informa când vor să vă atragă atenția și să jucați. Limbajul corpului va juca un rol important în relația dvs. cu câinele dvs. și că puteți citi cu precizie răspunsurile câinelui dvs. vă va ajuta să vă întâlniți între ele. Iată câteva limbi ale corpului obișnuit, că câinele dvs. este fericit:
  • Poziția corpului relaxat
  • Coada entuziastă
  • Coada de prăbușire a podelei
  • Juca arcul în care capătul lor din spate este în aer în aer cu coada lor în timp ce capătul lor din față este în jos pe pământ.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 2
    2. Căutați semne de anxietate. Un câine anxios indică faptul că se simt inconfortabil într-o anumită situație și sunt stresați. Când câinele dvs. este anxios, ar trebui să încercați să abordați cauza anxietății lor. Iată câteva semne comune de anxietate la câini:
  • Brusc zgârierea și mușcarea la labele lor sau la o altă parte a corpului
  • Căscați când nu sunt obosiți
  • Mișcând limba sau linge rapid buzele cu doar vârful limbii lor
  • O laba a crescut
  • Ochi de jumătate de lună cu albii lor arătând în jurul jantei sau colțurilor
  • Acesta este un semn de stres sever. Este posibil ca câinele dvs. să fie pe punctul de a mușca din frică.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. pasul 3
    3. Ușurați anxietatea lor. Când câinele dvs. este anxios, este de obicei datorită mediului sau unei cauze externe. Câinele dvs. se poate simți inconfortabil într-o situație deoarece sunt speriat, simt defensiv sau doresc doar să rămână singur. Cea mai bună modalitate de a ușura anxietatea unui câine este să le dea spațiu. Un câine anxios are nevoie de spațiu să se calmeze și să-și amelioreze stresul. Puteți încerca să le vorbiți cu o voce liniștită și liniștită, dar să aibă un timp singur.
  • Dacă sunteți în stare să încercați să scoateți câinele din situația stresantă într-un mediu mai calm.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 4
    4. Aveți grijă de pozițiile defensive. Când câinii sunt defensivi sau arată comportamente de evitare, doresc să se îndepărteze dintr-o situație și pot percepe ceva ca o amenințare. Câinele dvs. poate arăta aceste comportamente la un parc de câine și indică faptul că sunt frică sau nerăbdători să fie în jurul acestor câini.
  • Baringul dinților
  • Părul în picioare pe spate
  • Creșterea profundă
  • Git rigid cu picioare
  • Starea prelungită
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 5
    5. Creați un spațiu sigur pentru câinele dvs. Câinii au nevoie de zone în care se simt în siguranță, sigur și confortabil. Aceasta ar putea fi cutia, patul sau un scaun vechi în care își doresc să-și petreacă timpul. Este un loc unde pot merge și se pot relaxa, dormi sau juca cu o jucărie. Lăsați-i să-și lase jucăriile acolo și să o trateze ca parte a teritoriului lor. Acest lucru vă oferă câinelui un spațiu în care pot merge când se simt stresați, obosiți sau doresc doar o pauză de acțiune.
  • Metoda 2 din 3:
    Interacționând cu câinele dvs
    1. Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 6
    1. Exercițiu cu ei. Exercitarea este o parte importantă a rutinei câinelui dvs. și este necesar să le păstrați fericiți și sănătoși. Exercitarea împreună vă va ajuta să vă întăriți relația cu câinele dvs. și să vă petreceți timp împreună. Porniți rutina obișnuită a exercițiilor și mergeți pentru plimbări lungi, luați-le drumeții, sau mergeți la o plajă sau la un lac prietenos cu câinele. Câinele dvs. va aprecia petrecerea timpului cu dvs. și se va distra.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 7
    2. Joacă jocuri distractive cu câinele tău. Încercați să jucați o varietate de jocuri diferite cu câinele dvs. Aceasta este o modalitate excelentă pentru dvs. și câinele dvs. de a lega, plus este o modalitate bună pentru voi doi să vă întâlniți. Încercați jocuri cum ar fi remorcherul de război, ascundeți și căutați și luați. Ori de câte ori găsiți un joc pe care câinele dvs. îl place într-adevăr, puteți rămâne cu el și căutați modalități de a păstra distracția jocului. De exemplu, dacă câinele dvs. iubește preluarea, puteți folosi diferite tipuri de bile sau aruncați bilele multiple la un moment dat. Acest lucru vă ajută ca câinele să vă asocieze cu distracție și fericire.
  • Jocurile au bonusul adăugat de a oferi câinelui dvs. o parte din exercițiul de care trebuie să fie sănătoși.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 8
    3. Stabilirea regulilor și aplicați-le în mod consecvent. Relația dintre dvs. și câinele dvs. trebuie să fie construită pe încredere reciprocă și afecțiune, iar câinele dvs. trebuie să recunoască că sunteți încă șeful. Set reguli pentru câinele dvs. și fiți în concordanță când le puneți în aplicare. Câinele dvs. va deveni confuz când vă strigați la capătul să coborâți pe canapea într-o zi și apoi să-i lăsați să vă sfătuiască pe canapea a doua zi. Să fie în concordanță cu regulile pe care le-ați stabilit, indiferent de acestea și să vă asigurați că câinele respectă aceste limite sănătoase.
  • O relație sănătoasă cu câinele dvs. necesită disciplină și armare. Utilizați armarea pozitivă, cum ar fi lauda sau tratați, pentru a întări comportamentele bune pe care doriți ca câinele dvs. să îl urmeze.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 9
    4. Lăsați câinele vostru să vă vadă în timp ce vă hrăniți. Mai degrabă decât să-și dau mâncarea de câine într-un castron și să plece departe, să vă uitați câinele în timp ce vă portiți mâncarea și să le dați-le. Nu numai că este o modalitate bună de a întări comenzile de antrenament ca starea și șederea, acest lucru vă arată câinele că sunteți responsabil.
  • Dă-ți câinele să stea și să te urmărești în timp ce îți pregătești mâncarea, astfel încât ei să formeze o asociere puternică pozitivă între tine și mâncarea lor.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 10
    5. Utilizați armarea pozitivă și laudă. Ar trebui să utilizați o armare pozitivă și laudă pentru a vă încuraja comportamentele bune ale câinelui și pentru a le spune că apreciați eforturile lor. Când stau pe comandă, spune-le "Loc de muncă bun," sau "băiat bun," sau le puteți da un mic tratat. Chiar dacă câinele dvs. nu înțelege cuvintele exacte, ei răspund la tonul vocii și știu că aceste fraze înseamnă că sunteți mulțumiți de ei.
  • Puteți încorpora o armare pozitivă în timpul antrenamentului și în relația dvs. de zi cu zi cu câinele dvs.
  • 6. Încercați să vedeți lucrurile din perspectiva câinelui dvs. Câinele dvs. nu are emoții și motive umane.Când câinele dvs. afișează un comportament inadecvat, încercați să luați în considerare situația ca și cum ați fi un câine. Gândirea la lucrurile din această perspectivă vă poate ajuta să vă arătați obiectiv la situație și să identificați lucrurile pe care le puteți schimba pentru a vă îmbunătăți relația.
  • De exemplu, dacă câinele dvs. PEED înăuntru, ar trebui să vă întrebați dacă sunteți acasă la timp pentru a lăsa câinele. Câinele tău nu a făcut pipi pe covor pentru că sunt supărat pe tine. În viitor, asigurați-vă că câinele dvs. este capabil să folosească baie la fiecare câteva ore.
  • Dacă câinele dvs. a percheziționat gunoiul, nu este neapărat pentru că ei sunt foame. Dacă arunci ceva gustos în gunoi, scoateți gunoiul imediat, astfel încât câinele dvs. nu este tentat. Plasați o greutate în partea de jos a poate, cumpărați o cutie cu un capac de blocare sau ambele.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 11
    7. Adresa problemelor comportamentale cu formarea. Nu este neobișnuit ca câinii să aibă un fel de problemă comportamentală, cum ar fi lătratul neîncetat, sărind pe oameni sau să fie posesiv asupra alimentelor și obiectelor. Aceste probleme de comportament pot pune un amortizor asupra relației dvs. cu câinele dvs. și ca proprietar, depinde de dvs. să le adresați prin instruire. Când îți antrenezi câinele Opriți lătratul sau să ușureze anxietatea de separare, vă veți îmbunătăți relația. Problemele comportamentale de câine iese adesea dintr-o lipsă de structură, de rutină și de formare.
  • Armarea pozitivă vă va recompensa câinele pentru comportamentele pe care doriți să le doriți și veți descuraja câinii de la comportamentele negative continue. Armarea negativă, cum ar fi strigătul sau devenind agresiv cu câinele dvs., nu va rezolva problema.
  • Nu toate problemele comportamentale pot fi corectate la domiciliu. Poate doriți să contactați un antrenor de câini care se specializează în aceste probleme dacă problema nu este rezolvată prin instruire.
  • Metoda 3 din 3:
    Legarea cu câinele dvs
    1. Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 12
    1. Petreceți timp cu câinele dvs. Relația dvs. cu câinele dvs. va fi întărit atunci când vă petreceți mai mult timp împreună. Petreceți timpul de calitate cu câinele în care interacționați unul pe unul, cum ar fi atunci când jucați un joc sau mergeți la o plimbare. Dați-le atenția deplină în acest timp și arătați-le că sunteți implicați în ceea ce fac.
    • Acest lucru este deosebit de important dacă vă petreceți majoritatea zilei de la câinele dvs. Timpul de calitate devine foarte important atunci când vedeți mai puțin unul de celălalt pe tot parcursul zilei, deci faceți-o o prioritate.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 13
    2. Dați-le tratate speciale. Din când în când, un tratament special vă poate străluci ziua câinelui. Le arată că le iubești și că te-au plăcut. Puteți da un tratament special după o zi deosebit de bună împreună, când tu și câinele tău au ajuns bine.
  • Asigurați-vă că le dați un tratament care este sigur pentru câini. Este, în general, cel mai bine să evitați să dați câinii alimente umane, deoarece conține mai multe calorii decât au nevoie. Le-ai putea da un os crud, un tratat special de câine sau câteva dintre tratamentele lor preferate.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. Pasul 14
    3. Aflați cumva și nu-i place câinele. Când știi ce îi place câinele tău, poți să încorporezi câteva dintre aceste lucruri în viața ta de zi cu zi și să ajuți să eviți lucrurile pe care nu le plac. De exemplu, dacă știți că câinele dvs. are câteva jucării preferate, îi place zgârieturile pe cap și mergând la plimbări lungi când este însorită, puteți face un punct pentru a face aceste lucruri. Acest lucru demonstrează, de asemenea, că respectați câinele și relația dvs.
  • Când știi ce-ți place câinele tău, ca niște zgomote puternice sau să fii îmbrățișat, poți evita aceste lucruri. Câinele tău va veni să-și dea seama că încerci să-i faci fericiți și te va iubi pentru asta.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu câinele dvs. pasul 15
    4. Fii afectuos fizic. Există dovezi că contactul fizic între dvs. și câinele dvs. eliberează hormoni în ambele creieruri care vă fac pe amândoi să vă simțiți fericiți și în siguranță. Acest contact ar putea veni din îngrijirea, jocul, mângâierea și zgârierea.Afecțiunea fizică între dvs. și câinele dvs. arată că aveți încredere reciprocă și că vă pasă unul de celălalt.
  • sfaturi

    Tu și câinele tău aveți o relație specială și ca orice relație, este nevoie de muncă pentru a menține. Relația trebuie construită pe încredere reciprocă, iubire și respect și va lua pentru ca aceste lucruri să se dezvolte. Nu vă așteptați ca voi și un câine nou să se adune imediat, relația cu dezvoltarea în timp.

    Avertizări

    Ascultați limbajul corpului câinelui. Când sunt defensive sau agresive, înapoi și lăsați-le în pace. Trebuie să-i respectați limitele și să vă păstrați în siguranță.
  • Nu vă ridicați niciodată vocea la câinele dvs. sau loviți-le.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar