Cum să vă modificați imaginea de profil pentru jocurile google play

Jocurile Google Play este un serviciu de jocuri online pentru telefoanele Android. Puteți crea propriul dvs. ID de jucător și un profil pentru a îmbunătăți distracția jocurilor. Acest lucru vă permite să vă conectați la jocuri noi și să salvați setările și realizările jocului. ThiseWill vă ajută să vă schimbați fotografia de profil pentru jocurile Google Play.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați fotografia dvs. de profil pentru jocurile Google Play Pasul 1
1. Deschideți aplicația "Jocuri Play" din meniu. "Joaca jocuri"Icoana arata ca a "controlor de joc" pictograma pe un triunghi verde. Folosește Căutați aplicații caracteristică pentru a găsi rapid.
  • Imagine intitulată Schimbați fotografia dvs. de profil pentru jocurile Google Play Pasul 2
    2. Atingeți pictograma profilului curent, în colțul din dreapta sus al aplicației. Acest lucru vă va deschide profilul jocurilor de jocuri.
  • Imagine intitulată Schimbați fotografia dvs. de profil pentru jocurile Google Play Pasul 3
    3. Atingeți pictograma creionului gri. Când atingeți-o, fila Editor Profil va apărea pe ecran. Dacă aveți mai multe conturi Google, apăsați pe adresa dvs. de e-mail pentru a comuta la cea dreaptă.
  • Imagine intitulată Schimbați fotografia dvs. de profil pentru jocurile Google Play Pasul 4
    4. Atingeți pictograma profilului dvs. și examinați imaginile disponibile. Din păcate, nu puteți adăuga imagini personalizate de pe dispozitiv.
  • Dacă doriți să modificați ID-ul dvs. de joc, atingeți doar codul dvs. curent și creați unul nou.
  • Imagine intitulată Schimbați fotografia dvs. de profil pentru jocurile Google Play Pasul 5
    5. Selectați o imagine de acolo și apăsați pe Salvați buton. Pentru a vă salva modificările, trebuie să loviți Salvați butonul de la Editeaza-ti profilul secțiune.
  • Imagine intitulată Schimbați fotografia dvs. de profil pentru jocurile Google Play Pasul 6
    6. Terminat. Când ați terminat, veți vedea "profilul tau a fost actualizat cu succes"Mesaj în partea de jos a ecranului. Asta este!
  • sfaturi

    Într-un televizor Android, du-te la Joacă aplicația de jocuri > Setări > Profilul Gamer Pentru a schimba imaginea de profil Google Play.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar