Cum să aplicați machiajul care arată bine pentru școală

Dacă aveți între vârsta de 11 până la 15 ani și ați decis să purtați machiaj, atunci acesta este un articol necesar! Acest lucru este scris de adolescenți pentru adolescenți. Dar înainte de a merge mai departe, amintiți-vă: o fata făcută nu este întotdeauna o față mai frumoasă și când o fată alege să poarte machiaj, este alegerea ei și doar alegerea ei!

Pași

  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul care arată bine pentru școala Pasul 1
1. Începeți prin spălarea feței. Dacă aveți acnee proastă, utilizați o spălare de față, care este potrivită pentru piele și nu se usucă. (Produse cum ar fi Proactiv, Clean & Clear, NeutroNa, etc.) Dacă obțineți doar niște pete, spălarea feței cu o cârpă caldă și un săpun este perfect!
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul care arată bine pentru școala Pasul 2
    2. Asigurați-vă că fundația dvs. este culoarea potrivită pentru dvs. Puneți doar un strat subțire pe care se amestecă bine cu pielea. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să utilizați mai puțin concealer.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul care arată bine pentru școala Pasul 3
    3. Găsiți un concealer care este potrivit pentru tonul pielii. Asigurați-vă că nu se suprapuneți. Utilizați-l numai pe pete și cercuri întunecate - pulberea sau fundația vor face restul. Dacă aveți o mulțime de pete, utilizați un concealer mai gros. Cu un concealer mai gros, aplicați-o cu o pensulă mică și apoi amestecați-o cu o perie mai mare. De asemenea, puteți folosi degetele: Unii artiști de machiaj spun că acest lucru îmbină acest concealer mai bine.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul care arată bine pentru școala Pasul 4
    4. Accentuează ochii. În primul rând, aplicați un primer la pleoape, dacă doriți. Acest lucru uneori vă va ajuta să vă asigurați că umbra ochilor nu va fi prăjit și o poate ajuta să rămână mai mult.
  • Dacă aveți de gând să purtați ochelari, aplicați-o înainte de umbra ochiului, deoarece puteți să-l atingeți întotdeauna după. Când aplicați Eyeliner Asigurați-vă că o aplicați la fel de scăzută pe linia de line posibil.
  • După plecare, aplicați umbra ochilor. Când alegeți o culoare, asigurați-vă că se potrivește cu îmbrăcămintea, tonul pielii și culoarea ochilor. De asemenea, dacă sunteți un prim purtător de machiaj, asigurați-vă că ați început neutru. Nu doriți să mergeți la școală într-o zi fără machiaj, apoi reveniți a doua zi cu o tona de machiaj.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul care arată bine pentru școala Pasul 5
    5. Aplicați Blush. Asigurați-vă că zâmbiți când aplicați blush. Acest lucru vă va ajuta să îl obțineți pe "mere" a obrajilor, care este partea obrajilor voastre care ies când zâmbești greu. Du-te cu o culoare care se potrivește bine tonul pielii!
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul care arată bine pentru școala Pasul 6
    6. Adăugarea de Mascara. Utilizați o rimel care este potrivit pentru genele și aspectul pe care îl faceți (cum ar fi volumul, lungimea sau ambele). Aplicați rimelul la genele de sus și de jos, deoarece acest lucru face ca acesta să arate mai mult și te face să arăți mai treaz. Dacă sunteți părul întunecat, utilizați o rimel negru, și dacă sunteți blondă, lipiți-vă la Brown. Aplicarea prea multor rimeluri poate duce la genele dvs. care caută cade și murdare! Fii precaut.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul care arată bine pentru școala Pasul 7
    7. Jazz-ul buzelor! Puteți folosi fie o luciu pentru un aspect mai tânăr, periculos, fie un ruj solid pentru un aspect mai matur. Găsiți o culoare de buze care este una sau două nuanțe mai întunecate sau mai ușoare, atunci buzele dvs., niciodată mai mult. Cu un baston solid, se dau ușor de-a lungul buzelor de jos și de sus, apoi frecați împreună pentru a se amesteca. Acest lucru va face să apară mai mult ca o ruj și o va face să rămână mai lungă. Cu un luciu, aplicați conform instrucțiunilor.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul care arată bine pentru școala Pasul 8
    8. Dă-ți părul un lift. Acesta este un moment perfect pentru a-ți face părul. Desigur, acest lucru se va schimba de la fată la fată despre cum o faci! Dacă nu sunteți sigur, există mai multe articole wikihow despre păr, dacă tot trebuie să găsiți stilul potrivit pentru dvs.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul care arată bine pentru școala Pasul 9
    9. Dab pe un parfum. Mirosul bun este la fel de important ca arata bine! Acest lucru atrage oamenilor și vă face mai încrezători că sunteți aproape de oameni. Alegeți un miros care este potrivit pentru dvs. și aplicați-l uşor. Sfat: Dacă doriți să mergeți mai natural, încercați în schimb un hidratant parfumat.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul care arată bine pentru școala Pasul 10
    10. Zâmbet! Aceasta este atingerea finisajului în orice aspect! Un zâmbet bun poate face minuni, și surprinzător, este unul dintre primele lucruri pe care le observă într-o fată. Un weekend când nu sunteți ocupat, luați 10 minute și practicați zâmbind în oglindă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când selectați culori și nuanțe, este mai bine să mergeți cu o umbră mai ușoară, apoi una întunecată dacă aspectul dvs. este mai casual.
  • Asigurați-vă că ați scăpat de produsele vechi de machiaj! Machiaj Harbors Bacteriile care vă pot oferi infecții. Aruncați ceva peste șase luni departe.
  • Nu aveți întotdeauna nevoie de parfum. Uneori șamponul și loțiunea sunt suficiente.
  • Practicați o bună igienă sau machiaj nu vă va ajuta cu adevărat.
  • Nu aveți întotdeauna nevoie de fundație, uneori concealer este de ajuns.
  • Igiena este un obicei, o activitate zilnică, machiaj sau nu.
  • Avertizări

    Mereu Scoate-ți machiajul noaptea! Dacă nu, poate provoca probleme cu pielea mai târziu.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Fundație și / sau concealer și / sau praf de față
    • Fard de ochi.
    • Rujul și / sau luciul de buze
    • Blush
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar