Cum să cumpărați casete pentru ambalare

Ambalajul este o experiență pe care nimeni nu o așteaptă, dar nu trebuie să fie atât de rea. Cel puțin, puteți economisi timp, culeind o mulțime de casete în avans. Pentru a face acest lucru, organizați articolele după mărime și încercați să estimați câte cutii de care aveți nevoie. Veți putea să achiziționați o varietate de case noi de la comercianți cu amănuntul sau să vă folosiți de la întreprinderile locale și de persoanele care au terminat să se miște.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea dimensiunilor casetei potrivite
  1. Imaginea intitulată Decideți ce doriți pentru ziua dvs. de naștere Pasul 10
1. Utilizați casete mai mici pentru articole grele. Greșeala pe care majoritatea oamenilor îl fac este să umple cutii mai mari cu obiecte grele, cum ar fi cărți, CD-uri și cutii. Obțineți casete mai mici pentru ei. Elementele sunt dense, deci vă veți cruța cu o durere prin ridicarea numai cutiile mici.
  • Cutii mici măsoară aproximativ 1.5 picioare cubice (.04 metri cubi).
  • Imagine intitulată Motivați-vă pentru a pierde în greutate Pasul 29
    2. Obțineți casete de dimensiuni medii pentru articole mai mari. Toate vasele și tigăi, jucăriile, jocurile și îmbrăcămintea pot merge în cutii medii. Aceste cutii sunt cele mai multe dintre ceea ce ambalați pot merge, deci ar trebui să încercați să umpleți cât mai mult spațiu de cutie posibil în timp ce limitează greutatea. Planificați să împachetați elementele apropiate, păstrând greutatea globală sub 30 de lire sterline (13.6 kg). Va face ca cutiile ambalate să fie mult mai ușor.
  • Cutii medii măsoară aproximativ trei picioare cubice (.08 metri cubi).
  • Imaginea intitulată deveni un pas de expat 28
    3. Alegeți cutii mai mari pentru elemente ușoare. Cutiile mai mari sunt pentru elementele mari, voluminoase care nu cântăresc prea mult. Perne, mângâieri, lenjerie și nuanțe de lampă toate merg în ele. Rezista tentației de a face aceste casete cu obiecte grele sau altfel veți simți că încercați să mutați un elefant.
  • Cutii mari măsoară aproximativ 4.5 picioare cubice (.13 metri cubi).
  • Imagine intitulată Deal cu hemoroizii Pasul 10
    4. Achiziționați casete de mâncare pentru articole fragile. Dispozitivele de vase sau pachetele de mâncare sunt cutii mai înalte care au un al doilea perete de carton pentru protecție suplimentară. Acestea sunt cutiile pe care le doriți pentru feluri de mâncare, ochelari, lămpi, vase și alte elemente defect. Pentru aceste cutii, veți avea spațiu pentru a împacheta fiecare element individual și pentru a le seta în cutie, astfel încât acesta se mișcă cât mai puțin posibil. Asigurați-vă că adăugați o anumită pernă suplimentară în partea de jos a fiecărei casete pentru a vă proteja cele mai fragile elemente.
  • Aceste casete măsoară aproximativ 5.2 picioare cubice (.15 metri cubi).
  • De asemenea, puteți obține pachete de celule pentru aceste casete, care sunt excelente pentru separarea Chinei sau a ochelarilor în compartimente individuale.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă într-un alt pas de stat 11
    5. Rezervați casete speciale pentru articole mari și delicate. Elemente cum ar fi picturi, oglinzi și televizoare cu ecran plat nu ar trebui să meargă în cutii obișnuite. Poate fi o durere, dar luați timp pentru a căuta casete de imagine sau oglindă. S-ar putea să le puteți cumpăra în magazine, dar sunt mai ușor de găsit prin cumpărături online sau vorbind cu o companie în mișcare. Merită atunci când obțineți pictura sau televizorul la noua sa casă fără lacrimi sau zgârieturi.
  • Partea 2 din 3:
    Estimarea numărului de cutii necesare
    1. Imaginea intitulată obține un loc de muncă într-un alt pas de stat 19
    1. Numărați numărul de camere de care aveți nevoie pentru a împacheta. Pentru o singură cameră, probabil că veți avea nevoie de 15-20 de camere. Problema cu o estimare brută ca aceasta este că toate camerele sunt diferite. Dormitorul dvs. ar putea necesita mai multe casete decât bucătăria dvs. Pentru a compensa, supraestimați numărul de cutii de care aveți nevoie pentru camere în care știți că aveți mai multe lucruri.
    • De exemplu, probabil că veți avea nevoie de cutii suplimentare pentru dormitorul dvs. pentru a împacheta cărți, haine și CD-uri.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă într-un alt pas de stat 17
    2. Obțineți casete suplimentare pentru fiecare persoană din casa dvs. Adăugați aproximativ cinci până la zece cutii suplimentare pe persoană. Mai mulți oameni într-un singur spațiu înseamnă mai multe lucruri acumulate, ceea ce necesită cutii suplimentare. Numărăm fiecare cameră separat și factor în faptul că fiul, fiica sau alte semnificative vor dori să-și păstreze articolele separate de a ta. Se pare întotdeauna că ai nevoie de mai multe cutii decât obțineți, așa că nu țineți înapoi la extra.
  • Imagine intitulată demisia grațios Pasul 8
    3. Împărțiți-vă elementele cu dimensiunea casetei. Du-te de la cameră la cameră și sortați prin articolele dvs. Scoateți ceea ce nu doriți să împachetați în timp ce separați obiectele de greutate similară. Cel mai bine este să lucrați într-un moment dat aici. Veți putea obține o estimare mai precisă, văzând câte cutii de care aveți nevoie pentru fiecare cameră și știți exact ce este în ele când faceți pachetul.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă într-un alt pas de stat 20
    4. Împărțiți ciorchini de articole în grupuri mai mici. Încercați să treceți prin elementele împărțite și să le împărțiți mai departe în grupuri. Prima dată prin, veți face grupuri mari de articole care vor fi prea grele pentru majoritatea cutiilor. Reduceți aceste grupuri cât mai mult posibil, astfel încât să obțineți cea mai exactă estimare a casetei posibile.
  • Amintiți-vă că ambalarea prea mult într-o singură cutie face ca caseta să fie mai grea și mai ușor de rupt.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea cutii utilizabile
    1. Imagine intitulată Cumpărați tampoane fără a fi jenat Pasul 4
    1. Magazin online pentru cutii de ambalare. Dacă planificați destul de departe, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cumpărarea cutii de carton. Ambalare de specialitate și distribuitori de transport maritim, cum ar fi Uline și Uboxes, vând cutii în numeroase forme, dimensiuni și grosimi. În timp ce aceștia pot specifica o cantitate minimă de cutii pe care trebuie să le comandați, este o sumă scăzută pentru o mișcare medie.
    • Un beneficiu al cumpărăturilor online este că acești comercianți cu amănuntul vin adesea kituri în mișcare. Aceste kituri constau dintr-un sortiment mare de cutii alese pentru a facilita o mișcare.
    • Acești comercianți cu amănuntul sunt, de asemenea, locul evident pentru a găsi casete pentru elemente neregulate sau fragile, cum ar fi lămpile de podea, chitarele și televizoarele.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 10
    2. Cumpărați casete la birou și magazine generale. Pentru cantități mai mici de cutii, nu căutați mai departe de magazinul dvs. local de alimentare. Aceste magazine oferă adesea o varietate de dimensiuni pentru nevoile generale de ambalare, dar nu stocați o cantitate mare. Ei vor avea cu siguranță bandă de ambalare și padding, astfel încât să puteți economisi timp prin obținerea tuturor consumabilelor în același timp.
  • Comercianții cu amănuntul general, cum ar fi Walmart și Target, pot avea, de asemenea, niște casete de vânzare. Mai probabil că vor avea cadă de plastic și bobine pe care le puteți utiliza dacă nu vă deranjează costul.
  • Imaginea intitulată Calculați profitul Pasul 7
    3. Vedeți dacă sunt disponibile casete de ambalare la instalațiile de depozitare și depozitare. Multe companii de auto-depozitare și în mișcare vinde ambalaje și consumabile în mișcare, inclusiv o varietate de cutii de carton. De exemplu, U-Haul oferă containere pe care le puteți obține prin rezervare. Vizitați facilitățile sau verificați site-ul companiei pentru detalii.
  • Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
    4. Căutați casete pe site-uri de anunțuri online. Site-uri precum Craigslist și Freycycle sunt un loc bun pentru a găsi casete la un cost puțin sau deloc. Aceste site-uri vă permit să răsfoiți listele sau să postați propriul dvs "Wanted" anunț. Verificați secțiunea pentru zona dvs. pentru a vedea dacă cineva dă casetele. Nu veți avea prea mult control asupra dimensiunii cutiilor, dar vor fi ieftine.
  • U-Haul Client Connect este un alt instrument online pe care îl puteți utiliza pentru a căuta și a posta pentru casete.
  • Imagine intitulată Deal cu STALKERS PASUL 9
    5. Vizitați întreprinderile locale pentru cutii uzate. Lanțurile cum ar fi Starbucks și McDonald`s fac mereu stocul de stocare, astfel încât să aibă o mulțime de cutii de carton de care nu au nevoie. Vizitați-le și cereți-le pentru orice casete de care nu au nevoie. Dacă cel mai rău se ajunge la cel mai rău, obțineți permisiunea de a smulge orice cutii lipite din gunoi.
  • Diferite locații au dimensiuni diferite de casete. În timp ce lanțurile fast-food vor avea cutii de dimensiuni medii, magazinele de băuturi și librării vor avea cutii mici, dar robuste pentru articolele dvs. mai grele.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    6. Verificați casetele pentru robustețe. Roburdiness este o problemă cu cutiile folosite. Înainte de a alege o cutie, verificați-o. Căutați orice semne de daune, cum ar fi petele de apă sau lacrimi. Fiecare utilizare poartă o cutie puțin. Ultimul lucru pe care îl doriți este să aveți accidentele de valoare la pământ, deoarece caseta a dat afară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar