Cum să vă înălțați capetele

Dacă sunteți mâncărime pentru un aspect ombre sau dip vopsit, s-ar putea să vă gândiți la albire a capetelor părului. Înlocuirea părului poate fi o sarcină descurajantă, mai ales dacă nu sunteți un stilist de păr (și dacă sunteți foarte îngrijorat de păstrarea părului sănătos, albul este probabil cel mai bine lăsat la profesioniști). Ne-am răspuns la întrebările dvs. despre lumina părului, astfel încât să puteți obține aspectul dorit în timp ce păstrați blocurile strălucitoare și (mai ales) fără daune.

Pași

Întrebarea 1 din 4:
Cum mi-am înălbit casele la domiciliu?
  1. Imagine intitulată Bleach African American Pasul 5
1. Amestecați înălbitorul și dezvoltatorul împreună. Pick Up Unele Powder Bleach și Developer lichid (20 Volumul este de obicei bun pentru majoritatea tipurilor de păr). Verificați partea din spate a ambalajului pentru a găsi raportul, apoi amestecați produsele împreună într-un castron de colorant de păr din plastic.
  • 2. Aplicați înălbitorul la capetele părului cu o perie. Puneți mănuși pentru a vă proteja mâinile și apucați o perie de colorare a părului. Îndepărtați cu atenție amestecul de înălbire și periați-l pe capetele părului, tragând înălbitorul până la cât doriți să mergeți. Lucrați în mic, 1 din (2.5 cm) secțiuni largi pentru a satura complet fiecare fir de păr.
  • 3. Acoperiți înălbitorul în folii înainte de clătire. În fiecare secțiune a părului, glisați cu grijă o bucată de folie de aluminiu peste înălbitor și pliați-o în jumătate. Lăsați procesul de înălbire timp de 20 până la 45 de minute înainte de ao clăti cu apă rece.
  • Întrebarea 2 din 4:
    Va înălța capetele părului meu să o distrugă?
    1. Bleach nu vă va distruge părul, dar se poate deteriora capetele. Capetele părului tău sunt în mod natural mai uscate decât vârfurile, deoarece nu primesc uleiurile naturale din scalpul tău. Dacă părul tău este relativ sănătos, înălbitorul capetele nu o va distruge, dar ar putea să o facă puțin mai uscată sau mai îngrozitoare.
    • Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți păr în mod natural. În general, părul curly este un pic mai uscat decât părul natural drept.
    Întrebarea 3 din 4:
    Pot să mă înălțim capetele mai mult decât o dată?
    1. Da, dar ar trebui să așteptați un timp între aplicații. Bleach se usucă cu adevărat părul, iar înălbitorul mai mult decât o dată într-o zi poate deteriora o mulțime. Dacă doriți ca părul să fie mai ușor, puteți aplica Bleach 1 până la 2 ori, dar încercați să așteptați cel puțin o săptămână între fiecare aplicație.
    • Dacă scopurile dvs. arata galben sau aramă, luați în considerare utilizarea unui toner în loc de mai multă înălbitor. Tonerii pot ajuta la îndepărtarea tonurilor galbene sau portocalii în părul dvs., lăsând-o să pară blondă silverică sau platină.
    Întrebarea 4 din 4:
    Ce ar trebui să fac imediat după ce mi-am înălțat părul?
    1. Imagine intitulată Aplicați o mască de păr Pasul 3
    1. Utilizați imediat o mască de păr hidratant. Dă-ți părul Unele umiditate înapoi cu o mască de păr hidratantă. Concentrați produsul pe capete și lăsați-l să stea atâta timp cât puteți înainte de a le clăti.
  • 2. Continuați să utilizați tratamente de condiționare o dată pe săptămână. Părul tău ar putea dura câteva săptămâni pentru a reveni la normal după albire. Puteți să o ajutați folosind un balsam adânc sau o mască de păr cel puțin o dată pe săptămână până când capetele arată din nou netedă și strălucitoare.
  • sfaturi

    Pregătiți-vă părul înainte de al înălbiți, folosind măști de păr și tratamente de condiționare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar