Cum de a construi o barieră de câine pentru vehiculul dvs

Când călătoriți cu câinele dvs. în mașină, păstrați-le în siguranță în scaunul din spate sau în zona trunchiului vă ajută să vă concentrați asupra conducerii. Dacă dețineți un SUV, minivan, vagon de stații sau un vehicul crossover, puteți construi cu ușurință o barieră pentru a pune între zona de ședere din spate și spațiul trunchiului în care vă păstrați câinele. Cu doar câteva materiale de la magazine de departament și hardware și o mică tăiere și de asamblare, veți avea în curând o barieră de încredere pentru a vă ajuta să vă păstrați câinele din calea dvs. în scaunele din față.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsirea materialelor potrivite
  1. Imagine intitulată Construiți o barieră de câine pentru vehiculul dvs. Pasul 1
1. Măsurați interiorul vehiculului. Dimensiunea bariera dvs. de câine va depinde de lungimile de podea până la tavan și de perete ale zonei trunchiului vehiculului. Dacă autovehiculul dvs. are scaune înapoi în spate, aveți posibilitatea de a alege să plasați bariera chiar în spatele scaunelor din față. În acest caz, executați o măsură de bandă de la podea chiar în spatele scaunelor din față până la tavan. În caz contrar, măsurați doar înălțimea podelei la tavan a zonei trunchiului din spatele scaunelor din spate. În cele din urmă, luați cea mai lungă măsură între ferestrele laterale din zona trunchiului, apoi scrieți aceste lungimi.
  • Dacă aveți un sedan sau alt vehicul fără spațiu de trunchi deschis în spatele scaunelor din spate, și nu vă deranjează să vă păstrați câinele pe scaunul din spate, puteți plasa bariera chiar în spatele scaunelor din față.
  • Imagine intitulată Construiți o barieră de câine pentru vehiculul dvs. Pasul 2
    2. Achiziționați tije de tensiune de primăvară.Acestea sunt folosite fie pentru a atârna draperii în ferestre, fie pentru a susține perdelele de duș. Acțiunea lor de primăvară le permite să fie montați între două suprafețe fără șuruburi sau adezivi.Va trebui să găsiți tije care pot comprima doar puțin mai scurt decât lungimea podelei la tavan a trunchiului pe care l-ați măsurat. Aduceți această măsură în departamentul sau magazinul de hardware și solicitați unui angajat să vă ajute să găsiți dimensiunea corespunzătoare.
  • De exemplu, dacă lungimea podelei la tavan este 3feet, 6 inci (1.067 de metri), cumpărați tije care comprimă la cel puțin 3 picioare, 5 1/2 inci (1.054 metri).
  • Puteți găsi aceste tije la magazinele mari sau magazinele de hardware.
  • Selectați tije care au dopuri de cauciuc conice la capetele lor. Acestea vor ajuta la asigurarea barierului în loc de suprafețele podelei și plafonului.
  • Imagine intitulată Construiți o barieră de câini pentru vehiculul dvs. Pasul 3
    3. Alegeți materialul transfrontalier. Pentru barele orizontale, căutați ¾-inch (cel puțin 1.9 centimetri) PIP PVC sau tije de lemn la magazinul de hardware.Oricine va fi suficient de puternic pentru a menține câinele să treacă. PVC va fi mai ușor, dar mai ușor pentru ca câinele să mestece.
  • Imagine intitulată Construiți o barieră de câini pentru vehiculul dvs. Pasul 4
    4. Calculați lungimea bara transversală totală. Acestea vor trebui să fie cel puțin la fel de largi ca măsurătorile peretelui la perete ale zonei dvs. de trunchi. Calculați lungimea totală a tijei pentru a fi achiziționată în funcție de dimensiunea câinelui dvs .: dacă câinele dvs. cântărește mai mult de 25 de lire sterline (11.3 kilograme), înmulțiți lungimea peretelui la perete cu patru pentru patru bare transversale. Dacă câinele cântărește mai puțin de 25 de lire sterline, se multiplică cu cinci pentru cinci bare. În cele din urmă, multiplicați această figură cu ⅘ și scrieți rezultatul.
  • De exemplu, dacă cel mai lung măsurători de perete la perete este de patru picioare (1.22 de metri), pentru o lire de 40 de lire sterline (18.1-kilogram) câine, înmulțind de patru dă 16 picioare (4.9 metri). Apoi înmulțirea acestei figuri cu ⅘ dă 12 picioare, 7.2 inci (3.92 de metri).
  • Imagine intitulată Construiți o barieră de câine pentru vehiculul dvs. Pasul 5
    5. Cumpărați mai puțin material pentru anumite vehicule. În unele minivane și SUV-uri / sacuri fără scaune spate pliabile, nu va exista un spațiu pentru a bloca între scaunele din spate. Sau ați putea prefera să nu restrângeți scaunele din spate. În aceste cazuri, obțineți doar materiale suficiente pentru a acoperi decalajul dintre partea superioară a scaunei din spate și a tavanului-trei bare ar trebui să fie suficiente, apoi multiplicați cea mai lungă lungime de perete la perete în decalajul de deasupra scaunelor din spate cu 3, apoi rezultatul ⅘.
  • Partea 2 din 2:
    Dimensionarea și asamblarea barierei
    1. Imagine intitulată Construiți o barieră de câine pentru vehiculul dvs. Pasul 6
    1. Măsurați barele transversale.Barele dvs. transversale vor varia în funcție de decalajul pe care îl vor acoperi. Dacă utilizați patru bare, partea de jos trebuie doar să fie suficient de lungă pentru a acoperi spațiul dintre scaunele frontalelor chiar deasupra consolei centrale. Măsurați-le la 2/5 din măsurătorile dvs. de perete la perete sau suficient de lungă pentru a acoperi acest decalaj. Măsurați primele două bare la ⅘ ale lungimii peretelui-perete sau suficient de lungă pentru a acoperi golurile dintre tetierele din față și ferestrele laterale.
    • Dacă veți folosi cinci bare, măsurați partea de jos a două la lungimea peretelui-perete, cea mijlocie la ⅗, și primele două la ⅘. Din nou, asigurați-vă că acestea vor fi suficient de lungi pentru a acoperi golurile.
    • Dacă tăiați doar trei bare pentru o barieră în spatele celei mai înalte scaune fără un spațiu între scaune, măsurați bara de sus la 7/10 cea mai lungă lungime de perete la perete, bara de mijloc la ⅘ și bara de jos la 9/10. Asigurați-vă că toate lacunele vor fi acoperite de aceste lungimi.
  • Imagine intitulată Construiți o barieră de câini pentru vehiculul dvs. Pasul 7
    2. Tăiați barele transversale.Folosind o masă ferăstrău sau ferăstrău de mână, tăiați cele patru sau cinci bare transversale la diferitele lor lungimi. Utilizați șmirghelul de grad mediu pentru a nisip marginile ascuțite ale țevii din PVC sau a tijelor de lemn.
  • Imagine intitulată Construiți o barieră de câini pentru vehiculul dvs. Pasul 8
    3. Poziționați tijele verticale. Puneți în poziție verticală cele două tije de tensiune de primăvară, una în spatele fiecărui scaun din față sau în spatele scaunelor din spate.Distanța lor de la fiecare perete ar trebui să fie în general aproximativ ⅕ a măsurătorului de perete la perete. Asigurați-vă că sunt perfect verticale, nu se sprijină pe o parte sau pe cealaltă.
  • Imagine intitulată Construiți o barieră de câine pentru vehiculul dvs. Pasul 9
    4. Marchează punctele de atașare. Unul câte unul, poziționați-vă cele patru sau cinci bares orizontal și uniform distanțate unul de celălalt, începând cu cele două bare mai scurte de trei centimetri (7.62 de centimetri) mai mare decât consola centrală. Bara de sus poate să se odihnească patru centimetri (10.16 centimetri) sub plafon. Folosind un marker subțire de vârf, indicați punctele de atașare prin punerea unui semn X pe tijele orizontale din PVC sau din lemn în care se intersectează cu tijele verticale. Apoi, ținând tijele orizontale în poziție, puneți semne orizontale pe tijele verticale de deasupra și mai jos, unde se intersectează cu barele orizontale.
  • Imagine intitulată Construiți o barieră de câine pentru vehiculul dvs. Pasul 10
    5. Asamblați bariera. Folosind sârmă de utilitate de 20 de ecartament (0.0319 inci / 0.018 centimetri), legați barele transversale la barele verticale la punctele lor de intersecție marcate. Rulați firul într-un model în formă de X în diagonală în jurul intersecției, schimbând orientarea înfășurării dvs. la fiecare două treceri. Înfășurați firul strâns până când cele două bare sunt fixate ferm. Verificați dacă barele rămân perpendiculare între ele în timpul înfășurării.
  • Dacă preferați să ascundeți firul, acoperiți-l cu bandă electrică cu o culoare care se potrivește cel mai bine culoarea barelor.
  • Imagine intitulată Construiți o barieră de câine pentru vehiculul dvs. Pasul 11
    6. Puneți bariera în poziție. Asigurați-vă că barele sunt atașate în siguranță la punctele de intersecție. Poziționați bariera direct în spatele scaunelor din față sau din spate, împărțind zona cea mai din spate și trunchiul. Utilizați caracteristica de tensiune a arcului tijelor verticale, comprimându-le suficient pentru a permite ca bariera să fie alunecată în poziție și fixată.
  • sfaturi

    Lăsați suficient spațiu între barele orizontale, astfel încât să puteți vedea prin oglinda de vizualizare din spate.
  • Puteți folosi sfaturi de picior din cauciuc pentru a da tije de tensiune de arc de tracțiune / aderență.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Tije de perdea de primăvară
    • PIP PVC sau tije de lemn
    • ruletă
    • mână sau mese ferăstrău pentru a tăia tijele orizontale la lungime
    • Sârmă de utilitate de 20 de ecartament
    • Bandă electrică (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar