Cum să obțineți reduceri la amazon

Amazon este simplu de utilizat și un loc minunat pentru a găsi aproape orice ai nevoie. Există, de asemenea, o mulțime de modalități prin care puteți obține reduceri și economisiți bani. La fel ca site-ul în sine, multe dintre oferte și reduceri sunt ușor de găsit dacă știți ce căutați. Pentru a vă face ușor, am pus împreună o listă de moduri la îndemână în care puteți profita de toate ofertele și reduceri pe Amazon, astfel încât să puteți salva cât mai mulți bani posibil.

Pași

Metoda 1 din 13:
Deveni un prim membru.
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri pe Amazon Pasul 1
1. Magazinul tranzacțiilor exclusive care vin cu ea. Amazon Prime este programul de membru al Amazonului, care vă permite să profitați de oferte și reduceri exclusive, cum ar fi vânzările flash și Amazon Prime, o vacanță anuală de cumpărături disponibilă numai membrilor primului. Vizitați pagina de pornire a Amazonului și alegeți opțiunea de a vă înscrie pentru un prim stat membru. Este gratuit de 30 de zile și apoi costă 12 dolari pe lună, dar puteți plăti o taxă anuală de 119 USD pentru o afacere mai bună.
Metoda 2 din 13:
Aplicați pentru un card Amazon Prime Rewards.
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri la Amazon Pasul 2
1. Câștigați bani și obțineți bani înapoi ori de câte ori utilizați cardul dvs. de credit. Ori de câte ori achiziționați articole la Amazon.com sau la alimente întregi, puteți câștiga 5% înapoi. Dacă utilizați cardul la restaurante, stații de benzină și farmacii puteți câștiga 2% înapoi. Pentru toate celelalte achiziții pe care le faceți cu cardul dvs., veți câștiga 1% înapoi, deci indiferent de ce, veți câștiga întotdeauna bani înapoi! Vizitați site-ul Amazon și completați aplicația pentru a aplica pentru card.
Metoda 3 din 13:
Alăturați-vă familiei Amazon dacă aveți nevoie de lucruri pentru copiii dvs.
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri la Amazon Pasul 3
1. Obțineți reduceri și oferte specifice vârstei. Dacă intenționați să utilizați Amazon pentru lucruri precum scutecele, registrele pentru copii sau pentru produsele pentru copiii dvs., înscrieți-vă pentru familia Amazon. Veți avea acces la reduceri la abonamentele și ofertele legate de familie care sunt adaptate pentru dvs. și pentru familia dvs. Amazon vă va trimite prin e-mail tranzacții și reduceri în mod regulat.
Metoda 4 din 13:
Înscrieți-vă pentru studentul Amazon dacă sunteți în colegiu.
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri pe Amazon Pasul 4
1. Profitați de transport gratuit și de tarife mai ieftine. Dacă sunteți student colegiu, vizitați pagina Amazonului și alegeți opțiunea Amazon Prime Student. Completați informațiile pentru a confirma că sunteți student și începeți să profitați de avantajele Prime GRATUIT, inclusiv Prime Video, Amazon Music, Prime Fotografii și Livrare gratuită de două zile.
  • Pentru a verifica că sunteți student, va trebui să încărcați o scanare sau o imagine a ID-ului dvs. de student, o listă de transcriere sau de clasă cu numele dvs. pe acesta, factura dvs. de școlarizare cu numele dvs. pe acesta sau o acceptare oficială scrisoare pentru termenul viitoare.
Metoda 5 din 13:
Faceți clic pe pagina "Deals de astăzi".
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri pe Amazon Pasul 5
1. Profitați de reduceri limitate de timp. Amazon menține o pagină dedicată ofertelor și a articolelor cu discount. Este actualizat zilnic, astfel încât să faceți clic pe link și să aruncați o privire prin elementele pentru a vedea dacă există ceva ce vă interesează. Snag orice elemente reduse pe care le doriți în timp ce sunt la prețuri scăzute.
Metoda 6 din 13:
Utilizați cupoanele Amazon pe elemente specifice.
  1. Imaginea intitulată Obțineți reduceri la Amazon Pasul 6
1. Salvați cupoanele digitale și utilizați-le la checkout. Faceți clic pe pagina cu cupoane Amazon și să aruncați o privire prin ea. Păstrați un ochi pentru cupoane care vor funcționa pe elemente pe care le cumpărați foarte mult sau pe elemente care vă interesează achiziționarea. Faceți clic pe opțiunea "Clip Coupon" pentru a salva cuponul digital în coșul dvs., astfel încât acestea să poată fi aplicate automat când verificați.
Metoda 7 din 13:
Alegeți "Abonați-vă și salvați" pentru repetarea cumpărării.
  1. Imaginea intitulată Obțineți reduceri pe Amazon Pasul 7
1. Dacă cumpărați în mod regulat anumite articole, utilizați această caracteristică pentru a economisi bani. Dacă achiziționați un produs sau un produs în mod regulat, fie că este vorba de săptămânal sau lunar, puteți economisi până la 15% pur și simplu utilizând AMAZON Abonați-vă și salvați serviciul. Alegeți opțiunea de a "abona" ​​la element și setați cât de multe și cât de des doriți să vă expediați.
  • De exemplu, dacă cumpărați o pungă de alimente pentru câini o dată în fiecare lună, s-ar putea să vă înscrieți pentru caracteristică pentru a economisi niște bani pe el! Puteți alege să aveți o geantă trimisă în fiecare lună.
Metoda 8 din 13:
Verificați ofertele Amazon Warehouse.
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri la Amazon Pasul 8
1. Uită-te prin caseta deschisă și produsele utilizate pentru prețuri reduse. Dacă un element este deschis și apoi returnat la Amazon sau dacă există articole care au fost comercializate, atunci Amazon le va pune în tranzacțiile lor Amazon Warehouse. Puteți obține reduceri excelente la produsele care au fost testate de Amazon pentru a vă asigura că încă lucrează.
Metoda 9 din 13:
Uită-te prin Hub-ul de la Amazon.
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri pe pasul Amazon 9
1. Verificați marcajele, elementele de clearance, suprasolicitările și multe altele. Hub-ul Amazon Outlets oferă articole care au avut prețurile lor reduse într-un efort pentru a le obține vândute. Evitați să plătiți prețul integral pentru articole prin verificarea prin pagina pentru lucruri pe care le doriți. Răsfoiți diferite opțiuni de filtrare pentru diferite articole și oferte.
Metoda 10 din 13:
Alegeți opțiunea de expediere fără Rush.
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri pe Amazon Pasul 11
1. Dacă nu vă deranjează așteptarea, puteți economisi niște bani. Taxa standard de expediere de la Amazon garantează că elementele dvs. vor sosi în termen de 2 zile. Dar dacă nu vă deranjează să așteptați o zi suplimentară sau așa, puteți alege opțiunea gratuit, fără transport maritim. Veți primi imediat o reducere la comanda dvs. sau o recompensă în contul dvs. odată ce navele dvs. de comandă.
  • Amazon definește "No-Rush" ca în termen de 6 zile lucrătoare. Deci, dacă nu vă deranjează să așteptați aproximativ o săptămână, puteți obține o reducere plăcută.
Metoda 11 din 13:
Conversia cărților de cadou vechi.
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri pe pasul Amazonului 12
1. Transformați-le în cărțile cadou Amazon pe care le puteți utiliza. Dacă aveți niște cărți de cadou vechi care se află în jurul valorii de carduri Visa sau Express, le puteți converti în carduri cadou Amazon. Conectați-vă la Amazon și vizitați pagina Card Egift. Introduceți informațiile despre cartea de cadou și aplicați-o la un card cadou Amazon pe care îl puteți utiliza pe site.
  • De exemplu, dacă aveți o grămadă de carduri de cadou vechi cu solduri reduse pe ele, le puteți combina pe toate într-un card cadou Amazon.
Metoda 12 din 13:
Configurați un bonus pe cardul dvs. de cadou reîncărcat.
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri pe pasul Amazon 13
1. Obțineți un bonus de 2% ori de câte ori reîncărcați și îl utilizați. Dacă aveți un card cadou Amazon, îl puteți reîncărca și a adăuga mai mulți bani la sold. Ori de câte ori faceți, puteți câștiga un bonus de 2%. Utilizați cardul de debit care este legat de contul dvs. și bonusul suplimentar va fi adăugat la soldul cardului cadou ori de câte ori îl reîncărcați.
  • De asemenea, puteți câștiga un bonus de 2% ori de câte ori reîncărcați un card cadou Amazon pe care l-ați dat altcuiva!
Metoda 13 din 13:
Utilizați un site cupon online.
  1. Imagine intitulată Obțineți reduceri la Amazon Pasul 14
1. Introduceți codurile de cupon pentru a obține reduceri la anumite elemente. Există o grămadă de site-uri de cupon cum ar fi Groupon, doamna Coupon Krazy și cupoanele.COM. Vizitați-le și căutați cupoane pe care le puteți utiliza pe elementele pe care le cumpărați de la Amazon. Luați codul de reducere ale cuponului și aplicați-l la comanda dvs. Amazon la checkout pentru a economisi niște bani suplimentari la achiziția dvs.
  • În plus, există grupuri pe site-uri sociale, cum ar fi Facebook care sunt dedicate găsirii unor oferte pe Amazon. Puteți să vă alăturați și să profitați de ofertele care vă interesează.

sfaturi

Rețineți că ofertele se actualizează în mod constant pe Amazon. Deci, dacă doriți ceva, dar este prea scump, puteți încerca să verificați mai târziu.

Avertizări

Aveți grijă să vă oferiți informațiile financiare online, în special pe alte site-uri web care nu sunt sigure ca Amazon.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar