Cum la culoare

Colorarea este o mare activitate care poate fi savurată de copii și adulți. Este relaxantă, ieftină și o modalitate ideală de a obține creativ fără a avea nevoie de multe provizii. Pentru a începe colorarea, alegeți ce doriți să colorați și instrumentele pe care doriți să le utilizați. Apoi începeți colorarea și încercați să nu vă faceți griji că faceți greșeli - pur și simplu bucurați-vă de proces! Există o mulțime de opțiuni pentru colorare, cum ar fi cărți, pagini tipărite de pe Internet și aplicații.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind tehnici de colorare
  1. Imagine intitulată Pasul 1
1. Alegeți instrumentele pe care doriți să le culcați. În timp ce colorarea se face în mod tradițional cu Crayon, utilizați orice unelte cu care vă simțiți confortabil. Puteți încerca să utilizați marcatori permanenți fină, creioane cu gel, creioane și diferite tipuri de creioane, cum ar fi acuarelă. Indiferent de tipul de instrument pe care îl alegeți, căutați un set care are o mare varietate de culori diferite, astfel încât să puteți experimenta cu diferite tehnici, cum ar fi umbrirea.
  • Dacă utilizați creioane colorate, ascuțiți-le bine înainte de a începe.
  • Dacă utilizați marcaje permanente, luați în considerare testarea dacă vor sângera prin prima pagină. Alegeți o zonă inconspicuoasă pentru a testa și a plasa o bucată suplimentară de hârtie dedesubt pentru a proteja celelalte pagini, dacă este necesar.
  • 2. Utilizați straturi de lumină și construiți treptat straturile pentru a întuneca culoarea. Mai ales atunci când se utilizează creioane colorate, este foarte important să întunecați treptat culoarea folosind mai multe straturi. Începeți cu o presiune ușoară pentru a crea straturi de lumină și, cu fiecare strat suplimentar, apăsați ușor mai mult până când culoarea ajunge la tonul dorit.
  • Asigurați-vă că nu apăsați prea tare cu creioanele colorate le va împiedica, de asemenea, să se rupă.
  • Dacă doriți să vă asigurați că obțineți culorile corecte, obțineți o bucată de hârtie de hârtie și încercați să desenați swatches cu același creion colorat folosind cantități diferite de presiune. Puteți utiliza swatches ca punct de referință pentru a decide cât de multă presiune doriți să utilizați în timp ce colorați.
  • 3. Culoarea în aceeași direcție și din exterior pentru ao menține îngrijit. Începeți de la exteriorul unei secțiuni și lucrați spre centru ca și culoarea. Încercați să colorați în aceeași direcție în orice moment, dacă este posibil, astfel încât loviturile să pară îngrijite și ordonate.
  • Această tehnică vă va ajuta să evitați colorarea accidentală în afara liniilor.
  • 4. Experimentați cu diferite tehnici pentru a deveni mai creativ ca și culoarea. Încerca umbrire Folosind o combinație de tonuri ușoare și întunecate pentru a arăta unde aspectele desenelor dvs. care sunt evidențiate. De asemenea, puteți încerca încrucișare prin adăugarea de linii intersectate pentru a crea dimensiune.
  • Alternativ, o tehnică ușoară de încercat este frecaile Craionului. Pur și simplu scoateți hârtia din creion, așezați-o pe partea lui și frecați-o ușor pe hârtie. Acest lucru creează o umbră blândă peste hârtie. De asemenea, puteți încerca să puneți hârtie de hârtie sau de carton sub pagina de colorare și să utilizați metoda de frecare Crayon pentru a crea noi forme pe imagine.
  • 5. Luați-vă timpul să vă bucurați de colorare. Utilizați timpul de colorare pentru a vă bucura de a fi în acest moment și concentrându-vă asupra sarcinii la îndemână. Încercați să nu vă faceți griji pentru a face greșeli sau dacă culorile nu arată bine. Amintiți-vă că scopul de colorare este de a se bucura de a fi creativ. Puteți începe întotdeauna o imagine nouă sau o pagină dacă aveți nevoie.
  • Culoare, cu toate acestea, simțiți că este cel mai bun. Puteți experimenta diferite modele, culori și modele sau păstrați-o simplă în funcție de ceea ce funcționează pentru dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Alegerea ce să coloreze
    1. Utilizați o carte de colorat pentru a avea o varietate de imagini pentru a alege de la. Cărțile de colorare sunt ieftine și pot fi achiziționate de la librării, magazine de departament sau online. Există o mare varietate de teme de a alege de la în funcție de interesele dvs., inclusiv benzi desenate, filme, natură și animale.
    • Cărțile de colorat reprezintă o opțiune excelentă pentru a alege dacă nu doriți să creați desene proprii sau dacă doriți să colorați foarte mult.
  • 2. Imprimați paginile de colorat online dacă doriți ca imagini specifice să coloreze. Există o mare varietate de pagini de colorat care sunt disponibile online gratuit. Utilizați un motor de căutare pentru a găsi imaginile pe care le căutați, cum ar fi caractere specifice de desene animate sau animale. Apoi imprimați cât mai multe copii ale paginilor de colorare pe măsură ce preferați.
  • Imprimarea paginilor de colorat de pe Internet este cea mai bună modalitate de a obține mai multe copii ale aceleiași imagini, deoarece nu aveți nevoie să cumpărați duplicate ale aceleiași cărți. Acest lucru poate fi util dacă aveți copii sau găzduiți o petrecere de ziua unui copil.
  • 3. Colorați propriile desene pentru a vă face propria artă. Colorarea imaginilor proprii este o modalitate excelentă de a obține creativi și de a avea libertatea de a colora orice design pe care îl doriți. Traceți fotografiile dvs. preferate sau utilizați imaginația dvs. pentru a crea desene animate, modele, litere sau desene de viață.
  • Desene animate, oameni, animale, case și mașini sunt toate alegerile populare.
  • 4. Utilizați o aplicație pentru a colora pe telefonul smartphone sau tabletă. Dacă doriți să colorați în timp ce sunteți în afara și nu doriți ca hassle să transporte o carte de colorat cu dvs., atunci o aplicație este calea de parcurs. Căutați și descărcați aplicațiile preferate de colorare, astfel încât să puteți colora în orice moment.
  • Aplicațiile de colorat sunt excelente deoarece aveți o mare varietate de opțiuni diferite de culoare, fără a fi nevoie să transportați mai multe cărți de colorat, pagini și unelte.
  • Dacă faceți o greșeală în timp ce colorați utilizând o aplicație, este mult mai ușor de îndepărtat decât colorarea cu creioane sau markeri pe hârtie.
  • sfaturi

    Dacă sunteți foarte preocupat de a face greșeli, lipiți la utilizarea creioanelor colorate, deoarece acestea pot fi șterse dacă este necesar.
  • În timp ce colorați, utilizați o mulțime de culori diferite pentru a face imaginea dvs. să pară îndrăzneț și luminos.
  • Marcatorii de sex feminin, creioanele, stilourile colorate și creioanele colorate sunt toate uneltele de colorare ideale pentru copii de utilizat.
  • În timp ce colorarea este, de obicei, privită ca o activitate solitară, există o mulțime de grupuri de colorare disponibile în cazul în care oamenii asemănători împărtășesc idei, tehnici și sprijin. Utilizați social media pentru a găsi un grup de colorare pentru a vă alătura sau a vă întreba la clubul sau biblioteca de artă locală.
  • Dacă doriți o culoare mai închisă, încercați să aplicați mai multe straturi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar