Cum să vă falsificați propria moarte

Probabil ați auzit povestiri și ați văzut-o în filme: oamenii falsificați moartea lor și disparându-se în eter pentru totdeauna (sau cel puțin până când se prindă). Dar cum o fac? Cât de greu este să-ți falsificați moartea? În acest articol, explorăm ceea ce ar lua ipotetic pentru a vă falsifica moartea și de ce "pseudocid" poate fi atât de dificil să se retragă.

Pași

Metoda 1 din 8:
Planul departe în avans.
1. Falsificarea propriului dvs. moarte convingătoare ar lua o mulțime de planificare atentă. O mulțime de oameni care încearcă să-și falsifice propria lor moarte fac acest lucru într-o panică. Îi datorează pe cineva mulți bani, sunt în necazuri legale, trebuie să scape de cineva - indiferent de motiv, oamenii vor să dispară rapid. Surprinzător, acest lucru duce, de obicei, la greșeli negative. Ipotetic, ai nevoie de o mulțime de timp (de preferință ani) pentru a trage cu adevărat falsificarea morții tale.
  • Oamenii de multe ori sunt prinși pentru că fac asta într-o grabă. Cu cât cineva mai mult timp trebuie să scrie cu atenție logistica planului lor și viața nouă, cu atât mai bine șansele lor de a reuși.
Metoda 2 din 8:
Începeți stocarea în numerar acum.
1. Nu ați putea folosi conturile dvs. bancare sau cardurile de credit după ce ați falsificat moartea. Oamenii care comit pseudocid au nevoie de bani pentru a se sprijini în noua lor viață. Pentru a evita ridicarea suspiciunilor, ar trebui să vă deplasați treptat în numerar într-un loc sigur. Retragerea tuturor banilor dvs. deodată ar fi un steag roșu, deci ar trebui să fie un proces gradual. Cu atât mai multe numerar (și timpul pe care trebuie să-l stocați), cu atât mai bine.
  • Cât de mult ai vrea să ai în mână depinde de ce tip de viață nouă doriți să conduceți. Oamenii care dispar și trăiesc vieți simple de pe grila nu au nevoie de numerar ca cei care încearcă să-și mențină același stil de viață. Va trebui să vă întrebați: unde intenționez să trăiesc? Cât costă să mă hrănesc și să cumpăr necesități de bază? Obținerea unui loc de muncă este greu (dar nu imposibil) după ce ați făcut moartea proprie, așa că ar trebui să aveți o cantitate decentă de bani pentru a vă duce până când găsiți o sursă de venit.
Metoda 3 din 8:
Determinați cum veți muri "."
1. Ai nevoie de o "moarte" convingătoare pentru a scoate acest lucru. Oamenii au încercat totul atunci când vine vorba de falsificarea morții lor. Unii și-au pus propria înecare, cum ar fi John Darwin, care a falsificat un accident de canoe fatal în 2002 și a fost descoperit în viață mai târziu. Fostul manager de fond de hedging, Sam Israel și-a pus o dată propria sinucidere, sărind de pe un pod și să se prindă în plase pe care le-a înființat dedesubt. Există chiar și locuri ca Filipine, unde oamenii pot găsi fraude care vor dobândi și crema un corp mort neidentificat și îi vor ajuta să-l retragă ca pe propriul lor certificat de moarte forjat și toate.
  • Finging o moarte accidentală, cum ar fi stadializarea unei îneci sau dispariția pe o excursie, ar fi probabil cea mai ușoară opțiune. Nici o moarte falsă nu este rezistentă la nebun. Dacă aplicarea legii a descoperit probleme financiare, juridice sau civile în timpul anchetei lor privind dispariția cuiva, care ar putea părea suspect, mai ales că nu și-ar fi găsit corpul nicăieri.
Metoda 4 din 8:
Nu lăsați un traseu.
1. Anchetatorii sunt buni la observarea steagurilor roșii potențiale. Bumping Politica de asigurare de viață cu 1-2 ani înainte de a dispărea (sau scoaterea unei politici neobișnuit de ridicate pentru venitul dvs.) ar fi un steag roșu. Vânzarea tuturor bunurilor dvs. și drenarea conturilor bancare înainte de "moartea" bruscă este un alt Giveaway imens. Oamenii sunt adesea prinși falsificați moartea lor, deoarece au făcut ceva în conducere până la dispariția lor să renunțe la anchetatori. Ar trebui să aveți grijă să evitați acest lucru.
  • În general, mai puțini bani și mai puține active pe care le aveți, cu atât mai puțin probabil dispariția dvs. va crește suspiciunile.
Metoda 5 din 8:
Să presupunem o nouă identitate.
1. Pentru a rămâne ascunși și a evita să fii prins, ai avea nevoie de o deghizare și un nume nou. Nu ați dori să riscați pe cineva care să vă recunoască sau să aveți o imagine a dvs. de la Internet. Ați nevoie, de asemenea, de un nou backstory în cazul în care cineva pune întrebări. Oamenii care își falsifică propria lor moarte trebuie să își asume o identitate complet nouă și să-și părăsească vechea identitate în urmă pentru totdeauna.
  • Există piețe negre pentru identități false și documente false din țările mai puțin dezvoltate, dar acest proces poate fi un proces lent și costisitor (aproximativ șase cifre), potrivit anchetatorilor cu experiență în ceea ce privește cazurile de pseudocide. De obicei, nu este posibil ca persoana obișnuită care încearcă să-și falsifice propria lor moarte.
Metoda 6 din 8:
Lăsați totul (și toată lumea) în urmă.
1. Va trebui să vă tăiați complet viața veche pentru a scăpa de falsificarea morții voastre. Ajungând la prieteni sau cei dragi după ce vă staționați moartea este un mod sigur de a fi prins. Conectarea în vechile dvs. social media sau conturile de e-mail vor fi declanșați și anchetatorii. Dacă ați vrut să vă falsificați moartea, ar trebui să vă angajați să nu contactați niciodată pe nimeni din viața veche.
  • Tăierea completă a contactului cu familia și prietenii poate fi dificil pentru o mulțime de oameni. Marcus Schreker, fost manager de bani din Indianapolis, care a organizat un accident de avion în 2009, a fost prins de autorități la doar 2 zile de la falsificarea morții sale, pentru că el a trimis un prieten.
  • Nici măcar nu ați vrea să vă uitați online după ce vă puneți moartea. Patrick Mcdermott, care și-a falsificat propria înecare pe o excursie de pescuit, a fost prins după ce sa deplasat și în mod regulat vizitează pagina memorială pe Facebook. Clusterul adreselor IP a folosit în mexico înclinat anchetatorii.
Metoda 7 din 8:
Găsiți o nouă modalitate de a vă sprijini.
1. Chiar și după ce ați falsificat moartea, ați avea nevoie de o sursă constantă de venituri. Stashed-departe de numerar nu este suficient pentru a obține pe cineva prin totdeauna. Oamenii care își falsifică moartea, de obicei, trebuie să găsească noi modalități de a câștiga bani, astfel încât ei să poată permite necesități de bază cum ar fi hrana și adăpostul, și care pot fi provocatoare. Ipotetic, ai avea nevoie de un loc de muncă în care ai fost plătit sub masă și unde nimeni nu ar pune întrebări.
  • Nu ați putea să folosiți niciun fel de diplome sau certificări profesionale în viața nouă, așa că probabil că căutați locuri de muncă ciudate care plătesc numerar sau cineva care este dispus să-și plătească angajații de pe cărți.
Metoda 8 din 8:
Gândiți-vă de două ori despre falsificarea morții voastre.
1. Pseudocidul este logistic și psihologic provocator. Este nevoie de timp, o planificare atentă și bani și chiar atunci mulți oameni încă mai sunt prinși în cele din urmă. Chiar dacă cineva reușește să-l tragă, ei încă mai trebuie să se ocupe de efectele psihologice de a-și lăsa viața veche și niciodată nu vorbeau cu cei dragi din nou. Asta nu înseamnă că falsificarea propriului tău moarte vine cu tot felul de ramificații legale dacă ajungi să fii prins.
  • Nu există nici o lege din punct de vedere tehnic împotriva falsificării morții, dar este de obicei imposibil să se retragă fără a comite alte crime. De exemplu, crearea unei identități false este considerată fraudă de identitate. Încasarea în polița de asigurare de viață după ce a falsificat moartea dvs. este frauda de asigurare. Comiterea pseudocidului pentru a evita problemele juridice este, de asemenea, ilegală.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar