Cum să reproduceți animalele de companie pe sims 3 animale de companie (pc)

Animalele de reproducție în Sims 3 Animale de companie PC-ul este de fapt mai dificil să credeți. S-ar putea să crezi "Există două animale de companie, bărbați și femei și sortați-le în consecință." Dar nu este atât de simplu. De asemenea, uneori opțiunea "încercați pentru bebeluși" nu este chiar acolo. Acest articol vă poate ajuta să faceți mai ușor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Câini de reproducție
  1. Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 1
1. Rasă câinii tăi. Cu Sims, nu toate încercările are ca rezultat sarcina. Dar când câinele dvs. rămâne gravidă, obțineți un mesaj pe ecran care vă informează. O altă modalitate de a spune este dacă este însărcinată, interacțiunea "încercați pentru copil" nu va apărea decât după ce câinele a avut așternut.
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 2
    2. Când este timpul, câinele dvs. de sex feminin pune un număr aleatoriu de pui cu o înflorire grafică. Puii vor avea unele trăsături și marcaje de la părinții sau bunicii lor. Acestea ar putea, de asemenea, să prezinte alte trăsături și marcaje aleatorii. Puppies ar putea chiar să moștenească abilitatea de a face niște trucuri, dacă părinții sau bunicii lor știu unii.
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 3
    3. Veți primi un mesaj care listați numărul de așternuturi și un memento pentru a le numi. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe puii și faceți clic pe interacțiunea pe nume PET.
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 4
    4. Un nou gunoi va avea ca rezultat întreaga gospodărie obtinerea modițării puternice pozitive "Puppies".
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 5
    5. Sims se uită la puii și (fie autonom sau cu utilizatorul) spunând awwwwwwwwwwwwww Acest lucru are ca rezultat modulul pozitiv Puppies Moodlet.
  • Metoda 2 din 3:
    Pisicile de reproducere
    1. Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 6
    1. Rasă pisicile. Din fericire, pisicile nu au niciodată în mod accidental pisoi. La fel ca și cu câinii, trebuie să-ți spui în mod deliberat pisicile. De asemenea, ca și cu câinii, aveți nevoie de o doghouse pe lotul dvs. înainte de a vă putea reproduce. Așa este, o doghouse - bine, din punct de vedere tehnic, sunt case de companie. Dar pisicile nu primesc propriile saloane private de armură.
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 7
    2. Ca și în cazul câinilor, pisicile se retrag la intimitatea casei "PET" pentru a-și conduce curga. Când apar, pisica de sex feminin are șansa de a fi însărcinată. Dacă da, veți primi un mesaj care vă spune să vă pregătiți pentru pisoi.
  • Când pisicile sunt colegi, asigurați-vă că bara de relații este plină. Când este plin și aveți o casă de companie în apropiere, apăsați pe "Încercați pentru pisoi". Pregătește-te pentru pisoi.
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 8
    3. Ca și în cazul altor animale de companie, pisicile nu fac o agitație uriașă. Pur și simplu apar câțiva pisoi într-o înflorire strălucitoare. Apoi ajungeți să numiți pisoi.
  • Imagine intitulată Rasă animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 9
    4. Pisicile și puii încep să mănânce alimente solide de îndată ce se naște. Pregătiți-vă să umpleți bolurile mai des acum.
  • Metoda 3 din 3:
    Cai de reproducție
    1. Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 10
    1. Își raze caii. Aveți mai multe opțiuni când vine vorba de caii de reproducere. În primul rând, ați putea crea un cal masculin și feminin și le-ați stabilit opțional să se angajeze în relații de editare, care își pornește relația la un nivel mai înalt decât atunci când ați început. Apoi aveți nevoie de o cutie de cutie pe lotul tău. Fără o cutie de cutie, caii pur și simplu nu pot rasa. Dacă aveți o pereche de cai de genuri opuse, cu o relație suficient de mare și o cutie de cutie, vă puteți direcționa calul pentru a "încerca copilul".
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 11
    2. Ei intră în standul cutiei și acțiunea este blocată. Puteți vedea dușul tipic de inimi în jurul caii. La fel ca și în cazul simsului, nu orice încercare pentru rezultate pentru copii într-un copil. Continuați să încercați până veți obține mesajul care vă spune că Mare este însărcinată.
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 12
    3. După câteva zile, Mare scade mânzul și îl puteți numi. Foaia va arăta în mod obișnuit caracteristici ale unuia sau ambelor părinți. Dacă calul părinte a fost instruit, există o șansă că mânzul va moșteni o parte din capacitatea relevantă.
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 13
    4. De asemenea, puteți obține un mânzărie prin reproducerea marelui la centrul de echitație și aveți-o crescând acolo. Acest lucru are ca rezultat un mânz pentru gospodărie. Oferind un bărbat ca un stud va duce la bani, nu o mânz.
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 14
    5. Ridicați-vă noul mânz. Noul Foal devine membru care poate fi jucat al gospodăriei. Foaia au aceleași nevoi ca și calul, dar ele nu au o nevoie sete. Pentru foame, foamea și setea sunt împlinite de la îngrijirea de la mamă, fie din sticlă hrănită de SIMS.
  • Imagine intitulată Rasă animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 15
    6. Foicitorii nu-i place să fie separați de mamele lor, nici mamele nu le place să fie separate de mâncătorii lor. Fiecare câștigă moodlete negative de separare, își pierd socializarea rapid și, în general, nu sunt fericiți până când se reunesc.
  • Imagine intitulată Rasă Animalele de companie pe Sims 3 Animale de companie (PC) Pasul 16
    7. Ce se întâmplă dacă un mânz este separat permanent de mama sa prin vânzare, adoptare sau deces? Foaia va fi dor de mama sa până când câștigă un prieten sau o relație mai mare cu o mare mare sau o veche.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți trece de rasă. Nu aveți nevoie să aveți aceeași rasă de pisică / câine / cal. De asemenea, puteți amesteca culorile pentru a vedea ce se vor dovedi a fi.
  • Spre deosebire de cai, puii și pisoi nu pot fi vândute. Aceasta înseamnă că nu le puteți reproduce pentru bani.
  • Dușul inimii apar ceea ce face ca animalele de companie să încerce pentru copii.
  • Odată ce un SIM de uz casnic are un prieten sau o relație mai mare cu un mânz, mama și mânzul pot fi separați, dacă doriți.
  • Câinii și pisicile Sims nu au niciodată accidental pui. Trebuie să-ți reprogram în mod deliberat câinii înainte de acei gunoi.
  • Nu veți vedea interacțiunea "încercați pentru copil" dacă nu aveți o casă de companie pe lotul dvs. Odată ce un câine este prezent, ei trebuie să aibă o relație suficient de mare pentru ca interacțiunea să apară în meniu.
  • Pot fi vândute. Dar furajele unicorn nu pot.
  • Nu puteți avea așternut dacă aveți 10 membri ai gospodăriei sau 6 animale de companie.
  • Nu puteți călători, nu le puteți conduce decât.
  • Caii pot avea doar un singur mânz la un moment dat.
  • Puteți crea pisici / câini / cai adoptați.
  • Foamele de unicorn nu au acces la puteri magice și abilități maxime de sărituri și de curse până la vârsta lor. Ei, totuși, au coarne, cozile de tip leu, straturi strălucitoare și un traseu strălucitor când galoping.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar