Cum să obțineți bella goth înapoi în sims 2 fără a înșela

Misterul dispariției lui Bella Goth în Sims 2 nu a fost niciodată rezolvat, dar misterul modului de a se re-adăuga la plăcerea plăcută a fost. Cu toate acestea, majoritatea metodelor implică utilizarea cheaturilor sau a programelor de la terțe părți, cum ar fi Simpe, și dacă încercați să jucați chesh free sau nu aveți acces la aceste programe, puteți fi frustrat sau blocat. În timp ce întoarcerea Bella la familia ei fără cheats necesită o versiune curată de plăcere, puteți să o mutați cu o familie din Strangetown pentru a-și trăi viața acolo.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind șabloane de joc curat

În timp ce necesită o modificare a jocului, este singura modalitate de a obține cu adevărat Bella înapoi fără cheats sau aplicații terțe.

  1. Imaginea intitulată Obțineți Bella Goth înapoi în Sims 2 fără a înșela pasul 1
1. Descărcați și instalați șablonul Clean PleasantView. O versiune curată a plăcerii (precum și alte cartiere) este situată la întâlnire2Theriver.Livejournal.COM / 63030.HTML, care face ca Bella Goth să rătăcească străzile ca un oraș, pe lângă fixarea erorilor din vecinătate. Pentru ao instala, puneți dosarul etichetat N001 în Documente > Jocuri EA > Sims 2 > Cartiere. Permiteți acestui nou dosar N001 să suprascrieți cele maiexistente (dacă nu l-ați șters deja).
  • Dacă jucați colecția Ultimate, directorul este Documente > Jocuri EA > Colecția Sims 2 Ultimate > Cartiere.
  • Dacă jucați Super Collection pe un Mac, directorul este Bibliotecă > Containere > COM.Aspir.theSIMS2.magazin de aplicații > Date > Bibliotecă > Suport aplicatie > Aspir > Sims 2 > Cartiere. (Dacă intenționați să accesați frecvent folderul Sims 2, este posibil să doriți să creați o comandă rapidă în Finder.)
  • Imaginea intitulată Obțineți Bella Goth înapoi în Sims 2 fără a înșela pasul 2
    2. Deschideți plăcerea plăcută și selectați o familie pentru a juca.
  • Imaginea intitulată Obțineți Bella Goth înapoi în Sims 2 fără a înșela pasul 3
    3. Păstrați ceasurile pe orașele care umblă. În fiecare zi, localitățile vor merge prin mulțimea pe care o jucați. În timp ce nu este garantat, șansele sunt în cele din urmă, veți vedea în cele din urmă trecutul Bella, moment în care puteți trimite o SIM să o salute.
  • Alternativ, trimiteți SIM-ul dvs. la o mulțime comunitate și vedeți dacă se află în ea pe lot.
  • Imaginea intitulată Obțineți Bella Goth înapoi în Sims 2 fără a înșela pasul 4
    4. Luați SIM-ul dvs. să construiască o relație cu Bella. Relația poate fi prietenoasă sau romantică, dar, în general, veți dori ca relațiile zilnice și de viață ale lui Sim cu Bella să fie cât mai mare posibil.
  • Image denumită Goth Bella înapoi în Sims 2 fără a înșela pasul 5
    5. Mutați bella în gospodărie. Dacă ea nu este pe lot, invitați-o folosind telefonul. Faceți clic pe ea, găsiți propunerea..., și faceți clic pe Deplasare în.
  • Dacă relația SIM este suficient de mare cu Bella, ea va accepta și va fi adăugată familiei dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Mutați-o în strangetown
    1. Imaginea intitulată Get Bella Goth Înapoi în Sims 2 fără a înșela pasul 6
    1. Nu intenționați să mutați strangetown bella în plăcere. Din cauza modului în care SIM-urile 2 este codificat, mutarea strangetown Bella în PleasantView va ajunge să corupeze ambele cartiere și să le facă buggy sau chiar complet neplacy. Singurul mod sigur de "in miscare" Bella la PleasantView sau Goths la Strangetown este de a crea sims identice în Create-A-SIM în orașul respectiv.
    • Motivul pentru aceasta se datorează faptului că fișierele de caractere ale lui Bella sunt legate de alte personaje din cartier, chiar dacă nu ați văzut-o interacționează cu nimeni. Dacă o mutați de la Strangetown la PleasantView, Sims din Strangetown care aveau jetoane sau amintiri care au implicat-o vor avea acum fișiere de caractere incomplete, iar Bella, având jetoane și amintiri cu Singetown Sims, va aduce fișiere de caractere incomplete de la Strangetown în plăcere. Fișierele de caractere incomplete pot fi apoi bossiseped sau chiar au o nouă sim care le atașează, ceea ce face ca cartierele să devină în continuare corupte.
  • Imaginea intitulată Obțineți Bella Goth înapoi în Sims 2 fără a înșela pasul 7
    2. Introduceți o familie în Strangetown.
  • Imaginea intitulată Obțineți Bella Goth înapoi în Sims 2 fără a înșela pasul 8
    3. Urmăriți orașele care umblă. Ar putea dura ceva timp, dar șansele sunt că Bella va merge lângă casa lui Sim.
  • Alternativ, du-te la o comunitate lot și vezi dacă o poți găsi acolo.
  • Imaginea intitulată Obțineți Bella Goth înapoi în Sims 2 fără a înșela pasul 9
    4. Luați SIM-ul dvs. să construiască o relație cu Bella. Poate fi prietenos sau romantic, dar asigurați-vă că relația lor este foarte mare - încercați să obțineți o relație de viață la 50 sau mai mare și o relație zilnică la 85 sau mai mult.
  • Imaginea intitulată Obțineți Bella Goth înapoi în Sims 2 fără a înșela pasul 10
    5. Mutați bella în gospodărie. Faceți clic pe Bella, selectați Propuneți..., și faceți clic pe Deplasare în.
  • Dacă relația SIM cu Bella este suficient de mare, ea va accepta și va fi adăugată familiei dvs.
  • sfaturi

    Bella din Strangetown nu va avea amintiri despre nimic care sa întâmplat în PleasantView, ceea ce este bun dacă doriți să începeți proaspete.

    Avertizări

    Nu încercați niciodată să mutați Bella, familia gotică sau orice altă SIM în cartiere. Acest lucru va duce la corupția tuturor cartierelor implicate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar