Cum de a înălbi părul vopsit

Dacă doriți să vă lăsați părul vopsit în prezent și să faceți blondă, singura metodă care va avea succes este de a utiliza Bleach. Pentru a reduce cantitatea de deteriorare a părului dvs., așteptați cel puțin 8-10 săptămâni după ce v-ați vopsit părul înainte de a încerca să o înălbiți. Indiferent, indiferent de produsul de albire pe care îl utilizați pentru a vă ușura părul, va provoca daune. Cu toate acestea, există o serie de lucruri pe care le puteți face înainte și după ce vă înălțați părul pentru a diminua și chiar reparați acest daune.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătiți-vă părul pentru înălbire
  1. Imagine intitulată Bleach vopsită Pasul 1
1. Achiziționați un kit de albire a părului de la magazin din magazin. Căutați și cumpărați un kit de albire care este special conceput pentru albirea totală, nu doar la atingere sau rădăcini. Puteți cumpăra un kit de albire la o farmacie, unele magazine de bacanie, un magazin de aprovizionare de frumusețe sau online. Dacă aceasta este prima dată când vă înălțați părul, poate doriți să achiziționați kitul la un magazin de aprovizionare de frumusețe unde puteți solicita asistență.
  • Dacă părul dvs. este sub umeri, este posibil să doriți să achiziționați 2 kituri pentru a vă asigura că aveți suficientă înălbitor pentru tot părul.
  • Citiți toate instrucțiunile inainte de Începeți să vă înălțați părul.
  • 2. Utilizați o mască adâncă de condiționare în fiecare noapte timp de o săptămână înainte de a înălbi. Achiziționați o mască de păr de înaltă condiționare la un magazin de aprovizionare de frumusețe, farmacie sau farmacie de droguri, salon sau online. Aplicați masca de condiționare a părului înainte de a vă culca în fiecare noapte timp de o săptămână înainte de a vă înălța părul. Purtați un capac de duș peste părul în timp ce dormiți, apoi spălați-vă părul în dimineața ca normal.
  • Folosind un tratament profund de condiționare în avans, vă va ajuta părul să păstreze umiditatea și să-l protejeze împotriva substanțelor chimice dure găsite în Bleach.
  • 3. Opriți spălarea părului cu câteva zile înainte de albi. Cu două zile înainte de a vă planifica să vă înălțați părul, opriți tratamentul profund de condiționare pe timp de noapte și nu vă spălați părul. Uleiurile naturale care se bazează pe părul dvs. vă vor proteja scalpul de la înălbitor și vă vor ajuta să țineți umiditate în interiorul părului în timpul procesului.
  • În timpul în care nu vă spălați părul, încercați să evitați utilizarea oricăror produse de styling de căldură ca un fier plat sau un uscător de suflare.
  • Imagine intitulată Bleach Vopsit Pasul 4
    4. Adunați toate consumabilele dvs. în baie înainte de a începe. Asigurați-vă că aveți kitul de albire cu instrucțiunile deschise și disponibile. De asemenea, asigurați-vă că aveți mănuși din plastic sau latex să purtați pe tot parcursul întregului proces. Asigurați-vă că aveți cel puțin câteva prosoape disponibile care sunt alb, fie prosoape pe care nu vă deranjează deteriorarea. Protejați zona din jurul chiuvetei cu un prosop. De asemenea, puneți un prosop în jurul umerilor sau purtați o cămașă veche în timp ce aplicați înălbitorul.
  • Aveți grijă să nu obțineți amestecul de înălbitor pe perete, podea sau blat. Dacă o faci, curățați-l imediat.
  • Asigurați-vă că aveți o perie de colorare a părului pentru acest proces. Dacă cineva nu a venit cu kitul dvs., cumpărați unul separat la un magazin de aprovizionare de frumusețe, salon sau online.
  • 5. Împărțiți părul în mai multe secțiuni folosind un pieptene. Va trebui să aplicați soluția de înălbire de la rădăcinile la sfaturile părului. Pentru a face mai ușor aplicarea, împărțiți-vă părul în cel puțin 4 secțiuni. Împărțiți-vă părul în secțiuni stânga și dreapta din mijlocul frunții până la mijlocul gâtului. Apoi împărțiți secțiunile din stânga și dreapta în jumătate din partea de sus a urechilor în partea de sus a capului. Țineți fiecare secțiune cu un elastic de păr sau clip.
  • Veți dori să vă împărțiți părul în cel puțin 4 secțiuni, dar îl puteți împărți în mai multe secțiuni dacă se simte mai confortabil.
  • Partea 2 din 4:
    Amestecarea și aplicarea soluției de înălbire
    1. Se amestecă pulberea de albire și dezvoltatorul împreună conform instrucțiunilor. Urmați instrucțiunile producătorului pentru amestecarea pulberii de albire și a dezvoltatorului. În majoritatea kiturilor, veți primi o sticlă sau un recipient în care să amestecați pulberea și dezvoltatorul. Odată combinat, puneți amestecul într-un castron vechi, astfel încât este mai ușor să ridicați cu peria de colorare a părului.
    • Amestecați doar un kit la un moment dat.
    • Puneți mănușile din plastic sau latex înainte de a continua.
  • 2. Efectuați un test de strângere înainte de a aplica nimic în părul dvs. Separați un 1 din (2.5 cm) secțiune pătrată a părului tău din spatele capului tău. Aplicați amestecul de albire în acea secțiune a părului. Așteptați timpul instructiv de timp pentru procesul de înălbire, apoi utilizați mâinile pentru a clăti amestecul de înălbire. Verificați rezultatele.
  • Dacă kitul de albire a oferit o gamă de timp pentru a lăsa înălbitorul pe părul dvs., poate doriți să testați ce culoare primiți după diferite cantități de timp. Odată ce ați obținut culoarea dorită, veți ști timpul exact pentru a lăsa înălbitorul pe restul părului.
  • Dacă rezultatele nu se dovedesc așa cum ați așteptat, opriți. Împachetați totul înapoi și găsiți un alt produs de albire pentru a încerca.
  • 3. Aplicați amestecul de înălbitor la prima secțiune a părului. Selectați o secțiune pentru a începe cu și eliminați orice clipuri sau elastice care dețin acea secțiune în sus. Împărțiți secțiunea în 1 din (2.5 cm) benzi largi (una la un moment dat) folosind sfârșitul punctului unui pieptene. Aplicați soluția de înălbire la acea bandă de păr de la rădăcină la vârf. Deplasați banda completă și repetați procesul până când întreaga secțiune a fost albită.
  • Clipul acea secțiune de păr înapoi odată ce a fost albită.
  • 4. Repetați procesul de albire pentru secțiunile dvs. rămase de păr. Desfaceți o secțiune la un moment dat pentru a aplica amestecul de înălbire. Clipați fiecare secțiune înapoi când este finalizată. Se amestecă cel de-al doilea kit de albire dacă nu ieșiți din amestec de înălbitor în timp ce îl aplicați părului.
  • Puneți un capac de duș din plastic pe cap după ce toate secțiunile sunt complete.
  • Imagine intitulată Bleach vopsită Pasul 10
    5. Permiteți înălbirea să proceseze pentru perioada necesară de timp. Urmați instrucțiunile producătorului și / sau testul de strângere pentru a determina durata de timp de care aveți nevoie pentru a lăsa înălbitorul pe părul dvs. pentru a obține culoarea dorită. Cu toate acestea, rețineți că, dacă ați început cu părul cu adevărat întunecat, chiar și timpul maxim de timp nu vă poate ușura părul într-o singură aplicație. Este posibil să fie necesar să repetați procesul de albire în 1-2 săptămâni pentru a obține un rezultat chiar mai ușor.
  • Fii atent unde te duci în timp ce bleach-ul este pe părul tău. Nu vă sprijiniți capul înapoi împotriva nimic, chiar și cu un capac de duș, sau vă puteți deteriora mobilul.
  • 6. Clătiți înălbitorul din părul cu apă caldă sau caldă. Clătiți înălbitorul afară prin îndoire peste o chiuvetă și punerea capului sub robinet. Sau clătiți înălbitorul prin intrarea în duș (care ar putea fi mai ușor). Utilizați orice temperatură a apei este confortabilă. Odată ce tot amestecul de înălbitor este clătit din păr, spălați-l cu șampon.
  • Kitul dvs. de albire cel mai probabil a venit cu un pachet mic de șampon pentru a fi utilizat în acest moment.
  • Asigurați-vă că ați clătit dușul, cada, plăcile și perdelele de duș după ce ați terminat să eliminați orice amestec de albire rămas, astfel încât acesta nu dăunează nimic.
  • Partea 3 din 4:
    Prevenirea brațului cu toner
    1. Imagine intitulată Bleach vopsită Pasul 12
    1. Decideți ce tip de toner doriți să utilizați pe părul dvs. Bleach elimină culoarea anterioară din foliculii de păr. În mod tipic, Bleach este folosit pentru a îndepărta culoarea părului înainte de a aplica o nouă culoare a părului - în cazul în care culoarea nouă aplică mai multe tonuri la părul dvs. pentru ao face să arate natural. Când utilizați Bleach pentru a vă întoarce blonda părului, rezultatele vă vor face culoarea părului să arate nefiresc. Pentru a face ca culoarea blonda să arate mai naturală, trebuie să utilizați un toner pentru a compensa tonurile nenaturale dezvăluite de Bleach. Există 3 tipuri de tonere disponibile: bazate pe amoniac, șampoane și vopsea. Doar colorantul trebuie aplicat imediat după înălbire. Ceilalți necesită să așteptați cel puțin câteva zile.
    • Puteți achiziționa oricare dintre aceste articole la un magazin de aprovizionare de frumusețe, salon sau online.
  • 2. Determinați ce culoare de toner va funcționa cel mai bine pentru dvs. Toner vine într-o varietate de culori, inclusiv violet (sau violet), albastru și verde. Nici una dintre aceste tonuri nu vopsesteaza parul purpuriu, albastru sau verde. În schimb, fiecare culoare de toner anulează o altă culoare care poate fi cauzată de albirea părului. Dacă părul se termină cu o culoare galbenă, puteți compensa galbenul cu un toner purpuriu pentru a vă face culoarea părului să arate mai natural.
  • Dacă părul se termină cu o culoare portocalie, utilizați un toner albastru.
  • Dacă părul se termină cu o culoare roșiatică, utilizați un toner verde.
  • Dacă v-ați umplut părul înainte, este posibil să știți deja ce rezultate să vă așteptați și să puteți achiziționa tonerul în avans.
  • Dacă nu v-ați alungat niciodată părul, este posibil să trebuiască să așteptați câteva zile pentru a determina ce culoare este necesară pe baza rezultatelor dvs. specifice.
  • 3. Aplicați o cantitate mică de vopsea de păr de toner la părul dvs. doar albite. Aplicați tonerul la părul imediat, în timp ce este încă umed după ce ați clătit amestecul de înălbire și a șamponat părul. Mix 1-2TSP (4.9-9.9 ml) de toner la /2-1c (120-240 ml) de balsam alb. Aplicați balsamul la părul dvs. și lăsați-l să stea timp de 15-30 de minute înainte de clătire.
  • În timp ce puteți aplica un colorant de păr de toner imediat după înălbire, nu trebuie aplicat imediat.
  • Dacă doriți să așteptați să aplicați tonerul, astfel încât să puteți selecta culoarea potrivită, să aplicați tonerul utilizând metoda Conditioner după șamponarea părului în duș.
  • Imagine intitulată Bleach vopsită Pasul 15
    4. Utilizați un toner bazat pe amoniac 2 zile după ce ați albită părul. Amoniacul este foarte dăunător părului tău și nu ar trebui să fie folosit în aceeași zi în care ți-ai umplut părul (pentru cele mai bune rezultate). Așteptați câteva zile după ce ați umplut părul înainte de ao folosi și nu vă spălați părul în acel interval de timp. Urmați instrucțiunile de pe caseta de toner pentru instrucțiunile exacte de amestecare și aplicație.
  • Tonerul bazat pe amoniac vine, de obicei, cu o sticlă de toner și o sticlă de dezvoltator care trebuie amestecată împreună înainte de utilizare.
  • Odată amestecat, tonerul poate fi aplicat părului uscat și lăsat timp de aproximativ 30 de minute, apoi s-a clătit.
  • Imagine intitulată Bleach vopsită Pasul 16
    5. Spălați-vă părul cu un șampon care conține pigmenți colorați. Achiziționați și utilizați un șampon colorat pentru a vă tona parul în mod regulat. Un șampon de toner poate fi folosit de mai multe ori pe săptămână și înlocuiește pur și simplu șamponul obișnuit în duș. Permiteți șamponul să stea pe părul dvs. timp de 5-10 minute înainte de a le clăti și aplica balsamul.
  • Este posibil să fie nevoie să încercați câteva branduri diferite de șampon până când găsiți cea care funcționează cel mai bine pe părul dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Având grijă de părul tău albit
    1. Aplicați un tratament de reparare a obligațiunilor părului albite în fiecare săptămână. Achiziționați un produs de tratament de reparare a obligațiunilor pentru părul dvs. la un magazin de aprovizionare de frumusețe sau online. Utilizați tratamentul o dată pe săptămână după ce v-ați albit părul. Aplicați o palmpă a produsului, care este de obicei o cremă sau pastă, la părul uman și lăsați-l pe păr timp de cel puțin 30 de minute. Spălați-vă părul ca fiind normal după aceea.
    • Dacă este posibil, lăsați produsul de tratament de reparare a obligațiunilor pe părul dvs. peste noapte pentru a obține cele mai bune rezultate. Purtați un capac de duș pe cap în timpul somnului.
  • Imagine intitulată Bleach Cyd Hair Pasul 18
    2. Evitați spălarea părului cu șampon atunci când este posibil. Șampon, în general, va cauza un tip de tratament de culoare părului să se estompeze, chiar și cele etichetate ca "în condiții de siguranță."De multe ori, atunci când vă spălați părul, nu utilizați șamponul. Pur și simplu clătiți părul și aplicați balsamul. Alternativ, utilizați un produs de șampon uscat în loc să vă umezi părul.
  • Puteți achiziționa șampon uscat la un magazin de aprovizionare de frumusețe, o farmacie sau o farmacie, un salon sau online.
  • Șampoanele uscate vin într-o pulbere sau spray. Ei nu necesită părul tău să fie umed.
  • Imagine intitulată Bleach vopsită Pasul 19
    3. Limitați utilizarea echipamentului de styling de căldură atunci când puteți. Styling părul cu căldură, fie că este albită sau nu, vă va deteriora părul. Din moment ce înălbitorul părului îl va usca și va provoca daune, veți dori să evitați să utilizați căldura pe părul albit ori de câte ori este posibil pentru a împiedica părul să devină fragil și de rupere.
  • Când folosiți căldură pentru a vă modela părul, păstrați-l pe cea mai mică temperatură pe care o puteți.
  • Imagine intitulată Bleach vopsită Pasul 20
    4. Așteptați cât mai mult posibil între albii pentru a vă proteja părul. Deoarece produsele de albire sunt dure și vă vor deteriora părul, așteaptă cât mai mult posibil între tratamentele de albire pentru a vă proteja părul. Pentru cele mai bune rezultate, așteptați până când rădăcinile dvs. sunt doar sub 1 din (2.5 cm) cu mult înainte de albirea acestora. În mod normal, va dura 4-6 săptămâni pentru părul dvs. pentru a crește atât de mult.
  • Poate doriți să utilizați un produs de pulverizare a culorilor rădăcini între tratamentele de albire pentru a vă face ca rădăcinile să apară aceeași culoare ca și restul părului.
  • Produsele de pulverizare a culorilor de rădăcină Aplică temporar o culoare artificială. Ele durează doar până când vă spălați părul - nu sunt permanente.
  • sfaturi

    Bleach va reacționa diferit la părul diferit. Nu presupuneți că, pentru că un prieten a reușit să obțină o culoare specifică cu un kit de albire pe care îl veți putea face același lucru.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Pregătiți-vă părul pentru înălbire

    • Kit de albire a părului la domiciliu
    • Mask de condiționare profundă
    • Pieptene cu mânerul principal
    • Clipuri de păr sau elastice
    • Mănuși din plastic sau latex
    • Prosoape
    • Cămașă veche
    • Perie de colorare a părului

    Amestecarea și aplicarea soluției de înălbire

    • Kit de albire a părului la domiciliu
    • Castron non-metal
    • Capacul de duș
    • Apă caldă sau caldă
    • Şampon

    Prevenirea brațului cu toner

    • Toner

    Având grijă de părul tău albit

    • Tratamentul de reparare a obligațiunilor
    • Șampon uscat (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar