Cum de a alege o cameră dslr

Ar trebui să luați în considerare nevoile camerei, caracteristicile dorite și accesoriile potențiale atunci când vă gândiți la ce aparat foto DSLR să cumpere. De asemenea, vă puteți baza decizia DSLR în jurul caracteristicilor camerei, cum ar fi dimensiunea senzorului, megapixeli, modul video și modurile de fotografiere. Indiferent dacă sunteți un fotograf sportiv profesionist sau o mamă care caută să documenteze călătoria fiicei sale nou-născute, o cameră DSLR vă va ajuta să capturați momente frumoase, speciale pentru a le împărtăși cu generații.

Pași

Metoda 1 din 3:
Luând în considerare nevoile dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 1
1. Luați în considerare un nivel de intrare, amator DSLR, dacă sunteți începător. Camerele amator sunt cele mai ușoare de învățat și cele mai accesibile. Dacă nu aveți foarte multă experiență de fotografie și căutați o cameră foto pentru a vă înregistra viața, capturați amintirile familiei sau documentați o vacanță, ar trebui să mergeți cu o cameră de nivel amator.
  • Exemple de camere amatori includ: T3I, Nikon D3200 / D5300, Sony Alpha A3000.
  • Când comparați camera, gândiți-vă la caracteristicile cu care aveți nevoie. De exemplu, canoanele sunt bine cunoscute pentru captarea culorilor foarte bine, Nikon este excelent dacă aveți nevoie de claritate și atenție, iar Sony oferă un echilibru atât la un interval de preț accesibil.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 2
    2. Gândiți-vă la o cameră semi-profesională dacă aveți o experiență de fotografie. Dacă aveți un nivel de experiență de mijloc de experiență, unde aveți o înțelegere a camerelor de bază amatori, dar doriți să încercați să vă luați abilitățile la nivelul următor, alegeți o cameră semi-profesională. Camerele semi-profesionale au caracteristici mai complexe, mai multă versatilitate și o construcție mai bună.
  • Exemple de camere semi-profesionale includ: Canon EOS 60D, Nikon D7100 / D300S, Sony Alpha A77.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră foto DSLR Pasul 3
    3. Cumpărați o cameră profesională dacă doriți să faceți o lucrare avansată de fotografie. Dacă doriți să învățați fotografia profesională sau căutați să vă nivelați camera semi-profesională, selectați o cameră profesională. Au cea mai avansată tehnologie senzor, sistem de focalizare, construcție și viteză.
  • Exemple de camere profesionale includ: Canon EOS 5D Mark III / EOS 1D X, Nikon D800 / D4, Sony Alpha A99.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 4
    4. Setați un buget pentru a cheltui pe camera dvs. Un bun DSLR vă poate costa oriunde de la 500 până la 3.000 $ sau mai mult, deci capați o limită la ceea ce doriți să cheltuiți. Restrângeți atenția dvs. prin lipirea cu bugetul dvs. vă va ajuta să alegeți o cameră în gama de prețuri.
  • Amateur DSLRS costă aproximativ 500 până la 800 de dolari pentru un set de camere, care include o lentilă.
  • Numai corpurile camerei semi-profesionale costă între 1.000 și 1.800.
  • Numai corpul de cameră profesional DSLR este între 3.000 și 10.000 de dolari.
  • Luați în considerare, de asemenea, costul altor necesități ale camerei, cum ar fi cardurile de memorie, bateriile și lentilele. Aceste cheltuieli variază pe baza dimensiunii și tipului. În mod obișnuit, cardurile de memorie costă aproximativ 50 de dolari, bateriile costă între 40 și 80 de dolari, iar lentilele variază între $ 100 și 2.000 $.
  • 5. Luați în considerare modul în care veți folosi camera când comparați caracteristicile. Când cumpărați un DSLR, este posibil să nu puteți obține întotdeauna cele mai bune din fiecare caracteristică, mai ales dacă faceți cumpărături cu un buget. Prioritizați caracteristicile pe care le veți utiliza cel mai mult pentru a obține cea mai bună valoare din camera dvs.
  • De exemplu, dacă sunteți un fotograf de peisaj, veți dori o cameră cu un senzor de înaltă rezoluție.
  • Dacă sunteți un fotograf sportiv sau de acțiune, veți avea nevoie de autofocus continuu și o rată rapidă de spargere, care controlează câte cadre pe secundă camera poate trage camera.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 5
    6. Decideți între brandurile DSLR pe baza preferinței dvs. personale. În mare parte, toate camerele DSLR sunt vândute fie de canon, fie de Nikon. Alte branduri includ Sony, Olympus și Pentax. Toate aceste branduri au opțiuni DSLR excelente, iar alegerea se referă în principal la preferințele personale. Alegeți marca de cameră pe baza căreia aparatul foto are punctele forte în zonele cele mai importante pentru dvs., cum ar fi caracteristicile camerei, aspectul și dimensiunea.
  • Metoda 2 din 3:
    Decizia asupra caracteristicilor camerei
    1. Imagine intitulată Alegeți o cameră foto DSLR Pasul 6
    1. Căutați o cameră cu cea mai mare dimensiune a senzorului în cadrul bugetului dvs. Senzorul aparatului foto ajută la determinarea clarității fotografiilor dvs. Fiecare cameră are un senzor de imagine din interior, care înregistrează imaginea prin vizor și îl trimite pe cartela de memorie. Cu cât este mai mare dimensiunea senzorului, cu atât imaginile dvs. mai clare vor fi. "Full cadru" sau 36mm x 24mm este cea mai mare dimensiune a senzorului. Dimensiunea exactă depinde de modelul camerei, deși întotdeauna doriți să căutați cea mai mare dimensiune a senzorului posibil.
    • Cele mai multe camere amatori și semi-profesionale au o dimensiune a senzorului de aproximativ 22mm x 16mm.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 7
    2. Asigurați-vă că aparatul foto are cel puțin 10-15 megapixeli. Megapixeli sunt punctele totale ale luminii (pixeli) pe care senzorul primește pentru a crea imaginea. Megapixeli afectează utilizarea imaginii dvs., mai degrabă decât a calității imaginii. Mai multe megapixeli înseamnă mai mult potențial de a face imaginea mai mare și de a pierde claritatea. Aproape toate camerele noi DSLR vin cu cel puțin 10-15 megapixeli, iar acest lucru este adecvat pentru majoritatea scopurilor de fotografie.
  • Lentilele și calitatea senzorului afectează imaginea în sine mai mult decât megapixeli.
  • Dacă urmăriți fotografii profesionale, este posibil să doriți o cameră cu 20 sau mai multe megapixeli pentru un potențial suplimentar pentru a vă arunca în aer imaginile.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 8
    3. Alegeți capabilități de înaltă definiție dacă intenționați să utilizați camera pentru a face video. Dacă intenționați să utilizați camera dvs. pentru a lua videoclipuri, căutați pentru a vedea dacă capabilitățile video sunt în de înaltă definiție. Multe camere amatori pot înregistra în deplină definiție înaltă, cu 1080p. Altele sunt non-HD și înregistrează în 720p.
  • Uită-te, de asemenea, la diferitele rate ale cadrelor de înregistrare. Tarifele superioare ajută la netezirea mișcării.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 9
    4. Căutați o cameră cu o varietate de moduri. Toate camerele au fotografiat fie în modul "Auto", fie în "Manual", și de obicei vin cu diferite moduri de cameră, cum ar fi portretul, peisajul, noaptea, interiorul, panorama și acțiunea. Examinați modurile de fotografiere ale camerei și selectați care vă oferă cea mai mare opțiune pentru nevoile dvs. de fotografie.
  • Dacă nu căutați să faceți o lucrare de fotografie avansată, modul de fotografiere "Auto" ar trebui să funcționeze foarte bine. Aici puteți accesa diferite moduri de cameră cum ar fi portretul, peisajul și panorama.
  • Dacă doriți să obțineți mai multe hands-on cu setările dvs. de fotografie, căutați o cameră în care puteți utiliza modul "Manual" pentru a regla specificațiile camerei, cum ar fi diafragma și viteza obturatorului.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 10
    5. Alegeți o cameră cu capabilități de editare internă dacă nu aveți software de editare a fotografiilor. Multe camere amatori includ funcții de editare rapidă pentru a modifica instantaneu imaginile. Puteți aplica filtre, faceți ajustări sau modificați expunerea, de exemplu. Software-ul de editare a fotografiilor face ca aceste modificări mult mai ușor, dar utilizarea acestor caracteristici de editare scade dependența de aceste programe adesea scumpe.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 11
    6. Țineți aparatul foto pentru a decide detaliile corpului și recursul vizual. Notați de calitatea corpului, dimensiunii și aspectului general al camerei. Camera se potrivește bine în mână? Camera este prea grea? Doriți opțiunea unui ecran touchscreen pentru ecranul de vizualizare a camerei? Aceasta este o preferință mai personală, dar ridicarea camerei și inspectarea vă ajută să vă asigurați că achiziționați o cameră pe care o veți iubi și le veți folosi adesea.
  • Metoda 3 din 3:
    Cumpărarea de accesorii și unelte
    1. Imagine intitulată Alegeți o cameră foto DSLR Pasul 12
    1. Determinați tipul de lentile pentru a adăuga la aparatul foto. Căutați o lentilă în care puteți mări sau micșora cu aceleași obiective, spre deosebire de lentilele fixe care nu oferă opțiunea de a mări. Unele magazine oferă camere "kituri", care includ lentile și alte elemente pentru camera dvs. Majoritatea kiturilor au lentile în intervalul de 18-55mm. Lentilele sunt esențiale pentru calitatea și claritatea fotografiei dvs.
    • Peisajul este împușcat cu un unghi larg, aproximativ 18 mm.
    • Portretele sunt împușcate la un unghi normal, aproximativ 55mm.
    • Dacă intenționați să trageți natura, viața sălbatică sau sport, căutați o lentilă cu un zoom de telefoto, aproximativ 70-200 mm.
    • Lentile variază în preț de la aproximativ 100 până la 2.000 $.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 13
    2. Luați în considerare achiziționarea unui flash accesoriu. În timp ce multe camere DSLR vin cu un bliț pop-up de bază, ei pot face luminozitatea fotografiilor inconsistente. Gândiți-vă să investiți într-un bliț accesoriu, pe care îl montați în partea de sus a camerei dvs. Flile de accesorii sunt mai puternice, permițându-vă să trageți la o distanță mai mare.
  • Blițul costă aproximativ 100 până la 500 de dolari, pe baza mărcii și a calității.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 14
    3. Achiziționați o geantă de cameră pentru a proteja și a stoca camera dvs. DSLR. Camera dvs. este o investiție costisitoare și merită să fie protejată. Pungile camerei nu sunt de obicei o cheltuială majoră, costă în jur de 30 până la 80 $, în funcție de marcă, material și dimensiune.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră DSLR Pasul 15
    4. Obțineți o baterie de back-up doar în caz. Camera dvs. va veni cu o baterie, dar este utilă să aveți oa doua baterie ca o back-up. Ele sunt deosebit de utile atunci când călătoresc. Bateriile costă între 40 și 80 de dolari, pe baza tipului de cameră.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră foto DSLR Pasul 16
    5. Investiți într-un trepied pentru a ajuta la claritatea fotografiilor. Un trepied este un stand cu 3 picioare folosit pentru a vă ajuta să vă stabilizați camera. Trepiedurile sunt utile, deoarece acestea ajută la reducerea neclarității imaginii, aceștia reduc concentrarea potențială slabă și reducerea mișcărilor potențiale ale camerei. Trepiedurile șurub în partea de jos a DSLR-ului dvs. și cu ele puteți face fotografii în timp ce hands-free.
  • Trepiedurile costă în medie 50 până la 100 $.
  • De asemenea, puteți utiliza monopodii sau trepiede de masă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar