Cum să aplicați serul la părul dvs

Serul de păr poate reduce frizzul și poate adăuga strălucire, flexibilitate și rezistență la părul tău. Serul de păr este de obicei pentru persoanele cu păr uscat, ondulat sau curat, care este lungime medie până la lungă. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a vedea dacă serțul de păr este sau nu drept pentru dvs. este de a încerca pur și simplu.Oamenii recomandă utilizarea serului de păr în diferite moduri. Puteți să-l utilizați pre-spălare, post-spălare sau post-stil, dar este cel mai frecvent utilizat stil post pentru a da părul străluci.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea produselor potrivite
  1. Imagine intitulată Aplicați ser la părul Pasul 1
1. Luați în considerare opțiunile dvs. înainte de a cumpăra ser de păr. Verificați etichetele și comparați serurile de păr pentru a găsi una care se potrivește nevoilor părului. Există diferite tipuri de ser de păr pe care îl puteți utiliza în funcție de tipul de păr și de preferință. Dacă aveți păr subțire, poate doriți să încercați un ser de îngroșare. Sau dacă aveți părul fin, există, de asemenea, seruri ușoare pentru persoanele a căror păr nu necesită atât de multă umiditate. Dacă vă stilului dvs. de multe ori, există seruri de păr care protejează și împotriva deteriorării din cauza căldurii. Dacă aveți deja deteriorarea instrumentelor de styling, este posibil să doriți să achiziționați un seric cu keratină, care poate ajuta la punerea proteinei înapoi în părul dvs. Există, de asemenea, seruri special concepute pentru a spori buclele în păr curbat și ondulat, cei care adaugă luciu mare, iar pe cealaltă parte, există seruri de păr folosite pentru a crea o coafuri mai naturale caută.
  • Puteți găsi o serie de seruri de păr la orice magazin sau farmacie departament.
  • 2. Aplicați câteva squirturi de ser în părul dvs. înainte de spălare. Acesta este un pas opțional. Unii oameni găsesc că adăugarea serului la capetele părului înainte de a se spăla, ajută la combaterea frigizării și uscării cauzate de substanțele chimice din șampoane. Pentru a vă proteja părul în timp ce spălați, utilizați mai mult ser în părul dvs. decât în ​​mod normal. Aplicați 3-4 squiter de ser la mijlocie și mai ales capetele părului.
  • Spălați-vă și clătiți-vă părul ca normal, asigurându-vă că spălați toate săpunul din părul dvs.
  • 3. Spălați-vă și condiționați părul înainte de stil. O altă modalitate de a utiliza ser necesită ca aplicarea serului la părul umed înmuiere. Când faceți duș, este o idee bună să utilizați un șampon de hidratare și balsam care sunt bune pentru părul uscat. Sau dacă aveți păr ondulat sau curat, puteți cumpăra șampon anti-frizz și balsam sau șampon și balsam pentru părul de păr curl / ondulat.
  • Luați în considerare efectuarea unei rutine "No-poo" pentru curățarea părului ondulat și curl. Dacă încercați să creați mai multe valuri naturale, există șampoane fără agenți de curățare care se duc la cuticula și creează frizz.
  • Dacă intenționați să aplicați numai serul la părul dvs. stil, puteți sări peste acest pas.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind cantitatea potrivită de ser
    1. Blot ușor câteva picături de ser în părul umed de înmuiere. Nu vă uscați părul înainte de a aplica ser. Experții de păr spun că este mai bine să aplicați serul de păr direct la părul umed. Utilizați 1-2 picături de ser pe părul lungimii medii. Frecați serul între palme bine și apoi distribuiți uniform pe mijlocul și capetele părului.
    • Aveți grijă să nu folosiți prea mult ser, ar putea face părul gras și greu dacă faceți.
  • 2. Stilul părului în mod normal. Luați în considerare utilizarea unui spray de protecție la căldură pe părul dvs. înainte de a vă stilul cu căldură. Vrei să încerci să-ți păstrezi părul ca fiind în mod natural puternic și vibrant, astfel încât să puteți folosi mai puțin ser.
  • 3. Squirt O cantitate mică de ser în mână. După ce v-ați așezat părul, puneți o cantitate de teardrop de ser în mâna dvs. pentru a începe. Puteți adăuga întotdeauna mai târziu. Dacă nu vrei să-l scrii în mână, stoarceți unul la două vârfuri de degete în valoare de ser din duză.
  • 4. Frecați serul în palme bine. Distribuiți uniformă scăderea picăturii în palme pentru a vă ajuta să distribuiți uniform serul în părul dvs. De exemplu, nu doriți ca întregul ser să ajungă într-un singur loc pe cap.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplicarea serului
    1. Aplicați serul în partea din spate a părului dvs. Nu începeți cu partea din față sau în partea de sus a părului și să vă ruinați stilul cu prea mult ser. În schimb, utilizați-vă mâinile pentru a șterge ușor serul în mijlocul și sfaturile părului dvs. - începând din spate și în mișcare înainte spre partea din față a părului. În acest fel, dacă aplicați prea mult la părul dvs., nu va fi vizibil.
  • 2. Adăugați mai mult ser, dacă este necesar. Dacă ați fost foarte atent să nu vă aplicați serul, este posibil să aveți nevoie să adăugați un pic mai mult la părul dvs. Dacă părul tău încă mai arată un pic uscat, aplicați o altă picătură la mâna ta și, din nou, frecați-l între palme bine. Aplicați-o acum la părțile laterale și în fața părului. Serul ar trebui să vă facă părul mai puțin frizzy, mai flexibil și mai vibrant.
  • 3. Curl bucăți mici de păr. După ce ți-ai șters părul cu serul și are strălucirea pe care o vrei, părul tău ar putea fi datorat pentru un ultim sporit de volum. Dacă părul tău este un pic plat, du-te înapoi și re-curl / stil părul tău pentru a re-energiza.
  • 4. Evaluați modul în care se face serul de păr. Dacă după câteva ore sau o zi serul de păr vă părăsește părul gras și greu, luați în considerare cumpărăturile pentru un alt ser de păr. S-ar putea să fi ales un ser care nu se potrivește cu tipul de păr. Este comun cu produsele de păr care sunt necesare încercări și erori înainte de a avea succes.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Cantitățile excesive de ser vor cântări pe părul dvs. și vor face să pară gras.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar