Cum să obțineți părul mai mare

Când aveți păr fin sau subțire, lipsa de volum poate fi grav frustrant. Dacă te-ai săturat să ai încuietori plate, de limbă, nu ești condamnat la o zi de păr perpetuă. Prin schimbarea șamponului și a balsamului pe care îl utilizați, tehnicile pe care le utilizați pentru uscarea suflătorului și modul în care vă stilului vă puteți spori volumul părului, așa că arată mai mare și mai plin, indiferent de cât de bine ar putea fi.

Pași

Metoda 1 din 4:
Spălați-vă părul pentru un volum suplimentar
  1. Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 1
1. Alegeți un șampon de volumizare și balsam. Dacă aveți părul fin sau subțire, folosind un șampon de volumizare și balsam vă poate ajuta să vă dați păr mai mare. Ei curăță și hidratează tressele fără a le cântări, astfel încât părul tău pare mai plin și mai gros.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 2
    2. Aplicați balsam în zona potrivită. În timp ce părul fin sau subțire are nevoie de umiditate, folosind balsamul la rădăcini poate cântări în jos părul, astfel încât pare plat. Pentru a obține mai mult volum, aplicați doar balsam la capetele părului de la urechi în jos.
  • Dacă părul nu este deosebit de uscat, nu trebuie neapărat să condiționați de fiecare dată când vă spălați părul. Folosirea balsamului de fiecare dată poate oferi toată umiditatea că aveți nevoie și lăsați-vă părul care arată mai plin.
  • Puneți un balsam mic în palma mâinii dvs., apoi utilizați-l pentru a scuipa ușor capetele părului. În acest fel, vă puteți hidrata capetele fără a cântări restul părului.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 3
    3. Utilizați un șampon clarificator lunar. Părul dvs. poate avea un volum dacă este cântărit după acumularea produselor de la Hairpray, Musse, Geluri și alte produse de stil. Pentru a elimina orice film care poate lăsa părul dvs., spălați-vă părul cu un șampon clarificator de 1 până la 2 ori pe lună. Acesta va elimina reziduul astfel încât părul dvs. are mai mult corp.
  • Nu utilizați șampon clarificator mai mult de două ori pe lună. Se poate usca cu ușurință părul.
  • 4. Evitați spălarea excesivă pentru a preveni uscarea. Dacă părul și scalpul dvs. tind să se usuce, scalpul dvs. poate compensa prin producerea mai multor uleiuri, ceea ce poate duce la un aspect plat. Dacă părul tău tinde să devină limpede și gras la rădăcini și se usucă în lungimi și sfaturi, încercați să comutați la un șampon mai blând. Încercați să spălați fiecare altă zi în loc de fiecare zi pentru a vă oferi părul și scalpul timp la reechilibrare. Părul care este sănătos și hidratat va arăta mai plin decât părul deshidratat.
  • Metoda 2 din 4:
    Uscarea prin suflare a părului pentru un volum suplimentar
    1. Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 4
    1. Aplicați mousse în părul dvs. înainte de uscare prin suflare. O mousse volumizantă poate ajuta la creșterea volumului în părul dvs. când suflați uscat. Strângeți o cantitate de dimensiuni trimestriale în palma mâinii dvs. și aplicați-o la rădăcinile părului uscat de prosoape pentru a le oferi ascensor suplimentar atunci când suflați uscat. Adăugați un pic mai mult dacă nu vă simțiți ca părul dvs. este uniform saturat.
    • Asigurați-vă că alegeți o mousse fără alcool pentru a evita uscarea încuietorilor.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 5
    2. Lucrați cu o perie rotundă. Când vă uscați suflarea părului, o perie rotundă este un instrument excelent pentru adăugarea de volum. Utilizați peria pentru a trage în sus la rădăcinile părului dvs. și rulați uscătorul de-a lungul secțiunilor pentru a bloca înălțimea și corpul suplimentar pe măsură ce vă uscați.
  • Dacă aveți părul fin, utilizați o perie rotundă cu un miez metalic sau ceramic pentru a crea cel mai mult volum. Păstrați uscătorul pe o setare scăzută până la medie și continuați să mutați uscătorul în jurul valorii astfel încât părul să nu se supraîncălzească în nici un loc.
  • Dacă părul dvs. este fragil, utilizați o perie cu o acoperire ceramică peste miez. Ceramica va ajuta la distribuirea mai uniform a căldurii și va minimiza deteriorarea părului.
  • De asemenea, puteți înlocui rolele Velcro pentru o perie rotundă. Plasați-i la rădăcinile părului vostru în jurul coroanei și vă uscați părul pentru a adăuga volumul.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 6
    3. Utilizați duza concentratorului pentru a se concentra asupra rădăcinilor părului natural uscat. Dacă aveți bucle naturale sau răsucite, atașați duza de concentrator la uscătorul de suflare. Când părul dvs. este deja uscat, începeți să ridicați secțiunile de dimensiuni medii ale părului dvs. la rădăcini și loviți-le la căldură scăzută timp de aproximativ 10 secunde. Repetați procesul peste întregul cap pentru păr mai mare.
  • După ce ați lovit toate rădăcinile dvs. cu căldură, adăugați și mai mult volum la părul natural prin răsturnarea capului cu susul în jos și combinarea ușoară prin rădăcini cu un pieptene dinte largi. Răsturnați-vă capul drept în sus când ați terminat și lăsați buclele să cadă în mod natural.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 7
    4. Finalizați uscarea părului cu capul cu capul în jos. Când părul tău este în mare parte uscat, îndoiți-vă că capul tău este cu capul în jos. Dacă este posibil, îndoiți-vă suficient de departe, astfel încât capul dvs. să fie la nivelul genunchiului. Gravitatea va ajuta la ridicarea rădăcinilor pentru a crește volumul pe măsură ce terminați uscarea părului.
  • Focalizați uscătorul de suflare pe rădăcinile dvs. atunci când capul este cu capul în jos pentru a obține înălțimea și ridicarea extra.
  • Dacă aveți breton, asigurați-vă că le uscați complet în față înainte de a vă întoarce capul cu susul în jos pentru a termina.
  • Dacă aveți probleme cu îndoirea cu adevărat, încercați să creați volum prin răsturnarea părului în partea laterală pe măsură ce treceți uscătorul înainte și înapoi peste păr.
  • Metoda 3 din 4:
    Styling părul tău pentru un volum suplimentar
    1. Imaginea intitulată obține părul mai mare Pasul 8
    1. Porniți partea dvs. În multe cazuri, cel mai simplu mod de a stimula volumul părului tău este să schimbi care parte pe care o parte. Comutarea direcției în care pieptenei părul îi ajută să o ridicați de scalp, astfel încât pare să aibă mai mult corp și plinătate.
    • De exemplu, dacă vă împărțiți în mod normal părul în mijloc, o parte adâncă va da volumul instantaneu. De asemenea, puteți muta o parte laterală spre centru sau puteți comuta o parte din stânga sau din dreapta pe cealaltă parte.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 9
    2. Utilizați șamponul uscat. Șamponul uscat poate ajuta la absorbția excesului de uleiuri din scalp atunci când nu aveți timp să vă spălați părul, astfel încât părul dvs. nu este cântărit în jos. De asemenea, adaugă textura care vă oferă părului mai mult volum.
  • Pentru cele mai bune rezultate, nu aplicați doar șamponul uscat la rădăcinile dvs. Lucrați-l pe tot parcursul părului pentru un volum major.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 10
    3. Tăiați rădăcinile. Backcombingul părului dvs. poate fi un truc de coafură de modă veche, dar cu siguranță funcționează pentru a adăuga volumul. Luați o secțiune de păr și utilizați o pensulă o tachinează înapoi spre scalp la rădăcini. Când ați terminat tachinarea stratului superior al părului, utilizați o perie pentru ao netezi, fără a întrerupe volumul.
  • Folosind un pieptene de dinți fine pentru a vă tachina părul poate crea noduri. În schimb, lucrați cu o perie mare de palete pentru a adăuga volumul moale.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 11
    4. Vă curățați părul. Adăugarea buclelor la părul dvs. poate face cu siguranță să apară mai mare și mai voluminoasă. Utilizați rolele fierbinți sau un fier curling pentru a vă curăța părul, acordând o atenție deosebită stratului superior pentru a da impresia părului mai plin.
  • Dacă utilizați un fier curling, ridicați părul, astfel încât fiecare secțiune de păr este ridicată în timp ce îl înclină. Care vă va da părului adăugat ridicat în loc de a permite buclelor să vă tragă încuietorile în jos.
  • Metoda 4 din 4:
    Luând pași suplimentari pentru păr mai mare
    1. Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 12
    1. Culoarea părului. Colorarea părului dvs. poate face ca acesta să pară mai plin și mai mare. Dacă îl ușurați cu înălbitor, procesul se ridică cu cuticula, astfel încât să apară mai groasă. Cu toate acestea, nu trebuie să colorați peste părul mai plin. Adăugarea câtorva importante pot ajuta la ca părul să pară mai voluminos.
    • În timp ce înălbirea și vopsirea pot face părul să pară mai groasă, aveți grijă să nu o supraîncărcați. Care vă poate usca părul și duce la deteriorare.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 13
    2. Mănâncă o dietă sănătoasă. Dacă părul tău este bine sau subțiere, încorporarea alimentelor care promovează creșterea părului în dieta dvs. vă poate ajuta să vă dați păr mai mare. Căutați alimente bogate în biotină, zinc, fier și proteine ​​pentru a susține creșterea părului sănătoasă, astfel încât părul devine mai plin.
  • Tofu, kale, spanac, chard și fasole sunt ridicate în biotină, zinc și fier.
  • Somon, ouă, fasole, banane, conopidă, arahide și linte sunt de asemenea ridicate în biotină.
  • Carne roșie slabă, pui, fructe de mare, ouă, nuci, fasole, lactate cu conținut scăzut de grăsimi și boabe întregi sunt bogate în proteine.
  • Imaginea intitulată Obțineți părul mai mare Pasul 14
    3. Masați scalpul pentru a îmbunătăți circulația. O altă modalitate de a încuraja creșterea părului este de a stimula circulația la scalpul dvs. Stimulați fluxul de sânge la foliculii de păr prin masajul în mod regulat. Care ajută la promovarea creșterii sănătoase a părului și face părul dvs. fin sau subțire să apară plumper.
  • Pentru un masaj eficient de scalp, răspândiți câteva picături de ulei de păr ușor, cum ar fi arganul, piulița macadamiei, migdalele dulci sau ulei de nucă de cocos între vârful degetelor și frecați-l în scalpul dvs. în mișcări circulare chiar înainte de a vă planifica să vă spălați părul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În timp ce moussurile volumizante, gelurile și alte produse de stil vă pot ajuta să vă dați păr mai mare, pot lăsa, de asemenea, acumularea în spatele căreia cântărește părul în jos. Aveți grijă să nu utilizați prea multe dintre produsele de stil pentru a evita ca părul să pară plat.
  • Mergând să dormiți cu părul într-o coadă mare sau Bun vă poate lăsa cu mai mult volum când vă treziți dimineața.
  • Avertizări

    Dacă vă confruntați cu pierderea părului sau subțierea, ar trebui să consultați un medic. Poate fi indicat de o problemă de sănătate.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Șampon de volum și balsam
    • Clarificarea șamponului
    • Mousse volumizante
    • Un uscător de suflare
    • O perie rotundă
    • Sampon uscat
    • O perie mare de palete
    • Un fier curling sau role fierbinți
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar