Cum să creați o vânătoare de curățare

Vânzările de vânătoare sunt un joc foarte popular pentru copii. Ele sunt minunate pentru petreceri și vacanțe de vară. Vânzările de vânătoare nu se limitează la copii, cu toate că adulții și adolescenții se pot bucura în continuare. Ele sunt destul de ușor de organizat și chiar mai ușor de jucat. Partea cea mai dificilă, poate, vine cu idei creative. Acest articol nu numai că vă va arăta cum să organizați o vânătoare de curățare, dar și cum să găzduiți unul. Vă va oferi, de asemenea, idei pentru teme.

Pași

Elemente de probă

Elementele de eșantionare pentru o vânătoare de acasă

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Elementele de probă pentru vânătoarea de curățare a parcului

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Elementele de probă pentru o vânătoare de mall

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 3:
Organizarea unei vânătoare de curățare
  1. Imaginea intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 1
1. Decideți când și unde doriți să aveți vânătoarea de curățare. Vânătorii de vânătoare pot avea loc în timpul zilei sau seara. Ele pot fi de asemenea ținute doar de oriunde, inclusiv parcuri, casa sau cartierul dvs. sau chiar o școală. Când și unde găzduiți vânătoarea va depinde de cât de vechi sunt jucătorii, cât de mare este grupul, vremea și ce fel de vânătoare de a face. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Zilele calde și însorite sunt pentru vânătoare de curățare în aer liber.
  • Dacă ziua este ploioasă sau rece, ar putea fi mai bine să aduceți vânătoarea de scârțâit în interior.
  • Un parc este minunat pentru jucătorii mai în vârstă sau grupuri mari. O curte ar putea fi mai bună pentru jucătorii foarte tineri.
  • O casă este minunată pentru toate vârstele, dar ar putea fi dificil să se adapteze unui grup mare. Ați putea dori, de asemenea, să blocați zonele private, cum ar fi dormitoarele și birourile.
  • Cartierul dvs. este un loc minunat pentru o vânătoare mare de curățare. Dacă intenționați să implicați vecinii dvs., discutați mai întâi cu ei, astfel încât să știe când să se aștepte ca jucătorii să vină și să ceară elementul.
  • Imagine intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 2
    2. Decideți ce tip de vânătoare de scârțâie doriți să faceți. Există multe tipuri diferite de vânătoare de curățare, dar toate implică o listă de articole. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Dați jucătorilor o listă de articole. Ascundeți elementele din jurul locației dvs. și căutați jucătorii articolelor. Primul jucător / grup pentru a găsi toate elementele câștigă.
  • Au jucatorii să meargă la ușă, cerând elemente de pe listă. Asigurați-vă că ați planificat înainte cu vecinii dvs. dacă alegeți să faceți acest lucru.
  • În loc să ascundeți obiecte, luați în considerare faptul că fiecare echipă să facă o fotografie a unui element din listă. Acest lucru este minunat pentru parcuri, în special parcurile naționale unde nu puteți lua lucrurile de la natură.
  • Imaginea intitulată Creați o vânătoare de agent de curățare Pasul 3
    3. Cumpărați sau faceți un premiu pentru a avea la sfârșitul vânătorii. Acest lucru va acționa ca motivație pentru fiecare echipă, mai ales dacă vânătoarea de curățare este programată. Puteți alege orice doriți ca premiu, dar ați putea dori să păstrați în minte vegeții jucătorilor dvs. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Dacă vânătoarea este pentru copii, un premiu bun ar putea fi jucării mici sau bomboane.
  • Biletele de film sau numerar sunt premii mari pentru copiii mai mari.
  • Adulții vor aprecia certificatul de cadouri unui restaurant frumos, un card cadou către un magazin sau un coș de bunuri.
  • Luați în considerare construirea de la o temă. De exemplu, dacă vânătoarea are o temă super-erou, ai putea avea măști de super-erou și capete ca premiu.
  • Imaginea intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 4
    4. Creați o listă de articole pentru ca oaspeții să găsească. Lista poate include elemente ușor de găsit, cum ar fi un creion sau o foaie de hârtie. De asemenea, poate include elemente mai greu de găsit, cum ar fi un cadru de imagine sau un ac și fir.
  • Dacă echipele vor merge la ușă la ușă, alegeți obiecte ieftine, oamenii vor fi dispuși să dea, cum ar fi o foaie de hârtie, un creion sau o hârtie de hârtie. De asemenea, puteți da vecinilor dvs. articolele înainte de timp, astfel încât acestea să nu aibă de a folosi propriile lor.
  • Dacă echipele dvs. se îndreaptă spre vecinătate, făcând fotografii ale reperelor, spune-le zona generală, reperul se află, cum ar fi "statuia din acest parc" sau "o floare roșie."
  • Imaginea intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 5
    5. Luați în considerare grupul de vârstă al jucătorilor dvs. Există diferite tipuri de vânători de curățare, iar unele sunt mai potrivite pentru jucătorii mai în vârstă decât cei mai tineri. De exemplu, vânzările de scârțâie pe bază de indiciu ar putea fi dificil pentru copii foarte mici, dar vor fi mai interesanți pentru adolescenți și adulți. De asemenea, vânătorii de curățare a ușilor la ușă nu sunt recomandate pentru copii mici din motive de siguranță. Pe de altă parte, vânătorii de scârțâie bazați pe imagine ar putea fi mai distractivă pentru copiii mici decât pentru cei mai în vârstă. Iată alte lucruri de reținut:
  • Planificați având ajutoare sau chaperoni adulți pentru vânătoare de curățare care implică copii mici, mai ales dacă aveți un grup mare. Acest lucru va face ca copiii să fie mai ușor să urmărească.
  • Luați în considerare având premii al doilea și al treilea pentru copii foarte mici. În acest fel, cei care nu o fac "victorie" nu se va simți lăsat afară.
  • Păstrați grupul de vârstă în minte atunci când veniți cu o temă. Copiii mici ar putea fi interesați de teme revolving în jurul naturii și animalelor, în timp ce copiii mai mari ar putea fi mai interesați de teme care implică literatură, jocuri video și filme.
  • Partea 2 din 3:
    Supravegherea vânătorii de curățare
    1. Imagine intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 6
    1. Împărțiți oaspeții în echipe în ziua vânătorii. Ei își pot alege propriile echipe sau puteți atribui echipe. Dacă există copii care joacă, asigurați-vă că ați atribuit un adult pentru a conduce fiecare echipă. Dacă există mulți oameni care joacă, fac echipe de 3 sau 4. Fiecare echipă ar trebui să aibă un număr parțial de oameni.
    • Dacă oaspeții dvs. sunt toate vârstele diferite, luați în considerare împerecherea unora dintre oaspeții mai tineri cu cele mai vechi. Acest lucru va preveni orice avantaje și dezavantaje între grupuri.
    • O modalitate excelentă de a organiza echipe este prin faptul că oamenii se numără în număr, cum ar fi 1 și 2. Toate cele 1S vor fi într-un singur grup, iar toate cele douăsprezece vor fi în altul.
    • O altă modalitate excelentă de a organiza echipe este prin faptul că oamenii aleg alunecări colorate de hârtie de la o pălărie. Toate allii albastre vor fi pe o singură echipă, toate roșii alunecă pe alta, și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Creați o vânătoare de agent de curățare Pasul 7
    2. Oferiți fiecărei echipe o listă de articole și o limită de timp. Oaspeții ar trebui să aibă suficient timp pentru a găsi cele mai multe articole. Cât durează scârțâit va depinde de câte articole trebuie să găsească oaspeții. O oră este un loc bun pentru a începe dacă există o mulțime de articole. Este, de asemenea, recomandat pentru vânătoare de curățare la ușă la ușă.
  • Pentru copiii foarte tineri (vârsta preșcolară) limitează vânătoarea de curățare la cel mult cincisprezece minute. Acest lucru va fi suficient de lung pentru a păstra copiii distrați, dar suficient de scurți pentru a le păstra să se plictisească.
  • Dacă lista de articole este foarte simplă sau scurtă, 30 de minute ar trebui să fie suficientă.
  • Imagine intitulată Creați o vânătoare de agent de curățare Pasul 8
    3. Luați în considerare oferirea jucătorilor ceva pentru a colecta elementele din. Acest lucru va face mai ușor pentru ei să poarte totul. De asemenea, va preveni pierderea obiectelor mici. Dacă vânătoarea are jucători mai tineri, aveți un adult transportați recipientul. Acest lucru va permite copiilor să ruleze liber, colectând elementele. De asemenea, va împiedica pierderea elementelor dacă călătoriile copilului, cade și scade recipientul. Dacă jucătorii fac doar fotografii sau scriind elementul în jos, nu trebuie să le dați acest lucru. Iată câteva elemente pe care le puteți utiliza ca container:
  • Un coș, mai ales cu un mâner, va fi cel mai ușor de transportat.
  • Un sac sau o pungă va fi mai ieftin decât un coș. Ia în considerare o geantă de hârtie în loc de un plastic. Pungile de hârtie își țin forma mai bună, astfel încât elementele vor fi mai puțin probabil să fie mușcate.
  • O cutie poate fi dificil de transportat, dar este și cea mai vastă. De asemenea, puteți găsi cutii decorative pentru a se potrivi cu tema vânătoarei dvs. de curățare la un magazin de arte și meșteșuguri.
  • Imaginea intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 9
    4. Spuneți jucătorilor cum se va sfârși vânătoarea de curățare. Cele mai multe vânători de curățare se termină după o anumită perioadă de timp. Echipa care găsește cele mai multe articole câștigă un premiu. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le țineți minte:
  • Dacă vânătoarea de scârțâie are o limită de timp, luați în considerare oferirea jucătorilor un cronometru. De asemenea, puteți spune jucătorilor la ce oră se termină vânătoarea de curățare. De exemplu, dacă vânătoarea de scârțâie începe la ora 13:00 și durează o oră, spuneți jucătorilor să se întoarcă până la ora 2:00.
  • Dacă jucătorii dvs. sunt foarte tineri, poate doriți să adăugați un premiu al doilea sau al treilea loc pentru a evita orice sentimente rănite, gelozie sau tantrumuri.
  • Imaginea intitulată Creați o vânătoare de agent de curățare Pasul 10
    5. Lăsați jucătorii să știe unde trebuie să se întâlnească odată ce termină. Având un loc de întâlnire este foarte important. Unele echipe pot termina înainte de alte echipe. Veți dori să aveți un loc pentru ca acești jucători să meargă în timp ce așteaptă ca toți ceilalți să termine. Acest lucru poate fi pur și simplu același loc pe care l-ați început cu vântul de vânătoare. Poate fi, de asemenea, un punct de reper, cum ar fi o statuie în parc care are loc vânătoarea în. Asigurați-vă că aveți o persoană la locul de întâlnire pentru a saluta câștigătorii și pentru a le oferi premiul.
  • Partea 3 din 3:
    Venind cu teme și idei
    1. Imaginea intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 11
    1. Știți că există o mulțime de modalități de a intensifica creativitatea vânătorii tale la nivelul următor. Această secțiune vă va oferi o mulțime de idei despre cum să faceți vânătoarea dvs. mai unică și mai interesantă. Vă va ajuta să găsiți o temă și o design. Acesta va oferi, de asemenea, câteva răsturnări creative. Nu trebuie să utilizați toate ideile din această listă. Alegeți cele care vă atrag cel mai mult.
  • Imaginea intitulată Creați o vânătoare de agent de curățare Pasul 12
    2. Stabiliți o temă. Acest lucru va face mult mai ușor să vină cu elemente. Dacă aveți o vânătoare de scânteie ca parte a unei petreceri, luați în considerare legarea temei la tema partidului. De exemplu, dacă partidul dvs. are o temă super-erou, dați vânzătorului de vânătoare o temă super-erou. Utilizați elemente pe care aro-ar folosi super-eroii, cum ar fi măștile și capul. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Baza de vânătoare de vânătoare de pe interesele oaspeților. De exemplu, dacă vânătoarea de scârțâie este pentru o clasă de literatură, baza tuturor articolelor din diferitele cărți le citesc elevii. Dacă Harry Potter se află pe listă, luați în considerare includerea elementelor, cum ar fi mătoșii, bufnițele, capacele și pene de pene. Puteți chiar să puneți vânătoarea într-o bibliotecă.
  • Baza de curățare a vânzării de vacanță. În cazul în care vânătoarea este în luna octombrie, luați în considerare oferirea unei temă de Halloween. Jucătorii caută articole care sunt legate de Halloween, cum ar fi dovleci, pisici negre, lilieci, păianjeni, vrăjitoare și schelete.
  • Concentrați-vă pe locația dvs. Dacă vânătoarea dvs. de scârțâie are loc într-un parc, cercetați mai întâi parcul și scrieți câteva lucruri pe care le observați, cum ar fi un copac ciudat sau o statuie deosebită. Nu doriți ca jucătorii să caute ceva care nu există.
  • Inventați-vă propria temă. Puteți baza vânătoarea de pe orice temă pe care o doriți. Iată câteva doar pentru a începe: Animale, Cărți, Alimente, Perioadă istorică, Ocean, Filme, Teatru muzical, Rainforest, Superhero, Jocuri video și așa mai departe.
  • Imaginea intitulată Creați o vânătoare de agent de curățare Pasul 13
    3. În loc să scrieți nume de articole din lista dvs., scrieți ce elementul face. Jucătorii vor trebui să-și dea seama ce este elementul înainte de ao găsi. Acest lucru este minunat pentru vânătoarele de curățare care implică fotografiile. De asemenea, puteți face rimii de ghid. De exemplu:
  • În loc să scrieți "prajitor de paine," Ai putea scrie, "Fac toast crunchy și cald."
  • În loc de a scrie "Bookmark," Ai putea scrie: "Salvez locul tău într-o carte."
  • În loc de a scrie "ac si ata," Ai putea scrie: "Mergem mână în mână ca o pereche și s-ar putea să ne folosim pentru a repara o lacrimă."
  • În loc de a scrie "coadă de mătură" Ai putea scrie: "O vrăjitoare mă poate folosi pentru a ajunge în jur, dar majoritatea mă voi folosi pentru a mătură terenul."
  • Imagine intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 14
    4. Transformați o vânătoare de scânteie într-un joc de bingo. Începeți cu o rețea Bingo și scrieți numele unui element în fiecare pătrat. Jucătorii să verifice elementele pe care le găsesc. Prima persoană pentru a obține cinci semne într-o linie orizontală, verticală sau diagonală câștigă.
  • Acesta este mare de vânătoare de vânătoare care au loc în afara sau într-un parc natural.
  • Luați în considerare construirea elementelor de pe grilele dvs. de pe locație. De exemplu, dacă aveți o vânătoare de curățare la o plajă, ați putea include următoarele: Sea Shell, Sunbather, Castelul de nisip, Seagull, Crab, Barking Câine și prosop.
  • Imagine intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 15
    5. Dați jucătorilor o listă de articole pentru a le găsi și a le avea să scrie elementul în spațiul gol furnizat. De exemplu, puteți spune jucătorilor dvs. să caute ceva albastru, ceva moale și ceva verde. Ei jucătorul scrie ceea ce au găsit (o marmură albastră, un iepure iepuraș, o frunză verde) în spațiile goale pe care le oferiți. Prima persoană care va completa foaia câștigă.
  • Acest lucru este minunat pentru plimbări și parcuri naturii.
  • Asigurați-vă că lista dvs. este legată de locație. Nu vrei ca jucătorii să caute ceva verde dacă se află într-o peșteră deșertă sau stâncă.
  • Imaginea intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 16
    6. Păstrați vârsta jucătorilor din minte. Nu vrei să-ți faci vânătoarea de curățare prea dificilă pentru tinerii jucători sau prea minori pentru jucătorii mai în vârstă. Liste mai scurte cu elemente ușor de găsit ar fi potrivite pentru copiii mici, în timp ce listele mai lungi (cu indicii) ar putea fi mai interesante pentru adolescenți și adulți. Iată câteva idei:
  • Pentru copiii mici, folosiți fonturi mari și o mulțime de culori. Încercați să nu aveți mai mult de 10 articole. Ar putea fi, de asemenea, o idee bună să includeți o imagine a elementului, în cazul în care unii dintre jucători continuă să învețe cum să citească.
  • Pentru copiii mai mari, folosiți fonturi mari și o mulțime de culori, dar omiteți imaginile. Puneți între 10 și 15 articole pe lista dvs.
  • Pentru adolescenți și adulți, utilizați un font de dimensiuni regulate. Puteți utiliza culori pentru a face lista să arate mai frumos. Jucătorii dvs. pot găsi, de asemenea, indicii mai interesante decât numele elementului simplu.
  • Imagine intitulată Creați o vânătoare de curățare Pasul 17
    7. Se potrivește tema listei dvs. la tema vânătoarei dvs. de curățare. Acest lucru vă va face lista mai interesantă pentru a vă uita. Puteți să imprimați lista dvs. pe hârtie imprimată atractivă sau să adăugați o imagine în partea de jos a fiecărei liste. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Dacă vânătoarea dvs. de scârțâie are o temă de plajă, imprimați lista pe unele hârtie cu tematică pe plajă. De asemenea, puteți include o imagine a nisipului, a unui palmier și a unor valuri ocean în partea de jos a listei dvs.
  • Dacă vânătoarea dvs. de curățare are loc în afara unei părți, încercați să găsiți o hârtie care are o frontieră de frunze.
  • Dacă vânătoarea dvs. de scârțâie este pentru o clasă engleză, luați în considerare includerea imaginilor în partea de sus, de jos sau în jurul marginilor relevante pentru cărțile pe care elevii le-au citit. De exemplu, dacă elevii tocmai au citit Harry Potter Ai putea include imagini de bufnițe, wanduri și broomsksks.
  • Dacă vânătoarea are o temă renascentistă sau medievală, luați în considerare utilizarea hârtiei de pergament vechi. Utilizați un font fantezist care arată că a fost scris cu un stilou de caligrafie.
  • sfaturi

    Luați în considerare faptul că aveți o temă pentru vânătoarea dvs. de curățare.
  • Dați jucătorilor dvs. o pungă sau cutie pentru a colecta elementele din.
  • Dacă jucătorii dvs. fac fotografii, asigurați-vă că fiecare echipă are o cameră foto.
  • Luați în considerare faptul că toate elementele vor fi legate între ele.
  • Dacă vânătoarea dvs. de scârțâie are loc într-un parc mare sau într-un cartier, ar putea fi o idee bună să dotați fiecare echipă cu un telefon mobil. În acest fel, dacă cineva se pierde, le puteți găsi.
  • Luați în considerare faptul că aveți un premiu de backup pentru jucătorii care nu au câștigat vânătoarea. Aceasta ar fi o idee deosebit de bună pentru copiii mici, care sunt deosebit de sensibili în ceea ce privește pierderea și poate deveni gelos ușor. Acest lucru va ajuta la prevenirea unor lacrimi sau tantroane.
  • Asigurați-vă că fiecare echipă are o cameră foto pentru a face dovada articolelor pe care le-au găsit.
  • Pentru a face lucrurile corecte, aveți un premiu de felicitare pentru toată lumea, plus un premiu pentru echipa câștigătoare.
  • Avertizări

    Planificați întotdeauna cu vecinii. Nu trimiteți jucătorii dvs. să completeze casele străinilor. Unii oameni nu pot aprecia un grup aleatoriu de copii care merg până la casa lor și cerând un element aleatoriu.
  • Dacă planificați o vânătoare de curățare pentru copiii mici, asigurați-vă că aveți un șef adult fiecare echipă.
  • Dacă vânătoarea dvs. este noaptea, oferă lanterne sau faruri pentru asistență.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Lista de vânătoare de vânătoare
    • Grup de participanți
    • Elemente pentru a ascunde
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar