Cum să se ocupe de boala severă de mișcare la câini

Boala de mișcare este un răspuns comun și normal al unor câini la mișcare în mașini, avioane, trenuri sau alte vehicule. Cele mai evidente semne din câinele dvs. sunt gâfâind, vărsături, pacing și nervozitate. Când mișcările simțind de conflictul urechii interioare cu viziunea câinelui, poate provoca o boală severă de mișcare. Cu toate acestea, majoritatea câinilor care suferă de boală de mișcare se confruntă cu stres sau anxietate legată de mașină. Din fericire, puteți face față boală de mișcare în câinele dvs. prin utilizarea medicamentelor prescrise sau asupra contractelor, remediilor naturale, reducerea stresului și modificările comportamentale.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind medicamente pentru boală de mișcare
  1. Imagine intitulată Massage Un câine Pasul 13
1. Utilizați sedative pentru a vă calma câinele pe plimbări cu mașini lungi. Aceste medicamente funcționează prin întreruperea stresului câinelui dvs. și a răspunsului durerii între creier și sistemul nervos. Ei reduc stresul și relaxează câinele timp de câteva ore. Aceste produse pot permite chiar câinele dvs. să doarmă pașnic. Consultați întotdeauna un medic veterinar și obțineți o rețetă înainte de a vă oferi câinelui un sedativ.
  • În mod ideal, ar trebui să utilizați numai aceste medicamente în situații de urgență, mai degrabă decât să vădați câinele de fiecare dată când călătoresc. Cu utilizare repetată, câinele dvs. va avea nevoie de doze crescute pentru a realiza sedarea, iar aceste niveluri ridicate de medicamente pot fi dăunătoare pentru sănătatea lor.
  • Sedativele pot fi benefice atunci când călătoriți pentru distanțe lungi sau înainte de a transporta animalul de companie prin plan, barcă sau tren.
  • Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 2
    2. Încercați antiemetice pentru a ameliora greața și vărsăturile. Acestea sunt cele mai frecvent utilizate tipuri de medicamente pentru boala de mișcare la câini și oameni. Ele sunt disponibile într-o varietate de forme atât peste tejghea, cât și prin prescripție medicală. Adresați-vă medicului veterinar înainte de a administra medicamente pentru câinele dvs.
  • Dimenhidrinatul trebuie administrat oral la o doză recomandată de veterinarul dvs. o dată la fiecare opt ore. Acesta este cel mai cunoscut medicament anti-greață, denumit în mod obișnuit numele de marcă Dramamine.
  • Ciclizina este dată la doza recomandată de VET la fiecare opt ore. Acesta este vândut sub mai multe nume de marcă, inclusiv NausicalM. Puteți cumpăra ciclizină peste tejghea în majoritatea farmaciilor.
  • Promethazina trebuie administrată pe cale orală sau intramusculară la doza prescrisă de VET la fiecare 24 de ore. Acest produs este disponibil numai prin prescripție medicală și include nume de marcă cum ar fi Fenadoz și Promethegan.
  • Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 3
    3. Administrați un medicament anti-greață veterinar. Există medicamente formulate special pentru animalele care sunt cunoscute ca fiind foarte eficiente. Cerenia este cel mai frecvent utilizat medicamente anti-greață specifice specifice. În funcție de dimensiunea câinelui dvs., Cerenia poate fi administrată în doze între șaisprezece și șaizeci de miligrame. Veterinarul dvs. va trebui să prescrie Cerenia.
  • Câinii nu ar trebui să mănânce timp de cel puțin o oră înainte de a lua cerenia.
  • Dați-vă câine Cerenia cu cel puțin o oră înainte de a călători pentru cel mai bun efect.
  • Metoda 2 din 4:
    Îmbunătățirea răspunsului câinelui dvs. la mișcare
    1. Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 8
    1. Asigurați-vă câinele în mașină pentru a oferi un sentiment de calm. Deoarece boala de mișcare a câinilor este adesea strâns legată de nervozitate, poate fi utilă pentru a vă asigura că câinele dvs. se simte sigur și sigur în timpul mașinii dvs. În plus, reducerea mișcării va ajuta câinii care suferă de boală datorită mișcării mașinii.
    • Este adesea cel mai bine să vă păstrați câinele într-o zonă limitată în scaunul din spate.
    • Puteți achiziționa o centură de siguranță specială pentru mașina dvs., care vă va confrunta cu câinele înainte în timpul călătoriei și reducerea bolii de mișcare.
  • Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 16
    2. Mențineți o temperatură confortabilă. Păstrarea mașinii dvs. rece cu aer proaspăt poate fi foarte utilă. O briză este de obicei benefică chiar dacă este caldă în afara. Păstrați fereastra crăpată pentru a îmbunătăți fluxul de aer. Dacă observați câinele dvs. gâfind sau drooling, este posibil să fie necesar să reduceți în continuare temperatura, deoarece acestea sunt de obicei indicatori că câinele este prea cald.
  • Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 7
    3. Distrage-ți câinele. Pentru a stinge nervozitatea și anxietatea, păstrați câinele ocupat de angajarea lor într-o sarcină interesantă. Aduceți un tratament preferat sau jucărie sau alegeți o jucărie pe care câinele ajunge doar să se joace în mașină. Aduceți o jucărie de mestecat care va lua câinele câteva ore să consume. Cereți unui prieten sau unui membru al familiei să vă ajute să distrageți câinele, astfel încât să puteți conduce în siguranță.
  • Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 9
    4. Așteptați până după călătorie pentru a vă hrăni câinele. Călătoria pe un stomac gol va reduce greața. Permiteți câinelui dvs. să fie rapid cu cel puțin o oră înainte de călătorie. Continuați să oferiți câinelui dvs. acces la o mulțime de apă în timp ce postați.
  • Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 10
    5. Luați o pauză la fiecare două ore. Acest lucru vă oferă câinelui o șansă de odihnă și este, de asemenea, o mare oportunitate pentru animalul dvs. de companie pentru a obține un timp în aer liber, exerciții și ameliorați-vă. Aceste pauze de călătorie permit câinelui să se recupereze din greață și să se relaxeze înainte de a continua călătoria.
  • Metoda 3 din 4:
    Ameliorarea bolii de mișcare cu ajutoare naturale
    1. Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 11
    1. Hrăniți ghimbirea câinelui. Pentru a preveni boala de mișcare, puteți administra rădăcină proaspătă de ghimbir sau o capsulă de ghimbir. Dacă vă decideți să vă hrăniți câinele proaspăt, dați-le cinci sau șase felii mici de aproximativ treizeci de minute înainte de a călători. Capsulele de ghimbir trebuie administrate pe baza dozei recomandate pentru greutatea câinelui dvs. Adresați-vă medicului veterinar despre utilizarea suplimentelor de ghimbir înainte de a le administra la animalul dvs. de companie.
  • Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 12
    2. Încercați aromoterapie. Utilizați un amestec de extract de ierburi multiple, cum ar fi menta (Mentha Piperita), mușețel (Anthemis Nicile) și Horehound (Ballota Nigra). Aceste mirosuri pot fi folosite pentru a trata boala de mișcare la câini. Pur și simplu plasați câteva picături ale extractului de alegere pe o minge de bumbac și plasați-o pe tabloul de bord. Mirosul acestor extracte este adesea eficient în ameliorarea sau prevenirea greaței și fac un odorizant de aer natural.
  • Urmăriți orice reacție din partea animalului dvs. de companie pentru a vă asigura că ierburile nu au un efect advers.
  • Imaginea intitulată Introduceți un câine nou la casa dvs. și la alți câini pasul 8
    3. Utilizați feromoni. Câinii de sex feminin eliberează în mod natural mirosuri calmante atunci când dau o gunoi de pui. Aceste feromoni păstrează cățelușul calm și relaxat. O formă sintetică a acestui feromon, câine care se aplică feromon (DAP), a fost dezvoltată pentru a crea același răspuns în animalele de companie anxioase. Puteți pulveriza feromonul în mașină sau cumpărați câinele dvs. un guler care este saturat cu feromonul sintetic.
  • Metoda 4 din 4:
    Ameliorarea stresului legate de excursii auto
    1. Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 4
    1. Antrenează câinele dvs. pentru a vă opri să vă temeți de mașină. Înainte de a vă lua vreodată animalul de companie pentru o plimbare, lăsați-i treptat să se obișnuiască cu vehiculul. Acest lucru se poate face mai multe moduri, dar unul dintre cele mai simple este de a descoperi punctul în care câinele dvs. devine anxios. Acest lucru poate fi inci sau picioare de la mașină. Oricare ar fi distanța, lucrați cu câinele dvs. pentru a vă apropia treptat, fără a arăta frica sau anxietatea, oferindu-le feedback pozitiv, tratamente și afecțiune.
    • Opriți câinele dvs. la punctul cel mai apropiat de mașina în care sunt încă calme. Dați-le un tratament, animalele de companie și du-te înapoi înăuntru. În fiecare zi, repetați acest proces ușor mai aproape de mașină.
    • Când câinele dvs. ajunge la mașină, lăsați-i să stea înăuntru pentru câteva minute. Repetați acest lucru pentru câteva zile la rând.
    • Încercați să întoarceți mașina. După câteva zile de a lăsa câinele să stea în mașină cu motorul care rulează, faceți o scurtă călătorie în jurul blocului. Continuați acest proces și extindeți treptat lungimea călătoriilor.
    • Vă dau o mulțime de câini de tratamente și alte armări pozitive în timpul procesului de instruire, astfel încât să asocieze experiența cu lucruri fericite.
  • Imagine intitulată Deal cu boală severă de mișcare la câinii Pasul 5
    2. Acționați câinele dvs. către transportatorul sau reținerea. Siguranța animalului dvs. de companie în timpul călătoriei este importantă și, cum ar fi întotdeauna amintirea mereu a purta propria dvs. centură de siguranță, câinele dvs. trebuie să fie restrâns cu un ham, net sau cu o cutie în timpul oricărei călătorii cu mașina. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. nu este utilizat la reținere, aceasta poate fi o formă adăugată de stres. Luați timp, săptămâni sau luni, pentru a permite câinelui dvs. să se obișnuiască cu restrângerea înainte de ao folosi în mașină.
  • Dacă câinele dvs. este folosit la reținere, văzând elementul familiar din mașină poate scuti de fapt stresul.
  • Crăciunile și transportatorii de animale de companie sunt un instrument de călătorie deosebit de util pentru câinii anxioși. Lăsați cutia în casă cu ușa deschisă și, pe parcursul săptămânilor sau luni, încurajați câinele dvs. să trateze cutia ca acasă.
  • Dacă vă decideți să utilizați o rețea pentru a vă menține câinele într-o parte a mașinii, setați plasa în casă timp de câteva zile pentru a vă permite câinele să se obișnuiască cu ea. Navigarea câinelui în sau dintr-un hol este o modalitate simplă de a face acest lucru.
  • Dacă doriți să utilizați un ham, uneori numit un centură de siguranță pentru câini, pentru a vă menține câinele în siguranță în mașină, lăsați câinele să poarte hamul timp de câteva zile fără a-l asocia cu mașina. Construi asociații pozitive cu hamul.Puteți da câinelui dvs. un tratament când îl poartă, luați câinele pentru o plimbare cu ajutorul hamului sau jucați în timp ce câinele dvs. poartă hamul.
  • Imagine intitulată Calm un câine nervos în mașina Pasul 5
    3. Aduceți-vă un prieten. Odată ce ați crescut durata călătoriilor dvs. în câteva minute, este posibil să doriți să începeți să aveți pe altcineva în mașină. Această a doua persoană va fi acolo pentru a-și petrece câinele, vorbește cu ei, se joacă cu ei și, altfel vă puteți liniști câinele în timpul călătoriei mașinii. Acest lucru ar trebui să fie cineva care este obișnuit cu câinele dvs. sau cineva câinele dvs. este întotdeauna foarte încântat să vadă.
  • Imaginea intitulată Țineți câinele dvs. de a fi plictisit Pasul 3
    4. Face ca mașina să plutească o recompensă. Dacă câinele dvs. învață un nou truc, spuneți: "Yay. Ești un câine atât de bun. Să mergem la o călătorie."Apoi, ia-ți câinele pentru o scurtă călătorie în mașină. Dacă câinele dvs. este în plus, spânzurat și iubiți, spuneți: "Ești un câine atât de dulce. Să mergem la o călătorie."Ai ideea. Cheia este de a folosi un ton fericit și pozitiv al vocii și de a lua câinele undeva distractiv ca un parc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar