Cum se face fotografia de timp de noapte

Frumusețea fotografiilor din orașele întunecate și cerul înstelat face să învețe cum să facă fotografia de noapte în valoare de efortul. Nu este nimic mai bun decât imaginile care sunt umezite în lumina lunii. Fotografiile pe timp de noapte necesită o înțelegere a echipamentului dvs. și dorința de a experimenta abordarea dvs. Veți avea nevoie de ceva timp, răbdare și practică pentru a dezvolta abilități de fotografie în timpul nopții.

Pași

Partea 1 din 3:
Colectarea echipamentului
  1. Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 1
1. Alegeți o cameră Digital Lens Reflex (DSLR) cu mod manual. Veți dori o cameră care vă permite să ajustați cât de multă lumină și mișcare puteți captura. Fotografia în timpul nopții necesită să fiți în controlul acestor modificări, mai degrabă decât să vă bazați pe modul automat al camerei.
  • De asemenea, puteți utiliza o cameră de film SLR. În timp ce aceste camere vor lua imagini frumoase pe timp de noapte, ele sunt mai greu de utilizat. SLR-urile digitale oferă acum aceleași capabilități ca camerele de film, deci faceți o alegere în funcție de preferințele dvs.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 2
    2. Utilizați o lentilă cu unghi larg. Dimensiunea lentilelor sau lungimea focală este măsurată în milimetri. Lentilele cu unghi larg au lungimi focale mai mici decât lentilele tipice, variind de la aproximativ 35 la 10 mm. Lentilele cu unghi larg vă permit tolele în mai multă lumină pentru a captura scene mai largi decât ochiul liber. Acest lucru le face perfect pentru fotografia de noapte.
  • Lentilele cu unghi larg sunt recomandate în special atunci când fotografiați cerul de noapte.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 3
    3. Investiți într-un trepied. Este important să vă păstrați camera cât mai stabilă posibil când faceți fotografii pe timp de noapte. Pentru că veți experimenta cu timpul când declanșatorul rămâne deschis pentru a lăsa în lumină, veți avea nevoie de o cameră extrem de încă. Acest lucru va reduce la minimum orice neclaritate pentru a vă oferi imagini ascuțite și clare.
  • Dacă veți face o mulțime de mers pe jos pentru a ajunge la fața locului, încercați un trepied ușor de aluminiu.
  • Dacă sunteți preocupat de stabilitatea camerei dvs., achiziționați o trepiedă mare și robustă cu fibră de carbon. Fiți conștienți de faptul că aceste trepied sunt atât mai grele, cât și mai scumpe decât alternativele.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 4
    4. Luați în considerare utilizarea unui cablu de eliberare a declanșatorului sau a telecomenzii. Când apăsați butonul de pe aparatul foto pentru a face o fotografie, creați o cantitate mică de vibrații. Pentru a evita această mișcare, utilizați o telecomandă cu cablu sau fără fir care vă permite să împingeți butonul de la distanță.
  • Dacă nu aveți un cablu sau un declanșator de la distanță, utilizați caracteristica autodeclanșatorului aparatului foto. Acest lucru vă va permite să angajați fotografia și apoi să ieșiți de la cameră.
  • Imagine intitulată Do Fotografie de noapte Pasul 5
    5. Aduceți o lanternă sau un far. Este important să puteți vedea când călătoriți în locul ales și configurați-vă echipamentul. Dacă sunteți în întuneric total, o lanternă este esențială pentru siguranță.
  • Lanterna dvs. poate, de asemenea, să funcționeze ca un bec flash extern. Puteți să-l strălucească pe subiectul dvs. pentru a vă ajuta camera să se concentreze pe acel subiect.
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea camerei foto
    1. Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 6
    1. Asigurați-vă că aparatul foto este complet încărcat și conține o cartelă de memorie goală. Nu doriți ca aparatul foto să moară pe dvs. sau să nu mai fie în spațiul de depozitare în mijlocul sesiunii de fotografie! Verificați că aveți un minim de 8gs de spațiu liber și încărcați complet bateria cu o noapte înainte.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 7
    2. Trageți imaginile în modul RAW. RAW este un tip de format de fișier pentru imagini. Spre deosebire de fișierele JPEG, fișierele brute stochează toate datele înregistrate de senzorul camerei dvs. atunci când fotografiați o fotografie. Fișierele JPEG comprimă unele dintre aceste date. În general, veți dori Faceți unele editări post-fotografie cu fotografii de noapte și luarea de fișiere brute vă oferă mai mult control asupra acestor ajustări.
  • Fișierele brute înregistrează, de asemenea, niveluri mai ridicate de luminozitate sau pași de la negru la alb, decât JPEGS. Acest lucru vă oferă o tranziție mai fină în Tone Color, o caracteristică crucială pentru imaginile de noapte.
  • Imagine intitulată Do Fotografie de noapte Pasul 8
    3. Stabilizați camera foto. Asigurați-vă că minimizați vibrațiile și mișcarea camerei dvs. este supusă în timp ce fotografiați. Fie Configurați trepiedul sau plasați camera pe o suprafață extrem de plată și stabilă.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 9
    4. Setați diafragma camerei. Diafragma este dimensiunea deschiderii în obiectivul camerei dvs., măsurată în F-STOPS. Se deplasează de la o oprire F la următoarea dublă sau jumătate de dimensiune a deschiderii și, ca rezultat, cantitatea de lumină pe care o lăsați.
  • Începeți cu o mică oprire F, cum ar fi F / 2.8, pentru a lăsa într-o cantitate mai mare de lumină. Deschiderile deschise larg sunt optime pentru fotografii ale cerului de noapte înstelătoare.
  • Experimentați cu opriri mai mari, cum ar fi F / 16, F / 18 sau F / 22, pentru expunerea la lumină scăzută. Iluminatul scăzut poate produce, de asemenea, fotografii mari de noapte, mai ales dacă fotografiați peisaje care au lumini de stradă.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 10
    5. Alegeți o viteză de declanșare lentă pentru a captura mișcarea și lumina. Viteza obturatorului se referă la timpul de închidere a camerei foto, măsurată în câteva secunde. Acest lucru afectează nivelul luminii, iar cantitatea de mișcare capturată. Pentru fotografiere de noapte, începeți cu viteze lente de declanșare, cum ar fi 10-30 de secunde. Acest timp lung de expunere ar trebui să vă ofere fotografii excelente ale stelelor, traficului de noapte sau al orașului.
  • Imagine intitulată Do Fotografie de noapte Pasul 11
    6. Creșteți sensibilitatea camerei dvs. la lumină cu un ISO mare. ISO se referă la sensibilitatea senzorului de imagine al camerei dvs. la lumină. Cu cât este mai mică ISO, cu atât camera mai puțin sensibilă este la lumină, ceea ce duce la mai puține cereale în imagine. ISO mai mare de peste 500 vă vor oferi mai multă sensibilitate la lumină și mai multe cereale, ceea ce este important pentru fotografia de noapte.
  • Dacă sunteți îngrijorat de fotografii "zgomotoase" sau foarte granulare, puteți experimenta cu ISO mai mici între 100 și 500.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 12
    7. Utilizați contorul de lumină al camerei pentru a verifica expunerea corectă. Cele mai multe camere au o citire a contorului luminos pe vizorul lor sau afișaj live. Această citire vă oferă valoarea de expunere a imaginii dvs., ceea ce indică dacă imaginea dvs. va fi expusă în mod corespunzător pe baza diafragmei, viteza obturatorului și ISO.
  • Doriți ca contorul dvs. de lumină să se deplaseze doar peste zero, mai degrabă decât un număr negativ sau pozitiv. Ajustați diafragma, viteza obturatorului și ISO pe baza nevoilor dvs. pentru fotografie în timp ce vizează zero.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 13
    8. Implicați funcția de blocare a oglinzii pentru a reduce la minimum vibrațiile. Acest lucru va împiedica oglinda, expunând senzorul de imagine digital, înainte de a împinge butonul pentru a vă scoate fotografia. Deoarece nu veți putea utiliza vizorul după ce ați configurat blocarea oglinzii, alegeți această caracteristică numai după ce fotografia dvs. este configurată complet.
  • Imagine intitulată Do Fotografie de noapte Pasul 14
    9. Snap O fotografie cu telefonul smartphone. În timp ce telefonul dvs. nu este comparabil cu o cameră digitală, acesta poate capta în continuare imagini în întuneric. Stabilizați telefonul pe o trepiedă sau pe o suprafață plană, minimalizați-vă utilizarea blițului și nu angajați zoomul.
  • Partea 3 din 3:
    Compunerea fotografiei
    1. Imagine denumită Do Night Time Fotografie Pasul 15
    1. Configurați camera aproape de pământ și îndreptați spre cer. În cele mai multe fotografii de noapte, accentul dvs. principal va fi cerul și stelele. Unghi camera astfel încât cerul domină secțiunile superioare și mijlocii ale imaginii.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 16
    2. Alegeți un punct focal pentru prim plan. Adăugarea unui element interesant la baza împușcării va oferi contrast cu cerul și va completa fotografia. Încercați formațiuni unice de rock, munți, copaci sau chiar mașina dvs.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 17
    3. Alegeți lumina lunii sau lumina stelelor. Luna și stelele vă vor afecta fotografia în moduri diferite. O lună plină sau strălucitoare va aprinde elemente de prim plan, dar va face dificilă vederea vederilor. Fără o lună, prim-planul va fi mai întunecat, dar stelele vor fi mai vizibile.
  • Pentru un echilibru între cele două, fotografia la începutul sau sfârșitul ciclului Lunii.
  • Imagine intitulată Face Fotografie de noapte Pasul 18
    4. Străluciți lumina exterioară asupra punctului dvs. focal. Pentru a vedea punctul focal ales în fotografie, este posibil să trebuiască să-l luminezi. Experimentați cu cantitatea de lumină strălucească prin utilizarea unei varietăți de surse de lumină.
  • Încercați să utilizați o lanternă sau un far pentru o cantitate mică de lumină suplimentară pentru a vă ajuta să vă concentrați camera. Aceste surse mici nu vor adăuga prea multă lumină artificială la împușcat.
  • Utilizați farurile mașinii sau luminile de studio portabile pentru a ilumina un obiect mare ca o clădire sau o structură rock. Aduceți scuturi doar în cazul în care aveți nevoie pentru a atenua cantitatea de lumină pe care o primiți din aceste surse mai mari.
  • Amintiți-vă să opriți blițul încorporat al camerei, deoarece acest lucru va spăla întregul peisaj.
  • sfaturi

    Când luați fotografii de noapte de ceruri vechi sau peisaje goale, alegeți un loc cu o poluare minimă de lumină.
  • Pentru imagini mai clare ale cerului înstelat, trage la altitudini mai mari.
  • Pentru siguranța, păstrați un telefon mobil pe dvs. și asigurați-vă că cineva vă cunoaște planurile și unde vă aflați.
  • Asigurați-vă că setarea balansului de alb nu este în modul "Auto". La înregistrarea fișierelor brute, balansul de alb nu este ceva ce trebuie să vă faceți griji în timpul sesiunii foto, dar, de asemenea, nu doriți să se schimbe de la imagine la imagine. Alegeți o setare, cum ar fi incandescența și lipiți-o.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar