Cum să "părul prafului

Majoritatea oamenilor recunosc când au nevoie de o tunsoare sau o declanșare, dar dacă încercați să vă dezvoltați părul, este posibil să nu doriți nici unul dintre acestea. Din păcate, trebuie să păstrați capetele părului sănătos prin îndepărtarea capetelor Split. În loc să tăiați capetele divizate și îndepărtarea lungimii din părul dvs., încercați să vă aruncați părul acasă. Praful este pur și simplu o modalitate de a tăia capetele împărțite în timp ce lăsați lungimea. Praful este foarte util pentru persoanele cu părul curat, deoarece nu îndepărtează prea mult lungime din păr.

Pași

Partea 1 din 2:
Praful părului
  1. Imagine intitulată
1. Împărțiți-vă părul în porțiuni. Strângeți părul în patru porțiuni mari de egalitate. Răsuciți fiecare porțiune și fixați-le în cap. Fiecare porție ar trebui să fie în afara feței tale și se ține strâns împotriva capului tău. Dacă părul tău este gros și curly, poți face o mulțime de răsturnări sau panglici. Fixați-vă la scalpul dvs.
  • Poate fi dificil să vă praf propriul păr dacă este foarte scurt. Poate doriți să vă întrebați unui prieten să vă ajute să vă prafați părul dacă este prea scurt pentru a face pe cont propriu.
  • Imagine intitulată
    2. Deconectați și împărțiți o secțiune a părului. Scoateți o porțiune de păr lângă ochii tăi. Împărțiți părul în această porție în 3 sau 4 rânduri de păr. Dacă aveți păr drept, alimentați un rând de păr între indexul dvs. și degetele mijlocii. Trageți degetele în jos, astfel încât să fie expuse doar capetele rândului părului.
  • Dacă aveți părul curat, răsuciți unul dintre rânduri, așa că este îngrijit. Veți vedea probabil că unele capete libere se potrivesc de la secțiune. Acestea vor fi fire de păr că vă praf.
  • Imagine intitulată
    3. Praf doar capetele părului tău. Luați foarfece de tăiere a părului și priviți la capătul fiecărui rând sau răsucirea părului. Dacă găsiți un capăt sau un nod împărțit, tăiați mai puțin de 1/4 de la un centimetru de la capăt. Ar trebui să tăiați doar capătul divizat pentru a păstra lungimea părului.
  • Evitați utilizarea bucătăriei sau a foarfecelor de ambarcațiune care pot fi blonze și vă vor deteriora părul. Foarfecele profesionale de păr vor crea tăieri clare curate care vă pot menține părul sănătos.
  • Imagine intitulată
    4. Praf în jurul capului tău. Odată ce ați aruncat porțiunea frontală a părului, continuați să prafați porțiunile rămase în jurul capului. Dacă aveți probleme cu să vedeți capetele divizate, țineți un rând de păr până la lumină. Acest lucru poate facilita capăt oricăror capete separate sau noduri.
  • Când ați terminat de praf, ar trebui să vedeți fire de păr foarte frumoase peste podea. Dacă v-ați dus corect, nu trebuie să vedeți încuietori mari de păr sau bucle de pe podea.
  • Partea 2 din 2:
    Determinarea nevoilor părului
    1. Imagine intitulată
    1. Obțineți o ornamentare dacă aveți părul sănătos. Gândiți-vă cât de des părul devine noduri sau sfaturi. Dacă părul tău este destul de sănătos și arată doar un pic înălțat la capete, ai putea avea nevoie de o tăietură reală. O decupare completă ar trebui să elimine partea de jos 1/2 la inci de păr. Ar trebui să obțineți o declanșare la fiecare 3 sau 4 luni.
    • În timp ce obțineți o declanșare poate elimina o mulțime de păr nesănătoase (capete divizate și noduri), va elimina, de asemenea, cea mai mare lungime. Obținerea unei ornamente poate face dificilă creșterea părului rapid.
  • Imagine intitulată
    2. Îndepărtați doar capetele divizate și nodurile. Dacă doriți doar să tăiați capetele divizate, astfel încât să păstrați cât mai mult posibil, utilizați metoda de căutare și distrugere. Pentru a face acest lucru, părul tău trebuie să fie suficient de lung pentru a trage în fața ochilor tăi. În acest fel, puteți privi fiecare parte a părului pentru capetele divizate și nodurile. Când le găsiți, tăiați aproximativ 1/4 dintr-un centimetru deasupra nodului, capătul împărțit sau fray pentru a elimina complet daunele.
  • Această metodă durează mult timp, deoarece trebuie să treci prin fiecare fir de păr. Dacă găsiți o mulțime de capete despicate sau noduri într-o lună, este posibil să doriți să obțineți o completare completă.
  • Imagine intitulată Faceți scena părului curată Pasul 8
    3. Luați în considerare praful dacă aveți părul curat. Dacă aveți păr curat sau ondulat, probabil că ați avut experiența de a cere o decupare numai pentru a ajunge la o tăietură de păr reală. Acest lucru se datorează faptului că părul curbat recolează mai mult dacă este tăiat sau tăiat când este umed. În schimb, tăiați, praf sau tăiați-vă părul atunci când este uscat, astfel încât să puteți vedea exact cât de mult eliminați.
  • Probabil că aveți nevoie doar de o tăiere completă la fiecare 3 sau 4 luni, dacă aveți părul curat. Între timp, praful părului ori de câte ori observați capetele împărțite, aproximativ 6 până la 8 săptămâni.
  • sfaturi

    Avertizări

    Utilizați întotdeauna prudență atunci când utilizați foarfece ascuțite.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar