Cum să obțineți cutii în frigider mai repede

Recordul mondial Guinness pentru "Cel mai rapid timp pentru a pune 24 de cutii într-un frigider" este de 5.78 de secunde. Cu acest Hack Tiktokok, veți rupe această înregistrare mondială în cel mai scurt timp. Procesul este simplu și eficient și este unul dintre aceste trucuri care funcționează atât de bine, vă veți întreba de ce nu ați venit cu el însuși. Dacă doriți să accelerați procesul de despachetare după ce ajungeți acasă de la magazinul alimentar, citiți mai departe pentru a vedea Aflați mai multe despre această tehnică elegantă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Deschideți-vă cazul de cutii.
  1. Imaginea intitulată obțineți cutii în frigider mai repede pasul 1
1. Rupe deschide clapetele de la ambele capete ale cazului. Setați carcasa de pe tejghea și deschideți clapele lipite la un capăt cu mâna. Rotiți carcasa de pe tejghea și repetați procesul de pe cealaltă parte. Nu luați cutiile din carcasa lor.
  • Asigurați-vă că aveți un spațiu în frigider înainte de a face acest lucru.
  • Puteți face acest lucru cu orice caz de cutii, atâta timp cât nu există două rânduri de cutii stivuite unul de altul.
Metoda 2 din 4:
Setați cazul pe un raft în frigider.
1. Țineți ambele capete deschise ale cazului și îl duceți la frigider. Setați-l pe raft în care depozitați cutiile. Orientați cazul astfel încât partea lungă să ruleze paralele cu părțile laterale ale frigiderului și una dintre capetele deschise vă confruntă cu dvs.
  • Lăsați un pic de spațiu între partea din spate a frigiderului și a spatelui casetei.
Metoda 3 din 4:
Împingeți cutiile prin carcasă.
1. Trageți carcasa cartonului cu o mână în timp ce împingeți cu cealaltă. Cutiile vor aluneca din carcasa din carton și în partea din spate a frigiderului. Lăsați carcasa cartonului să alunece brațul în timp ce îl trageți înapoi și continuați să trageți și să împingeți până când carcasa este goală.
Metoda 4 din 4:
Liniați cutiile în frigider.
  1. Imaginea intitulată obține cutii în frigider mai repede pasul 4
1. Cutii vor arăta puțin de ordine, deci organizați-le după cum este necesar. Le puteți pune înapoi în rânduri, sau lăsați-le unde sunt dacă nu sunteți foarte preocupați de organizarea frigiderului dvs. Aruncați carcasa cartonului când ați terminat.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar