Cum să depuneți unghiile unui câine

În timp ce îngrijirea ghearelor este un aspect esențial al îngrijirii câinilor, puțini pooches, cum ar fi unghiile lor. Mulți proprietari de companie utilizează Clippers, dar fișierele manuale și de alimentare sunt bune Alternative, Pe măsură ce reduc riscul de tăiere a unghiului sensibil rapid. Indiferent de instrumentul pe care îl utilizați, trucul este să introduceți treptat câinele dvs. la tăiere. Oferiți o mulțime de laudă și tratează pentru a vă învăța puiul că îngrijirea este un lucru bun, fișierul 1 sau 2 unghii la un moment dat și dați-i o pauză dacă este stresată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Depunerea unghiilor câinelui manual
  1. Imagine intitulată Fișierul unui câine
1. Țineți un cui de metal greu fişier În mâna ta dominantă. Investiți într-un fișier de unghii metalici, care este mai rezistent decât o placă de emeer. Țineți fișierul și aveți câinele să stea sau să se întindă în jos sau să stea și, dacă este necesar, să-ți draperi ușor corpul superior peste câine pentru a-l păstra încă.
  • Puteți achiziționa un fișier de unghii metalice la un magazin de animale de companie sau la o farmacie - nu trebuie să utilizați unul etichetat special pentru animale de companie. Panourile de emerii grosiere lucrează într-un vârf, dar se vor uza repede, mai ales dacă aveți o rasă mai mare.
  • Depunerea manuală a unghiilor unui câine este consumatoare de timp dacă o faceți ca o alternativă la utilizarea Clippers. Dacă faci clamă unghiile câinelui dvs., puteți utiliza un fișier pentru a netezi pe margini aspre după tăiere.
  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    2. Apucați o laba și separați degetele de la picioare. Țineți ferma câinelui ferm cu mâna dvs. non-dominantă. Răspândiți degetele de la picioare și, dacă are o haină lungă, țineți cu grijă blana înapoi, astfel încât să puteți accesa unghiile.
  • În timp ce sunteți la el, verificați labele și tampoanele de labe pentru resturi, căpușe și semne de rănire. Dacă este necesar, eliminați orice resturi sau Căpușe, sau tind să rănească.
  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    3. Folosiți vârful unui cui până când este chiar și cu tampoanele de labele câinelui în timp ce este în picioare. Lăsați câinele să știe că face o treabă minunată pe măsură ce începeți să frecați vârful unui cui cu dosarul. Face aproximativ 10 până la 15 trece în aceeași direcție pentru a depune un pic de unghii bit. Periodic, puneți dosarul și dați câinii dvs. un tratament pentru a vă ajuta să îl mențineți calm.
  • Scopul de a depune un cui până când este chiar și cu tampoanele de labele câinelui în timp ce câinele dvs. stă în picioare pe pământ. La o lungime adecvată, nu ar trebui să puteți auzi unghiile care ies când se plimba câinele. De asemenea, ar trebui să puteți glisa o bucată de hârtie între ghearele câinilor și la sol în timp ce câinele dvs. este în picioare.
  • Este puțin probabil să lovești rapid cu un fișier manual, dar ar trebui să opriți în continuare depunerea când ajungeți la curba unghiilor sau vedeți o ovală cenușie în suprafața depusă.
  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    4. Lucrați la 1 sau 2 unghii pe sesiune de depozitare. Cel mai probabil va lua mai multe sesiuni pentru a termina 1 laba, mai ales dacă utilizați un fișier ca alternativă la Clipping. Fișier câteva unghii la un moment dat și asigurați-vă că dați câinii dvs. o pauză dacă devine prea stresată.
  • Câinii tolerează de obicei depunerea mai bine decât mașinile de tăiat și mașinile de măcinat, așa că ar putea deveni parte din rutina dvs. de legare. Țineți câinele și dosarul câtorva unghii în timpul sesiunilor dulci.
  • Fișier cu unghiile câinelui dvs. în mod regulat pentru a le menține scurt - procesul va dura mai mult dacă lăsați unghiile să crească prea mult.
  • Bacsis: Trotuarele și alte suprafețe de beton sunt fișiere naturale de unghii, iar unghiile câinelui dvs. nu vor avea nevoie de tăiere la fel de des dacă o luați în mod regulat pentru plimbări lungi.

    Metoda 2 din 3:
    Folosind un șlefuitor de unghii
    1. Imagine intitulată Fișierul unui câine
    1. Antrenează câinele dvs. pentru a vă simți confortabil cu sunetul mașinii de măcinat. Oferta tratează pe măsură ce vă lăsați câinele să vadă și să miște mașina. Apoi, porniți-l, oferă reasigurare și dați câinelui un flux constant de tratamente în timp ce grindește. Opriți polizorul după 10 sau 15 secunde și opriți dați-vă câinele.
    • Oferta tratează în timp ce buzzii de polizor învață câinele dvs. pentru a asocia sunetul cu recompense. Pe măsură ce practicați, păstrați polizorul activat pentru perioade treptate mai lungi de timp.
    • Când câinele dvs. rămâne în mod constant calm cu polizorul pornit, încercați să țineți scula lângă laba. Amintiți-vă să-i dați tratați în timp ce polizorul este buzzing.
    • Puteți găsi mașini de șlefuit de unghii online și la magazinele de animale de companie. Masinile mici, cu baterii fac mai puțin zgomot decât instrumentele grele și pot fi mai tolerabile pentru câinele dvs.
  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    2. Țineți labele câinelui și răspândiți degetele de la picioare. După ce ți-ai folosit câinele la sunet, țineți polizorul în mâna dominantă și înțelegeți o laba cu cealaltă mână. Separați cu atenție degetele de la picioare și, dacă are o haină lungă, țineți înapoi blana. Dacă este necesar, restrângeți ușor câinele cu corpul superior.

    Bacsis: Pentru a împiedica blănurile să se prindă în polizor, în timp ce se rotește, încercați să împingeți un cui printr-o gaură mică tăiată într-o șosetă veche sau chilot. Fabricul va păstra blana din cale, astfel încât să puteți accesa în siguranță unghiile.

  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    3. Apăsați ușor mașina de măcinat cu unghii timp de 2 sau 3 secunde la un moment dat. Porniți polizorul și țineți patul ferm când frecați ușor vârful unui cui. Nu apăsați din greu și țineți scula la unghii pentru doar câteva secunde. Vibrația va spui probabil câinele dvs., oferind asigurări și asigurați-vă că ați tratat la îndemână.
  • Bit bit, treceți polizorul peste unghie în aceeași direcție până când este la același nivel cu tampoanele de labele câinelui. Ei ar trebui să fie suficient de scurți, astfel încât să nu auziți clic când câinele dvs. merge. În funcție de puterea șlefuitorului și de lungimea unghiei, va dura cel puțin 2 sau 3 treceri.
  • Dacă este posibil, o ofertă de ajutor tratează în timp ce vă bucurați cu unghiile puilor. Treptat filele de pe vârful vârfului, și nu mănâncă trecutul în cazul în care unghiul începe să curbe.
  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    4. Asigurați-vă că polizorul nu se supraîncălzește datorită frecării. Ținând ușor mașina de șlefuitor la unghia timp de 2 până la 3 secunde, la un moment dat îi ajută să-i supraîncălzească. Totuși, ar trebui să o testați periodic pentru a vă asigura că este rece la atingere. Opriți-l, lăsați vârful să nu se rotească, apoi să-l atingeți rapid spre partea din spate a mâinii.
  • Dacă se simte fierbinte, nu mai depuneți unghiile câinelui și lăsați-l să se răcească. Verificați cuiul câinelui dvs. și țineți o cârpă rece și umedă asupra acestuia dacă se simte fierbinte.
  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    5. Evitați măcinarea în unghiile rapide. Este mai greu să loviți rapid cu un polizor, dar totuși trebuie să utilizați prudență. Dacă câinele dvs. are unghii ușoare, opriți șlefuirea înainte de a ajunge la zona roz, opacă la baza cuiului. Nu puteți vedea rapid dacă câinele dvs. are unghii negre, deci opriți tăierea când vedeți o ovală cenușie în suprafața tăiată.
  • Rapidul este o rețea de vase de sânge și nervi la baza unghiei. Îndepărtarea regulată a unghiilor câinelui dvs. va determina retragerea rapidă și ușurați îngrijirea unghiilor.
  • Dacă faci tăiați rapid, nu panică. Oferă reasigurarea câinilor dvs. și țineți tifon, pulbere stipică sau amidon de porumb peste rană timp de cel puțin 2 minute pentru a opri sângerarea.
  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    6. Încercați să vă bucurați săptămânal labele câinelui. Șlefuirea este mai rapidă decât depunerea manuală, dar este încă mai mult consumatoare de timp decât să folosiți Clippers. În plus, câinele dvs. poate tolera doar sunetul și vibrațiile pe care le face în intervale scurte. Grind 1 sau 2 unghii pe sesiune și încercați să terminați 1 laba pe săptămână.
  • Depunerea unghiilor câinelui dvs. în mod regulat le va ajuta să le păstrați scurt. Dacă lăsați unghiile să crească, măcinarea va fi mai obositoare.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea câinelui tău folosit pentru tăierea unghiilor
    1. Imagine intitulată Fișierul unui câine
    1. Atingeți labele câinelui și ghearele pentru a fi obișnuit să fie manipulate. Apucați labele câinelui, degetele de la picioare și unghiile înainte de a le introduce la trimirii de unghii. Țineți labele, separați cu atenție degetele de la picioare, masați tampoanele de labe și strângeți ușor unghiile. Așa cum faceți acest lucru, oferiți tratamente și o mulțime de laudă, astfel încât câinele dvs. învață că lucrurile bune se întâmplă când atingeți labele sale.
    • Introduceți câinele dvs. la tăierea unghiilor treptat și, dacă este posibil, atunci când este încă un cățeluș. Este înțelept să practicați când câinele dvs. este obosit după o plimbare sau o jumătate de joacă.
    • În orice moment în formare, faceți o pauză dacă pooch-ul dvs. este stresat. Semnează că câinele dvs. are nevoie de spațiu includ căscați, gâfâind gâfâind, mârâind, strigăt și lătrat. În plus, urmăriți privirea ochilor laterali - dacă câinele dvs. este calm, ar trebui să vedeți doar un pic de albii ei.
  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    2. Oferta tratează pe măsură ce vă lăsați câinele să vadă și să-i smulgă tuns de unghii. Introduceți fișierul, mașinile de tuns sau polizorul odată ce câinele dvs. tolerează în mod constant având labele sale manipulate. Nu țineți trimerul lângă labele sale încă. În schimb, permiteți-i să vadă și să miroasă instrumentul pe care îl veți folosi pentru a tăia unghiile.
  • Dați câinele dvs. preferat tratează când lăsați-l să vadă și să-i smulgă pe trimmer. Scopul acestui proces de formare treptată este de a folosi lauda și tratează pentru a forma o asociere pozitivă cu tăierea unghiilor.
  • Atingerea labei câinelui dvs. timp de câteva zile, introducerea trimmerului și lucrați la calea spre a vă tăiați cu unghiile poate părea plictisitoare. Cu toate acestea, grăbirea procesului poate face ca unghiile să fie frustrant atât pentru dvs. cât și pentru câinele dvs.
  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    3. Țineți trimerul treptat mai aproape de un cui. După introducerea trimmerului, țineți laba câinelui și dați-i un tratament. Apoi aduceți încet tunderea mai aproape de laba. Oferta de tratamente și o mulțime de laudă până când câinele dvs. vă permite să atingeți un cui cu trimmer.

    Tipuri de trimmere: Clippers sunt ieftine și populare, dar tăierea crește riscul de tăiere a cuiului și răniți câinele. Slucertoare de unghii sau fișierele de alimentare mai mici riscul de a reduce rapid, dar ele creează zgomot și vibrații care au deranjat câțiva câini. Fișiere manuale Nu deranjează majoritatea câinilor, ci depunerea mâinilor este consumatoare de timp.

  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    4. Restrângeți câinele ușor dacă nu se așează încă. Dacă câinele dvs. are o dispoziție calmă, puteți să-l învățați să stea sau să se culce în timp ce vă tăiați unghiile. Dacă aveți o rasă mică, ați putea să o țineți în poala dvs. în timp ce vă tăiați unghiile. Pentru un câine veche sau o rasă mare, vă îndepărtați brațele și corpul superior peste animalul dvs. de companie doar suficient de ferm pentru a împiedica răsturnarea acestuia.
  • Țineți trimerul în mâna dominantă și laba câinelui în cealaltă mână. Utilizați corpul superior și coatele pentru a vă menține câinele încă în timp ce vă tăiați.
  • În timp ce vă restrângeți câinele poate fi necesar, faceți tot posibilul să utilizați tratamente și laudă pentru a crea o asociere pozitivă cu tăierea unghiilor. Manipularea câinelui dvs. aproximativ sau restricționarea acestuia fără a oferi tratamente și laudă o va învăța să se teamă de tăiere.
  • Este înțelept să ai pe cineva care știe câinele tău să te ajute, mai ales când începi mai întâi tăierea unghiilor câinelui.
  • Imagine intitulată Fișierul unui câine
    5. Dați câinele dvs. tratați și laudă pe măsură ce tăiați 1 până la 2 unghii pe sesiune. Odată ce câinele dvs. rămâne în mod fiabil relaxat când țineți trimmer la labe, încercați să tăiați un cui. Când începeți să tăiați unghiile câinelui, nu vă așteptați să completați jobul într-un singur timp. Cel mai probabil, veți putea să renunțați doar la 1 sau 2 unghii înainte ca câinele să devină prea stresat.
  • Amintiți-vă să oferiți tratamente și laudă pe măsură ce utilizați fișierul, Clipper sau Grinder. Luați o pauză dacă câinele dvs. începe să se culce excesiv, să strige sau altfel pare prea nerăbdător să continue.
  • sfaturi

    Oferiți tratamente de dimensiuni mari în timpul antrenamentului pentru a vă menține greutatea pupului în verificare. Tratamente sănătoase, cum ar fi biții de morcov sau mere, sunt, de asemenea, opțiuni bune.
  • Încercați să faceți tăierea unghiilor ca fiind cât mai liber posibil. Amintiți-vă că veți avea mai mult noroc cu tratează și laudă decât să strigați sau să vă manipulați câinele aproximativ.
  • Dacă utilizați Clippers, tăiați unghiile câinelui dvs. o dată pe lună sau când auziți clic pe când mergeți.
  • Începeți să vă țineți labele câinelui în timp ce ele sunt un cățeluș, astfel încât să se obișnuiască cu voi le-ați luat în sus.
  • Avertizări

    Dacă câinele dvs. nu tolerează deloc tăierea unghiilor, duceți-o la un veterinar sau un groomer pentru îngrijirea profesională. Nu lăsați doar unghiile să crească, deoarece unghiile îngrozitoare pot provoca probleme de sănătate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar