Cum se aplică pentru ștampilele alimentare din alabama

Programul de ștampile alimentare (cunoscut în Alabama ca program de asistență pentru nutriție suplimentară sau Snap) este conceput pentru a reduce foamea și pentru a îmbunătăți alimentația prin furnizarea de beneficii lunare pentru gospodăriile cu venituri mici. Pentru a fi eligibil pentru Snap, trebuie să respectați criterii specifice de venit și de dimensiuni ale gospodăriei, determinate de Departamentul de Resurse Umane al Alabama (DHR). Există proceduri pe care trebuie să le urmați pentru a determina dacă sunteți eligibil - pentru a trimite cererea dvs. - pentru a obține o decizie și apoi pentru a utiliza asistența pe care o primiți.

Pași

Partea 1 din 4:
Determinarea eligibilității
  1. Imagine cu titlu de conduită Pasul 19
1. Adunați documentele necesare înainte de a începe. Ajută dacă obțineți împreună informațiile importante înainte de a începe procesul. Pentru a vă determina eligibilitatea pentru Snap, va trebui să aveți următoarele informații sau documente disponibile:
  • Câștiguri
  • Chirie sau ipotecă
  • Facturile de utilități
  • Suport pentru copii (pe care îl plătiți sau primiți)
  • Cheltuieli de îngrijire de zi
  • Facturi medicale
  • SSI, securitate socială sau plăți VA pe care le primiți
  • Imagine cu titlu de cercetare Pasul 7
    2. Estimați eligibilitatea pre-screening. U.S.D.A. Oferă un instrument de eligibilitate pre-screening pe care îl puteți utiliza pentru a vedea dacă vă calificați pentru Snap. Acesta este un instrument de eligibilitate la nivel național, astfel încât vi se va cere mai întâi să selectați starea în care locuiți.
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 10
    3. Completați testul de eligibilitate. Furnizați informații despre gospodăria dvs., după cum este necesar. Să fie la fel de completă și la fel de precisă cum puteți. Acest instrument de eligibilitate este conceput doar pentru a vă estima capacitatea de a primi asistență - decizia reală va veni mai târziu. Dar cu atât mai completă și mai precisă sunteți cu acest test, cu atât veți avea o idee mai bună despre eligibilitatea dvs. atunci când trimiteți cererea formală. Întrebările privind testul de eligibilitate vă vor cere:
  • Numărul membrilor gospodăriei dvs., numele lor și vârstele lor
  • Venitul câștigat și neîncetat pentru fiecare membru al gospodăriei
  • Cheltuieli de utilitate regulate
  • Lista activelor (autoturisme, bani în bancă, alte proprietăți)
  • Plăți ipotecare sau chirie
  • Plățile de sprijin pentru copii
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 4
    4. Examinați-vă rezultatele. Veți fi anunțat imediat pe ecranul final al testului de eligibilitate dacă vă calificați pentru program după finalizarea chestionarului. Veți primi o sumă, dar amintiți-vă că aceasta este doar o estimare preliminară. Veți primi, de asemenea, notă dacă pari că sunteți eligibil pentru "Serviciul expediat." Familiile cu venit lunar de mai puțin de 150 USD, active mai puțin de 100 $, sau venituri lunare și active care nu sunt suficiente pentru a plăti cheltuielile lunare se califică pentru serviciul expediat. Acest lucru vă va permite să accelerați procesul de a primi asistență.
  • Partea 2 din 4:
    Aplicând pentru suport
    1. Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 3
    1. Aplica online. Dacă aveți acces la un computer cu o conexiune la internet, aplicarea online este probabil cea mai eficientă metodă. Înainte de a putea aplica online, trebuie să vă înregistrați pentru un cont la https: // mydhr.Alabama.Gov /. Apoi puteți completa și trimite direct formularul de cerere.
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 5
    2. Aplică în persoană. Ca o alternativă la aplicarea online, puteți vizita un birou DHR pentru a aplica. Vorbiți unui reprezentant DHR pentru a vedea dacă vă calificați pentru program și completați o cerere. Dacă nu știți unde se află cel mai apropiat birou DHR în județul dvs., o listă de birouri DHR și numere de telefon este disponibilă online.
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 1
    3. Apelați un birou DHR prin telefon. În loc să aplicați online sau în persoană, puteți vorbi cu un reprezentant DHR cu privire la calificarea programului prin apelarea diviziei de asistență alimentară la 334-242-1700 sau 800-382-0499. Reprezentantul DHR vă poate trimite și o cerere la fax sau trimiteți prin poștă. Dacă aveți acces la Internet, puteți vizita site-ul web DHR pentru a vizualiza o listă cu toate adresele de birou DHR și numerele de telefon.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Hawaii Pasul 11
    4. Aplicați prin poștă sau fax. Opțiunea dvs. finală este să tipăriți o copie a aplicației Snapa Alabama, completați-o și fax-o la biroul local DHR pentru a găsi cel mai apropiat birou DHR din județul dvs., Visithttp: // DHR.Alabama.Gov / Județe / County_Select.ASPX pentru a vizualiza o listă a tuturor adreselor de poștă electronică DHR și numerele de fax.
  • Partea 3 din 4:
    Participarea la interviul de eligibilitate
    1. Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 18
    1. Căutați anunțul dvs. pentru un interviu. După ce aplicația dvs. a fost procesată, veți primi o notificare de o dată și timp pentru a vă întâlni cu un lucrător de caz pentru un interviu. Acest interviu este conceput pentru a vă dovedi eligibilitatea, deci este un pas important în primirea asistenței de care aveți nevoie. Asigurați-vă că căutați anunțul și participați la întâlnire la timp. Dacă nu puteți face timpul de întâlnire alocat, asigurați-vă că contactați muncitorul de caz în avans pentru a reprograma.
  • Imagine intitulată se aplică pentru sprijinul pentru copii Pasul 21
    2. Pregătiți documentele și informațiile. Va trebui să luați cu dvs. la interviu toată documentația pe care ați utilizat-o în completarea cererii. Contactați divizia de asistență alimentară la 334-242-1700 sau 800-382-0499 Dacă aveți întrebări despre tipurile de documentație, va trebui să aduceți la interviu. Pentru fiecare membru al gospodăriei dvs., va trebui să demonstrați:
  • Dovadă de venit
  • Dovada curentă a chiriilor sau cheltuielilor ipotecare
  • Dovada cheltuielilor de îngrijire a copilului
  • Numere de securitate socială
  • Dovada plăților obligate de sprijin pentru copii pe care le plătiți pentru cineva din afara casei.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 12
    3. Frecventați interviul. Relaxați-vă, dar în același timp tratați acest lucru în serios. Lucrătorul de caz este acolo pentru a vă ajuta, dar el sau ea trebuie să se asigure că cererea fiecăruia este autentică. Ajungeți la timp, fiți pregătiți cu documentația dvs. și fiți pregătiți să vorbiți deschis despre situația dvs. Cu cât sunteți mai deschisi și mai cinstiți cu muncitorul dvs. de caz, cu atât mai mult el sau ea vă va putea ajuta.
  • Partea 4 din 4:
    Obținerea și utilizarea beneficiilor dvs
    1. Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 2
    1. Căutați anunțul dvs. de premiere în termen de 30 de zile. După ce interviul dvs. este complet, lucrătorul dvs. de caz vă va informa cât de curând veți primi notificarea premiului dvs. În orice caz, acest lucru va fi în termen de 30 de zile de la data la care ați apelat la cererea dvs. Dacă sunteți eligibil pentru serviciul expediat, decizia va fi în termen de șapte zile.
  • Imagine intitulată Obțineți istoria dvs. de angajare Pasul 11
    2. Înțelegeți sistemul EBT. Beneficiile dvs. de asistență alimentară sunt furnizate printr-un transfer de beneficii electronice sau prin EBT, Card. Acest lucru este similar cu un card de credit, pe care îl puteți utiliza pentru a face achiziții și pe care statul îl poate actualiza periodic cu sume suplimentare de atribuire. Pentru a înțelege când contul dvs. va fi actualizat, vizitați http: // dhr.Alabama.Gov / Servicii / Food_Assistance / Documents / Ebt_issuance_Schedule_07122013.pdf.
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii Pasul 12
    3. Monitorizați contul EBT. Cardul dvs. EBT va purta un număr de cont, la fel ca un card de credit. Puteți utiliza acest număr pentru a vă revizui contul și beneficiile pe care le-ați primit și, de asemenea, pentru a monitoriza soldul curent. Utilizați acest link pentru a ține pasul cu contul dvs.: https: // Ebt.ACS-Inc.COM /.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar