Cum de a construi remorci

O remorcă este un tip de căruță care se apropie de spatele unui vehicul și este folosit pentru a transporta obiecte mari cum ar fi mobilierul, cherestea, echipamente de amenajare a teritoriului și multe altele. Există multe tipuri de remorci, dar o dimensiune comună pentru nevoile de zi cu zi este de 6 picioare (1.8 m) cu 4 picioare (1.2 m). Acest lucru este suficient de rezistent pentru majoritatea articolelor de uz casnic, dar prea mici pentru a trage vehiculele. Pentru a construi această remorcă, construiți patul din tubul de metal dreptunghiular dintr-un magazin de hardware. Sudați aceste piese împreună. Apoi construiți cușca și hayonul cu țeavă de metal. În cele din urmă, instalați osia și roțile pentru a finaliza remorca.

Pași

Partea 1 din 4:
Construirea cadrului
  1. Imagine intitulată Construi remorci Pasul 1
1. Obțineți patru 2 în (5.1 cm) x 3 în (7.6 cm) bucăți de tubulatură din oțel dreptunghiulară pentru perimetru. Piesele perimetrului sunt cele 4 bucăți de metal care formează dreptunghiul pentru baza remorcii. Pentru această remorcă, utilizați 2 bucăți de lungime 6 picioare (1.8 m) bucăți lungi și 2 lățime 4 picioare (1.2 m) lung. Fie cumpărați 4 bucăți tăiate la această lungime sau cumpărați o bucată mai lungă și tăiați-o la dimensiune.
  • Pentru această remorcă, veți avea nevoie de 20 de picioare (6.1 m), sau 240 de centimetri (610 cm), din oțel total pentru bază. Cumpărați suficient pentru a finaliza lucrarea.
  • Dacă vă construiți remorca în diferite dimensiuni, reglați acest pas pentru a vă satisface nevoile.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 2
    2. Tăiați un unghi de 45 de grade în capătul fiecărei piese perimetrice. Utilizați un proctractor și măsura Un unghi de 45 de grade în ambele părți ale fiecărei piese perimetrice. Asigurați-vă că unghiurile de pe fiecare piesă de bază se confruntă cu aceeași direcție. Apoi utilizați o ferăstrău cu putere sau mirosul și tăiați unghiul în fiecare piesă.
  • Ferăstraiele MITER sunt cel mai bine să le folosească aici pentru că puteți ajusta ferăstrăul în unghiul pe care doriți să îl tăiați. Acest lucru vă asigură că obțineți un unghi de 45 de grade.
  • Cele mai multe ferăstraie pot fi tăiate metal, dar asigurați-vă că utilizați o lamă proiectată pentru metal.
  • Purtați întotdeauna ochelari și mănuși când tăiați metalul. O mască de sudură ar fi chiar mai bună, deoarece tăierea metalului produce scântei.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 3
    3. Aranjați piesele de bază pe o suprafață plană. Odată ce unghiurile sunt tăiate, așezați perimetrul remorcii. Lucrați pe o suprafață plană, cum ar fi podeaua dvs. de acces sau garaj. Așezați unul dintre cele 6 ft (1.8 m) bucăți. Apoi se potrivesc cu un 4 ft (1.2 m) în fiecare colț. Așezați ultimele 6 ft (1.8 m) pentru a finaliza dreptunghiul.
  • Împingeți piesele împreună, astfel încât să fie cât mai puțin spațiu între ele.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă lucrați la o suprafață plană, puneți un nivel pe podea și verificați.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 4
    4
    Sudură piesele perimetrului împreună. Cu perimetrul format, fixați piesele împreună. Utilizați un blowtorch sau un instrument de sudură similar și sudați-vă de-a lungul colțurilor dreptunghiului. Sudați toate zonele pe care le puteți ajunge mai întâi. Apoi lăsați metalul să se răcească și să-l răstoarne, astfel încât să puteți ajunge în partea de jos.
  • Asigurați-vă că nu există deschideri sau găuri în spoturile de sudură. Acest lucru păstrează apă și previne ruginația.
  • Puteți închiria echipamente de sudură din magazinele de hardware sau puteți cumpăra dacă preferați.
  • Purtați o mască de sudură, mănuși groase și un șorț din piele în timp ce vă sudați. Nu atingeți niciodată metalul imediat după ce ați sudat-o. Așteptați ca totul să se răcească mai întâi.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 5
    5. Tăiați un fascicul de sprijin pentru centrul patului remorcii. Utilizați același tip de grinzi de oțel pe care le-ați utilizat pentru perimetru. Măsurați lățimea dintre cele două secțiuni mai lungi ale perimetrului. Apoi tăiați o bucată de oțel la acea lungime. Se potrivesc între piesele de lungime pentru a vă asigura că se potrivește cu Snuggly.
  • Nu vă faceți griji dacă este o potrivire strânsă sau dacă trebuie să apăsați piesa din. Ar trebui să se potrivească strâns, așa că sude mai bine.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 6
    6. Sudați fasciculul de sprijin la punctul de până la jumătatea distanței remorcii. Măsurați remorca în lungime și găsiți punctul de la jumătatea drumului. Marchează acest lucru cu cretă. Apoi, potriviți fasciculul de sprijin în acest loc și sudați-l în poziție.
  • Partea 2 din 4:
    Atașarea limbii de remorcă
    1. Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 7
    1. Tăiați un 4.5 ft (1.4 m) bucată de metal pentru limbă. Limba este bucata de metal care se atașează la mașina dvs. Luați același tip de oțel pe care l-ați folosit pentru perimetru și tăiați-l la 4.5 ft (1.4 m).
    • 4.5 picioare (1.4 m) este o dimensiune standard a limbii pentru o remorcă medie și un vehicul de remorcare. O regulă generală de degetul mare este că limba trebuie să fie de 1/2 lungimea vehiculului de remorcare plus 1 picior (0.30 m) pentru a vă asigura că are clearance-ul când vă întoarceți.
    • Dacă limba dvs. este mai lungă de 5 ft (1.5 m), are nevoie de o armare suplimentară pentru a rămâne stabilă.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 8
    2. Face o crestătură în fascicul de susținere a limbii și spate, astfel încât se potrivesc reciproc. Aceste crestături se potrivesc limbii și suportă grinzi împreună. Măsurați distanța de la faza de sprijin mijlocie la fasciculul exterior din partea din spate a remorcii. Apoi măsurați aceeași distanță pe limbă și marcați-o. Tăiați o secțiune la aceeași lățime ca fascicul de susținere la jumătatea limbii în acest moment. Apoi măsurați fasciculul de susținere și găsiți punctul central. Tăiați o crestătură acolo aceeași lățime ca limba la jumătatea grinzii.
  • Pentru acest pas, un ferăstrău portabil este mai ușor decât un ferăstrău de miter.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 9
    3. Potriviți împreună cu cele două crestături. Luați crestătura limbii și glisați-o în crestătura fasciculului. Asigurați-vă că limba se sprijină la nivelul solului și ajunge la fasciculul de susținere mijlocie.
  • Confirmați că limba este în centru prin măsurarea din cele 2 colțuri din spate ale patului remorcii până la vârful limbii. Aceste 2 măsurători ar trebui să fie egale, ceea ce confirmă faptul că limba este centrată.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 10
    4. Sudura limba la pat de remorcă. Există 2 puncte de legătură între limbă și pat de remorcă. Mai întâi este fasciculul de susținere mijlocie, unde se ajunge la capătul limbii. Al doilea este crestătura pe fasciculul din spate. Sudând ambele locații, astfel încât limba este atașată.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 11
    5. Atașați conexiunea la capătul limbii. Completați limba cu o conexiune de cârlig. Aici remorca se atașează mașinii. Obțineți un conector de legătură care se potrivește în cârligul mașinii. Apoi se potrivește pe capătul limbii și l-au sudat.
  • Conectorii Hitch sunt disponibili din magazinele de automobile. Asigurați-vă că obțineți una care are aceeași lățime ca limba.
  • Unele conectori de legătură au găuri pentru șuruburi. În acest caz, potriviți conectorul pe capătul limbii. Apoi se scurge prin găurile de șurub pentru a face găuri în limbă. Înșurubați șuruburile și apoi sudați capătul conectorului în limba.
  • Partea 3 din 4:
    Construirea cuștii și hayonului
    1. Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 12
    1. Construi o cușcă de sus aceeași dimensiune ca perimetrul remorcii din conducta de metal. Acest vârf de cușcă are aceeași dimensiune ca și patul de remorci, cu excepția că are doar 3 laturi. Obțineți țevi metalice care sunt de 1 inch (2.5 cm) în diametru. Luați 2 bucăți de 6 ft (1.8 m) țeavă și 1 bucată de 4 ft (1.2 m) țeavă. Așezați cele 2 țevi mai lungi pe o suprafață plană paralelă unul cu celălalt. Așezați conducta mai scurtă între ele într-o parte, făcând un dreptunghi pe 3 fețe. Apoi sudați colțurile împreună.
    • Tuburile metalice standard vor funcționa pentru această colț de sus.
    • Dacă țevile nu sunt dimensiunea corectă atunci când le cumpărați, măsurați și tăiați conductele la dimensiunea corectă.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 13
    2. Țevi verticale verticale la fiecare colț al patului remorcii. Acestea formează grinzile de sprijin pentru partea superioară a cuștii. Tăiați 4 bucăți de tuburi metalice la 2 picioare (0.61 m). Apoi sudați fiecare la colțul patului.
  • Înălțimea depinde de ceea ce intenționați să trageți. 2 picioare (0.61 m) acoperă cele mai multe nevoi generale. Dacă veți fi strânși o mulțime de materiale în remorcă, atunci ați putea avea nevoie de o cușcă mai înaltă.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 14
    3. Atașați colivia de sus la conductele metalice. Odată ce partea superioară a cuștii este completă, ridicați-o în poziție. Lăsați partea deschisă pe partea opusă a limbii remorcii. Să o odihniți pe partea de sus a grinzilor de susținere și să o sudați în poziție.
  • Având altcineva să ajute la ridicarea vârfului cuștii și țineți-o în locul în timp ce sudați face această parte mult mai ușoară.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 15
    4. Construiți o remorcă hayon din tubul de metal. Utilizați aceeași tubul pe care l-ați utilizat pentru cușcă. Tăiați 2 dintre ele să fie de 4 ft (1.2 m) și 2 pentru a fi de 2 ft (0.61 m) lung. Puneți cele 2 țevi mai lungi în paralel unul cu celălalt. Apoi plasați o conductă mai scurtă la fiecare capăt pentru a face un dreptunghi. Sudați colțurile împreună. Apoi, plasă metalică de sudură peste secțiunea deschisă.
  • Pentru o slujbă mai ușoară, puteți face și hayonul dintr-o singură bucată de metal. Acest lucru va fi greu, totuși.
  • Mesajele metalice sunt disponibile la magazinele de hardware sau la scânteile.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 16
    5. Fixați hayonul la remorcă cu balamale ușii. Luați 2 balamale de ușă normale. Măsurați 6 inci (15 cm) din fiecare parte pe partea inferioară a remorcii și marcați aceste 2 puncte. Sudați o balama în fiecare punct. Apoi sudați fundul hayonului la fiecare balama.
  • Pentru a închide hayonul aveți mai multe opțiuni. Pentru o soluție simplă, înfășurați un lanț în jurul porții și barei pentru ao menține închisă.
  • De asemenea, puteți atașa conectori la poarta și la patul de remorci. Obțineți 4 bucle de metal circular din magazinul de hardware. Sudura 2 pe colțul de sus al cuștii orientate înapoi. Sudați celelalte 2 pe marginea superioară exterioară a hayonului, orientată spre exterior. Apoi închideți poarta, astfel încât buclele să se alinieze și să picătură pini în ele pentru ao menține închisă.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 17
    6. Acoperiți patul și părțile laterale cu ochiuri metalice. În cele din urmă, completați patul remorcii, acoperind cu ochiuri metalice. Tăiați o foaie de ochiuri la dimensiunea bazei și rotiți-o. Atașați-l prin sudarea fiecărui punct al ochiului care atinge patul remorcii. Tăiați mai multe foi pentru a se potrivi fiecărei părți a patului, apoi atașați-le cu același proces de sudare.
  • Unii preferă să folosească placaj pentru baza remorcii, deoarece este mai ieftină și mai ușoară. Dacă nu veți purta încărcături grele, apoi puneți placaj în jos pentru baza de remorci.
  • Partea 4 din 4:
    Instalarea osiei și a roților
    1. Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 18
    1. Obțineți un kit de osie dintr-un magazin hardware. Pentru roțile remorcii dvs., utilizați osii de bună calitate. Kiturile sunt disponibile din magazinele de hardware care includ atașamentele pe osie și anvelopă. Obțineți un kit care se potrivește cu dimensiunile remorcii.
    • Unele folosesc, de asemenea, osii auto vechi pentru o opțiune mai ieftină. Dacă preferați această opțiune, verificați-vă la șantierele de resturi pentru piese suplimentare.
    • Amintiți-vă că axele și anvelopele auto vor fi mai grele decât piesele remorcii.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 19
    2. Așezați axul 28.8 inci (73 cm) din partea din spate a patului. Pentru remorci cu o singură axă, spun recomandări de construcție pentru a plasa 60% din lungimea remorcii în fața axei și 40% în spatele ei. Aceasta oferă un echilibru ideal. Pentru un 6 ft (1.8 m) remorcă, plasați axul 28.8 inci (73 cm) din partea din spate a patului.
  • Pentru o remorcă cu o lungime diferită, multiplicați lungimea totală de 0.4. Rezultatul este distanța pentru a plasa axul din partea din spate a remorcii.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 20
    3. Sudura cuvaile cu axa la partea inferioară a patului remorcii. Fiecare parte a axei are 2 clape care îl țin în poziție. Apăsați aceste clapete împotriva fasciculului remorcii și sudați-i jos.
  • Dacă clemele nu vor rămâne în poziție, le strângeți în timp ce sudați.
  • Imagine intitulată Construirea remorcilor Pasul 21
    4. Atașați și umpleți anvelopele. În cele din urmă, completați remorca prin atașarea anvelopelor. Alunecă cauciucul pe roată. Apoi utilizați un compresor de aer și completați anvelopele la presiunea recomandată.
  • Recomandarea pentru majoritatea anvelopelor remorcii dacă 35-40 psi, dar verificați specificațiile din produsul dvs.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să instalați și să umpleți anvelopele în mod corespunzător, permiteți unui profesionist, astfel încât remorca dvs. este în siguranță.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Utilizați întotdeauna echipamentul de siguranță adecvat de fiecare dată când ați sudat.
  • După atașarea remorcii la mașină, începeți să conduceți foarte lent pentru a vă asigura că rămâne atașat.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 2 în (5.1 cm) x 3 în (7.6 cm) tuburi de oțel dreptunghiulare
    • 1 inch (2.5 cm) țeavă de oțel
    • Mesh de metal
    • Setul de osii
    • Blowtorch sau alte instrumente de sudare
    • Ferăstrău metalic
    • Masca de sudare
    • Mănuși de sudură
    • Piele Apron
    • Trailer Hitch
    • Balamale de ușă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar