Cum să aplicați machiajul zilnic

Mulți oameni aleg să poarte machiaj în fiecare zi, fie să acopere cutanul, fie pur și simplu să-și îmbunătățească frumusețea naturală. Cu toate acestea, venind cu o rutină de machiaj atunci când începeți doar, poate fi o sarcină descurajantă. Știind ce produse să folosească și în ce ordine pare complicată și consumatoare de timp, dar este de fapt foarte simplă și ușor de stăpânit. Ruperea rutinei dvs. în pași mai mici vă va ajuta.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă fața
  1. Imagine intitulată Curățați-vă fața cu pasul de dinți Pasul 2
1. Începeți cu o față complet curată. Prima parte a rutinei dvs. este să vă curățați fața. Utilizați o apă de spălat, săpun și apă caldă (dar nu fierbinte) pentru a vă spăla ușor fața. Dacă faceți dușul dimineața și deja curățați-vă fața, puteți, bineînțeles, săriți acest pas.
  • Este și mai important să vă asigurați că fața dvs. este curată la sfârșitul zilei. Asigurați-vă întotdeauna să vă eliminați machiajul înainte de a vă culca. Lăsându-l pe overnight poate cloga porii și poate provoca acnee. Mulți dermatologi recomandă utilizarea șervețelor de exfoliere de unică folosință pentru a elimina machiajul.
  • 2. Aplicați protecție solară și hidratant. Dacă intenționați să petreceți timpul în Soare, asigurați-vă că ați început cu un soare. Utilizați un produs realizat în special pentru fețe, deoarece acestea sunt mai puțin susceptibile de a lăsa reziduul Goopy care face dificilă aplicarea machiajului. Dacă pielea dvs. este predispusă la uscare și degustare, asigurați-vă că ați mâncat într-un dollop de hidratant. Machiajul poate deghiza temporar pielea de flacără, dar va fi evidentă și arată chiar mai rău până la sfârșitul zilei. Dacă aveți nevoie de ambele, aplicați mai întâi protecția solară.
  • 3. aplica Primerul de machiaj în fața ta. Primerul ajută machiajul să meargă mai ușor și să dureze mai mult. Pur și simplu dau unele pe vârful degetelor pentru ao aplica. Lucrați grundul în pielea dvs. oriunde ați planificați purtarea machiajului. Dacă veți purta fundație, aceasta înseamnă fruntea, nasul, bărbia și obrajii.
  • Dacă veți purta ochelari sau ochi, adăugați un primer la pleoapele și spațiul sub sprâncenele voastre. Grimul General de machiaj funcționează de obicei în aceste zone. Cu toate acestea, primerii mai buni proiectați special pentru pleoape sunt, de asemenea, disponibile.
  • Partea 2 din 3:
    Punerea în jos a fundației
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul de zi cu zi Pasul 4
    1. Alegeți fundația potrivită. Fundațiile vin în multe soiuri, fiecare oferind beneficii și dezavantaje diferite. În timp ce unele utilizează bastoane de fundație solidă, fundațiile lichide tind să fie opțiunea mai populară.
    • Găsirea fundației potrivite poate fi o provocare. Vrei una care se potrivește cel mai bine tonului tău natural de piele.
    • Dacă pielea dvs. este predispusă la iritație, va trebui să căutați fundații care sunt anunțate ca "blând" și "pentru pielea sensibilă."
    • În plus, Fundația de calitate este scumpă, astfel încât este posibil să nu vă puteți permite procesul și eroarea. Când alegeți o nouă fundație, încercați să discutați cu cosmeticieni la un contra machiaj într-un magazin de produse cosmetice. Ei vor oferi cel mai probabil să facă machiajul dvs. gratuit. Ei vor alege umbra perfectă pentru a se potrivi cu tonul pielii și puteți obține o idee despre modul în care se simt produse diferite pe piele. Nu vă simțiți obligați să cumpărați ceva în acea zi.
  • 2
    Aplicați fundația. Un strat subțire, chiar și de fundație va funcționa pentru a vă împiedica pielea și a da un aspect uniform. Cum aplicați fundația dvs. va fi determinată de tipul pe care l-ați ales.
  • Pentru lichid sau pentru Cremă Fundații, Începeți prin adăugarea unui dollop foarte mic aproape de centrul feței (cum ar fi partea din nas) și aplicați-o spre exterior. Puteți folosi vârfurile degetelor, o perie de fundație sau un burete de machiaj. Adăugați mai mult după cum este necesar. Nu masați fundația în piele. În schimb, utilizați mișcări ușoare, mângâierea ca și cum ați fi pictura pe o pânză.
  • Cele mai multe fundații solide vin ca un tub sau un stick. Pentru acestea, puteți folosi degetele pentru a ridica un produs și pentru a aplica ca și cum ați fi lichid sau puteți utiliza stick-ul direct pe piele. Aplicarea directă de la stick la piele vă va oferi o acoperire mai bună, dar va duce la un strat mai gros.
  • Indiferent de tipul de fundație pe care îl utilizați, este important să vă amestecați machiajul pentru a face să pară natural. Utilizați mișcări circulare mici cu aplicatorul de alegere până când arată fără probleme pe piele.
  • 3. Adăugați unii concealer în zonele problematice. Dacă aveți zone neuniforme care arată prin fundația dvs., cum ar fi cosuri sau cercuri întunecate sub ochi, le puteți acoperi cu un mic concealer. Dab o cantitate mică în aceste zone și amestecă concealerul folosind aceeași tehnică pe care ați folosit-o pentru fundația dvs.
  • Alegeți un concealer La fel și o fundație. Spre deosebire de fundație, totuși, este bine să alegeți un concealer care este unul sau două nuanțe mai ușoare decât tonul tău natural de piele. Pentru că nu trebuie să fie exact, testarea concealerului pe mâna dvs. vă poate ajuta să vă restrângeți alegerile.
  • 4. Perie pe o pulbere translucidă. Când utilizați Fundația, trebuie să terminați întotdeauna cu o pulbere. Acest lucru vă va ajuta machiajul să se stabilească, făcând-o să dureze mai mult și să o păstreze de la frecare. Utilizați o perie pentru a pulpa ușor pe o pulbere translucidă pe frunte, obrajii, nasul și bărbia.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de culori
    1. aplica Blush și / sau Bronzer. Bluzele și bronzoarele sunt ambii pulberi pigmentate concepute pentru a vă îmbunătăți pielea. Blush este menit să adauge o privire sănătoasă, ușor spălătă la obraji, în timp ce Bronzer oferă pielea dvs. un aspect de soare. Ambele sunt destinate a fi folosite pe obraji, dar puteți aplica și bronzul la nas, bărbie și frunte. Utilizați o perie rotunjită de machiaj în praf fie una (sau ambele) pe piele.
    • Ca și în cazul altor tipuri de machiaj, există anumite lucruri pe care să le țineți cont atunci când alegeți un bronz sau un a Blush. Pentru Bronzer, alegeți o nuanță relativ neutră care este doar puțin mai întunecată decât tonul tău natural de piele. Pentru blush, încercați să potriviți culoarea pe care pielea ta îl transformă atunci când este spălat. Pentru tonuri de piele mai ușoare, du-te pentru roz și piersici. Culorile bune de blush pentru pielea medie sunt un Mauve mut, trandafir, caise sau fructe de padure. Pe pielea întunecată, culori dramatice cum ar fi stafide, cărămizi roșii și mandarină strălucitoare funcționează cel mai bine. Ele pot părea prea îndrăznețe pentru un machiaj de zi cu zi, dar aceste culori vor ajunge să se uite subtil și neutru atunci când se aplică tonurilor de piele mai întunecate.
    • Unii oameni folosesc bronzul la contur Cheekbone-urile lor. Dacă mergeți la acest traseu, veți avea nevoie de cel puțin două nuanțe de bronzer: una mai ușoară decât culoarea naturală a pielii și una mai întunecată. Utilizați o perie de machiaj curat pentru a adăuga mai întâi umbra mai ușoară la pomeții. Apoi urmați cu umbra mai întunecată de dedesubt. Utilizați o perie pentru a se amesteca ambele împreună cu restul machiajului pentru un aspect natural.
  • 2. Aplicați un primer de ochi. Dacă nu v-ați pregătit zona ochilor, asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de a începe să vă puneți la ochi. Utilizați vârful degetelor pentru a masca într-o cantitate mică de grund pe pleoape și zona chiar deasupra ochiului tău. Puteți utiliza fie același primer pe care l-ați utilizat pentru restul feței sau un primer de ochi de specialitate. Când utilizați un primer de față, verificați ambalajul său pentru a vă asigura că este sigur pentru ochi.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul de zi cu zi Pasul 10
    3. Alegeți-vă fard de ochi Culori. Veți avea nevoie de cel puțin două culori pentru a începe, cu unul mai întunecat decât celălalt. Gândiți-vă la aspectul pe care doriți să îl aveți. Când vine vorba de ochi, aveți trei opțiuni generale:
  • Aspectul natural. Cu acest aspect, mulți oameni nu vor observa nici măcar că purtați machiajul ochilor. Alegeți culorile care sunt aproape de tonul pielii. Utilizați o paletă neutră de ochi alcătuită din piersici, măsline, toane și / sau maro.
  • Aspectul fumului. Pentru ochii fumului, veți arăta cu siguranță că purtați machiaj. Cu toate acestea, aceasta este o privire foarte populară chiar acum cu mulți oameni care o încorporează în machiajul lor de zi cu zi. Utilizați o paletă de gri și cărbune întunecate. Evitați ochii negri adevărați, deoarece este dificil să creați adâncime când lucrați cu negru.
  • Aspectul colorat. Pentru asta, orice merge. Alegeți culoarea preferată sau una care vă complimentează ochii. Pentru umbre, utilizați fie o versiune mai întunecată a acestei culori, fie un cărbune fumos.
  • 4. Aplicați mai întâi cea mai ușoară fishadow. Aceasta va servi drept culoare de bază. În funcție de aspectul dorit, aplicați baza la pleoapă sau de la pleoapa la sprâncene. Utilizați fie o perie de machiaj subțire, fie un aplicator de ochi.
  • 5. Aplicați fishadow-ul mai întunecat la capacele voastre. Acoperiți întreaga pleoapă, dar opriți-vă la creasta ochilor. Începeți de la linia dvs. de bord și periați ochii până la crearea ochilor. Se amestecă bine cu culoarea de bază folosind aceeași circulară "Buffing" mișcările pe care le-ați folosit pentru fundația dvs.
  • 6. Faceți-vă ochii pop cu un pic de ochi. Puteți utiliza un creion pentru ochelari, periați pe ochelari lichizi sau stradeți lichidul peste solid. Utilizați maro negru sau închis. Dacă vă veți uita la un aspect colorat, puteți alege să utilizați o versiune mai închisă a umbrei ochilor de ochi.
  • Începeți prin marcarea dvs. Lashline. Începeți din colțul exterior al ochiului și lucrați spre interior spre nas.
  • Chiar și linia cu instrumentul de suflare de pe cealaltă parte a ochiului tău. Pur și simplu întoarceți-vă peste pigment până când aveți o linie continuă și fără deconectare a culorii întunecate. Dacă eyeliner-ul dvs. nu are un smudger, utilizați un tampon de bumbac în schimb.
  • Mulți oameni aplică ochelari de vedere doar la capacul superior. Cu toate acestea, dacă alegeți să faceți ambele capace, asigurați-vă că linia se conectează la colțurile exterioare ale ochilor.
  • 7. Puneți atingerea finisajelor pe ochi. Când faci machiajul ochilor, vei dori să te concentrezi pe genele tale. Curling genele pe care le va face să arate mult mai mult. Asigurați-vă că poziționați Curler la baza genelor în apropierea Lashline pentru cel mai bun efect. Adăugați o glisare de rimel după aceea. Puteți să treceți mereu la Curler și să purtați rimelul pe genele necuprinse.
  • 8. Adăuga Culoarea buzelor sau luciu. La fel ca ochiul tău, va trebui să alegi între culorile naturale de buze și cele care sunt evident machiaj. Pentru machiajul zilnic, majoritatea oamenilor le place să meargă cu rozuri neutre și maro, care sunt cele mai apropiate de culoarea lor naturală a buzelor. Alții le place să adauge ruj clasic roșu sau plum. Totuși, alții evit colorați cu totul și pur și simplu aplicați niște glosi de buze limpede sau balsam de buze. Depinde de dvs. să decideți ce aspect este potrivit pentru dvs.
  • Indiferent, ar trebui să adăugați ultima dvs. de culoare când tot celălalt machiaj a fost uscat. Adu-ți produsul cu dvs. în cazul în care trebuie să-l reîmprospătați mai târziu în această zi.
  • Mulți oameni își aplică pur și simplu culoarea buzelor de alegere și le-au blând buzele. Cu toate acestea, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a ușura aplicația și a arăta mai profesionist.
  • Începeți prin adăugarea de balsam sau balsam de buze pe buze pentru a acționa ca un primer pentru culoarea buzelor.
  • Schițați linia de buze cu un creion neutru înainte de a adăuga culoarea. Acest lucru vă va ajuta să vă definiți buzele și să evitați aplicația nedorită.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Păstrați codul de îmbrăcăminte al locului de muncă sau al școlii în minte atunci când alegeți culorile.
  • Un hidratant colorat sau cremă BB este o alternativă bună dacă nu doriți să puneți pe o față completă a machiajului. Săriți grundul, fundația și chiar concealer și, în schimb, pur și simplu amestecați într-un mic dollop dintr-un produs all-in-one în zone problematice de pe față. Sunt minunate în timpul lunilor de vară când fundația se poate simți prea greu pe pielea ta.
  • Săriți câțiva pași dacă nu le găsiți necesar. Nu toată lumea poartă ochelari, eyeliner, blush, bronz, rimel, și culoarea buzelor. Dacă pielea dvs. este suficient de perfectă pentru locul în care nu aveți nevoie de fundație, săriți-o. Faceți tot ce vă arată cel mai bine.
  • Chiar dacă nu doriți o acoperire completă și pielea dvs. este de obicei clară, păstrați un tub de concealer la îndemână pentru că dacă aveți nevoie să acoperiți un zit sau cu un amestec într-o situație de urgență.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar