Cum de a construi casete în mișcare

Construirea corectă a cutiilor în mișcare vă va ajuta lucrurile să ajungă la destinația lor în siguranță și sunet. Cheia este de a deschide caseta și de a lansa în jos flaps de fund, astfel încât acestea sunt sigure. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să umpleți cutia cu lucrurile dvs. și să trimiteți partea de sus a lui.

Pași

Partea 1 din 3:
Deschiderea unei casete plate
  1. Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 1
1. Localizați clapetele din partea de sus a casetei. Pentru a găsi partea de sus a casetei, căutați clapele care sunt conectate prin file mici de carton. Numai clapetele din partea de sus a casetei vor avea aceste file. De asemenea, puteți căuta litere sau săgeți pe caseta care indică ce parte este partea de sus.
  • Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 2
    2. Împingeți clapele de sus pe ambele părți. Păstrați cutia plat atunci când pliați clapetele. Cutia ar trebui să se așeze încă după ce închideți clapele în jos.
  • Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 3
    3. Deschideți caseta, astfel încât nu mai este plat. Pentru a deschide caseta, trageți colțurile pe laturile opuse ale cutiei aplatizate unul de celălalt. Când ați terminat, caseta ar trebui să fie pătrată.
  • Clapetele de sus ar trebui să fie încă pliate după ce deschideți caseta. Filele de carton care leagă clapetele le vor bloca în poziție.
  • Dacă caseta dvs. nu are file de blocare, doar pliați clapele de sus în jos, așa că nu sunt în calea voastră.
  • Partea 2 din 3:
    Atingând partea de jos
    1. Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 4
    1. Întoarceți caseta cu susul în jos. Acum, clapele pliate din partea superioară a cutiei trebuie să fie aproape de podea. Cele 4 clapete de fund ar trebui să se îndrepte spre tine.
  • Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 5
    2. Împingeți clapele de jos în jos unul peste celălalt. Pliați mai întâi clapetele mai scurte, iar apoi clapetele mai lungi. Când toate clapetele de fund sunt îndoite, nu ar trebui să puteți vedea mai mult în cutie.
  • Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 6
    3. Rulați o bucată de bandă de ambalare în jos cusătura dintre clapele de fund. Evitați utilizarea altor tipuri de bandă, cum ar fi mascarea sau banda celophane, care sunt mai puțin sigure decât banda de ambalare. Au capetele benzii de 2-3 inci (5.1-7.6 cm) până la părțile laterale ale cutiei.
  • Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 7
    4. Rulați o altă bucată de bandă de-a lungul fiecărei părți a primei piese. Se suprapun pe cea de-a doua și a treia bucăți de bandă peste prima bucată de bandă. Banda suplimentară nu trebuie să acopere cusătura dintre clapetele de fund - este doar acolo pentru a face partea inferioară a cutiei extra sigură.
  • Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 8
    5. Întoarceți caseta înapoi. Capătul deschis al cutiei trebuie să fie în partea de sus, iar capătul înregistrat ar trebui să fie în partea de jos. Acum că caseta este deschisă și înregistrată împreună, este gata de ambalare.
  • Partea 3 din 3:
    Închiderea vârfului
    1. Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 9
    1
    Împachetați-vă lucrurile în cutie. Verificați partea inferioară sau partea inferioară a casetei pentru o limită de greutate și asigurați-vă că lucrurile dvs. nu depășesc acest lucru. Când ați terminat, nu ar trebui să existe nimic peste marginea de sus a casetei sau nu veți putea să o închideți.
  • Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 10
    2. Tăiați urechile pe clapele de sus cu un cuțit de utilitate. Tăierea filelor vor elibera clapetele astfel încât să le puteți plia și să închidă caseta. Tăiați cu atenție centrul filelor până când clapetele nu mai sunt atașate unul de celălalt.
  • Dacă clapetele nu au file, puteți sări peste acest pas.
  • Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 11
    3. Împingeți clapele de sus în jos unul peste celălalt. Îndoiți clapetele la fel ca și cu clapetele de pe fundul cutiei - flaps scurt, apoi clapeta lungă. Când ați terminat, cutia ar trebui închisă cu nimic care lipsește din ea.
  • Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 12
    4. Banda de sus a casetei închise ca și cum ați făcut în partea de jos. În primul rând, executați o bucată de bandă de ambalare în jos cusătura dintre clapetele de sus, astfel încât capetele să meargă pe laturile casetei. Apoi, executați o altă bucată de bandă de-a lungul primei piese pentru a face caseta mai sigură.
  • Imagine intitulată Construcție cutii de mișcare Pasul 13
    5. Etichetați caseta în mișcare. Dacă aceasta nu este singura casetă pe care o veți împacheta, numiți-o astfel încât să puteți urmări câte cutii aveți. Apoi, scrieți numele camerei pe care îl veți despacheta după mutare, cum ar fi "bucătărie" sau "dormitor matrimonial." Dacă există ceva fragil în cutie, cum ar fi sticla sau ceramica, scrieți "fragil" pe dinafara.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cutie în mișcare
    • Banda de ambalare
    • Cuțit utilitar
    • Marker permanent
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar