Cum să creați gerbili

Gerbils fac animale de companie excelente, iar reproducerea lor este o modalitate bună de a trece trăsături favorabile. Fiecare gunoi este de obicei compus din aproximativ 6 tineri, cunoscuți sub numele de pui. Dacă vă gândiți să vă reproduceți gerbilitățile, asigurați-vă că se înțeleg unul cu celălalt, astfel încât să se poată împerechea. Odată ce puii se nasc, este ușor să le aibă grijă de faptul că părinții fac cea mai mare parte a muncii. Când gerbili-urile dvs. sunt crescute, veți avea animale de companie noi pe care le puteți alege din nou!

Pași

Partea 1 din 3:
Introducerea și împerecherea gercilurilor
  1. Imagine intitulată Rasa Gerbils Pasul 1
1. Alegeți gerbili sănătoși cu vârsta peste 6 luni. Alegeți un gerbil de sex masculin și de sex feminin, care este cel mai docil și ușor de manevrat. Asigurați-vă că nu au nici o boală sau deformări, deoarece aceste trăsături pot fi trecute până la gunoi.
  • Chiar dacă gerbilurile pot începe împerecherea la vârsta de 3 luni, le poate face rău fizic și mental.
  • Femelele pot produce descendenți până la vârsta de 2 ani.
  • Imagine intitulată Rasa Gerbils Pasul 2
    2. Introduceți cele două gerbili într-o cușcă despicată, astfel încât să se obișnuiască unul cu celălalt. Gerbili care nu sunt ridicate în aceeași cușcă pot să nu se înțeleagă inițial dacă sunt introduși prea repede. Fie împărțiți cușca existentă pe care o aveți în jumătate sau cumpărați o cușcă despicată. Puneți 1 gerbil pe fiecare parte a cuștii. După o zi sau 2, comutați laturile pe care gerbiliile sunt aprinse, astfel încât să se poată obișnui cu mirosul celuilalt. Continuați să schimbați părțile de 2 ori pe zi timp de cel puțin o săptămână.
  • Cuștile împărțite pot fi achiziționate online sau de la magazinul local de animale de companie.
  • Imagine intitulată Rasa Gerbils Pasul 3
    3. Puneți gerbilitățile împreună în aceeași cușcă odată ce sunt confortabile. De-a lungul timpului că gerbilurile tale sunt în cușcă despicată, poți observa că dormi unul lângă celălalt cu peretele dintre ei sau ei devin curioși. După prima săptămână, încercați să vă puneți gerbilitățile împreună pentru a vedea dacă ei interacționează bine. Urmăriți-le îndeaproape timp de 30 de minute pentru a vedea cum se comportă.
  • Este normal ca gerbilurile dvs. să joace lupta și să se urmărească reciproc, pe măsură ce se obișnuiesc să împărtășească un spațiu. Dacă încep de fapt mușcătura sau vezi sânge, separați din nou gerbils.
  • Păstrați gerbilitățile în afară de 10 zile dacă trebuie să le separați din nou.
  • Imagine intitulată Rasa Gerbils Pasul 4
    4. Permiteți gerbils să se împerecheze în timp ce femeia este în căldură. Gerbilul dvs. feminin va fi interesat să se îmbine la fiecare 4 până la 6 zile. Pe măsură ce se împerechează, puteți observa că le urmărește unul pe altul, urmat de mânerul bărbatului femeii. Dacă gerbilul dvs. este sănătos, vă puteți aștepta să fie însărcinată.

    Bacsis: Gerbil împerechează ritualurile pot dura până la 2 ore, astfel încât să le lăsați în pace în acest timp, astfel încât acestea să nu fie deranjate.

  • Partea 2 din 3:
    Având grijă de gerbilul tău însărcinat
    1. Imagine cu titlu de rasă Gerbils Pasul 5
    1. Îndepărtați jucăriile și echipamentele din cușcă atunci când gerbilul dvs. este însărcinată. Gerbilurile nou-născute pot fi blocate sau pierdute de la mama lor dacă rezervorul este umplut cu echipament. Scoateți totul în cușcă, cu excepția apei, alimentelor și așternutului pentru a vă asigura că puii dvs. vor supraviețui.
  • Imagine intitulată Rasa Gerbils Pasul 6
    2. Hrăniți mama gerbil o dietă bogată în grăsimi. Sarcina Gerbilului vă poate reduce nivelul de proteine ​​și de energie, astfel încât o ușoară creștere a aportului de grăsimi poate ajuta să rămână sănătoasă. Lăsați 2-3 semințe de floarea soarelui sau jumătăți de arahide în vasul de alimente pentru mamă. De asemenea, puteți obține o feed Gerbil de înaltă grăsime de la magazinul local de animale de companie sau online.
  • Asigurați-vă că conținutul de grăsime al furajelor este încă sub 4%, altfel speranța de viață a gerbilului dvs. ar putea scădea dacă este prea supraponderală.
  • Imagine cu titlu de rasă Gerbils Pasul 7
    3. Așteptați aproximativ 24 de zile pentru gerbilul dvs. pentru a da naștere. Gerbilul dvs. nu va prezenta semne de sarcină până în ultimele zile ale perioadei de gestație de 24 de zile. Evitați să interacționați cu gerbilul mai mult decât o dată sau de două ori pe zi, deoarece acestea pot deveni ușor agresive în timp ce sunt însărcinate.
  • Imagine cu titlu de rasă Gerbils Pasul 8
    4. Nu deranjează mama gerbil în timp ce dă naștere. Gerbil-urile părinte vor face toată lucrarea, deci este mai bine să evitați interacțiunea cu ei odată ce puii sunt eliberați. Nu încercați să ajungeți și să atingeți puii noi, deoarece mama vă poate mușca sau poate respinge bebelușii.
  • Puteți interacționa cu tatăl Gerbil pentru primele 48 de ore după naștere. Tatăl va lăsa pe mama numai cu puii ei în acest timp, astfel încât să se obișnuiască unul cu celălalt.
  • Partea 3 din 3:
    Îngrijirea pentru așternut
    1. Imagine intitulată Rasa Gerbils Pasul 9
    1. Lăsați gerbilurile părinte și puii lor singuri pentru prima săptămână. După ce gerbilul tău are pui, mama îi va aduce într-un colț pentru a face un cuib. Mama și părintele Gerbil vor ajuta la ridicarea tinerilor lor. Evitați să interacționați cu ei sau să schimbați nimic în cușcă în prima săptămână după nașterea gunoiului.

    Avertizare: Gerbils vor începe să se angajeze din nou după ce se naște o gunoi. Luați bărbatul din cușcă dacă nu doriți să aveți un alt gunoi de pui gerbil.

  • Imagine intitulată Rasa Gerbils Pasul 10
    2. Începeți să manipulați puii după 10 zile, astfel încât să se obișnuiască cu mirosul tău. După 10 zile, gerbil-urile copilului vor începe să crească blană, dar ei încă nu-și pot deschide ochii. Lăsați bebelușul să se deplaseze în mână, asigurându-se că nu cad. Ei pot încerca să lingă sau să muște ușor, astfel încât să vă fie obișnuiți cu dvs.
  • Întotdeauna spălați-vă mâinile înainte și după ce atingeți bebelușii sau altfel mama ar putea să le respingă.
  • După 19 zile, gerbilurile dvs. ar trebui să-și deschidă ochii și ar putea fi nevoie să vă obișnuiți cu dvs.
  • Imagine cu titlu de rasă Gerbils Pasul 11
    3. Hrăniți puii solizi de pui după 4-5 săptămâni. După 4 săptămâni, gerbil-urile copilului vor înceta să se hrănească de la mama lor. Utilizați feedul gerbil obișnuit pentru bebeluși și păstrați o sticlă de apă destul de mică, astfel încât să o poată bea când doresc.
  • Imagine intitulată Rasa Gerbils Pasul 12
    4. Separați puii de sex masculin și de sex feminin când au vârsta de 6 săptămâni. Verificați între picioarele posterioare ale Gerbilului pentru 2 lovituri, uretra și anusul lor. Dacă loviturile sunt separate de /2 în 1.3 cm), atunci gerbilul tău este bărbat. Dacă loviturile sunt aproape împreună, gerbilul este de sex feminin. Păstrați gerbilitățile feminine și masculine în cuști separate, astfel încât să nu înceapă împerecherea.
  • sfaturi

    Cu excepția cazului în care vă păstrați gerbilile pentru dvs., încercați să găsiți cumpărători pentru așternutul dvs. înainte de a începe reproducerea.

    Avertizări

    Asigurați-vă că gerbilurile dvs. sunt sănătoase înainte de a le împerechea, astfel încât puii lor să rămână sănătoși.
  • Luați în considerare adoptarea sau cumpărarea de gerbili dacă nu doriți să aveți grijă de un gunoi complet.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cușcă divizată
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar