Cum să cumpărați un card de credit preplătit cu un card de credit

Cardurile de credit preplătite pot fi o modalitate utilă de a vă controla finanțele dacă nu aveți un cont bancar, să faceți bani cadou sau să vă învățați disciplina financiară a copilului. Puteți utiliza un card de credit pentru a achiziționa o cartelă preplătită într-un magazin de vânzare cu amănuntul, un centru de servicii financiare sau online, dar pentru cea mai bună valoare, va trebui să faceți o cercetare atentă în prealabil pentru a evita cardurile cu taxe ridicate.

Pași

Partea 1 din 2:
Cumpărarea unui card de credit preplătit
  1. Imagine intitulată Cumpărați un card de credit preplătit cu un card de credit Pasul 1
1. Cumpărați o carte într-un magazin de vânzare cu amănuntul. Cele mai multe stații de benzină, magazine de droguri, magazine de bacanie și magazine mari de box-uri vinde carduri de credit preplătite. Deși depinde de magazinele individuale, indiferent dacă acceptă carduri de credit pentru astfel de achiziții, marea majoritate a acestora fac. În general, suma de pe card va fi suma pe care ați plătit-o. Cu toate acestea, deoarece selecția în magazine este limitată și cumpărarea de multe ori costă mai mult, este, în general, o idee mai bună de a cumpăra online.
  • Imagine intitulată Cumpărați un card de credit preplătit cu un card de credit Pasul 2
    2. Achiziționați o carte la un centru de servicii financiare sau la schimb valutar. Puteți găsi cartele preplătite la multe bănci, uniuni de credit, verificați magazinele de încasare și schimburile valutare. Ca și în cazul magazinelor cu amănuntul, ar putea să nu accepte carduri de credit ca formă de plată, deși acest lucru este rar. Ca și în cazul vizei preplătite de punct verde, taxele asociate cu aceste carduri sunt adesea mai mici decât dacă ați achiziționat aceeași carte într-un magazin de vânzare cu amănuntul. Deoarece taxele variază dramatic de la card la card, este mai bine să comparați cardurile online înainte de cumpărare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un card de credit preplătit cu un card de credit Pasul 3
    3. Obțineți o cartelă online. Există zeci de carduri disponibile online, toate căruia pot fi achiziționate cu ușurință cu un card de credit. De obicei, veți găsi oferte mai bune, de exemplu, activarea sau taxele inițiale de achiziție sunt adesea renunțate. Pentru cea mai bună carte, asigurați-vă că magazinul de comparare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un card de credit preplătit cu un card de credit Pasul 4
    4. Păstrați primirea. Păstrați întotdeauna chitanța în cazul în care dumneavoastră sau persoana pe care o dați cardulului că are dificultăți de utilizare.
  • Partea 2 din 2:
    Găsirea celei mai bune cărți
    1. Imagine intitulată Cumpărați o carte de credit preplătită cu un card de credit Pasul 5
    1. Evitați taxele costisitoare. Cardurile de credit preplătite nu sunt reglementate ca carduri de debit sau carduri de credit normale și, ca urmare, acestea vin cu o varietate de taxe amețitoare. Puteți verifica Aici Pentru unele dintre comisioanele pe cele mai populare cărți. Înainte de a cumpăra un card, totuși, asigurați-vă că citiți imprimarea fină și verificați dacă:
    • Activarea sau taxele de inițiere
    • Taxe lunare
    • Pe taxe de tranzacție
    • Taxe ATM
    • Taxele de anchetă ale echilibrului
    • Taxe pentru a adăuga bani pe card
    • Taxe pentru declarații de hârtie
    • Taxe pentru apelurile de servicii pentru clienți
    • Taxele de plată a facturilor
    • Taxe pentru a nu utiliza cardul
    • Taxe la închiderea contului
    • Taxe de descoperit de cont
  • Imagine intitulată Cumpărați o carte de credit preplătită cu o carte de credit Pasul 6
    2. Stați departe de cărți care percepe per tranzacție. Dacă vă veți folosi în mod regulat cardul, cardurile Pay-As-Yook vă vor costa o mulțime de bani. O taxă lunară de întreținere lunară este o opțiune mai bună, cu excepția cazului în care utilizați numai cardul dvs. în situații de urgență. În acest caz, asigurați-vă, de asemenea, că cardul dvs. nu are o taxă de inactivitate.
  • Imagine intitulată Cumpărați un card de credit preplătit cu o carte de credit Pasul 7
    3. Aveți grijă de carduri care se percepe pe depozit și au limite de depozit. Majoritatea cardurilor vor renunța la taxe de depozit dacă utilizați depozit direct, Paypal sau un transfer bancar pentru a vă finanța cardul. Adăugarea de bani la un magazin de vânzare cu amănuntul presupune, de obicei, o taxă cuprinsă între 2 și 6 dolari. Unii, cu toate acestea, taxa pentru toate depozitele. Pentru aceste carduri, veți dori să adăugați fonduri rar în cantități mari, deci asigurați-vă că nu au limite la cât puteți adăuga la un moment dat sau într-o anumită lună.
  • Imagine intitulată Cumpărați un card de credit preplătit cu un card de credit Pasul 8
    4. Utilizați un site de comparare a cardului. Site-uri precum banii.COM și rapoartele de consum oferă comparații și recomandări pentru a vă ajuta să selectați carduri cu cele mai puține taxe. Unele dintre cele mai recomandate carduri includ:
  • Bluebird - un card American Express Marca, care include plata facturilor (poate trimite documente electronice sau verificări electronice din cont), fără taxă lunară, fără taxă de activitate, fără taxe pentru serviciul clienți, nici o taxă de inactivitate și nici o taxă de tranzacție refuzată.
  • Chase lichid - un card de marcă de viză care are 4 USD.95 taxa de întreținere pe lună (renunțat dacă cartela este legată de un cont bancar Chase), dar oferă protecție de descoperit de cont și fără alte taxe, atâta timp cât utilizați ATM-uri în rețea pentru retrageri și anchete de cont. Nu are plata de facturare.
  • Visa Rush Card Unlimited Planul - are o taxă de activare unică și o taxă lunară de 5 USD.95 (dacă utilizați depozit direct) sau 7 USD.95 (dacă nu), dar nu are alte taxe, atâta timp cât reîncărcați prin PayPal sau depozit direct și utilizați ATM-uri în rețea pentru retrageri și anchete de echilibru.
  • Green Dot Visa Prepaid - Card cu 5 $.95 Taxă lunară (a renunțat dacă depuneți o anumită sumă în fiecare lună sau aveți un anumit număr de tranzacții), dar nu există alte taxe atât timp cât cumpărați cardul online și utilizați ATM-uri în rețea pentru retrageri și anchete de echilibru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar