Cum să vă încaprezați spațiul de crawl

Dacă spațiul dvs. de crawl nu este încapsulat, umiditatea ar putea duce la putregaiul de lemn, creșterea mucegaiului și alte probleme. Acest lucru este valabil mai ales în casele mai vechi, care nu au fost construite folosind materiale de construcție moderne. În timp ce pare foarte mult, încapsularea unui spațiu de crawl este un proiect relativ simplu pe care îl puteți face peste un weekend lung. Prin evaluarea spațiului dvs. de crawlere, curățați-l și așezând o barieră și izolație de vapori, vă veți proteja casa timp de ani de zile.

Pași

Partea 1 din 3:
Curățarea și pregătirea spațiului dvs. de crawl
  1. Imagine intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace pas cu pas 1
1. Oferiți iluminat în tot spațiul de crawl. Lumina naturală este cea mai bună și multe spații de crawlere au orificii care pot fi deschise sau îndepărtate pentru a lăsa lumina în. Alternativ, puteți plasa mai multe lumini de crawless, lanterne alimentate cu baterii sau alte surse de lumină sub casa dvs., astfel încât veți avea o mulțime de lumină când începeți munca dvs.
  • Fără lumină, nu veți putea să potriviți corect o barieră de vapori și să faceți alte lucrări pe care trebuie să le completați.
  • Imagine intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace pas cu pasul 2
    2. Îndepărtați barierele vechi de vapori sau izolația fundației. Dacă casa dvs. are o barieră mai veche de vapori sau alte materiale de încapsulare, trebuie să o eliminați complet înainte de a încapsiona spațiul de crawl. Pentru a face acest lucru, începeți la un capăt al casei dvs. și rotiți materialul în sus. Dacă este rupt în bucăți mici, luați-vă un sac de gunoi al unui contractori și puneți bucățile de barieră în ea.
  • Purtați o mască de față în plus față de protecția ochilor atunci când îndepărtați aceste elemente pentru a preveni în ochii tăi, praful și alte resturi, nasul, nasul sau gura.
  • Imaginea intitulată Încapsulează spațiul dvs. de crawler Pasul 3
    3. Curățați resturile din spațiul tău de crawl. Folosind sacul de gunoi al unui antreprenor sau o roabă mică, treceți prin spațiul de crawl din stânga la dreapta. Ridicați tot ce vedeți. Când ați terminat, ar trebui să fie doar murdărie lăsată în partea de jos a spațiului de crawl. Unele elemente pe care trebuie să le eliminați includ:
  • Vechile resturi de construcție cum ar fi betonul, unghiile și bucățile de metal.
  • Rocks.
  • Frunze, bastoane și orice altceva care ar fi putut spăla în spațiul tău de crawl din afară.
  • Imaginea intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace Pasul 4
    4. Completați găurile și zonele de nivel care nu sunt complet plate. Utilizați o lopată cu mâna scurtă pentru a umple orice găuri cu nisip sau pietriș. Concentrați-vă pe găuri care sunt mai mari de 1-2 inci (2.5-5.1 cm) adânc. Dacă nu completați găuri, apa ar putea să se pună la piscină acolo și să crească nivelul de umiditate în spațiul dvs. de crawl.
  • Este bine dacă spațiul tău de crawl este pe o înclinare. Acest lucru este bun pentru drenaj.
  • Imagine intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace Pasul 5
    5. Asigurați-vă orice găuri în fundație. Dacă sunt deteriorate, reparați ușile de intrare în spațiul dvs. de crawl. Înlocuiți lemnul putred care ar putea permite animalelor sau elementelor să intre în spațiul tău de crawl. Plasați plasă de sârmă pe zone mici în care animalele ar putea intra în spațiul dvs. de crawle. În acest fel, vă veți asigura că spațiul dvs. de crawl rămâne liber de animale care vă deteriorează bariera vaporilor în viitor.
  • Partea 2 din 3:
    Măsurarea și cartografierea zonei
    1. Imaginea intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace Pasul 6
    1. Utilizați o bandă de 100 ft (30 m) pentru a măsura spațiul de crawl. Aduceți un clipboard sau un dispozitiv electronic cu dvs. pentru a vă înregistra datele. Începeți prin măsurarea lățimii spațiului dvs. de crawl. Apoi, măsurați lungimea spațiului de crawl. Înregistrați alte caracteristici (cum ar fi stâlpi de stâlpi sau stâlpi de suport) care pot afecta procesul de încapsulare.
    • Dacă casa dvs. este o formă L, asigurați-vă că obțineți măsurători adecvate pentru toate părțile fundației dvs.
    • Evitați măsurarea în exterior. Acest lucru vă poate oferi o relatare inexactă a spațiului de care va trebui să încapsibil.
    • Măsurați lungimea și înălțimea întregii fundații. Înălțimea este importantă, deoarece va trebui să achiziționați bariera de vapori și izolația pentru pereții fundației.
  • Imaginea intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace pas cu pasul 7
    2. Hartă-vă spațiul de crawl. Când aveți măsurători complete, stați în jos cu datele și schițați spațiul dvs. de crawl. Includeți lungimea, lățimea, înălțimea și alte caracteristici ale fundației dvs. Etichetați fiecare porțiune a fundației cu lungimea sa. Fi cât mai specific posibil.
  • Imaginea intitulată Încapsulează spațiul dvs. de crawler Pasul 8
    3. Calculați suprafața totală a spațiului dvs. de crawl și adăugați 10%. Folosind măsurătorile dvs., aflați zona spațiului dvs. de crawl. Puteți face acest lucru prin înmulțirea lățimii timpului de lungime (dacă este un dreptunghi sau un pătrat). Dacă fundația dvs. este într-o formă L, calculați zona fiecărei părți a L și adăugați împreună valorile. Dacă aveți o altă formă, calculați fiecare porțiune dreptunghiulară sau pătrată a spațiului de crawl și adăugați-o la celelalte porțiuni. În cele din urmă, adăugați 10% în zona totală. Acest lucru va reprezenta erorile și deșeurile de măsurare.
  • În plus față de zona de bază a spațiului dvs. de crawl, determinați zona de 6 inci (15 cm) a pereților fundației. De exemplu, dacă aveți 10 ft (3.0 m) Secțiunea de fundație, va trebui să includeți încă 5.5 picioare (1.7 m) în totalul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Instalarea unei bariere de vapori
    1. Imagine intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace Pasul 9
    1. Achiziționați o barieră de vapori care are o grosime de cel puțin 12 mil. În timp ce barierele mai subțiri sunt disponibile, ar trebui să utilizați o barieră de 12 mil la minimum. Această grosime a bariera de vapori va oferi o izolație bună și va fi suficient de durabilă pentru ultimele decenii. Dacă alegeți o barieră mai subțire, se poate degrada și permite umiditatea în spațiul dvs. de crawl.
  • Imagine intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace pas cu pasul 10
    2. Rotiți bariera dvs. de vapori o linie la un moment dat. Începeți lățimea la un capăt al spațiului de crawl. Descoperiți rola de barieră de vapori încet, astfel încât să vă mutați direct peste spațiul de crawl. Când ajungeți la capătul îndepărtat al spațiului de crawl, utilizați un tăietor cutie pentru a tăia învelișul de vapori.
  • Rezervați aproximativ 6 inci (15 cm) de barieră de vapori pentru a acoperi partea inferioară a fundației.
  • Imagine intitulată Încapsulează spațiul dvs. de crawlspace Pasul 11
    3. Acoperiți partea de jos 6 inci (15 cm) a altor structuri cu barieră de vapori. Pentru a acoperi aceste alte structuri (cum ar fi stâlpi și coloane de susținere) tăiați bariera de vapori în jurul structurilor pe măsură ce vă rotiți bariera peste sol. Apoi, croiorul tăiat bucăți de barieră de vapori pentru a se potrivi în jurul structurii. Bande bucăți de barieră de tăiat croitorie în piesa de pe pământ pentru a crea o barieră fără probleme împotriva umidității.
  • Imaginea intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace Pasul 12
    4. Asigurați-vă bariera de vapori în sol cu ​​mize de țesături de amenajare a teritoriului. Pe măsură ce vă dezactivați rola de barieră de vapori, mizează părțile laterale ale liniei la fiecare 4 picioare (1.2 m). Acest lucru va asigura bariera la pământ dacă cineva trebuie să lucreze sub casă în viitor.
  • Asigurați-vă că bariera este cât mai plată posibil înainte de ao fixa. Este posibil să trebuiască să faceți reduceri suplimentare, dar acest lucru va oferi o încapsulare mai bună.
  • Imagine intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace Pasul 13
    5. Suprapunerea liniilor de vapori cu 2 inci (5.1 cm). Pe măsură ce începeți o nouă linie de barieră de vapori, va trebui să suprapuneți linia existentă și noua linie cu aproximativ 2 inci (5.1 cm). Acest lucru se va asigura că umiditatea nu se mișcă între linii și în spațiul de crawl.
  • Imagine intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace Pasul 14
    6. Bandă cusăturile bariera vaporilor. Utilizați bariera de vapori sau banda de însămânțare pentru a banda cusăturile liniilor dvs. de barieră de vapori. Prin atingerea liniilor de barieră de vapori, veți crea o barieră fără probleme între sol și spațiul crawl. Aceasta va limita umiditatea și umiditatea care este prezentă sub casa dvs.
  • Imagine intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace pas cu pasul 15
    7. Fixați bariera de vapori către fundația dvs. Achiziționați pini de fundație la un magazin de îmbunătățire la domiciliu. Ar trebui să puteți cumpăra 100 pentru aproximativ 20 de dolari. Apoi, fixați bariera de vapori către blocul de ciment sau fundația de cărămidă. Utilizați un pin la fiecare 2-3 picioare (0.61-0.91 m).
  • Imagine intitulată Încapsulează spațiul de crawlspace Pasul 16
    8. Locul 1.5 în (3.8 cm) izolație rezistentă la umiditate pe părțile expuse ale fundației dvs. Tăiați izolația pentru a se potrivi blocului de ciment, cărămidă sau indiferent de fundația dvs. Apoi, utilizați pini de fundație pentru a fixa izolația la fundație. Aceasta va limita umezeala care intră în spațiul tău de crawl prin blocuri de cărămidă sau beton.
  • Este bine să suprapunem izolația peste 6 cm (15 cm) de barieră de vapori cu 1-2 inci (2.5-5.1 cm).
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O lopată cu mâna scurtă
    • Un pickaxe de crawlspace
    • Un tăietor de cutie
    • o bandă de măsurare de 100 de metri
    • Nisip sau pietriș
    • Pini de fundație
    • Spikes de amenajare a teritoriului
    • Pungi de gunoi
    • Un stilou și un clipboard

    sfaturi

    Avertizări

    Casele mai vechi pot avea izolație de azbest ca o barieră de vapori. Dacă casa dvs. a fost construită înainte de anii 1980 și nu sunteți sigur ce este realizată izolația, obțineți un test de azbest acasă. Nu doriți să fiți într-o zonă închisă care respiră fibre de azbest.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar