Cum se adaugă umiditate părului tău

Dacă ați observat că părul dvs. devin uscat și frizzy, este posibil să trebuiască să începeți un regim de hidratare. Va trebui să adăugați balsamuri și uleiuri de hidratare dacă aveți păr natural sau sintetic. Aplicați hidratanții în mod egal pe tot parcursul părului și scalpului, astfel încât să împiedicați părul de zbor și secțiunile uscate. Odată ce ați folosit balsamuri, Masques și ulei de tratare profundă, continuați să vă hidratezi părul de câteva ori pe săptămână, astfel încât nu are șansa să se usuce.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicarea hidratantelor și a uleiurilor în părul dvs
  1. Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 1
1. Faceți un tratament profund pe părul dvs. Aplicați tratamentul profund preferat mască de păr la părul umed. De exemplu, ați putea freca avocados sau banane, miere sau maioneză în păr pentru a adăuga umiditate. Odată ce părul dvs. este acoperit în masca de păr, puneți pe un capac de duș și lăsați tratamentul să stea timp de 30 de minute. Clătiți masca de păr cu apă caldă.
  • Dacă sunteți scurt la timp, puteți sări peste tratamentul profund, dar părul dvs. nu va primi atât de multă umiditate.
  • Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 2
    2. Masați ulei de nucă de cocos lichid în scalpul dvs. Umpleți o sticlă de strângere de plastic cu ulei de nucă de cocos lichid. Squirt Uleiul de nucă de cocos direct pe scalp. Utilizați vârful degetelor pentru a masca uleiul în scalpul dvs. și părul cel mai apropiat de scalpul dvs. Acest lucru va adăuga imediat umiditatea părului.
  • Dacă sunteți îngrijorat de a stârni prea mult ulei pe scalp, puteți să stingeți uleiul pe vârful degetelor. Rulați degetele prin părul dvs. pentru a hidrata părul și scalpul.
  • Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 3
    3. Umeziți părul și aplicați un balsam de frunze. Umpleți o sticlă de pulverizare cu apă proaspătă și pulverizați-vă peste părul până când este umed. Aplicați balsamul dvs. preferat. Pentru a face acest lucru, a scutura balsamul pe mâini. Frecați balsamul de frunze mai aproape de scalpul dvs. și lucrați prin părul dvs. Asigurați-vă că frecați balsamul de frunze la sfaturile părului.
  • Pulverizarea părului cu apă adaugă umiditate instantanee părului dvs. și face mai ușor de ațența.
  • Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 4
    4. Împărțiți-vă părul în secțiuni și vă hidratează cu ulei. Puneți părul în 4 sau 5 părți folosind cleme de păr. Ar trebui să aveți o singură secțiune de păr lângă partea din față a capului și 3 sau 4 secțiuni de păr lângă partea din spate a capului tău. Hidratați fiecare secțiune de păr prin frecare ulei de măsline prin păr și scalp.
  • Dacă nu doriți să utilizați uleiul de măsline, ați putea folosi un alt ulei sau balsam preferat. De exemplu, luați în considerare utilizarea uleiului de ricin, ulei de migdale, ulei de jojoba sau untul de shea.
  • Partea 2 din 3:
    Deznuplarea și împărțirea părului
    1. Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul Pasul 5
    1. Decontruiți fiecare secțiune a părului. Squirt un hidratant de cremă (ca o cremă de definire a curlului) în palma mâinii și frecați-o prin părul tău. Asigurați-vă că fiecare secțiune de păr este uniform hidratată. Luați o perie de cauciuc și periați lent de la vârful părului spre scalpul dvs. pentru a detașa părul. Acest lucru va preveni deteriorarea părului.
    • Dacă aveți părul curat uscat, luați în considerare detalierea părului cu o perie denman. Cauciucul poate ajuta la răspândirea produselor hidratante uniform prin părul dvs. în timp ce vă periați.
  • Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 6
    2. Răsuciți părul. Dacă aveți părul curat, răsuciți fiecare secțiune de păr pe spatele capului tău strâns. Ar trebui să puteți face câteva răsturnări din fiecare secțiune a părului. Acesta este un stil de protecție care vă va păstra părul hidratat și desenat din față pe măsură ce vă hidratezi partea din față a părului.
  • Pentru o răsucire și mai strânsă, luați în considerare răsucirea vârfului fiecărui fir de păr, astfel încât să se rănească strâns în jurul ei înșiși.
  • Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 7
    3. Controlați marginea de-a lungul secțiunilor din față ale părului. Aduceți secțiunea frontală a părului în jos pe frunte. RUB Gel de control al marginii în marginea care separă secțiunea frontală a părului cu secțiunile din spate ale părului. Lucrați gelul în marginea de-a lungul scalpului. Periați părul înapoi și aplicați controlul marginii de-a lungul marginii părului în care vă întâlnește fruntea.
  • Controlul marginii va ajuta la netezire și să dețină orice fire de păr de păr și să adauge umiditate părului lângă scalpul tău.
  • Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 8
    4. Finalizați răsucirea secțiunii frontale a părului. Odată ce ați aplicat gel de control al marginii în partea din față a părului, răsuciți-l într-o placă de protecție sau panglică. Sfârșitul răsucitei ar trebui să fie o parte a feței. În acest fel, îl puteți pune în spatele urechii, dacă părul este suficient de lung.
  • Dacă doriți ca răsucirea plăcii să se așeze, asigurați-vă că îl răsuciți mai degrabă decât peste el însuși.
  • Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 9
    5. Puneți părul și puneți marginile în jos. Utilizați știfturile Bobby pentru a fixa placa frontală sau răsucirea părului în partea laterală a capului. Luați gelul de control al marginii și utilizați vârful degetelor pentru a vă pune cu atenție marginile în jos. Dab gelul cu vârful degetelor la micile țâțe de păr de-a lungul scalpului și frunții.
  • Așezarea marginilor dvs. va împiedica Flyaways și va păstra firele mici de-a lungul scalpului hidratat.
  • Partea 3 din 3:
    Păstrarea umidității
    1. Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 10
    1. Uimurizați-vă părul de mai multe ori pe săptămână. Păstrați-vă părul hidratat pe parcursul săptămânii. Încercați să vă hidratezi părul la fiecare 2 sau 3 zile sau de îndată ce observați uscarea părului și frigizing. Pentru o rutină de hidratare rapidă, scoateți-vă părul din răsturnarea și spritz-o cu apă. Frecați printr-un balsam de frunze și periați părul. Frecați prin ulei de măsline pentru un hidratant suplimentar.
    • Puteți să vă lăsați părul în jos sau să-l răsuciți într-un stil de protecție.
    • Pentru cea mai uma umiditate, faceti un tratament de hidratare profund o data pe saptamana.
  • Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 11
    2. Evitați șamponarea părului prea des. Părul uscat este adesea cauzat de îndepărtarea uleiurilor naturale din părul dvs. Dacă vă spălați în prezent părul în fiecare zi, începeți să așteptați o zi sau două între șampoane. Acest lucru vă va oferi părului șansa de a rămâne hidratat din propriile sale uleiuri.
  • Când faceți șampon, alegeți un șampon blând care conține ulei de aloe vera sau ulei de caise de kernel. Aceste ingrediente vă pot ajuta părul să rămână hidratat.
  • Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul Pasul 12
    Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul Pasul 12
    3. Protejați-vă părul. Părul tău se poate usca mai repede dacă este expus la vânt, soare, clor, aer uscat sau apă sărată. Dacă veți întâlni oricare dintre acestea, acoperiți-vă părul cu o eșarfă sau o pălărie. De asemenea, trebuie să vă măriți condiționarea înainte și după ce ați intrat în contact cu aceste elemente dăunătoare.
  • Dacă veți fi la soare, puteți, de asemenea, să vă pulverizați părul cu un spray de protecție care blochează razele UV.
  • Imagine intitulată Adăugați umiditate la părul dvs. Pasul 13
    4. Tăiați substanțele chimice. Chiar și părul cel mai hidratat se poate usca dacă utilizați prea multe tratamente de uscare. Colorarea părului sau obținerea de permiși, relaxante și smothers chimici vă pot usca părul. Luați în considerare faptul că acestea rar pentru a evita uscarea părului.
  • Dacă faceți culoare sau evidențiați-vă părul, alegeți tratamente fără chimice sau fără amoniac, deoarece acestea sunt mai puțin dăunătoare părului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar