Cum să dezactivați onstar

Thiste parere cum să anulați serviciul dvs. de onstar, precum și cum să preveniți onstar să colecteze datele de conducere după anularea. Deși vă puteți dezabona pur și simplu de la serviciu, hardware-ul onstar continuă să urmărească modul în care utilizați vehiculul dvs., chiar dacă eliminați siguranța. Singura modalitate de a elimina complet Onstar este de a deconecta fizic modulul din vehiculul dvs. Altele decât sistemul Onstar și serviciile sale conexe (răspuns automat de răspuns și servicii de urgență), nici un alt sistem din vehicul nu ar trebui să înceteze să funcționeze când deconectați modulul.

Pași

  1. Imagine intitulată Dezactivarea pasului 1
1. Întrebați serviciul clienți onstar pentru a anula abonamentul. Dacă doriți să opriți utilizarea ONSTAR, formați 1-888-4-onstar (1-888-466-7827) sau apăsați butonul albastru de pe sistemul dvs. ONSTAR pentru a contacta serviciul clienți. Agentul cu care vorbești va fi capabil să vă ghideze prin procesul de anulare a serviciului. Este posibil să fie necesar să furnizați anumite informații în timpul procesului, cum ar fi informațiile de contact sau de facturare.
  • Chiar și după ce serviciul dvs. este anulat, OnStar poate continua să colecteze date din vehiculul dvs. pentru marketingul și alte scopuri. Pentru a preveni accesul la informațiile dvs. de conducere, continuați cu această metodă pentru a afla cum să deconectați fizic modulul ONSTAR.
  • Imagine intitulată Dezactivarea pasului 4
    2. Opriți vehiculul. De asemenea, dacă nu ați angajat deja frâna de mână, faceți acest lucru înainte de a continua.
  • Imagine intitulată Dezactivarea Pasul 11
    3. Deschideți trunchiul. În majoritatea vehiculelor, modulul ONSTAR este montat în partea din spate a roții din spate dreapta sau din stânga, ambele care pot fi accesate prin trunchi. În alte vehicule, modulul poate fi găsit în spatele torpedoului sau (în unele camioane mai mari) sub un panou de plastic larg sub stereo.
  • Dacă știți că Onstar este în spatele torpedoului, scoateți cutia de mănuși din vehicul și săriți la pasul 7. Pentru a îndepărta cutia de mănuși, deschideți ușa și scoateți filele sau cablurile care îl fixează în poziție. Apoi, cu o mână pe ambele părți ale cutiei, împingeți-l pe ambele pereți pentru a îngusta laturile și pentru ao glisați.
  • Dacă modulul se află în linia de sub stereo, utilizați un instrument de eliminare automată / turnare de plastic (disponibil de la un magazin de alimentare auto) pentru a opri panoul din tabloul de bord și apoi ușor Trageți panoul liber. Ar trebui să fiți în măsură să glisați modulul de metal de argint, fără a fi nevoie să deșurubați nimic. Săriți până la pasul 7 odată ce vedeți caseta de argint din panou.
  • Imagine intitulată Dezactivarea Onstar Pasul 12
    4. Scoateți linia trunchiului. Linia nu este asigurată de orice șuruburi sau piulițe, astfel încât să fiți capabili să o ridicați cu ușurință din trunchi. Doar luați-o de la o margine și ridicați-o în sus.
  • După îndepărtarea căptușelii, puneți-o deoparte și priviți spațiul nou revelat. Dacă autovehiculul dvs. are spațiu pentru anvelopa de rezervă, ar trebui să vedeți acel spațiu și / sau anvelopa de rezervă după îndepărtarea căptușelii.
  • Imagine intitulată Dezactivarea pasului 13
    5. Ridicați anvelopa de rezervă. Dacă autovehiculul dvs. are o anvelopă de rezervă, va trebui să o eliminați din portbagaj și să o lăsați deoparte deoparte.
  • În unele cazuri, ar putea exista o piuliță în centrul compartimentului pneului de rezervă care deține anvelopa în poziție. Utilizați o șurubelniță și răsuciți piulița în sens invers acelor de ceasornic pentru ao elimina. După îndepărtarea piuliței, ridicați anvelopa.
  • Imagine intitulată Dezactivarea Pasul 14
    6. Scoateți placa de pervaz. Localizați patru șuruburi lângă cele patru colțuri ale trunchiului. Scoateți aceste șuruburi și ridicați placa de pervaz.
  • Dacă vehiculul dvs. are o plasă de marfă în portbagaj, trebuie doar să eliminați cele patru șuruburi care fixează plasa. Scoateți atât placa netă cât și placa de pervaz.
  • Dacă autovehiculul dvs. nu are o plasă de marfă în portbagaj, cele patru șuruburi pe care trebuie să le eliminați ar trebui să fie amplasate în colțurile trunchiului.
  • După îndepărtarea șuruburilor, trageți placa de pervaz în sus pentru ao ridica din trunchi. Setați-l și șuruburile deoparte într-un loc sigur în timp ce continuați să lucrați.
  • Imagine intitulată Dezactivarea pasului 15
    7. Scoateți panoul din dreapta. Apucați partea din față a panoului de coajă pe partea laterală a trunchiului și apoi trageți suficient pentru a dezvălui conținutul interior. Ar trebui să vedeți o cutie de metal de argint, care este unitatea ONSTAR.
  • Trageți panoul înainte doar suficient pentru a șterge studiul situat în buza din spate a trunchiului. După ce a tras-o înainte, trageți-o cu grijă spre mijlocul trunchiului, dezvăluind compartimentul de sub ea.
  • Nu scoateți complet panoul! Puteți deconecta OnStar fără a utiliza instrumente pentru a elimina panourile suplimentare.
  • Imagine intitulată Dezactivați Onstar Pasul 16
    8. Identificați caseta onstar. Cutia de control onstar trebuie să fie o cutie metalică mică atașată la partea laterală a vehiculului (dacă în trunchi) sau în interiorul panoului din plastic (în bordură sau în spatele torpedoului). De obicei, va avea un logo onstar sau lg. Nu scoateți caseta.
  • Dacă nu vedeți modulul din partea dreaptă, încercați partea stângă a trunchiului.
  • Imagine intitulată Dezactivarea Pasul 17
    9. Deconectați toate cele trei conectori. Localizați cele trei conectori de cablu pe partea inferioară a cutiei de argint. Pentru a deconecta un conector, strângeți baza cu două degete și apăsați-le spre interior, apoi trageți fișa direct. Repetați până când nu există cabluri conectate la cutia de argint.
  • Aceste trei cabluri oferă energie sistemului și permit sistemului să comunice cu ONSTAR. Tragându-le ar trebui să închidă sistemul și să blocheze orice comunicare suplimentară.
  • Imagine intitulată Dezactivarea Pasul 18
    10. Înfășurați cablurile. Înfășurați cele trei cabluri și le legați ușor împreună cu legăturile de cabluri. Poziționați bobina deasupra sau sub caseta de control onstar.
  • Înfășurarea cablurilor le va împiedica să se obțină în cale. De asemenea, va facilita accesul cablurilor din nou în cazul în care trebuie să le reconectați la un moment dat.
  • Imagine intitulată Dezactivarea Onstar Pasul 19
    11. Returnați vehiculul în starea inițială. Lucrați în pași inversați pentru a returna toate capacele și piesele îndepărtate în trunchiul, bordul sau cuțitul de mănuși.
  • Imagine denumită dezactivarea pasului 20
    12. Verificați sistemul. Începeți aprinderea vehiculului. Apăsând butonul ONSTAR sub oglinda retrovizoarelor, ar trebui acum să ducă la aerul mort. Dacă lumina OnStar a fost anterior, ar trebui să fie acum oprită.
  • De asemenea, trebuie să vă verificați celelalte sisteme de vehicule pentru a vă asigura că nici unul dintre ele nu a fost afectat. Porniți toate luminile, radiourile și alte caracteristici electrice. Verificați dacă nu există lumini de avertizare afișate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar