11 Moduri ușoare și confortabile de a purta un telefon în timp ce rulează

Există tone de motive pentru care ați putea dori să vă aduceți telefonul pe o alergare, cum ar fi urmărirea traseului, calculându-vă ritmul și ascultarea muzicii. Cu toate acestea, rularea este vorba de a fi ușor și aerodinamică, și purtând telefonul în mână nu se potrivește cu asta cu asta. Din fericire, există câteva moduri diferite pe care le puteți păstra telefonul dvs. fără să o țineți în mână. Încercați câteva bucăți diferite de unelte pentru a vedea care dintre dvs. vă place cel mai bine înainte de a ieși la următoarea rulare.

Pași

Metoda 1 din 11:
În buzunar.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 1
1. Dacă sunteți destul de norocoși să găsiți pantaloni scurți cu un buzunar, adică. Încercați să găsiți pantaloni scurți sau pantaloni cu buzunare cu fermoar, astfel încât telefonul dvs. să nu poată zbura în timp ce fugiți.
  • Pantaloni scurți de piele, cum ar fi spandex, sunt mai puțin probabil să aibă buzunare decât pantalonii și pantalonii.
  • Unele pantaloni scurți de biker sunt făcute în mod specific cu un buzunar mare în partea de sus pentru a ține telefonul.
Metoda 2 din 11:
Pe o banderolă.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 2
1. Puteți continua să vă uitați la ecranul dvs. cu acest accesoriu. Curea o banderolă în jurul brațului superior, apoi atașați telefonul pentru ao păstra cu dvs. în timp ce alergi.
  • Căutați o banderolă care se potrivește perfect în jurul bicepului superior.
  • Asigurați-vă că achiziționați un model care se potrivește cu telefonul dvs! Unele bănci pot potrivi modele diferite, dar nu toate.
  • Ai grijă de vreme rea - dacă plouă, s-ar putea să vrei să-ți sigilezi telefonul într-o pungă de plastic înainte de a ieși afară.
  • Bendinii sunt minunați cu vârfuri și tricouri, dar pot obține un pic enervant peste jachete sau jachete.
Metoda 3 din 11:
În interiorul unui portofel de încheietură.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 3
1. Similar cu o banderolă, acest portofel folosește încheietura mâinii. Zip telefonul în această pungă și glisați-l pe braț pentru a vă transporta telefonul cu dvs.
  • Încercați să găsiți un portofel încheietura mâinii din material ușor, ca un amestec de bumbac. În acest fel, nu va cântări pe brațul dvs. în timp ce alergi.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă sunteți îngrijorat de obosirea brațelor cu o bandă mare.
  • Portofele pentru încheietura mâinii vă protejează, de asemenea, telefonul de la elemente, așa că sunt bune pentru zilele ploioase.
Metoda 4 din 11:
Într-o curea de mână.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 4
1. Dacă vă place să vă uitați la telefonul dvs. în timp ce alergi, acesta este pentru dvs. Glisați telefonul în acest caz de protecție, apoi utilizați bucla de pe mâna dvs. ca un mâner în timp ce rulați.
  • În timp ce telefoanele nu cântăresc prea mult, adăugând greutate pe o parte și nu cealaltă poate obține un pic iritant pe o durată lungă.
  • Adăugarea unei curea este mult mai ușoară decât menținerea telefonului tot timpul, deoarece vă puteți relaxa ușor mâna fără să vă scăpați telefonul.
Metoda 5 din 11:
În sutienul dvs. de sport.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 5
1. Dacă primiți un sutien sportiv cu un buzunar, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la telefonul dvs. care cade. Căutați sutiene sportive cu un toc de telefon încorporat, astfel încât să puteți purta tehnologia pe spate.
  • Dacă sutienul dvs. de sport nu are un buzunar, nu este cel mai bun loc pentru telefonul dvs., deoarece ar putea fi transpirat sau căzut.
  • De obicei, buzunarele sunt pe spatele sutienului sport, astfel încât telefonul dvs. nu va săturați în piele în timp ce alergi.
Metoda 6 din 11:
Pe un clip magnetic.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 6
1. Acest clip poate păstra telefonul să cadă din sutienul dvs. de sport în timp ce alergi. Glisați telefonul în pungă, apoi puneți-l în spatele sutienului. Clipul magnetic îl va ține în poziție.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă nu doriți să cumpărați un nou sutien sportiv nou doar pentru că țineți telefonul.
  • Puteți găsi aceste clipuri online, căutând "Clipuri Koala."
  • Punga este rezistentă la sudoare, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea apei la ecran.
Metoda 7 din 11:
În interiorul unei centuri de alergare.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 7
1. Aceste centuri sunt puțin mai mici decât pachetele Fanny, deci sunt super-ușoare. Împingeți-vă telefonul, cheile și portofelul dvs. în punga cu fermoar pentru a le păstra conținuați pe fugă.
  • Asigurați-vă că centura vă se potrivește bine! Prea mare și ar putea cădea prea mic și ar putea comprima respirația.
  • Curelele de alergare sunt făcute în mod special pentru alergători, astfel încât ei nu vor sări în sus și în jos sau nu vă vor da nici o schimbare în timp ce vă mișcați.
  • Curelele pot face un pic de obișnuit, dar majoritatea sunt atât de ușoară încât nu le puteți simți deloc.
Metoda 8 din 11:
Zip într-o centură de hidratare.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 8
1. Curelele de hidratare sunt ca și curelele de alergare, dar sunt mai mari. Cureți-vă sticla de apă spre exterior și zipați telefonul în buzunar pe față.
  • Deoarece aceste centuri sunt un pic mai mare decât centurile de alergare, ați putea obține un pic mai bătut și să vă mișcați în timp ce alergi.
  • Căutați o centură de hidratare care se potrivește perfect taliei dvs. pentru a evita bouncingul și mișcarea inutilă.
  • Dacă aveți o vreme rea foarte mult, găsiți o centură de hidratare din materiale sintetice pentru a menține apă.
Metoda 9 din 11:
Într-un rucsac purtător de apă.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 9
1. Dacă luați deja unul cu dvs., este locul perfect pentru telefonul dvs. Împingeți-vă telefonul în buzunarul lateral pentru ao păstra în siguranță în timp ce rămâneți hidratat.
  • Cele mai multe rucsacuri de apă sunt mici și ușoare, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la greutatea adăugată.
  • Dacă nu intenționați deja să utilizați un rucsac de apă, nu vă faceți griji despre asta. Nu trebuie să utilizați unul doar pentru a vă purta telefonul.
Metoda 10 din 11:
Pe sticla de apă.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 10
1. Transportați băutura și telefonul în aceeași mână. Cumpărați un caz de telefon cu curele adezive, apoi atașați-l în sticla de apă înainte de a ieși afară.
  • Acest lucru înseamnă că va trebui să vă purtați sticla de apă, totuși, care poate fi enervantă.
  • Este o soluție excelentă dacă nu doriți să purtați ceva pe corpul vostru.
Metoda 11 din 11:
Într-o vesta de curse.
  1. Imaginea intitulată Carry un telefon în timp ce rulează pasul 11
1. Dacă purtați o mulțime de articole, acest vesta este cel mai bun pariu. Când mergi pe termen lung, puneți o vesta de cursă pentru a-ți purta apa, telefonul, cheile și portofelul tău.
  • Puteți găsi veste de curse ușoare pentru sub 100 de dolari la cele mai multe magazine de bunuri sportive.
  • Vesturile de curse ajută la întinderea greutății tuturor articolelor dvs., astfel încât să nu primiți umeri.

sfaturi

Încercați uneltele de rulare pe o alergare mai scurtă pentru a vedea cum vă place înainte de a merge pe o lungă perioadă de timp.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar