Cum să aplicați fundația creme

Crema Fundația este excelentă pentru a obține o acoperire moderată până la greu. Din cauza nivelului de acoperire, este deosebit de util pentru acoperirea liniilor fine, ridurilor și pete. Aveți câteva opțiuni diferite pentru a aplica această fundație, inclusiv o perie conică, burete de frumusețe sau vârful degetelor. Asigurați-vă că utilizați o tehnică bună și luați în considerare nivelul de acoperire pe care îl doriți, de asemenea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui instrument de aplicator
  1. Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 1
1. Utilizați o perie de fundație conică pentru a obține chiar și acoperire cu fața integrală. O perie conică este unul dintre cele mai bune instrumente pentru aplicarea fundației de cremă, deoarece facilitează acoperirea uniformă. Folosind o perie pentru a aplica fundația cremă poate face, de asemenea, mai ușor de a obține o acoperire uniformă în zone ca pleoapele tale, în jurul nărilor tale și de-a lungul liniei de păr.
  • DAB O cantitate mică de fundație cremă pe perie și apoi începe să o răspândiți peste fața dvs. folosind curse scurte.
  • Continuați până când aveți acoperirea dorită.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 2
    2. Utilizați un burete de blender de frumusețe pentru o acoperire mare, construibilă. Buretele de frumusețe sunt, de asemenea, unelte excelente pentru a obține chiar și acoperire cu fundația dvs. de cremă. Aceste bureți sunt dense și curbe cu un vârf ascuțit la sfârșit. Puteți utiliza partea curbată a buretelor pentru zonele mai mari ale feței dvs. și partea îndreptată din burete pentru zonele mici, cum ar fi pleoapele și zonele din jurul buzelor.
  • Dab o cantitate mică de fundație pe burete și apoi să folosească curse scurte pentru a obține chiar și acoperire.
  • Netezi buretele deasupra pielii până când veți obține acoperirea pe care o doriți.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 3
    3. Utilizați degetele pentru aplicațiile la fața locului controlate. Dacă nu aveți instrumente speciale pentru aplicarea machiajului, atunci puteți folosi degetele pentru a aplica Fundația Cream. Dab o cantitate mică de fundație cremă pe câteva dintre vârfurile degetelor și apoi începeți să aplicați fundația pe față.
  • Utilizați vârfurile degetelor pentru a amesteca fundația în mod egal peste fața dvs. până când sunteți mulțumiți de acoperire.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind o tehnică bună
    1. Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 4
    1. Spălați și vă hidratează fața. Înainte de a aplica Fundația, asigurați-vă că vă spălați bine fața și aplicați hidratant. Acest lucru ajută fundația să meargă fără probleme și poate, de asemenea, să vă îmbunătățească rezultatele. Urmați rutina obișnuită de îngrijire a pielii pentru a vă pregăti pielea.
    • De asemenea, este posibil să doriți să aplicați un strat subțire de grund de față, astfel încât fundația dvs. să meargă mai fină și durează mai mult.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 5
    2. Încălzi un pic de fundație în mână. Încălzirea fundației din palma mâinii tale îi ajută să meargă fără probleme. Încercați să aplicați o cantitate mică în palma sau în spatele mâinii și apoi să vă dați cu peria, buretele sau cu vârful degetelor.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 6
    3. Începeți de la centrul feței dvs. pentru a obține o acoperire uniformă. Aplicarea fundației din centrul feței dvs. care merge spre exterior asigură o acoperire uniformă. Utilizați instrumentul sau vârful degetelor pentru a începe aplicarea fundației.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 7
    4. Aplicați o fundație cremă de-a lungul părților laterale ale nasului. Aplicați o fundație de cremă pe ambele părți ale nasului dvs. și apoi răspândiți fundația spre marginile feței dvs. pentru a vă acoperi obrajii. Răspândirea fundației din părțile laterale ale nasului vă va ajuta să obțineți o acoperire chiar pe obraji.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Cremă Pasul 8
    5. O anumită fundație deasupra nasului. Apoi, aplicați fundația chiar deasupra nasului dvs. și împrăștiați-o peste frunte. DAB Unele fundamente deasupra nasului și apoi măturați fundația în sus și spre marginea feței. Continuă să mergi până când ți-ai acoperit uniform întregul frunte.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 9
    6. Completați celelalte zone ale feței cu fundație. DAB Unele fundamente pe orice zone ale feței dvs. unde nu ați aplicat încă Fundația, ca și bărbia. Apoi, începeți să răspândiți fundația afară și departe de centrul feței dvs. pentru a acoperi în mod egal aceste zone.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 10
    7. Amestec bine. Indiferent de modul în care aplicați Fundația Creme, asigurați-vă că ați amestecat bine. Treceți peste zone în care ați aplicat fundația de mai multe ori pentru a vă asigura că fundația este bine amestecată. Apoi, verificați oglinda pentru orice zone de spalat sau patchy și amestecați aceste zone după cum este necesar.
  • Un burete de frumusețe sau degetele dvs. sunt mari pentru amestecarea Fundației Cream.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea de acoperire ideală
    1. Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 11
    1. Amestecați cu hidratant pentru acoperire ușoară. Dacă nu doriți un strat greu de fundație pe față, încercați să amestecați o cantitate mică de fundație cu o cantitate egală de hidratant. Amestecați aceste împreună și apoi aplicați amestecul de fundație / hidratant pe față.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 12
    2. Aplicați în straturi subțiri pentru a construi o acoperire. Dacă nu sunteți sigur de cât de multă fundație doriți să aplicați, încercați să aplicați fundația în straturi. Începeți cu doar un strat de lumină de cremă și apoi adăugați un alt strat sau două dacă acoperirea nu este suficient de greu pentru dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Cremă Pasul 13
    3. Adăugați fundație în zonele care necesită mai multă acoperire. De asemenea, puteți aplica un strat subțire pentru întreaga acoperire și apoi reveniți și aplicați mai multă fundație pentru zonele care necesită mai multă acoperire. De exemplu, dacă aveți orice roșeață, cercuri întunecate sau pete, atunci ați putea aplica o fundație mică de cremă în aceste zone.
  • Imagine intitulată Aplicați Fundația Creme Pasul 14
    4. Utilizați Fundația Powder pentru o acoperire suplimentară mată (opțional). Crema Foundation oferă o acoperire moderată până la deplin, în funcție de modul în care îl aplicați, astfel încât este posibil să nu aveți nevoie să utilizați deloc o fundație de pulbere. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți aplica un strat de fundație de pulbere după ce ați terminat aplicarea fundației dvs. de cremă. Utilizați o perie pentru a mătură fundația de pulbere peste piele.
  • Fundația Powder poate ajuta la stabilirea fundației cremei și la asigurarea unei acoperiri mată.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că testați culoarea fundației pe o mică zonă a feței înainte de a le folosi peste tot. Dacă amestecați un mic dab pe o parte a feței dvs. și nu puteți distinge marginea culorii de pe restul pielii, atunci culoarea este o potrivire bună pentru pielea dvs. Asigurați-vă că verificați cum arată fundația într-o zonă bine luminată.
  • Dacă sunteți sfâșiat între două nuanțe diferite, mergeți cu întunericul celor doi. Folosind o umbră mai întunecată decât tonul dvs. real de piele va fi mai puțin vizibil decât utilizarea unei umbre care este mai ușoară decât tonul pielii.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O perie conică, burete de machiaj sau degetele dvs
    • Lotiune de curatat fata
    • Hidratant
    • Crema Fundației
    • Pulbere (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar