Cum se creează un tub de macro diy extreme

O setare extremă macro este o modalitate excelentă de a obține niște closturi cu adevărat îngrijite. Acest articol vă va arăta o modalitate de ao face.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un tub de macro DIY Extreme Pasul 1
1. Tăiați o gaură în capacul corpului aparatului foto. (Se presupune că păstrați o lentilă pe ea și nu o mai utilizați). Gaura ar trebui să fie suficient de mare pentru a lăsa suficientă lumină în corpul camerei atunci când faceți o fotografie.
  • Mai bine, obțineți un capac ieftin de corp și tăiați acest lucru, păstrând capacul original al corpului pentru protejarea corpului și, eventual, adăugând valoare dacă o vindeți.Imagine intitulată Creați o etapă DIY EXTREME MACRO TUBUL 1BULLET1
  • Aveți grijă ca gaura să rămână suficient de mică, astfel încât sistemele care blochează capacul corpului pe corpul camerei dvs. rămân intacte!Imagine intitulată Creați un DIY Extreme Macro Tube pas 1Bullet2
  • 2. Tăiați o gaură în fundul metalului a unei pangle goale.
  • Încercați un pangluri scurte poate de aproximativ 1: 1 mărire (imaginea acoperă o zonă cu privire la dimensiunea unei ștampile poștale) - una lungă pentru o mărire semnificativă și o utilizare mai dificilă.
  • Gaura trebuie să fie puțin mai mică decât gaura din capacul corpului, astfel încât capacul corpului să se potrivească perfect pe panglici.
  • Imagine intitulată Creați un tubul macro DIY EXTREME PASUL 3
    3. Lipiți capacul corpului pe panglici pot cu super adeziv.
  • Imagine intitulată Creați un tub de macro DIY EXTREME PASUL 4
    4. Lăsați-l să se usuce, și curățați lipiciul excesiv.
  • Imagine intitulată Creați un tub de macro DIY EXTREME PASUL 5
    5. Linia interioară a panglurilor poate cu hârtie neagră. De la interiorul canalului este fabricat din material reflectorizant, aveți iluminare urâtă pe imaginile dvs. dacă nu faceți acest lucru.
  • Imaginea intitulată Creați un tub de macro DIY Extreme Pasul 6
    6. Puneți lentila ta în cealaltă parte a panglurilor poate, invers! Înfășurați o bucată mică de pânză în jurul lentilei, astfel încât să se potrivească în cutie.
  • Imagine intitulată Creați un tub de macro DIY Extreme Pasul 7
    7. Atașați întregul lucru camerei dvs., cu capacul corpului.
  • Imaginea intitulată Creați un tub de macro DIY EXTREME PASUL 8
    8. Faceți fotografii în modul manual. Amintiți-vă că, deoarece obiectivul în sine nu este atașat la camera dvs., veți pierde autofocus și deschidere Control. Focalizați-vă prin apropierea fizică la sau mai departe de subiect și controlați manual diafragma prin pârghie pe lentilă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Unele lentile nu au un inel de deschidere - în acest caz utilizați butonul de previzualizare a câmpului, în timp ce atașați camera, selectați valoarea F, apoi apăsați și țineți apăsat butonul DOFP, acum detașați lentila, acest lucru funcționează în unele modele Canon.
  • Va trebui să faceți alocații pentru pierderea luminii datorită tubului extins, cu excepția cazului în care utilizați contorul de lumină încorporat (majoritatea fotografilor).
  • Un capac corporal este ușor de disponibil prin eBay. Căutați modelul camerei dvs. și "Capacul corpului." E.G. "Capacul corpului Canon Eos"
  • Pentru a vedea exemple de tubul macro extrem de la locul de muncă, mergeți la Flickr.
  • Avertizări

    Acest lucru nu poate ține lentilele foarte sigur, deci nu utilizați un obiectiv scump sau o lentilă grea.Este posibil să nu doriți să utilizați dvs. modern, oarecum scump "de bază" obiectiv.Un obiectiv manual de focalizare vechi, ieftin de 50 mm f / 2 ar fi perfect.Ele sunt, de asemenea, optic excelente, mai bune decât cele mai multe zoom lentile (nu că acestea contează cu imprecizibilitatea generală a acestei configurații) și cu ușurință, dar verificați dacă diafragma poate fi ajustată sau este cel puțin deschisă când obiectivul nu este montat (o lentilă FD Canon ar fi o alegere slabă din acest motiv).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar