Cum să devii un hacker

În securitatea calculatoarelor, un hacker este o persoană care se concentrează pe mecanismele de securitate ale sistemelor de calculator și de rețea. Există comunități și culturi comune de programatori experți și vrăjitori de rețea care urmăresc istoria înapoi prin decenii până la primele minicomputere de partajare a timpului și cele mai vechi experimente ARPANET. Membrii acestei culturi au fost primii "Hackeri." Introducerea în computere și sisteme de telefonie au ajuns să simbolizeze hacking-ul în cultura populară, dar această cultură este mult mai complicată și mai moralistă decât majoritatea oamenilor știu. Pentru a deveni un hacker, învățarea tehnicilor de hacking de bază, cum să gândim ca un hacker și cum să câștige respect în comunitatea de hacking etică.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățarea fundamentelor
  1. Imaginea intitulată devine un pas hacker 4
1. Rulați un sistem de operare UNIX, cum ar fi Linux. Sistemele de operare Unix și Unix sunt sistemele de operare ale Internetului. În timp ce puteți învăța să utilizați internetul fără să știți Unix, nu puteți fi un hacker de internet fără înțelegere UNIX. Din acest motiv, cultura hackerului de astăzi este destul de puternic centrată pe Unix. Există multe tipuri de sisteme de operare similare UNIX, cele mai populare fiind Linux, pe care le puteți rula alături de Microsoft Windows pe aceeași mașină. Descărcați Linux online sau găsiți un grup local de utilizatori Linux pentru a vă ajuta cu instalarea.
  • O modalitate bună de a vă scufunda degetele de la picioare în apă este să porniți un dispozitiv numit un CD live sau USB, o distribuție care rulează în întregime de pe un CD sau USB fără a modifica hard disk-ul. O modalitate de a atrage o privire la posibilitățile fără a fi nevoie să faci nimic drastic.
  • Există și alte sisteme de operare similare UNIX, pe lângă Linux, cum ar fi sistemele * BSD. Cele mai populare sisteme BSD sunt FreeBSD, Netbsd, OpenBSD și Dragonfly BSD. Toate sunt o sursă deschisă la fel ca Linux. Cu toate acestea, este important să vă amintiți că sunt BSD și nu Linux.
  • MacOS pe Darwin, un sistem de operare UNIX care se află pe FreeBSD. Darwin este complet gratuit și open source și este disponibil de la http: // opensource.măr.COM. Deoarece miezul sistemului este Unix, iar MacOS este foarte popular, mulți oameni au pornit peste aplicațiile Linux către MacOS. Puteți obține aceste programe cu un manager de pachete, cum ar fi Homebrew, Fink sau Macports. Alternativ, puteți rula Linux pe un Mac alături de MacOS.
  • Dacă doriți să obțineți super-nișă, puteți efectua chiar și un sistem de operare ca Open Indiana, care se bazează pe versiunea open source a sistemului de operare Solaris înainte de a fi achiziționat de Oracle și a făcut o sursă închisă. OpenIndiana și Solaris realizate pe sistemul UNIX V și, ca atare, nu sunt compatibile cu aplicații cuLinux. Acestea fiind spuse, există multe porturi de aplicații Linux. Probabil că sunteți mai bine să utilizați doar MacOS, BSD sau Linux, deoarece acestea sunt mult mai populare și au mai multe programe disponibile pentru ei.
  • Imaginea intitulată deveni un pas hacker 5
    2
    Scrie HTML. Dacă nu știți cum să programați, învățarea limbii de bază a hipertextului de marcare (HTML) și a construirii treptată a clădirii este esențială. Ceea ce vedeți când vă uitați la un site de imagini, imagini și componente de design este codificat utilizând HTML. Pentru un proiect, stabiliți pentru a afla cum să faceți o pagină de bază de bază și să lucrați în sus de acolo.
  • În browserul dvs., deschideți informațiile sursă de pagină pentru a examina HTML pentru a vedea un exemplu. Du-te la web dezvoltator > Sursă de pagină în Firefox și petreceți timp în căutarea codului.
  • Puteți scrie HTML într-un program de prelucrare a cuvântului de bază, cum ar fi Notepad sau text simplu și salvați fișierele ca "yourcoolfamename.HTML" astfel încât să le puteți încărca într-un browser și să vă vedeți munca tradusă.
  • Imaginea intitulată deveni un pas hacker 3
    3
    Aflați limba de programare. Înainte de a începe să scrieți poeme, trebuie să învățați gramatica de bază. Înainte de a rupe regulile, trebuie să învățați regulile. Dar dacă scopul dvs. final este de a deveni un hacker, veți avea nevoie de mai mult decât engleza de bază pentru a vă scrie capodopera.
  • Piton e un bun "limba" Pentru a începe cu, pentru că este proiectat curat, bine documentat și relativ bun la începători. În ciuda faptului că este o primă limbă bună, nu este doar o jucărie - este convingătoare, flexibilă și bine potrivită pentru proiecte mari.
  • Dacă intrați în programare serioasă, va trebui să învățațiJava este o alternativă, dar valoarea sa ca o primă limbă de programare a fost în prezent pusă la îndoială în starea sa particulară.
  • Spre deosebire de Java, jаvascript este foarte asemănător cu Python, deoarece acestea sunt atât un limbaj bazat pe C, cât și extrem de nou prietenos. jаvascript este "Limba de programare a Web-ului," Deci, dacă doriți să continuați învățarea în dezvoltarea web / hacking, jаvascript este mai bine să înveți decât Python.
  • O alternativă la jаvascript ar fi PHP C, Limba principală a Unix. C++ este foarte strâns legată de C- Dacă știți unul, învățând celălalt nu va fi dificil. C este foarte eficient cu resursele mașinii dvs., dar va absorbi cantități uriașe de timp la depanare și este adesea evitată din acest motiv, cu excepția cazului în care eficiența calculatorului dvs. este deosebit de importantă.
  • Este probabil o idee bună să utilizați o bună platformă de pornire, cum ar fi Backtrack 5 R3, Kali sau Ubuntu 12.04Lts.
  • Partea 2 din 3:
    Adoptarea atitudinilor de hacking
    1. Imaginea intitulată deveni un pas hacker 1
    1. Gândiți-vă creativ. Acum că aveți abilitățile de bază în loc, puteți începe să vă gândiți articul. Hackerii sunt ca artiștii, filosofii și inginerii, toate au intrat într-una. Ei cred în libertate și responsabilitate reciprocă. Lumea este plină de probleme fascinante care așteaptă să fie rezolvate. Hackerii iau o plăcere specială în rezolvarea problemelor, ridicându-și abilitățile și își exercită inteligența.
    • Hackerii au o diversitate de interese din punct de vedere cultural și intelectual, în afara hacking-ului. Lucrați la fel de intens pe măsură ce jucați și jucați cât de intens pe măsură ce lucrați. Pentru adevărații hackeri, limitele dintre "Joaca," "muncă," "ştiinţă," și "artă" toate tind să dispară sau să fuzioneze într-o jucătorie creativă de nivel înalt.
    • Citiți ficțiunea științifică. Mergeți la Convențiile științifice de ficțiune, care este o modalitate excelentă de a întâlni hackerii și proto-hackerii.
    • Luați în considerare formarea într-o Arte martiale. Tipul de disciplină mentală necesară pentru artele marțiale pare să fie similară în moduri importante pentru ceea ce fac hackerii. Cele mai hacker-leci arte marțiale sunt cele care accentuează disciplina mentală, conștientizarea relaxată și controlul, mai degrabă decât puterea brută, atleticismul sau duritatea fizică.Tai Chi este o bună artă marțială pentru hackeri.
  • Imagine intitulată 441133 5
    2. Invata sa iubesti Rezolvarea problemelor. Nici o problemă nu ar trebui să fie rezolvată vreodată de două ori. Gândiți-vă la aceasta ca o comunitate în care timpul tuturor este hackerii este prețios. Hackerii cred că schimbul de informații este o responsabilitate morală. Când rezolvați problemele, faceți publicul public pentru a ajuta pe toată lumea să rezolve aceeași problemă.
  • Nu trebuie să credeți că sunteți obligat să vă oferiți întregului dvs. produsul dvs. creativ, deși hackerii care fac sunt cei care primesc cel mai mult respect de la alți hackeri. Este în concordanță cu valorile hackerului pentru a vinde destul de mult pentru a vă menține în alimente și chirii și computere.
  • Citiți piesele mai vechi, cum ar fi "Fișierul jargon" sau "Manifestul hackerului" de către mentor. Acestea pot fi distante în ceea ce privește problemele tehnice, dar atitudinea și spiritul sunt la fel de în timp.
  • Imagine intitulată 441133 6
    3. Învață să recunoască și să lupte împotriva autorității. Inamicul hackerului este plictiseala, tricoul și cifrele autoritare care folosesc cenzura și secretul pentru a strangula libertatea de informare. Lucrarea monotonă păstrează hackerul de hacking.
  • Îmbrățișarea hacking ca un mod de viață este de a respinge așa-numita "normal" Concepte de muncă și proprietate, alegând în schimb să lupte pentru egalitate și cunoștințe comune.
  • Imagine intitulată 441133 7
    4. Să fie competentă. Deci, oricine își petrece timpul pe Reddit poate scrie un utilizator ridicol de utilizator cyberpunk și poate pune ca un hacker. Dar Internetul este un mare egalizator și valori competență asupra ego-ului și a poziției. Petreceți timpul de lucru pe ambarcațiunile dvs. și nu pe imaginea dvs. și veți câștiga mai repede respectul decât să vă modelați pe lucrurile superficiale despre care ne gândim "hacking" în cultura populară.
  • Partea 3 din 3:
    Hacking bine
    1. Imagine intitulată 441133 8
    1. Scrie Software-ul open-source. Scrieți programe pe care ceilalți hackeri cred că sunt distractivi sau utili și dau surselor de program la întreaga cultură hackerului de utilizat. Cele mai vizibile demigoduri ale lui Hackerdom sunt persoane care au scris programe mari, capabile, care au întâlnit o nevoie pe scară largă și le-au dat departe, astfel încât acum toți folosesc.
  • Imagine intitulată 441133 9
    2. Ajutați la testul și depanarea software-ului open-source. Orice autor open-source care se gândește vă va spune că beta-testere bune (care știu cum să descrie simptomele, să locuiască bine probleme, pot tolera bug-uri într-o eliberare rapidă și sunt dispuși să aplice câteva rutine simple de diagnosticare) sunt în valoare de greutatea lor în rubines.
  • Încercați să găsiți un program în curs de dezvoltare pe care sunteți interesat și să fiți un bun beta-tester. Există o progresie naturală de la ajutorul programelor de testare pentru a le ajuta să le depună la ajutarea modificării acestora. Veți învăța foarte mult acest lucru și veți genera buna bunăvoință cu oameni care vă vor ajuta mai târziu.
  • Imagine intitulată 441133 10
    3. Publicați informații utile. Un alt lucru bun este de a colecta și de a filtra informații utile și interesante în pagini web sau documente, cum ar fi întrebări frecvente (întrebări frecvente) și face pe cele disponibile. Mașinile de întreprinderi tehnice majore obțin aproape la fel de mult ca autorii open-source.
  • Imagine intitulată 441133 11
    4. Ajutor menține infrastructura de lucru.Voluntarii conduc cultura hackerului (și dezvoltarea ingineriei Internetului, pentru această chestiune). Există o mulțime de muncă necesară, dar neglamour, care trebuie făcută pentru a continua - administrarea listelor de corespondență, moderarea grupurilor de știri, menținând situri mari de arhivă software, dezvoltarea RFC și alte standarde tehnice. Oamenii care fac acest lucru genulează bine o mulțime de respect, pentru că toată lumea știe că aceste locuri de muncă sunt chiuvete uriașe și nu la fel de distractiv ca jocul cu codul. Fă-le arată dedicarea.
  • Imagine intitulată 441133 12
    5. Serviți cultura hackerului în sine. Nu este ceva ce veți fi poziționat să faceți până când ați fost în jur pentru o vreme și deveniți bine cunoscut pentru unul dintre cele patru elemente anterioare. Cultura hackerului nu are lideri, exact, dar are eroi de cultură și bătrâni tribali și istorici și purtători de cuvânt. Când ați fost în șanțuri destul de mult, puteți crește într-unul din acestea.
  • Hackerii neîncrederea eului flatant în bătrânii lor tribali, atât de vizibil, ajungând pentru acest tip de faimă este periculoasă. Mai degrabă decât să se străduiască, trebuie să te poziționezi, așa că scade în poala ta și apoi să fii modest și grațios despre statutul dvs.
  • sfaturi

    Unele companii plătesc pentru hackeri pentru a-și testa securitatea. Dacă deveniți destul de bun, acest lucru poate fi locul de muncă!
  • Asigurați-vă că nu sunteți prinși, deși ceea ce intenționați să faceți ar putea fi ilegal, este recomandat ca tu NU FACE să se angajeze în hacking-ul negru.
  • Scrieți bine limba maternă. Deși este un stereotip comun pe care programatorii nu le pot scrie, un număr surprinzător de hackeri sunt scriitori foarte capabili.
  • Lisp merită învățați pentru un alt motiv - experiența profundă de iluminare pe care o veți avea atunci când îl obțineți în sfârșit. Experiența care vă va face un programator mai bun pentru restul zilelor dvs., chiar dacă nu vă folosiți niciodată foarte mult. Puteți obține o experiență de început cu LISP destul de ușor prin scrierea și modificarea modurilor de editare pentru editorul de text Emacs sau pluginurile Script-Fu pentru Gimp Advanced Image Editing Software.
  • Perl merită învățare din motive practice - este foarte utilizat pentru paginile web active și administrarea sistemului, astfel încât, chiar dacă nu scrieți niciodată Perl, ar trebui să învățați să o citiți. Mulți oameni folosesc PERL pentru a evita programarea C pe locurile de muncă care nu necesită eficiența mașinii C.
  • Testați-vă abilitățile pe site-urile pe care le-ați creat.
  • Utilizați-vă abilitățile pentru totdeauna. A deveni un hacker alb Hacker este bun pentru toată lumea și mult mai sigur decât să deveniți un hacker negru de pălărie și să riscați probleme cu poliția.
  • Fii atent la ceea ce hack. Activitățile ilegale pot avea consecințe grave, iar nimic pe Internet nu este cu adevărat anonim.
  • Nu încercați niciodată să faceți activități ilegale care să vă poată face probleme
  • Adresați-vă unui serviciu de securitate (ADT) dacă vă puteți testa sistemele.
  • Avertizări

    Hacking-ul negru (hacking pentru scopuri penale) este o activitate ilegală care poate duce la sancțiuni majore. Este o infracțiune majoră și este pedepsită în conformitate cu legea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar