Cum să vă ocupați de teama câinelui dvs. De vehicule

Dacă câinele dvs. este frică de călărie în mașină sau se sperie când mașinile trec, excursii și plimbările de-a lungul străzii au fost probabil copleșitoare pentru amândoi. Vestea bună este că frica de mașini a câinelui dvs. nu este pusă în piatră și există lucruri pe care le puteți face, vor ajuta cu adevărat prietenul dvs. blând să se simtă mai confortabil în și în jurul vehiculelor. Thiswill te va plimba prin cum să-ți ajuți câinele să-și depășească teama de a trece mașini și / sau de a călări în mașini, astfel încât să puteți începe să vă bucurați de călătoriile și să vă plimbați împreună!

Pași

Metoda 1 din 3:
Depășirea fricii de trecere a mașinilor
  1. Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
1. Rămâi calm și vesel. Dacă vă tensionați de fiecare dată când o mașină trece, frică de reacția câinelui tău, câinele tău va observa. Anxietatea ta va întări propriile lor. În schimb, folosiți un ton vesel de voce și zâmbiți când vă ocupați de trecerea traficului.
  • Nu animați și vă calmezi câinele anxios. Petting este o recompensă, astfel încât să le mângâie atunci când sunt nerăbdători, va întări doar comportamentul.
  • Nu vă certați sau vă pedepsiți fizic câinele pentru că vă este frică. Strigând la ei se va intensifica doar frica lor.
  • Nu încercați să "vindece" câinele dvs. făcându-i să se confrunte cu teama lor. Acest lucru va crește doar frica, nu o va elimina.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    2. Cunosc semnele de frică și de relaxare în câinele dvs. Câinele tău ar putea lăcata sau se scurge la capătul leșiei atunci când o mașină trece, dar aceasta este doar o expunere extremă a anxietății. Să le antrenezi, va trebui să știi când sunt chiar ușor anxioși, astfel încât să puteți merge încet și când sunt relaxați, astfel încât să puteți trece la pasul următor.
  • Semnele comune de frică sunt tremurând, gâfâind, plângând, drooling, coborârea și împușcă coada lor.
  • Semnează faptul că câinele dvs. este relaxat include postura relaxată, respirația normală, cozile și urechile ținute în mod normal (nu sunt ascunse sau coborâte), învârtirea și mâncarea într-un ritm normal.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    3. Lăsați câinele dvs. să audă zgomote de trafic acasă. Începeți prin deschiderea ferestrelor când jucați cu câinele dvs. sau alimentați-le, astfel încât să poată începe să asocieze zgomotul mașinilor cu activități plăcute.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    4. Expuneți câinele la mașini la distanță. O dată sau de două ori pe zi, luați câinele într-un loc într-un parc sau o parte din curtea dvs., care este destul de departe de strada că câinele dvs. nu arată nici o reacție înfricoșătoare atunci când o mașină trece.
  • Recompensați câinele dvs. cu tratamente de fiecare dată când o mașină trece și le laudă pentru a rămâne calm.
  • Faceți acest lucru timp de aproximativ un minut, apoi intrați în interior sau mergeți în parc de câteva minute înainte de a vă întoarce la trafic timp de un alt minut.
  • În total, expuneți câinele dvs. la trafic timp de un minut la un moment dat, 5 sau 6 ori pe sesiune de instruire.
  • Pentru următoarea sesiune, creșteți momentul în care câinele dvs. este expus traficului la 1.5 minute. Continuați creșterea treptată a timpului de la sesiune la sesiune.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    5. Adăugați o comandă. Oferind câinelui dvs. ceva de făcut poate ajuta la distragerea lor de la mașinile trecând. Pe măsură ce treceți treptat mai aproape de trafic, începeți să dați o comandă ca "Atingeți" sau "Uită-te aici" ori de câte ori vedeți o mașină care vine. Dați câinii dvs. un tratament când se supune.
  • Dacă câinele dvs. nu vă poate concentra pe dvs. sau să vă ascultați de comenzile dvs. din cauza traficului, faceți o pauză, mutați mai departe de trafic și încercați din nou.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    6. Așteptați până când câinele dvs. nu prezintă nici un semn de frică în fiecare etapă înainte de a vă apropia mai mult. Uneori ar putea dura 2 sau 3 săptămâni de antrenament înainte ca câinele să se relaxeze la o anumită distanță. Alteori s-ar putea întâmpla în zile. Așteptați întotdeauna până când câinele dvs. este relaxat și calm înainte de a vă apropia.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    7. Porniți câinele în apropierea traficului. Odată ce câinele dvs. se poate ocupa de mașini apropiate, în timp ce stați liniștit, este timpul să începeți să practicați în timp ce mergeți. Cu toate acestea, în cazul în care câinele prezintă semne de frică, nu forțați-i să continue, deoarece acest lucru va crește și va întări anxietatea lor. Aduceți o mulțime de tratamente, și la fel cum ați făcut în timp ce staționează, câinele dvs. efectuează o comandă ori de câte ori vedeți o mașină care vine. Dați câinii dvs. un tratament când se supun.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    8. Antrenează câinele dvs. pentru a merge pe un anumit traseu. Pentru câinii extrem de înfricoșători, este adesea cel mai bine să începeți cu o anumită rută în care se simt în siguranță. Dacă câinele dvs. încă mai are probleme în apropierea mașinilor, ia în considerare condiționarea acestora să meargă o anumită rută - cum ar fi calea spre parcul local.
  • Învățați câinele dvs. să meargă mai întâi acasă. Conduceți un bloc de trimestru de acasă de-a lungul căii pe care o veți lua, ieșiți și umblați acasă. Dacă câinele dvs. scoate din frică, opriți-vă și așteptați ca ei să nu mai trăgească înainte de a începe din nou. Trecerea spre "siguranță" este recompensa lor pentru un comportament bun. Asigurați-vă că păstrați distragerea și tratarea câinelui dvs. ori de câte ori mașinile trec.
  • În fiecare zi, conduceți un sfert de bloc mai departe de-a lungul căii până când le conduceți în parc și mergeți acasă. Petreceți 1-2 săptămâni de mers pe jos de câine acasă de la parc.
  • Apoi, învățați câinele să meargă în parc. Începeți prin parcarea unui bloc de trimestru din parc, mergeți acolo, jucați și apoi mergeți acasă.
  • Continuați să adăugați un bloc de sferturi la plimbarea dvs. în parc în fiecare zi până când plecați de la casa dvs., mergând la parc, și mergeți acasă.
  • Metoda 2 din 3:
    Depășirea fricii de călătorie a mașinii
    1. Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    1. Verificați dacă boala de călătorie înainte de a vă asuma câinele este frică de mașină din orice alte motive. Dacă nu este abordată, un caz simplu de boală de mișcare poate fi amplificat de anxietate adusă prin asocierea mașinii cu boală. Vedeți medicul veterinar pentru sfaturi despre medicamente care pot atenua boala de mișcare. Unele simptome de boală de mișcare includ:
    • Whining și pacing
    • Excesiv de drooling
    • Letargie
    • Vărsături
    • Diaree
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    2. Faceți-vă mașina confortabil pentru câinele dvs. Crearea unui mediu care este confortabil și plăcut pentru câinele dvs. va face să-și depășească temerile mult mai ușor și, în unele cazuri, poate rezolva dispărea câinelui tău față de mașină.
  • Asigurați-vă că hamul lor se potrivește corect sau că cutia lor este dimensiunea potrivită.
  • Furnizați o pătură sau o jucărie care este specială pentru cainele dvs. pentru a le ajuta să le liniștească și să le dea ceva de concentrat.
  • Asigurați debitul de aer adecvat și o temperatură rece. Nu lăsați niciodată câinele într-o mașină cu ferestrele închise, deoarece mașina se va supraîncălzi și vă poate ucide câinele.
  • Scapă de odorizenii de aer. Orice miros copleșitoare într-o mașină poate fi prea mult pentru nasul sensibil al câinelui tău. De asemenea, evitați să purtați prea mult parfum în mașină.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    3. Urmăriți semnele de frică și de relaxare în câinele dvs. Să le antrenezi, va trebui să știi când sunt incomod, așa că poți să te întorci și când sunt relaxați, astfel încât să puteți trece la pasul următor.
  • Câinii care se tem vor tremura adesea, pantaloni, plângați, drool, coturi sau aruncați cozile lor.
  • Câinii relaxați vor adopta o postură relaxată, respirația în mod normal, țineți cozile și urechile în mod normal (nu sunt ascunse sau coborâte), WAG și mănâncă într-un ritm normal.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    4. Nu luați câinele dvs. în călătorii cu mașina dacă vă este frică. Excursii în mașină își vor întări frica, deci evitați-i, cu excepția situațiilor de urgență, până când vă veți depăși teama prin desensibilizare (făcându-le mai puțin sensibili la experiență) și contracoditarea (crearea de asociații plăcute cu mașina pentru a înlocui cele negative ).
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    5. Începeți prin a învăța câinele să se apropie de mașină fără frică. Când te duci la o plimbare, dă-ți câinelui un trata în timp ce treceți lângă mașină. Joacă jocuri cum ar fi Fetch sau remorcher-of-război lângă mașină. Hrăniți câinele în apropierea mașinii, începând mai departe și mutați castronul progresiv mai aproape. Când câinele dvs. nu arată nici o anxietate în timp ce mănâncă sau merg în apropierea mașinii, sunteți gata pentru următorul pas.
  • Începeți prin apropierea mașinii până când câinele se oprește. Apoi, ca o recompensă, mișcați câinele departe de mașină, apoi le dați un tratament preferabil. La fiecare sesiune, încurajați câinele să se miște puțin mai aproape de mașină și să vadă dacă puteți face progrese în acest fel.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    6. Antrenează câinele dvs. pentru a petrece timp în mașină în timp ce nu se mișcă. Este posibil să aveți nevoie să vă atrageți câinele în mașină cu tratamente la început. În timp ce se află în mașină continuă să dea tratamente sau să le dea un os de mestecat sau să se trateze umplut Kong. Lăsați ușa deschisă și luați aceste tratamente departe când câinele dvs. părăsește mașina. Practicați-vă o dată sau de două ori pe zi timp de o săptămână sau două.
  • Dacă motorul începând cu câinele dvs., încercați să întoarceți mașina înainte de a intra în. Puteți încerca să le desensibilizați sau pur și simplu să continuați să începeți mașina înainte de a vă pune câinele în ea.
  • Când câinele dvs. este confortabil în mașină, începeți închiderea ușii.
  • Pe măsură ce confortul câinelui dvs. crește, încercați să le hrăniți în mașină.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    7. Întoarceți contactul. Odată ce câinele dvs. este confortabil în mașină, încercați să-l începeți cu câinele în ea. Dacă câinele dvs. arată anxietate, atunci ați putea dori să le desensibilizați. Începeți prin începerea mașinii cu câinele în apropiere, dar nu în el. Au cineva să ducă tratamente pe măsură ce începe mașina. Odată ce câinele dvs. este confortabil, mutați-i în mașină și repetați procesul.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    8. Mutați mașina la câteva picioare și înapoi. Conduceți mașina în jos pe calea de acces sau la câțiva metri pe stradă. Opriți și cu motorul care rulează dați câinele dvs. unele tratamente sau au o sesiune de redare rapidă. Reveniți înapoi la locul de parcare și încheiați sesiunea. Continuați acest lucru până când câinele dvs. este total relaxat în timpul acestor sesiuni.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    9. Luați excursii scurte, distractive. Doriți să faceți prima antrenament a câinelui dvs. în mașină scurtă, cu o destinație distractivă - de preferință un parc sau traseu de drumeție se bucură de câinele dvs. Dacă există unul într-un bloc sau două, capul acolo. Dacă nu, intrați în mașină fără câinele dvs. și conduceți-l în una sau două blocuri de destinație. Apoi, umblați câinele la mașină și conduceți distanța scurtă rămasă. După aceea, mergeți la domiciliu acasă.
  • Continuați până când câinele dvs. este confortabil cu această călătorie scurtă.
  • Parc mai departe și mai departe, pe măsură ce câinele dvs. crește confortabil în mașină.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    10. Adăugați mai multe destinații distractive. Vrei ca câinele tău să vadă mașina ca un loc de frică, ci ca un loc de tratare care duce la destinații minunate. Odată ce câinele dvs. se poate ocupa de călătorii scurte, încercați treptat cele mai lungi în locuri pe care le iubesc ca și casele prietenului, magazinele de animale de companie sau alte parcuri.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    11. Conduceți pe autostradă. Mișcarea neîntreruptă face ca câinii să se culce și vă vor ajuta câinele să se relaxeze în mașină. Autostrada este o modalitate excelentă de a vă obișnui ca câinele să fie obișnuit cu călătorii mai lungi într-o manieră relaxată.
  • Metoda 3 din 3:
    Introducerea catelului tău la călătoria cu mașina
    1. Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    1. Familiarizați-vă catelul dvs. cu vehiculul cât mai curând posibil. Un catelus sub trei luni va fi mai ușor de antrenat pentru a se obișnui cu un vehicul decât un câine mai în vârstă. Cea mai bună modalitate de a depăși frica de mașina dvs. este de a evita acest lucru în primul rând cu pregătire timpurie.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    2. Învățați-vă catelul că mașina este un loc distractiv. Înainte de a lua excursii cu catelul dvs., introduceți-le în mașină, astfel încât el să poată fi obișnuit să-l obișnuiască. Mai ales în timpul verii, asigurați-vă că mașina funcționează astfel încât să o puteți menține răcoroasă. Acest lucru va ajuta, de asemenea, cainele dvs. să crească obișnuiți cu sunetul motorului. Pentru a ajuta catelul dvs. să se simtă confortabil:
  • Puneți un pat pe scaun, astfel încât câinele dvs. este confortabil și nu alunecă pe tapițerie.
  • Vă hrănește mesele de catelus în mașină.
  • Dați câinii tăi tratați, cum ar fi un kong umplut sau un os să mestece.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    3. Ia-ți puiul obișnuit să fie restrâns fie în cutie sau sub un ham pentru călătorii. Călătoriți întotdeauna cu câinele dvs. restrâns pentru siguranța sa. Când introduceți câinele în mașină, este important să poarte aceeași reținere pe care o vor face atunci când vor călători sau să meargă într-un transportator dacă acesta este modul în care le veți transporta.
  • Dacă utilizați un ham, puteți practica punerea în casă înainte de a încerca în mașină. Dă-ți câinele o mulțime de tratamente când ai pus-o, apoi scoate-o. Creșterea treptată a timpului de timp pe care îl poartă, dându-le în cele din urmă un os sau o jucărie de mestecat pentru a juca cu timpul în ham.
  • Dacă utilizați o cutie, ar trebui să vă îndoiți de antrenament câinele înainte de a încerca cutia în mașină.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    4. Începeți cu plimbări scurte. Câinii suferă adesea de o boală de mișcare în timpul primelor lor plimbări cu mașini, așa că veți dori să vă păstrați mai întâi călătoriile câinelui tău scurt. Începeți doar cu intrarea și ieșirea din distanța și construiți treptat până la mai mult.
  • Pentru primele 2-3 zile, doar înapoi din distanța sau conduceți la câțiva metri pe stradă, apoi reveniți la locul dvs. de parcare. Faceți acest lucru o dată sau de două ori pe zi.
  • Apoi, încercați să conduceți în jurul blocului pentru câteva zile.
  • Treceți la o mașină de cinci minute. Atâta timp cât câinele dvs. nu prezintă semne de anxietate, tremurând, plângând, coborâre sau drooling - puteți crește încet călătoriile de peste câteva săptămâni.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    5. Luați câinele în locuri pe care le place. Dacă folosiți mașina numai pentru a vă duce câinele la veterinar, câinele dvs. nu vă place mașina. Mai ales când câinele este un cățeluș, încercați să aveți cele mai multe excursii de mașini undeva distractiv, cum ar fi parcul, traseul de drumeții, un magazin de animale de companie, casa unui prieten sau un parc de câine. Dacă câinele dvs. anticipează destinația, nu vor deranja atât de mult.
  • Imagine intitulată Deal cu câinele dvs
    6. Dă-ți câinele să intre și să iasă din mașină cât mai curând posibil. În special pentru rasele mai mari, învățând câinele dvs. să intre și să iasă pe cont propriu vă va salva o mulțime de dureri de spate când acestea sunt pline de cultivare.
  • Intrarea - alegeți un cuvânt de comandă ca "în" pentru introducerea mașinii. Dacă este necesar, utilizați tratamente pentru a vă atrage câinele în mașină la început. Asigurați-vă că utilizați cuvântul de comandă pe măsură ce câinele dvs. intră, astfel încât să înceapă să asocieze cuvântul cu acțiunea.
  • Ieșiți - Alegeți un cuvânt de comandă ca "OUT". Este foarte important să vă învățați câinele să așteptați să părăsiți mașina până când ați întrebat. Învățați-vă câinele "așteptați" acasă. Dă-ți câinele să aștepte în mașină, apoi ieși la comandă. Practicați cu o lecție la început, pentru a vă asigura că câinele dvs. nu va fugi.
  • sfaturi

    Fii răbdător. Toată formarea necesită timp. Poate fi săptămâni până când câinele dvs. este confortabil cu mașinile.
  • Dacă în orice moment câinele dvs. are o criză, va trebui să vă întoarceți câțiva pași pentru a-și construi din nou curajul. Vedeți acest lucru ca un ocol temporar în procesul de învățare.
  • Avertizări

    Dacă aveți nevoie să luați câinele dvs. într-o călătorie lungă înainte ca antrenamentul mașinii dvs. de câine să fie completă, discutați cu medicul veterinar despre sedarea lor. În caz contrar, călătoria ar putea șterge toată munca pe care ați făcut-o.
  • Nu lăsați niciodată câinele să călătorească pe scaunul din față al unei mașini dacă nu poartă un ham și sacul de aer a fost dezactivat. Pungile de aer implementate pot ucide câinii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar