Cum să corectați rădăcinile portocalii atunci când albul blondă de păr

Blondele pot avea mai multă distracție, dar probabil nu cu rădăcini de portocale luminoase. Când vă înălțați părul întunecat pentru a obține un cap de trese de aur blonda, nu este neobișnuit să treci mai întâi printr-o portocală inestetică de Halloween. Dacă ați spălat-o pe înălbitorul numai pentru a descoperi rădăcini portocalii inestetice, nu exiditați - există câteva modalități de a corecta acest lucru.

Pași

Partea 1 din 2:
Albirea din nou
  1. Imagine intitulată rădăcini de portocale corecte atunci când albire blondă părul 1
1. Aplicați Bleach la rădăcini din nou. Acest pas este necesar numai dacă rădăcinile dvs. portocalii sunt semnificativ mai întunecate decât restul părului. Cu fiecare aplicație de înălbitor, părul dvs. este ridicat trei sau patru nuanțe mai ușoare. Dacă rădăcinile dvs. au fost foarte întunecate pentru a începe cu și restul părului este foarte ușor, este posibil să trebuiască să aplicați Bleach pentru a doua oară pentru ao obține suficient de lumină.
  • Multe site-uri web sugerează în mod eronat primul păr portocaliu de tonifiere. Tonerul va funcționa numai pentru părul care este deja luminozitatea dorită, dar pur și simplu are indicii de portocaliu sau galben. Nu va repara părul portocaliu întunecat.
  • Imagine intitulată rădăcini portocalii corecte atunci când albire blondă părul 2
    2. Clătiți. După ce înălbirea a fost pe rădăcinile dvs. pentru timpul specificat pe ambalaj, clătiți bine părul. După o a doua rundă de înălbitor, părul tău poate fi în continuare portocaliu, dar ar trebui să fie mai ușor. Dacă sunteți mulțumit de lumina rădăcinilor dvs., puteți trece la următorul pas.
  • Dacă rădăcinile dvs. sunt acum o culoare galbenă, iar restul părului este blondă ușoară, ar trebui să fiți totul făcut albirea. Dacă rădăcinile dvs. sunt încă ușor portocalii, iar restul părului este o blondă mai întunecată, sunteți toți stabiliți. Trucul este de a-ți înălța părul pentru a lumina galben pentru a atinge blondele luminoase, iar galbenul mai întunecat și portocale sunt baze minunate pentru blondele întunecate.
  • Imagine intitulată rădăcini de portocale corecte atunci când albul blondă părul 3
    3. Utilizați un toner. Puteți găsi toner la magazinele de aprovizionare de frumusețe. Dacă nu sunteți sigur ce toner aveți nevoie, puteți întreba întotdeauna pe cineva care lucrează acolo. După cum sa menționat anterior, un toner nu va transforma în mod magic părul de la portocaliu închis la o blondă de platină, pentru că nu vă va ușura părul deloc. Totuși, va elimina notele portocalii sau galbene din păr, păstrând-o la același nivel de iluminare.
  • Partea 2 din 2:
    Adăugând o culoare de păr demi-permanentă
    1. Imagine intitulată Rădăcini portocalii corecte Când albul blondă de păr Pasul 4
    1. Achiziționați un colorant de păr. Odată ce v-ați albit rădăcinile și ele sunt ușurința potrivită, sunteți gata să aplicați un vopsea demi sau semi-permanentă. Cu alte cuvinte, rădăcinile dvs. pot fi în continuare portocaliu, dar o altă aplicație de înălbitor le-ar face mult mai ușoară decât restul părului.
    • Cumpărați un colorant de păr care este mai ușor decât părul tău. De exemplu, dacă părul tău este o blondă întunecată și nu o vrei mai întunecată, cumpărați o nuanță de vopsea de păr într-o blondă de platină. Deoarece vopseaua de păr va strame peste blonda întunecată, aplicând o nuanță de potrivire a colorantului de păr blondă întunecată, se va întuneca. O nuanță mai deschisă de blondă vă va păstra lumina părului și luminos, dar ajută la masca portocalii.
  • Imagine intitulată rădăcini de portocale corecte atunci când albire blondă părul 5
    2. Urmați instrucțiunile de pe pachet. Asigurați-vă că vă acoperiți rădăcinile astfel încât toate secțiunile portocalii și galbene să fie saturate. Deoarece culoarea demi-permanentă nu are înălbitor, nu este o afacere mare dacă se atinge restul părului, dar încercați să o păstrați numai pe rădăcinile voastre. Lăsați pentru perioada specificată pe ambalaj.
  • Verificați rădăcinile înainte de clătire - dacă puteți vedea în continuare indicii de portocale sau galben, puteți păstra vopseaua pentru un pic mai mult timp.
  • Imagine intitulată Rădăcini portocalii corecte Când albul blondă de păr Pasul 6
    3. Clătiți-vă părul. Bleachul ar fi trebuit să-ți aducă rădăcinile portocalii până la lumina dorită, tonerul ar fi trebuit să îndepărteze o parte din alunecare, iar culoarea de păr demi-permanentă ar fi trebuit să masucă orice biți rămași de portocale. Poate fi foarte greu să vă înălțați părul pe cont propriu, astfel încât acest proces poate lua unele practici. Cu un pic de experimentare, nici măcar nu veți rupe o sudoare la vederea rădăcinilor strălucitoare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Albirea părului este dăunătoare. Dacă puteți evita albizarea de mai multe ori la rând, evitați! Când aveți îndoieli, consultați un coafor profesional.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar