10 Moduri de geniu de a înșela un contor pas pe un telefon (fără mers pe jos)

Uneori companiile sau școlile își obligează angajații sau studenții să participe la o provocare de numărare. Deși intenția din spatele ei ar putea fi bună, să ne confruntăm cu asta - nu aveți întotdeauna timp sau dorința de a ieși și de a merge la 10.000 de pași sau mai mult în fiecare zi. Din fericire, există modalități prin care puteți înșela contorul pasului pentru a ajunge la acele obiective pas. Am pus împreună această listă de modalități de a păcăli un contor pas recomandat de alții în aceeași barcă ca tine.

Pași

Metoda 1 din 10:
Țineți-vă telefonul și leagăn brațul înainte și înapoi.
  1. Imagine intitulată cheat un contor pas pe un pas telefon 1
1. Aceasta este o modalitate ușoară de a simula pașii fără a merge nicăieri. Luați telefonul bine într-o mână în timp ce stați sau în picioare. Pur și simplu leagăn brațul înainte și înapoi pentru a rafina pașii!
  • Dacă brațul dvs. devine obosit, treceți telefonul la cealaltă mână și continuați să mergeți. Alternați de câte ori aveți nevoie până când ajungeți la numărul dorit de pași.
  • De asemenea, puteți să vă mișcați brațul în lateral. Direcția în care vă mișcați telefonul nu contează.
Metoda 2 din 10:
Scuturați încheietura mâinii înainte și înapoi cu telefonul în el.
  1. Imagine intitulată cheat un contor pas pe un telefon Pasul 2
1. Iată o altă modalitate de a obține pași fără a vă mișca întregul braț. Luați telefonul într-o mână, palma orientată înainte și răsuciți încheietura mâinii repede în partea laterală. Aceasta funcționează în orice poziție.
  • Ați putea chiar să faceți acest lucru care vă culcați în timp ce vizionați un film în pat!
Metoda 3 din 10:
Ține-ți telefonul în șosete și leagăn picioarele în jur.
  1. Imagine intitulată cheat un contor pas pe un telefon Pasul 3
1. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține pași în timp ce stați la un birou. Purtați șosete lungi și împingeți-vă telefonul în siguranță în interiorul uneia dintre ele. Faceți-vă scaunul suficient de mare încât să vă puteți mișca picioarele, apoi să le loviți înainte și înapoi pentru a obține o grămadă de pași fără a ieși din scaunul dvs.
  • De asemenea, puteți păstra telefonul în șoseaua dvs. în timp ce lucrați sau studiați acasă, deci este întotdeauna cu voi și contează pașii oricând vă ridicați să mergeți la baie sau să luați o mușcătură de mâncare. În acest fel, nu o uitați de pe birou și dor de numărarea mișcărilor prețioase!
Metoda 4 din 10:
Buneți-vă telefonul la o roată de bicicletă și rotiți-o fără să o călăuzească.
  1. Imaginea intitulată cheat un contor pas pe un pas telefon 4
1. Rotirea telefonului cu capul în jos pe o roată de bicicletă contează ca pași. Flip o bicicletă cu susul în jos, astfel încât scaunul și ghidonul sunt ferm pe podea. Țineți telefonul împotriva spițelor și înfășurați banda de mascare în jurul ei de câteva ori pentru ao asigura în poziție. Rotiți roata cu mâna pentru a crește numărul de pas pe telefon.
  • Asigurați-vă că telefonul dvs. poate șterge tuburile cadrului de biciclete pe care roata este atașată sau acest lucru nu va funcționa.
Metoda 5 din 10:
Atașați telefonul în partea de sus a unui vid robotic.
  1. Imagine intitulată cheat un contor pas pe un telefon Pasul 5
1. Curățați-vă casa și obțineți pași în toate. Buneți telefonul în partea de sus a vidului cu ceva cum ar fi banda de ambalare sau banda de mascare. Întoarceți-vă robotul și lăsați-l să-și facă treaba și să câștige pași pentru dvs. în același timp!
  • Dacă nu aveți un vid robotic, ați putea încerca să trimiteți telefonul la mânerul unui vid regularizat sau chiar o mătură sau un mop, pentru a câștiga niște pași în timp ce vă curățați podeaua.
Metoda 6 din 10:
Utilizați un gadget de creștere a numărului de elemente.
  1. Imagine intitulată cheat un contor pas pe un telefon Pasul 6
1. Da, există o invenție care să vă ajute să chelați un contor pas pe telefon. Achiziționați unul dintre gadget-urile asemănătoare pendulului online. Plasați telefonul în coș și rotiți dispozitivul. Lăsați-l să leagă telefonul înainte și înapoi atâta timp cât vă place.
  • Aceste gadgeturi sunt, de asemenea, cunoscute ca mașini de mișcare perpetuă. Ele sunt disponibile online pentru aproximativ 15 USD plus expediere.
Metoda 7 din 10:
Fixați-vă telefonul în siguranță la un ventilator de plafon.
  1. Imagine intitulată cheat un contor pas pe un telefon Pasul 7
1. Mișcarea de filare a lamelor ventilatorului contează ca pași. Găsiți o modalitate de a atașa în siguranță telefonul în partea de sus a unei lame de ventilator, cum ar fi cu benzi de cauciuc sau bandă. Întoarceți ventilatorul și lăsați-l să meargă până când atingeți numărul de pași pe care doriți.
  • Asigurați-vă că ventilatorul este complet oprit și nemișcat înainte de a atașa sau scoate telefonul de la acesta.
Metoda 8 din 10:
Tăiați-vă telefonul strâns la o rachetă de tenis.
  1. Imagine intitulată cheat un contor pas pe un telefon Pasul 8
1. Ia pașii în timp ce vă practicați controlul mingea. Puneți telefonul în partea de sus a mânerului unei rachete de tenis și înfășurați banda în jurul ei de câteva ori până când este frumos și sigur. Apucați o minge de tenis și începeți să o loviți în sus și în jos în aer în timp ce stați sau stați să acumulați pași.
  • Evitați să utilizați benzi puternice cum ar fi banda de conducte care lasă un reziduu lipicios în urmă. Ceva ca banda de mascare sau banda de pictor albastru este o idee mai buna.
  • Alternativ, bandă telefonul în siguranță la mânerul unui club de golf pentru a face ca pașii să numească pași în timp ce ați lovit bile de golf.
Metoda 9 din 10:
Atașați-vă telefonul în siguranță la câinele dvs.
  1. Imagine intitulată cheat un contor pas pe un telefon Pasul 9
1. Lăsați prietenul tău cu patru picioare să ia acești pași pentru tine. Împingeți telefonul în gulerul câinelui dvs. și asigurați-vă că este frumos și sigur. Lăsați câinele dvs. să meargă în jurul casei sau curții pentru a acumula pași pentru dvs. în timp ce fac orice câine pe parcursul zilei.
  • Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că câinele dvs. nu merge în înot sau ia-ți telefonul oriunde ar putea fi deteriorat.
Metoda 10 din 10:
Împingeți-vă telefonul în ceva moale și uscați-l fără căldură.
  1. Imagine intitulată cheat un contor pas pe un pas telefonic 10
1. Tumblingul uscătorului face ca treaba trecutului să meargă. Puneți telefonul în interiorul unei șosete groase, cushy și înfășurați-l strâns, așa că nu căzut. Setați uscătorul la ciclul de căldură și puneți șoseaua în mașină timp de o oră și jumătate sau până când se numără cât mai mulți pași doriți.
  • Faceți acest lucru la propriul risc! Dacă întoarceți accidental încălzirea sau dacă telefonul dvs. cade din șosete, telefonul dvs. ar putea fi deteriorat.
  • De asemenea, ați putea înfășura telefonul în altceva care este moale, ca un prosop sau o cămașă și înfășurați banda în jurul ei pentru ao asigura.

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar