Cum de a lega cu pisicul tău

Când adoptați mai întâi un pisoi nou, va trebui să vă legați cu ea pentru a crea o relație de încredere între animal și dvs. Legarea cu pisoiul va iniția tipul de companie și relația strânsă pe care mulți oameni doresc de la pisicile lor și vor ajuta pisoiul să se simtă confortabil în noile sale împrejurimi. Timpul de petrecere cu un pisoi poate fi destul de diferit de a fi în jurul valorii de o pisicile adulte au niveluri mult mai ridicate de energie și pot fi jucaus pentru câteva ore ale zilei. Va trebui să jucați cu pisoiul, să vă hrăniți și să-i dați spațiu pentru a vă odihni pentru a ajuta să formați o legătură emoțională cu dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Formarea unei conexiuni cu pisoiul dvs
  1. Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 1
1. Jucați cu pisicul. Ca toate animalele tinere și copii, pisoiurile sunt creaturi incredibil de jucătoare. Când vă adoptați pisoiul, ridicați câteva jucării de pisici pe drum spre casă. Acestea pot include bile de cauciuc sau răchită și wanduri de pene. Stați pe podea cu pisicul și jucați cu el timp de cel puțin 15 minute, de trei ori pe zi.
  • Jocul cu pisoiul dvs. imită, de asemenea, comportamentul pe care îl va arăta în mod natural cu frații și surorile sale. Comportamentul jucăuș ajută ca un pisic să-și dezvolte abilitățile motorii și comportamentele de pradă care vin în mod natural pisicilor.
  • Când luați jucăriile de pisici, țineți cont de faptul că pisicile se bucură de jocuri mici, în mișcare, în special.
  • Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 2
    2. Animal de companie și mire pisica ta. Pisicile tinere iubesc atenția că îngrijirea dă. Petting și alt contact fizic vă va ajuta să vă simțiți mai aproape de pisoi, de asemenea. Puitarea și inițierea contactului fizic cu pisoiul dvs. va imita comportamentul social pe care pisicile prezintă în mod natural și va arăta că aveți intenții bune, iubitoare față de ea.
  • În cele din urmă, când este confortabil cu tine și se bucură de animalele de companie, pisoiul tău ar trebui să înceapă să-ți pui.
  • Dacă doriți să acționați mamă spre pisoi, frecați-vă capul cu a lor.
  • Puneți-vă cu el sau găsiți alte momente pentru a strânge. Ținând-o în timp ce vizionați televizorul sau pe telefon sunt opțiuni excelente.
  • Nu vă descurajați dacă pisoiul dvs. nu dorește să fie atins la început. Unele pisici se bucură doar de prezența voastră și nu au nevoie de multă afecțiune fizică.
  • Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 3
    3. Clipește încet la ea. Clipește este o modalitate pe care pisicile le prezintă în mod natural afecțiune unii altora, similar cu o îmbrățișare sau un sărut printre oameni. Pentru a mângâia și lega cu pisicul, coborâți încet pleoapele, clipește și deschideți-vă ochii din nou. Acest lucru ar trebui să-ți stabilească pisoi dacă e nervos.
  • Dacă pisoiul dvs. returnează clipirea lentă, răspunde la afecțiunea dvs.
  • Nu țineți un contact direct cu ochii cu pisoi-dvs. - în special la scurt timp după adoptarea acestuia - deoarece acest lucru poate fi perceput ca un comportament provocator sau amenințător.
  • Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 4
    4. Hrăniți pisoiul și dați-o tratează. Animalele au încredere în cei care îi ajută să supraviețuiască și tind să aibă mai multă încredere în cei care îi hrănesc. În timp ce pisica ta mănâncă, ajunge în jos și de a-și întoarce spatele și coada (evitați să atingeți fața în timp ce mănâncă). Acest lucru vă va ajuta pisoiul să vă asocieze cu alimente și cu senzația plăcută de a mânca și de a fi mângâie.
  • Când introduceți mai întâi o casă de pisoi, poate dura ceva timp pentru a vă adapta la dvs. și la noul mediu. Dacă este cazul, dați spațiului de pisoi și nu-l actrați așa cum mănâncă.
  • Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 5
    5. Puneți întotdeauna nevoile pisicilor. Pisicile sunt o mare responsabilitate și pot necesita o cantitate surprinzătoare de atenție și întreținere. Va trebui să păstrați în mod constant un ochi pe pisoi în timp ce este sub picioare și asigurați-vă că nu ajunge în rău în spatele tău. Asigurați-vă că pisoiul dvs. are o mulțime de alimente și apă în orice moment.
  • Este posibil să aveți nevoie de zonele "Kitten-dovada" ale casei dvs. Pisicile pot fi distructive. Ascundeți toate articolele rupte (feluri de mâncare valoroase, vase etc.) și puneți niște pături pe care nu ați dori să le bateți.
  • Achiziționarea unui post de zgâriere poate ajuta la descurajarea pisicilor dvs. de la gheare la mobilierul dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Aducând o nouă casă de pisoi
    1. Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 6
    1. Adoptați pisoiul în timp ce este tânăr. Pisicile tinere se dezvoltă rapid și pot crea cu ușurință legături emoționale în timp ce sunt între 2 și 12 săptămâni. Dacă sunteți în comunicare cu crescătorul de pisici, Cat Foster Home sau Adăpost pentru animale, specificați că doriți o pisică în această gamă de vârstă. Multe adăposturi nu vor adopta pisici la fel de tinere ca 2 săptămâni (pisicile vor avea nevoie de mamele lor), dar ar trebui să puteți adopta pisoiul cu vârsta de 12 săptămâni.
    • În mod ideal, căutați un pisoi în jur de 8 săptămâni. Pisoiul va fi suficient de independent pentru a nu mai avea nevoie de mama sa și gata să se bată și să se joace cu un nou proprietar.
  • Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 7
    2. Decide cu privire la numele său. Numirea unui animal vă va ajuta să vă simțiți mai personal conectat la acesta. Numele indică posesia, apropierea și conexiunea și vă pot ajuta să vă oferiți noul pisicent un sentiment de personalitate. Când luați în considerare numele pentru pisoi, gândiți-vă:
  • Numele unui animal de companie preferat din copilărie.
  • Numele unui personaj popular dintr-o carte sau film iubit.
  • Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 8
    3. Creați un spațiu confortabil și sigur pentru pisoi. În primele câteva zile după ce vă adoptați pisoiul, păstrați-l într-o singură cameră din casa dvs., deci nu este copleșită de noul său mediu. Această cameră ar trebui să conțină patul pisoiului, alimentația, apa și caseta de gunoi, precum și câteva jucării pentru pisoi pentru a juca cu.
  • Încercați să creați un loc în casă unde vă puteți relaxa. De exemplu, puteți pune niște pături și perne pe podea.
  • Când se naște pisoii, mama se culcă de obicei lângă nou-născuții ei. Dacă faceți același lucru, pisoiul vă va vedea ca o figură maternă și găsiți încredere în tine.
  • Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 9
    4. Urmăriți limbajul corpului pisoiului. Pisicile au personalități unice și vor răspunde la stimuli diferiți în diferite moduri. Unii pisoi pot fi timizi și vor deveni repede speriat dacă jucați prea agresiv sau începeți să introduceți pisoiul la prea mulți oameni sau obiecte simultan. Dacă pisoiul dvs. acționează înfricoșător sau nervos, dă-i un spațiu și nu mai interacționează. Comportamentele nervoase includ:
  • Se îndepărtează de tine.
  • Răsucirea sau atingerea mușchilor.
  • Acționând hiper-alertă și reacționând la stimuli cu frică.
  • Metoda 3 din 3:
    Legarea în jurul altor animale de companie și oameni
    1. Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 10
    1. Așteptați să vă prezentați pisoiul la alte animale. Introducerea unui pisoi către o altă pisică sau un câine Când adoptați mai întâi, poate fi un incident de traumatizare pentru pisoi, deoarece va fi deja nervos și într-un mediu necunoscut. Lăsați pisoiul să se obișnuiască cu spațiul dvs. de locuit înainte de a introduce alte animale de companie.
    • Puteți începe să introduceți pisoiul dvs. la alte animale atunci când este între 3 și 7 săptămâni, atâta timp cât pisoiul este confortabil în mediul său.
    • Când aduci pisoiul și un alt animal de companie în aceeași cameră, dați-le timp să se miște reciproc. Dacă unul sau ambele animale sunt skittrice, încercați să le dați fiecare castron de alimente sau un cuplu tratat. Acest lucru va calma animalele în jos și va ajuta animalul vechi să dezvolte asociații pozitive cu noul pisoi.
  • Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. de pisici 11
    2. Limitați interacțiunile pisoiului cu alte persoane. Asigurați-vă că toate interacțiunile umane cu pisoiul dvs. sunt pozitive, blânde și natură, mai ales în timp ce pisoiul dvs. este încă foarte tânăr. Mai ales înainte de vârsta de 12 săptămâni, pisoii sunt foarte fragili. Dacă pisoiul este în jurul copiilor sau alți indivizi care îl pot trata fără griji, ar putea fi abandonat și rănit.
  • Este bine pentru pisoi pentru a vă întâlni cu alți oameni, dar dacă doriți ca pisoiul să se obliga cel mai mult cu dvs., ar trebui să fie cel care să se joace cu pisoiul, să-l hrănească și să-i pasă cel mai mult.
  • Imagine intitulată Bond cu pasul dvs. Pasul 12
    3. Încurajați comportamentul social pozitiv. Pisicile sunt animalele sociale în mod natural și vor imita comportamentul pe care îl văd și alți oameni de modelare pentru ei. Încurajați prietenii și familia să-ți trateze pisoiul ușor și să se joace cu el, pentru ao ajuta să dezvolte o legătură emoțională și să găsească o priză sănătoasă pentru instinctele sale naturale de pradă. Dacă pisicile sunt prea agresive în piesa sa, pleacă și reluă doar jocul când pisoiul sa calmat în jos.
  • Nu vă încurajați pisoiul să vă mușcați sau să vă zgâriați. Deși comportamentul poate părea inițial drăguț, odată ce pisoiul a crescut într-o pisică adultă, mușcătura poate fi destul de dureroasă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar