Cum să aveți grijă de părul gros în mod natural sau gros

Pentru a păstra părul gros, curat sănătos și stilat, va trebui să-l păstrați hidratat și nemulțumit. Spălați-vă părul cel puțin de două ori pe săptămână cu balsam și un șampon opțional fără sulfat. Utilizați hidratanzi pentru a vă menține moale și utilizați unelte de coafură care protejează (în loc de deteriorare) încuietori groase și ondulate. Odată ce știți cum să vă gestionați cel mai bine părul, puteți transforma buclele frizante într-o coafură bine controlată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Spălați-vă părul
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru părul gros în mod natural sau ondulat Pasul 1
1. Spălați părul la fiecare două până la trei zile. Ia-ți părul umed mai des, și îți vei scoate scalpul de uleiuri naturale. Alegeți două sau trei zile pe săptămână pentru a vă spăla părul în duș. În zilele în care nu vă spălați părul, obțineți părul ușor umed și masați condiționarea de răsărit în rădăcinile dvs.
  • Imagine intitulată îngrijire pentru părul gros în mod natural sau ondulat Pasul 2
    2. Utilizați un șampon fără sulfat. Detergenții de sulfați sunt, de obicei, dur pe părul curat. Restul de sulfat acumulat pe scalp poate provoca uscarea și iritarea. Când șamponați părul, mergeți la alternative naturale (cum ar fi produsele de cocos sau pe bază de ulei de măsline).
  • Samponul bazat pe sulfat, de obicei, ambarcați mai mult decât alternative fără sulfat. Utilizați mai puțin șampon decât credeți că veți avea nevoie când utilizați alternative fără sulfate.
  • Șampoanele fără sulfate vor reduce frizzul mai mult decât șampoanele care conțin sulfați.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul ondulat în mod natural sau ondulat Pasul 3
    3
    Parte părul în secțiuni pentru ao spăla bine. Este ușor să spălați părul gros, incurcat neuniform. Separați părul în 4-6 secțiuni. Răsuciți sau fixați-vă părul pentru al separa. Scoateți o răsucire la un moment dat și spălați-l bine. Fixați-l înapoi în timp ce terminați și mutați-vă pe următoarea secțiune până când ați terminat.
  • Spălarea părului în secțiuni durează mai mult timp, dar părul dvs. se va încurca mai puțin și veți ajunge la o zonă mai mare.
  • Imagine intitulată Îngrijirea pentru părul gros în mod natural sau ondulat Pasul 4
    4. Co-spălați-vă părul o dată pe săptămână. Co-spălarea este o tehnică făcută în special pentru părul curat sau ondulat. Reduceți cât de des utilizați șamponul și utilizați singurul balsam pentru a vă hidrata părul. Dezactivarea șamponului De multe ori poate face părul slab, mai moale și mai puțin predispus la frizzie.
  • Părul uscat în special beneficiază de la co-spălare, deoarece părul dvs. menține mai multe uleiuri naturale.
  • Nu tăiați șamponul complet. Alternativ între co-spălare și folosind șampon pentru a vă menține părul de a obține gras. Amintiți-vă că balsamul nu vă poate curăța părul ca șamponul poate.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul gros în mod natural sau ondulat Pasul 5
    5
    Condiție profundă părul tău cel puțin de două ori pe lună. Părul curl tinde să fie uscător natural și are nevoie de o mulțime de hidratare pentru a rămâne sănătoasă și luxuriantă. O dată la două săptămâni, spălați-vă părul cu un produs de condiționare profundă și lăsați-l între 10-30 de minute înainte de spălare. Înlocuiți una dintre spălările de păr pentru săptămâna cu o sesiune de condiționare profundă.
  • Metoda 2 din 3:
    Styling bucle sau valuri
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru părul în mod natural cu păr gros sau ondulat Pasul 6
    1. Pieptene părul în timp ce este încă umed. Dacă așteptați până când părul gros este uscat, este mai probabil să vă ocupați de încurcări. Aduceți un pieptene cu dvs. în duș și vă lăsați buclele în timp ce balsamul este încă în. Puteți să vă re-piepteneți părul după duș sau în timp ce vă stiați părul, dar această pieptănare inițială vă poate menține nodurile de păr.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul ondulat în mod natural sau ondulat Pasul 7
    2. Utilizați un instrument de desenare la pieptene. Un pieptene cu vârf, de exemplu, vă poate păstra valurile și poate preveni capetele divizate. De asemenea, puteți utiliza degetele ca pieptene improvizate pentru a lucra prin intermediul unor tanguri în duș. Evitați utilizarea perii de orice fel, deoarece adaugă prea mult volum și contribuie la părul frizzy.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul gros de păr în mod natural sau ondulat Pasul 8
    3
    Aer uscat părul tău sau arde-l cu un a difuzor. Căldura poate deteriora părul gros sau curbat. Utilizați un prosop sau un tricou moale pentru a vă usca părul. Dacă aveți nevoie să vă uscați rapid părul, rotiți uscătorul de suflare la o setare rece și atașați un difuzor de păr. Difuzoarele distribuie uscatorul de căldură în mod egal și vă deranjează mai puțin modelul curl.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul gros în mod natural sau ondulat Pasul 9
    4. Evitați să utilizați simplificatori sau fiare de curling. Utilizarea regulată a instrumentelor termice pe părul curat poate duce la deteriorări și capete split. Ieșiți din scule fierbinți și căutați alternative naturale, cum ar fi utilizarea Trupe de păr sau rolele. Dacă trebuie să utilizați instrumentele termice, să investiți în produse de înaltă calitate și să aplicați un produs de protecție la căldură înaintea dvs stil.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul gros de păr în mod natural sau ondulat Pasul 10
    5. Uimurizați-vă părul când este frizzy. Frizzistența este adesea cauzată de căldură și umiditate, ceea ce provoacă proteine ​​în părul dvs. să se usuce. Hidratanzi ca ulei de cocos sau cremele Frizz pot restabili buclele la modelul lor natural.
  • Alegeți uleiuri naturale deasupra alternativelor sintetice: produsele naturale absorb în părul dvs., dar sintetica stau pe partea de sus.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul gros în mod natural sau ondulat Pasul 11
    6. Aplicați cantitatea de produs sugerată pe ambalaj. Acumularea produsului poate duce la uscare și chiar la uscare Părul de rupere a părului. Evitați supra-saturarea părului cu prea mult hidratant sau unt de păr. Citiți indicațiile produsului și aplicați numai suma direcționată. În zilele în care utilizați mai multe produse, spălați-vă părul seara.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea unei tunsori
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru părul gros în mod natural sau ondulat Pasul 12
    1. Îndepărtați părul lunar sau la fiecare două luni pentru părul sănătos. Părul gros suferă adesea de capete divizate, care pot face părul plin de păr. La fiecare 6-8 săptămâni (sau când părul dvs. pare a fi stricat), vizitați stilistul dvs. pentru o ornamentare rapidă. Tăierea ondulată, părul gros poate fi dificil, deci dacă nu sunteți profesionist, vizitați un stilist familiar cu părul curat.
    • Trimi sunt importante pentru a reduce capetele divizate. Dacă nu vă scoateți părul, capătul divizat poate provoca în cele din urmă firul de păr să se desprindă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul gros de păr în mod natural sau ondulat Pasul 13
    2. Adresați-vă stilistului să ia în vrac din păr. Păr gros, mai ales când este asociat cu bucle, se poate cântări cu ușurință în capul tău. În loc să vă cereți stilistului să îndepărteze unul sau doi centimetri (2-5 cm), cereți-le să elimine greutatea în plus. Spuneți stilistului dvs. că doriți să vă simțiți mai slăbit și să vă simțiți dacă părul dvs. se simte în mod constant necorespunzător.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul gros în mod natural sau ondulat Pasul 14
    3. Alegeți o coafură stratificată. Stilurile cu straturi lungi sunt minunate pentru a da părului gros un aspect natural și eliminând o greutate. De asemenea, straturile adăugate cu bun gust pot spori bucle naturale sau valuri. Adresați-vă stilistului dacă pot adăuga textura în spate, în timp ce vă strângeau părul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul ondulat în mod natural sau ondulat Pasul 15
    4. Timid de la bangs. Bang-urile scurte, curlate pot arăta neuniform sau învechite. Doar dacă nu sunteți setat pe breton, evitați să vă cereți stilistului să vă taie. Adresați-vă stilistului pentru o tăietură care vă cad în schimb, pentru un aspect similar și mai măgulitor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru părul natural în mod natural sau ondulat Pasul 16
    5. Du-te mai scurt pentru păr mai ușor de gestionat. Păr lung, curat poate uneori să sfideze încercările de taming. Dacă nu găsiți o modalitate de a vă gestiona coama, întrebați stilistul dvs. pentru un stil mai scurt. Părul tăiat poate menține volumul în verificarea, în special stilurile care sunt mai lungi în față decât spatele.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cercetarea produselor de păr înainte de a le folosi pentru a vă asigura că acestea sunt prietenoase cu undă. Unele produse se pot usca sau frizz.
  • Luați-vă timpul când vă îndreptați părul. Gestionarea părului gros, curat poate avea răbdarea.
  • Părul curbat este adesea proces și eroare. În funcție de grosimea și textura părului, unele lucruri ar putea funcționa mai bine decât altele. Experimentați cu rutinele de păr până când găsiți ceea ce funcționează pentru dvs.
  • Avertizări

    Produsele bazate pe alcool pot seta părul curat în sus pentru Frizz, deoarece au uscat părul afară. Verificați etichetele produsului de păr pentru alcool. De obicei, produsele de calitate pentru salon conțin mai puțin sau deloc alcool. Marcile de supermarketuri conțin adesea cantități mai mari.
  • Evitați perna de bumbac, care vă pot încurca buclele. În schimb, utilizați perne de satin sau înfășurați părul într-o eșarfă de satin.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar