Cum să se blocheze cu câinele tău

Deși câinele este cunoscut ca cel mai bun prieten al omului, puteți uneori să vă simțiți că câinele dvs. este mai mult o cunoaștere strânsă. Dacă doriți cu adevărat să vă legați cu câinele dvs. pentru a vă aprofunda relația și pentru a vă simți mai conectat, atunci cel mai important lucru este că sunteți dispus să puneți în timp pentru a încerca lucruri noi, precum și pentru a vă îmbunătăți dragostea, afecțiunea și Comunicarea cu animalul dvs. preferat. Legarea cu câinele dvs. este vorba despre lăsându-i să știe cât de mult înseamnă pentru tine, în timp ce petrec suficient timp cu el pentru a-ți pune banii în cazul în care gura ta este.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea de activități de legare
  1. Imagine denumită legătura cu câinele dvs. pasul 1
1. Du-te drumeții. Un lucru distractiv pe care îl puteți face pentru a crea o legătură mai puternică cu câinele dvs. este să mergeți pe o excursie cu el sau cu ea. Doar petreceți dimineața sau după-amiaza târziu, verificând un nou munte, parc sau o zonă plină de natură cu câinele dvs. și bucurați-vă de explorarea în aer liber cu el. Păstrați câinele pe o lesă, dacă nu sunteți într-o zonă sigură în care este bine ca el să fugă. Asigurați-vă că zona de drumeții permite câinilor în avans și că aveți puțină apă și tratați la îndemână pentru creatura dvs. preferată.
  • Efectuarea unei rutine de drumeții cu câinele dvs. cel puțin o dată pe săptămână vă poate ajuta să vă întăriți legătura.
  • Pe măsură ce vă faceți griji, acordați atenție la ceea ce îi place câinele dvs. sau nu-i place. Vedeți dacă preferă să urce pe munți, jucând în zone împădurite sau explorarea terenului lângă apă. Nu-l face să facă ceva ce nu vrea să facă.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 2
    2. Du-te pe un picnic. Câinii iubesc să fie afară, și dacă doriți să vă legați cu câinele dvs., ar trebui să găsiți cât mai multe modalități de a fi în aer liber cu câinele sau întreaga familie posibil. Luați câinele într-un parc frumos, destul de frumos într-o zi caldă, aduceți niște mâncare prietenoasă câinelui și niște mâncare obișnuită pentru familia dvs. și aveți o legătură plăcută cu animalul dvs. de companie. Doar asigurați-vă că vă dați câine atenția pe care o merită dacă sunteți cu alți oameni. Puteți chiar să vă luați câinele pentru o plimbare în jurul zonei de picnic.
  • Acest lucru poate fi, de asemenea, un moment minunat pentru a juca Frisbee sau pentru a prinde cu câinele dvs. sau doar pentru a lăsa câinele dvs. să fugă gratuit. Ori de câte ori vă lăsați câinele să fie fericit și gratuit, veți consolida legătura dvs. pentru că vă va asocia cu sentimente bune.
  • Imagine denumită legătura cu câinele dvs. pasul 3
    3. Dă-ți câine atenția ta când mergi pe plimbări. Când luați câinele dvs. pentru plimbări zilnice, nu discutați pe telefonul tot timpul, derulați prin telefon, discutați cu prietenii sau vecinii dvs. sau lăsați-vă mintea să devină. În schimb, discutați cu câinele dvs. și lăsați-l să știe ce este un băiat bun, ia timpul să-l petreci și chiar să încercați să vă aducă pașii în sincronizare cu câinele dvs. pentru a vă aprofunda legătura.
  • Uită-te la timpul tău de mers pe jos cu câinele dvs. ca un timp pentru a fi împreună, nu ca un moment pentru tine la multi-sarcină.
  • De asemenea, puteți merge cu câinele dvs., dacă îi place să facă acest lucru cu dvs. Rularea și respirația în sincronizare vă pot face cu adevărat să vă simțiți conectați.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 4
    4. Jucați "Ascundeți și Sniff."Dacă aveți doar câteva minute în ziua dvs., puteți să vă arătați câinele dvs. preferat, și apoi să îl ascundeți într-o locație ușor de găsit. El va iubi să joace acest joc și va fi recompensat cu tratamentul odată ce o găsește. Îi poți spune ce un băiat bun este că a jucat jocul și pentru a fi atât de inteligent. Dacă nu poate găsi tratamentul și începe să se frustrate, apoi să-l aibă, așa că nu începe să te resentimenteze pe tine sau să se simtă ca și cum nu poate câștiga jocul.
  • Dacă aveți doar trei minute de rezervă pe zi, asta este tot ce aveți nevoie pentru a juca acest joc. Puteți face acest ritual o parte din dvs. și rutina de legare a câinelui.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 5
    5. Joacă Frisbee cu câinele tău. O altă modalitate de a lega cu câinele tău este să joci Frisbee cu el. Luați-l într-un parc sau în curtea voastră, dacă aveți suficientă cameră și petreceți cel puțin 15 minute, aruncându-l pe Frisbee la câinele tău, lăsându-l să-l prindă în gură și să-l aștepte să-l aducă înapoi la tine. Acest joc vă poate oferi atât dumneavoastră, cât și câinelui dvs. un antrenament mare și vă poate face să vă simțiți și mai aproape unul de celălalt.
  • Puteți face un ritual al acestuia, luându-vă câinele într-un parc în fiecare weekend, lăsându-l să știe că acesta va fi "Timpul tău Frisbee."
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 6
    6. Redați captura cu câinele dvs. Dacă Frisbee este prea fantezist pentru dvs. și câinele dvs., puteți juca întotdeauna cu el, indiferent dacă utilizați un baseball sau un os vechi. Indiferent de tratați sau jucăria pe care o utilizați, asigurați-vă că câinele dvs. vă place foarte mult să alergați după el și să-l aduceți înapoi. Dacă este un cățeluș, este posibil să trebuiască să-i petreci ceva timp pentru a-l juca în mod corespunzător.
  • Jocul de captură vă permite câinele să vadă că timpul dvs. împreună nu este vorba despre afaceri și că uneori, trebuie doar să aveți o distracție bună curată împreună.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 7
    7. Pet câinele cu scopul. Un alt lucru pe care îl puteți face pentru a vă aprofunda legătura cu câinele dvs. este de a-l anima cu scopul. Nu doar să-ți petreci câinele absentmindly când te uiți la computerul tău, vorbind cu un membru al familiei sau vizionați TV. Lăsați câinele să vadă că vă pasă cu adevărat de el, făcându-l în timp ce îl priviți în ochi și spune-i că este un băiat bun și asigurându-i să-i dea o mică dragoste.
  • Îl puteți numi chiar spre tine pentru a începe sesiunea de petting. Folosind numele lui, pe măsură ce îl animați întărește legătura cu câinele dvs.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 8
    8. Lăsați câinele să aleagă o jucărie. Un alt lucru pe care îl puteți face pentru a vă întări legătura cu câinele dvs. este să-l lăsați să-și aleagă jucăria preferată la magazinul de animale de companie. Luați-l la magazin și dați-i câteva minute pentru a explora opțiunile și pentru a alege jucăria că este cel mai atras. Adesea, nu va dura prea mult pentru câinele dvs. la zero într-o nouă adăugare la binul său de jucărie. Ia timpul să-l lași să aleagă ceva, să cumpere articolul pentru el, apoi să meargă acasă și să se joace cu el. Acest lucru vă va arăta câinele cât de comis sunteți la fericirea lui.
  • Nu aveți nevoie să-i aduceți o nouă jucărie foarte des, fie. Acest lucru nu vă va ajuta neapărat să vă obligați, dar luați timp pentru a alege jucăria perfectă din când în când vă va întări conexiunea.
  • Imagine intitulată Iubiți câinele dvs. Pasul 10
    9. Faceți trucuri cu câinele dvs. Construirea unei legături cu câinele dvs. nu ar trebui să fie greu. A face trucuri cu câinele dvs. le învață lucruri noi.Acest lucru vă poate construi și câinii de sine. Fiind un profesor pentru câinele tău, îi poți face să se simtă foarte mult despre tine.
  • Imagine intitulată Preveniți căpușe pe câinii Pasul 8
    10. Aveți grijă de câinele dvs. Hrăniți câinele sau dați apa de câine, acest lucru vă arată câinele pe care îl iubiți. Ia-i pe o plimbare. Dacă nu sunt vechi, aveți probleme de picior / șold, atunci acest lucru este distractiv pentru tine și câinele tău. Vă oferă atât exerciții fizice, cât vă poate face fericiți. Dați-le o baie. Chiar dacă câinele dvs. nu-i place, îi folosește și construiește încredere.
  • Partea 2 din 3:
    Tratarea câinelui cu respect
    1. Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 9
    1. Petrecem timp împreună. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă lega cu câinele dvs. este într-adevăr să petreceți ceva timp de calitate cu el. Doar sculptând timpul să vă acordați atenție câinelui dvs. și să-i dați dragostea pe care o merită atât de mult este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă întări legătura. Deși încearcă activități noi pentru a păstra lucrurile interesate și pentru a vă menține câinele fericit poate face o diferență, lucrurile importante este că petreceți timp cu câinele dvs., indiferent dacă vă uitați la televizor împreună, mergeți la o plimbare sau doar agățat în curte.
    • Poate fi greu să faceți timp să fiți împreună cu câinele dvs., mai ales dacă aveți o muncă exigentă sau un program școlar. Deși dă-ți câinele toată atenția ta atunci când ești împreună este cel mai bun lucru pe care îl poți face, fiind în jurul casei când este acolo în timp ce face altceva este mai bine decât nimic. Dacă puteți găsi o modalitate de a face unele dintre lucrările sau de a studia că ați îndepărta în mod normal de la casă acasă, câinele dvs. va aprecia și vă va simți mai aproape de dvs.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 10
    2. Fii consistent. Fiind consecvente este la fel de importantă atunci când disciplinează un copil așa cum este atunci când încercați să vă legați cu câinele dvs. Dacă doriți să dezvoltați o relație puternică cu câinele dvs., atunci ar trebui să vă asigurați că sunteți consecvenți în cuvintele și faptele voastre. Dacă există o anumită parte a casei în care câinele dvs. nu poate merge niciodată, nu o interzice într-o zi și apoi merge acolo în următorul, când ești prea obosit să aplice regulile. Dacă îi dați iubirea și strângerea și armarea verbală pozitivă atunci când face ceva bun, ca să meargă la baie în locul potrivit, atunci asigurați-vă că faceți întotdeauna asta, așa că câinele dvs. nu se confundă dacă face sau nu ceva corect.
  • Câinii iubesc având o rutină pe care o pot urma, astfel încât ei pot înțelege mai bine lumea, precum și relația ta. Încercați să fiți cât mai consecvent posibil în tot ceea ce faceți, de la a-i da laudă să încerce să-i învețe o lecție.
  • Imagine denumită legătura cu câinele dvs. Pasul 11
    3. Fii afectuos. Un alt lucru pe care îl puteți face pentru a vă întări legătura cu câinele dvs. și pentru a-i da dragostea pe care o merită este să fie afectuoasă cu el. Pet câinele, spune-i că este un băiat bun, îl zgâriați în spatele urechilor sau faceți tot ce trebuie să faceți pentru al lăsa să știe că este cu adevărat special și că îi pasă de el. Dacă îl lăsați să se încadreze în pat cu tine, atunci faceți asta și strângeți-l aproape de el, ca să-l lase să vadă cât de mult înseamnă pentru tine.
  • Puteți fi afectuos în cuvintele dvs., precum și acțiunile dvs. Spune-i câinelui că este un băiat bun ori de câte ori merită-o și îl duc la laudă, precum și cu strângere. S-ar putea să nu credeți așa, dar câinele dvs. într-adevăr va putea spune diferența dintre vocea dvs. când vă simțiți supărată și când sunteți mulțumit de el.
  • Fi încurajator. Când câinele dvs. încearcă ceva nou și eșuează, spuneți-i că este un băiat bun și îl arată că ar trebui să încerce, să încerce din nou.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 12
    4. Rămân calm. Deși este posibil să nu fie posibilă întotdeauna calm, mai ales dacă câinele dvs. a făcut ceva pentru a vă supăra cu adevărat, ar trebui să lucrați la menținerea răcoroasă în timp ce lăsați câinele dvs. să știe că este greșit atunci când face ceva greșit. Dacă începeți să strigați, pierdeți temperamentul sau aruncarea lucrurilor, atunci câinele dvs. va fi speriat de dvs. și poate simți că nu poate avea încredere în tine. Dacă vă simțiți furios, respirați adânc, plecați și reveniți la câinele dvs. când vă simțiți mai calm.
  • Câinii sunt foarte intuitivi. Ei vor putea să vadă că te-au supărat și se vor simți rău despre asta, chiar dacă nu țipi sau nu-ți pierzi temperamentul.
  • Asigurați-vă că comunicați clar cu câinele dvs. În loc de a deveni emoțional, spune-i ce a făcut și a face regulile tale clare pentru el.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 13
    5. Au limbajul corpului drept. Dacă doriți să vă aprofundeți legătura cu câinele dvs., atunci ar trebui să fiți atenți la limba corpului vostru. Vrei să fii abordabil și ne-amenințat câinele tău și să-l facă să se simtă la fel de iubit și cât mai binevenit posibil. S-ar putea să nu vă dați seama chiar că îl trimiteți semnale negative fără semnificație. Dacă doriți să aveți o limbă pozitivă a corpului atunci când vorbiți cu câinele dvs., iată câteva lucruri pe care le puteți lucra la:
  • Coborâți la nivelul ochilor cu câinele când vorbiți sau jucați cu el cât de mult puteți.
  • Mențineți postura în poziție verticală când vă antrenați câinele, așa că știe că vrei să spui afaceri.
  • Nu-ți lovi câinele sau nu-l îndreptați într-o manieră negativă sau se va speria de mâini.
  • Dacă câinele tău este mic, nu-l turnați peste el sau să-l mulțimi sau se simte sufocat.
  • Nu vă priviți chiar în ochii câinelui dvs. pentru mai mult de o secundă sau două. El poate lua acest lucru ca o amenințare sau o provocare.
  • Imagine denumită legătura cu câinele dvs. Pasul 14
    6. Să cunoști personalitatea câinelui tău. Dacă vrei cu adevărat să poți lega cu câinele tău, atunci ar trebui să ajungi la personalitatea sa. Câinii sunt la fel ca oamenii. Unii sunt timizi, unele sunt mai ieșite, unele sunt moale, iar unele sunt ușor de excitat. Cunoașteți ce este ca câinele dvs., de când el tinde să obțină cel mai obosit de ceea ce îl face nebun, indiferent dacă sunt vecinii dvs., muzica tare sau un anumit tip de mâncare. Luând timp pentru a cunoaște câinele dvs. vă va ajuta să vă întăriți legătura, deoarece vă veți simți mai bine echipat pentru a face față lui.
  • Dacă câinele dvs. este mai ieșind, atunci ar trebui să vă petreceți timpul să agățați cu alți câini și oameni. Dacă este mai timid și are nevoie de o vreme să se încălzească până la oameni, atunci nu va aprecia dacă încercați să îl prezentați la cincizeci de prieteni deodată.
  • Cunoașteți și vârfurile și văile energetice ale câinelui. Dacă este mai mult hiper dimineața, asigurați-vă că vă aflați într-o mulțime de activități, apoi în loc să o forțați în seara, când va fi mai mic și poate doar să se culce.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând în plus
    1. Imagine intitulată legătura cu câinele dvs. pasul 15
    1. Dați câinii dvs. un masaj relaxant. Majoritatea oamenilor nu iau timp să-și dea câinii un masaj. Deși s-ar părea prostie, petreceți doar 20 de minute o dată sau de două ori pe săptămână, oferindu-vă câinelui un masaj frumos, relaxant vă poate ajuta să vă aprofundeți legătura. Masați-l așa cum ați fi un om - în spatele urechilor, pe gât, pe spate, și oriunde pare să-L facă să se simtă bine. Începeți ușor și aprofundați masajele dacă câinele dvs. pare să-l placă. Aceasta va fi o modalitate excelentă de a vă conecta fizic cu câinele dvs.
    • Fiecare câine este diferit. Unii doresc să fie masați, în timp ce unii se pot încălzi din înțelepciune. Obțineți o senzație pentru ceea ce îi place câinele dvs. pe măsură ce încercați această nouă activitate de legare. Dacă preferă să fie mângâie, atunci nu forțați-o și lipiți de asta.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 16
    2. Luați câinele să lucrați sau la un bar sau la un restaurant. Dacă lucrați într-un birou mai de șold care vă permite să vă aduceți câinele să lucreze, apoi luați-l să lucrați cu dvs. din când în când, dacă îl puteți schimba. Deși va trebui să tindă un pic de câine și să nu fiți capabili să-l aveți toată ziua, luând câinele la locul de muncă vă poate întări legătura într-un mediu complet nou. Faceți un efort pentru a vă încorpora câinele în alte aspecte ale vieții voastre. Dacă există un bar sau un restaurant prietenos de câine în cartierul tău, adu-ți câinele acolo o dată, așa că te poți distra cu prietenii tăi în timp ce lasă câinele tău să se plimbe puțin.
  • Făcând efortul de a vă lua câinele cu dvs. vă va ajuta să vă obligați pentru că va fi fericit că nu doriți ca el să fie cooperat toată ziua.
  • În plus, câinele dvs. se poate întâlni cu alți câini la aceste baruri sau restaurante pe care ar putea dori să le joace, așa că va iubi timpul social suplimentar.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 17
    3. Introduceți câinele dvs. în competiții de formare. Dacă v-ați instruit câinele dvs. bine și gândiți-vă că concursurile de formare sunt calea de a merge, apoi un alt mod pentru dvs. și câinele dvs. pentru a vă lega este să intrați în competiții. Puteți petrece mai mult timp să vă îngrijească câinele, învățându-l trucuri și călătoresc cu câinele dvs. Deși acest lucru nu este pentru toată lumea, dacă v-ați angajat să vă antrenați câinele, aceasta poate fi o mare activitate de legare.
  • Intrarea câinelui dvs. în competiții va însemna că trebuie să cheltuiți o mulțime de timp de calitate cu câinele dvs. Ce ar putea fi mai bun decât asta?
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 18
    4. Urmăriți împreună un film tematic pentru câini. Deși s-ar putea suna prostie și câinele dvs. nu va ști cu adevărat că se uită la un câine la televizor, puteți avea un timp frumos vizionând un film tematic cu câinele. Puteți viziona Lassie, legată de domiciliu, doamnă și tramp, sau un număr de alte filme tematice de câine în timp ce se află cu creatura preferată pentru câteva ore. Acordați atenție câinelui dvs. în timp ce vizionați filmul și asigurați-vă că îi dați o mulțime de afecțiune, mângâierii și poate chiar câteva tratamente.
  • Stabilirea de-a lungul timpului pentru a viziona un film cu câinele dvs. vă va lăsa să încetinească și să vă petreceți câinele fără a crea o grămadă de planuri elaborate pentru timpul de îmbinare. Deși activitățile sunt frumoase, așa că este doar să agățați, la fel ca atunci când vă petreceți cu oamenii.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 19
    5. Luați câinele într-o casă de îngrijire medicală sau la spital. Unele case de îngrijire medicală sau spitale au programe care vă permit să aduceți câinii dvs. pentru a ajuta la majorarea pacienților bolnavi. Uită-te în spitalele dvs. de vecinătate și casele de îngrijire medicală pentru a vedea dacă vă puteți aduce câinele la unul dintre aceste programe. Aceasta poate fi o modalitate excelentă pentru dvs. și câinele dvs. pentru a împărtăși dragostea cu oamenii aflați în nevoie și pentru a aduce bucurie vieții lor. Câinele dvs. va iubi timpul social și atenția și va aprecia efortul pe care l-ați făcut să îl aducă într-un mediu nou.
  • Este o situație câștigătoare. Nu numai că vă veți ajuta comunitatea, dar veți fi legați cu câinele dvs. într-un mod nou.
  • Imagine intitulată Bond cu câinele dvs. Pasul 20
    6. Du-te pe o călătorie cu câinele tău. Un alt lucru pe care îl puteți merge mai departe și dincolo de legătura dvs. cu câinele dvs. este să mergeți într-o călătorie cu el. Nu trebuie să mergeți foarte departe - doar o călătorie de weekend sau o călătorie lungă spre un lac sau un parc va face. Lăsați câinele să stea pe scaunul din față sau din spate, să se rotească pe fereastră și să-l simtă pe briza pe față. Câinele dvs. va aprecia acest timp special pe care îl petreceți împreună și vă va iubi libertatea drumului deschis, precum și timpul petrecut împreună.
  • Luați călătoria într-o destinație distractivă, prietenoasă pentru câini, cum ar fi un parc sau o plajă. Faceți experiența tuturor despre lăsarea câinelui dvs. să vă îndepărteze în timp ce vă distrați cu dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Întotdeauna îngrijiți câinele dvs. Câinele dvs. va aprecia tratamente, plimbări și, bineînțeles, belly-ul clasic!
  • Dacă aveți un câine mare, alegeți un Frisbee greu și puternic. Unul din material ușor poate fi rupt sau mestecat.
  • Lucrați cu câinele dvs. pentru a construi o legătură și înțelegere. Nu lovit sau strigă la câinele tău.
  • Luați-l pe Thedog la cursuri de instruire și ascultare. Câinele dvs. va fi mai loial și va realiza prin aplicarea pozitivă că sunteți cel responsabil.
  • Avertizări

    Nu o forța! Legarea nu se întâmplă în decurs de 24 de ore. Da-i timp, iar câinele tău va fi cel mai bun prieten pentru totdeauna!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar