Cum să urmați metoda girl curly pentru părul curat

Suferiți de păr curbat sau ondulat, care este uscat, deteriorat, creţ, sau incontrolabil? Ești deschisă pentru a încerca ceva nou? Metoda Girl Curly (denumită și AS "No-poo" sau metoda CG) se bazează pe carte "Curly Girl" de Lorraine Massey. Porecla "No-poo" Aludează să nu folosească un șampon de sulfat, deoarece sulfații tind să strângă părul uleiurilor sale naturale. Odată ce luați sulfații, părul vă poate păstra umiditatea naturală.

Acest articol conține linii directoare de bază pentru ca urmare a principalelor reguli ale metodei de fetiță (fără siliconi, fără sulfați / șampon, fără căldură), precum și cum să urmați o rutină bună pentru părul curat pentru a maximiza potențialul curlilor. La fel ca multe regimuri de frumusețe, rezultatele vor varia de la o persoană la alta, dar această metodă ar putea funcționa doar pentru dvs. Deci, spuneți-vă la revedere la frizda și împărțirea și salut moale, sănătos bucle!

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătindu-ți părul pentru metoda de fată curly
  1. Imagine intitulată Urmați metoda de fată curly pentru părul curat 1
1. Clarificați cu A şampon (pentru ultima oară) înainte de a începe. Acest lucru vă va curăța părul de orice silicon - ingrediente în unele produse de păr care nu sunt solubile în apă (a se vedea secțiunea Avertismente de mai jos). Nu trebuie să cumpărați un nou șampon pentru acest pas, utilizați doar ceva situat în jurul casei.
  • Folosirea unui șampon clarificator va elimina, de asemenea, produsele de ulei, murdăria și stilul de styling construite pe părul și scalpul. Veți dori să scăpați de acest lucru înainte de a merge "No-poo."
  • Sulfate-conținând șampoanele fără sulfat vor funcționa atât pentru a elimina cele mai multe siliconi. Dar, pentru a fi în siguranță, este mai bine să utilizați un șampon care conține sulfat pentru ultima spălare.
  • Imagine intitulată Urmați metoda curată pentru părul curat 2
    2
    Aruncați-vă șamponul! Cele mai multe șampoane conțin sulfați dur, uscați, care sunt extrem de dăunătoare pentru părul curat (sulfat de amoniu, laurii sulfat de amoniu, sulfat de sodiu, laurii sulfat de sodiu, etc.). Acești detergenți obișnuiți găsiți în șampoane fac părul curat frizzy și necooperant.
  • Balsamul poate fi folosit suficient pentru a curăța părul într-o manieră mult mai blândă. Dacă nu puteți lăsa să mergeți de șampon, utilizați un șampon Gentler care conține alimente ușoare (I.E., Cocamidopropil betaine sau coco betaine), cum ar fi un șampon fără sulfat.
  • "Nu ați visa niciodată să spălați un pulover bun cu detergent. Cu toate acestea, cele mai multe șampoane conțin detergenți dur (laurii sulfat de sodiu sau sulfat de laure), care se găsește și în lichidul de spălare a felului de mâncare. Sunt minunate pentru vase și tigăi, deoarece au tăiat unsoare atât de eficient. Părul, pe de altă parte, trebuie să păstreze niște uleiuri naturale, care vă protejează părul și scalpul. Îndepărtarea lor lipsită de părul umidității și aminoacizilor necesari și o face să pară uscată și plictisitoare." - Lorraine Massey
  • În partea de jos este o imagine a unui șampon și o sticlă de detergent de vase. De mai sus, același sulfat este înconjurat în lista de ingrediente.
  • Imagine intitulată Urmați metoda de fată curlată pentru părul curat 3
    3. Cumpărați climatizoare și produse de styling fără silicon. Probabil că veți dori un balsam pentru spălarea scalpului, un balsam gros de hidratare pentru a hidrata lungimea părului tău și un balsam pentru a pleca în timpul zilei. Puteți folosi același balsam sau diferit. Veți dori, de asemenea, orice ser, geluri sau mușchi, dar rețineți că toate acestea trebuie să fie libere de siliconi. (Puteți dori, de asemenea, un șampon fără sulfate dacă vă petreceți mult timp în clor.)
  • Un șampon clarificator care este fără sulfat este sigur de utilizat pe părul curat pentru a îndepărta clorul.
  • Pentru mai multe informații despre obținerea ingredientelor potrivite, consultați secțiunea Sfaturi sau citiți Cum se determină dacă un produs de păr este aprobat curat.
  • Evitați și produsele cu alcool, deoarece acestea sunt foarte uscate pentru părul dvs.
  • Imagine intitulată Urmați metoda fetiței curly pentru părul Curly Pasul 4
    4. Aveți părul tăiat.Acest lucru va scăpa de orice daune sau varfuri despicate. Dacă nu doriți să vizitați un salon de păr, puteți întotdeauna Îndepărtați-vă propriul dvs, desigur.
  • Metoda 2 din 3:
    Începând noua dvs. rutină
    1. Imagine intitulată Urmați metoda curată pentru părul curl
    1
    Spalare scalpul tău cu balsam (Spălarea balsamului). Începeți rutina prin umezirea părului în duș. Distribuiți balsamul pe întregul scalp și Masați-vă scalpul cu vârfurile degetelor (nu și unghiile). Această acțiune de frecare și frecare rezultată vor slăbi murdăria, reziduurile de produse și mătreața, care pot fi apoi clătite. (Asigurați-vă că evitați siliconul în produsele dvs. de păr, consultați avertismentele.) Clătiți bine scalpul după aceea, încă masați-vă cu vârful degetelor așa cum faceți acest lucru. În funcție de modul în care vă uscați scalp este, puteți condiționa spălarea, o dată pe săptămână, de două ori pe săptămână sau în fiecare zi.
    • "Curly-părul se poate lăsa părul hidratat cu uleiuri naturale și își curăță scalpii destul de bine prin clătire numai cu balsam de păr o dată pe săptămână sau mai puțin. Frecarea scalpului ferm cu degetele este suficientă pentru a slăbi murdăria." - Lorraine Massey
  • Imagine intitulată Urmați metoda de fată curlată pentru părul curat Pasul 6
    2. Distribuiți balsamul pe tot parcursul părului și dezactivați ușor. Folosiți-vă mâinile sau o gamă largă pieptene. Începeți Unnipling secțiunile de jos ale părului dvs. și apoi se mișcă treptat în sus. Lăsați balsamul să stea în păr timp de 5 minute sau cam asa ceva pentru umiditate suplimentară.
  • De asemenea, puteți dori să vă despărțiți părul în acest punct cu un pieptene. Este recomandat să vă împărțiți părul în lateral pentru a preveni "triunghi în formă de triunghi" păr.
  • Dacă este dificil să vă dezactivați părul în acest fel, amintiți-vă să utilizați o cantitate mare de balsam atunci când este umed sau este posibil să aveți nevoie să tăiați capetele moarte.
  • Părul nelegat în timp ce se usucă cu orice unealtă nu este o idee bună. Separarea buclelor uscate doar cauzează mai multă frizz și dăunează părului. Este, de asemenea, dureroasă și consumatoare de timp.
  • Imagine intitulată Urmați metoda de fată curlată pentru părul curat 7
    3. Faceți clătirea finală a părului cu apă rece sau rece. Apa rece și rece etanșați cuticula și blocarea părului în umiditate. Aceasta va scădea Frizzz și adăugați strălucire. Lăsați un balsam în păr, în special în secțiuni uscate cum ar fi capetele. Este bine să vă conduceți degetele prin părul ușor, dar nu vă pieptănați părul după acest punct.
  • Imagine intitulată Urmați metoda de fată curlată pentru părul Curly Pasul 8
    4. Aplicați produsele în părul dvs. Părul curly se usucă mult mai ușor decât părul drept, deci va trebui să adăugați produse pentru a păstra moale și hidratate. Faceți acest lucru în timp ce părul dvs. este umed umed dacă aveți păr de curlier, dar așteptați 5 minute sau așa dacă aveți părul curat mediu și ondulat. Puneți produsul în mâini și frecați-le împreună pentru a emulsiona. Apoi, netezi sau rake produsul în păr prin secțiuni.
  • Utilizați produse de păr hidratant, cum ar fi creme de loțiune și geluri fără alcool. Căutați produse care sunt proiectate special pentru tipul dvs. de curl (e.G., ondulate, strâns curbate, sau kinky).
  • O metodă comună este de a începe cu o cremă sau balsam de lustruire Reduceți Frizz și apoi urmați cu un gel sau mousse pentru Hold și Definiție. (Folosind balsamul dvs. normal ca o lansare este bună, de asemenea.) Unele preferă creme de curl sau doar balsam pentru bucle mai moale, totuși aceste produse nu vor ajuta părul să fie ultimul și părul de a doua zi.
  • După balsamul de concediu, dar înainte ca gelul sau crema de curl, este, de asemenea, comun pentru a aplica un ulei ușor pe păr. Aceasta este cunoscută sub numele de metoda locală (LOC = LEACE IN, Ulei, Cremă) și nu trebuie utilizată în această ordine specifică.
  • Utilizați orice tip și ordinea produselor pe care le doriți (atâta timp cât sunt libere de silicon). Apoi, Finger Formați buclele de către Scrunching ei (cupeți părul în palmele mâinilor și scrunch într-o mișcare ascendentă) și / sau răsuciți buclele individuale în jurul unui deget.
  • Imagine intitulată Urmați metoda curată pentru părul Curly Pasul 9
    5. Ușor Scrunch părul tău cu un tricou, prosoape de hârtie sau un prosop micro-fibră pentru a elimina excesul de umiditate. Un prosop generic de terryclot vă va face părul frizzy. Poate doriți să vă formați degetul în acest moment. Apoi, așteptați 5 sau cam asa ca părul să poată asuma o formă permanentă.
  • Imagine intitulată Urmați metoda de fată curlată pentru părul curat 10
    6. Reduceți timpul de uscare al părului plopping. Răspândiți un tricou vechi sau un prosop micro-fibră pe o suprafață plană (cum ar fi toaleta cu scaun în jos). Îndoiți-vă la talie și poziționați-vă părul în mijlocul pânzei. Cu capul atingând cârpa, trageți partea din spate a cârpă peste cap. Răsuciți părțile laterale până când se formează "Cârlig de mezeluri" și clipul sau le lega la baza gâtului. De asemenea, puteți folosi manșoanele unui tricou cu mânecă lungă pentru a fixa cârpa în poziție. După 15-30 de minute, scoateți cârpa. Dacă părul tău este frizzy după plopping, glis ușor părul cu gel.
  • Plopping funcționează cel mai bine pentru părul curl cu lungime medie până la lungă lungime. Buclele de obicei devin ciudate ciudate după ploparea părului mai scurt. Vedea Cum să vă plimbați părul Pentru mai multe informații, de asemenea.
  • Imagine intitulată Urmați metoda de fată curlată pentru părul de păr curl 11
    7. Usuca-ti parul. Uscarea cu aer este cea mai ușoară și mai blândă modalitate de a vă usca părul. Daca trebuie Suflați-vă părul, Fă-o cu un difuzor pentru a evita frizz. De asemenea, utilizați o setare rece sau caldă pe uscătorul de păr, mai degrabă decât fierbinte. Doar uscați părul parțial (aproximativ 80% uscat) și uscați cu aer restul calea. Nu atinge părul tău în timp ce se usucă sau se va încurca și frizz. Ambele tipuri de difuzoare funcționează bine în ceea ce privește difuzarea și scăderea frizului:
  • A Bowl Difuzor cu degetele provoacă mai mult volum și aglomerări (bucle lipite împreună în loc de a merge în orice mod), este voluminos și mai greu și probabil se va potrivi doar pe uscător de păr cu. Puneți o secțiune de păr în castron și apăsați vasul la cap. Apoi porniți "cald" Setarea uscătorului de suflare. Apăsați fotografia rece dacă capul dvs. devine prea cald.
  • A Difuzorul de șosete este ușor, se potrivește pe orice uscător de păr și este portabil. Îndreptați difuzorul la diferite părți ale părului în timp ce vă scuturați părul cu mâinile. Opriți scrunching atunci când părul este de aproximativ 50% uscat.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea buclelor sănătoase
    1. Imagine intitulată Urmați metoda curată pentru părul curl
    1. Găsiți o coafură cu experiență. Nu toate coafor au fost create egale, așa că întrebați-vă stilistul în prealabil dacă sunt experimentați în tăierea părului curl și ce produse pe care le vor folosi pe părul vostru. Neplanificat tunsoare poate fi dezastruos pentru părul curat. Dacă produsele lor conțin siliconi, poate doriți să insistați să vă aduceți propria dvs. Dacă coafura dvs. folosește un aparat de ras pentru a vă subțiri părul, vă va face capetele să scapele și predispuse la capetele divizate. Amintiți-vă, este nevoie de un coafor calificat pentru a tăia cu succes straturile sau altele tunsoare în păr curbat.
  • Imagine intitulată Urmați metoda de fată curlată pentru părul curat curat 13
    2. Aveți părul tăiat la fiecare 4 până la 6 luni. A /2 în 1.3 cm) sau /4 în (0.64 cm) Trimul este de obicei suficient pentru a scăpa de capetele divizate. Straturile lungi, rotunjite sunt mai potrivite pentru părul curat - straturile scurte tind să rămână în sus și să arate amuzant. Părul curat, de obicei, constă dintr-o combinație de texturi, cu coroana fiind cea mai proastă parte.
  • Părul curly trebuie tăiat când este uscat, deoarece părul umed tinde să se micsoreze pe măsură ce se usucă. În medie, părul arată cu aproximativ 40% mai mult când este umed, făcând greu să spună cum ar arăta părul atunci când se usucă. Puteți pierde doar 2 inci (5.1 cm) în timp ce umed, dar care ar putea fi de 4 sau 5 inci (10 sau 13 cm) în timp ce se usucă!
  • Dacă vă îndreptați în mod constant părul sau dacă părul dvs. crește mai repede decât în ​​mod normal, poate fi nevoie de o tăietură mai des decât la fiecare 4-6 luni. În medie, părul crește /2 Inch (1.3 cm) pe lună.
  • Imagine intitulată Urmați metoda curată pentru părul Curly Pasul 14
    3. Dă-ți timpul de păr pentru a ajusta. Este nevoie de 2 până la 6 săptămâni pentru ca părul dvs. să se adapteze la metoda No-Șampon și poate chiar să arate mai rău la început. Părul este un proiect pe termen lung și poate dura câteva săptămâni pentru ca aceasta să-și recâștige sănătatea după ce a fost dezbrăcat de umiditate de ani de zile de șampon.
  • Imagine intitulată Urmați metoda curată pentru părul curl
    4. Arătați-vă buclele pline de farmec, frumoase!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Diferite produse funcționează mai bine pentru diferite tipuri de păr curl. Veți dori să experimentați și să verificați forumurile de păr ca naturallycurly.COM pentru produsele care funcționează pentru tipul de păr. Unele linii de înaltă calitate ale produselor pentru părul curat sunt Jessicurl, Curl Junkie, Kinky Curly și Devacurl (creat în parte de Lorraine Massey).
  • Părul curly are nevoi diferite în timpul unor sezoane diferite. În timpul verii, utilizați mai multe produse de lichid pentru a nu sufoca părul. De asemenea, este util să lăsați mai puțin balsam sau să lăsați crema în părul dvs. pentru a preveni definiția Frizzing și Creștere. Este un fel de opus în timpul iernii. Ar trebui să utilizați produse mai grele, cremoase și mai multe condițione sau lansați pentru a combate aerul uscat, wintry.
  • Încercați să adăugați Miere la balsamul dvs. Se amestecă aproximativ jumătate și jumătate cu balsamul, apoi aplicați și utilizați în mod normal balsamul. Puteți lăsa niște miere în părul tău, dar asigurați-vă că nu este mai mult decât o picătură sau două - în caz contrar părul tău se va termina lipicios și acoperit. O mică miere curăță părul și adaugă umiditate și strălucire.
  • Mulți curli decid să încerce o metodă CG modificată și toe în afara orientărilor (de exemplu, folosind niște siliconi, îndreptarea părului cu un fier plat, clarificând cu un șampon fără sulfat etc.), pentru că funcționează pentru ei.
  • De asemenea, puteți opta pentru o metodă de îndreptare fără căldură sau de întindere a curbei. Spălați-vă părul cu o noapte înainte, înfășurați-vă părul în jurul capului și asigurați-l cu bobby-pini și mergeți la culcare. Rezultat: păr fără daune, părul fără încurcări!
  • Poate fi greu să duș În dimineața și stilul de stil înainte de muncă sau școală. Încercați să dați seama de noaptea înainte și apoi plopați în timp ce dormiți. Când te trezești, părul tău ar trebui să fie uscat. Spray un gel puțin ud-jos, spray răcoritor sau apă pe buclele, scrunch și ești bun să mergi.
  • Dacă credeți că este apa dvs "greu" sau conține substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi clor sau carbonat de calciu, este posibil să doriți să investiți într-un filtru de duș. Aceasta este o modalitate simplă de a evita întregul gunk care vine cu apă tare. Acest gunk se bazează adesea pe părul curl poros rapid și poate fi îndepărtat numai de - ați ghicit - sulfați.
  • Dacă aveți un timp prost cu părul, nu renunțați la buclele voastre. Încercați să curățați cu un șampon non-sulfat pentru a elimina acumularea, schimbarea produselor sau schimbarea modului în care utilizați produsele curente. Dacă sunteți încă descurajați cu părul dvs., încercați să utilizați gel pentru ao strângea înapoi într-o fantezie, coadă de cal, sau panglică înainte de a ajunge la fierul de îndreptare. Adăugarea de accesorii drăguțe poate, de asemenea, ajuta.
  • Dacă părul tău simte ciudat, moale și frizzy, probabil că ai Părul suprascondiționat. În timp ce părul curat tinde să fie uscat și au nevoie de o mulțime de umiditate, unele produse pot supraîncărca părul, mai ales dacă este bine sau mai puțin uscat. Dacă părul dvs. este prea mare, încercați să clarificați cu un șampon fără sulfat și folosiți balsamuri mai ușoare și hidratante pe păr. Asigurați-vă că nu sunteți prea adesea condiția.
  • Consultați magazinul local de sănătate sau magazinul de specialitate ecologică pentru produsele naturale de păr. O mulțime de șampoane sunt fără sulfat și produsele adesea nu conțin siliconi. Unele branduri bune includ organice Aubrey, esențe deșert, poarta naturii, TJ hrănească, Giovanni, Kinky Curly și Jane Carter.
  • Încă lipsită de inspirație? S-ar putea să vă gândiți să citiți cartea. Titlul complet este "Curly Girl - Manualul. O sărbătoare a buclelor: cum să le tăiați, să le îngrijiți, să le iubiți și să le eliberați," Și a fost co-autor de Lorraine Massey cu Chiel Deborah. Are rețete de îngrijire a părului, povestiri despre curli și o explicație a îngrijirii părului curly. A doua ediție include și un DVD.
  • După înot in clorurată Apa, folosiți un șampon non-sulfat, cum ar fi șampoanele de marcă Giovanni, crema de curățare Jessicurl, șampoane de umiditate Shea, no-poo, devarcurl, șampoane de marcă Organix sau unul din Acasă Remedii în acest articol. Acestea ar trebui folosite doar cel mult o dată pe săptămână, deoarece încă se usucă părului.
  • Dacă nu găsiți un șampon clarificator, adăugați 2 linguri (30 ml) de oțet limpede într-o sticlă de șampon de preferință clar și se agită bine. Utilizați acest lucru numai pentru ultimul "poo!
  • Geluri vă poate lăsa părul crocant. Când părul tău este complet uscat, flip-o peste și scrunch-ți părul. Acest lucru vă va lăsa cu bucle moi, non-crocante. Unii oameni preferă ca extragerea unui gel crocant, atâta timp cât textura poate fi scrupată.
  • Dacă doriți să mergeți la 2 zile la rând fără a vă spăla părul, puteți ananasul părului a doua noapte. Purtați-vă părul într-o coadă mare, asigurată cu un scrunchie (cravată de păr acoperită cu pânză) înfășurată de 1 sau de 2 ori în jurul părului. Acest lucru nu va întinde majoritatea buclelor ca o coadă normală.
  • Puteți utiliza diferite clipuri și metode în părul dvs. pentru a mări volumul de sus prin ridicarea rădăcinilor. Luați secțiuni mici de păr din ambele părți ale părții, criss-le-le și le fixați cu un mic clip de gheare. Sau, luați niște cleme de duckbill și vă fixați părul spre dreapta. De asemenea, puteți încerca spălarea, pieptănarea, scrunching-ul și / sau uscarea părului cu susul în jos.
  • Este important să păstrați suma proteină În părul tău echilibrat. Nu folosiți prea multe tratamente de proteine, dar nu le tăiați complet din dieta părului. Părul dvs. are nevoie de proteine ​​pentru a se recupera de la daune (care se întâmplă chiar dacă sunteți foarte blând cu părul dvs.) și rămâneți sănătoși. În loc să eviterea proteinei, utilizați-o ocazional - un tratament de proteine ​​urmat de un tratament hidratant este de obicei o idee bună. Dacă părul tău se simte fragil și frizzy, este un semn că ai prea multă proteină în dieta părului tău. Clarificați cu un șampon fără sulfat și tăiați produsele cu o mulțime de proteine ​​pentru o vreme.
  • Încercați să dormiți pe o pernă de satin la preveniți spargerea și Frizz. O capră de satin sau mătase va funcționa și el.
  • Un bun hidratant balsam este esential. Unele sugestii CG sunt Jessicurl TO SHEA, Devacurl O condiție, Balsam de condiționare a Biolagului Matrix, Balsamul de hidratare Kenra, Mania de umiditate a capului Tigi, și Trăsămânța Naturals Naturals Conditioner. Puteți folosi o condiționare mai ieftină, fără silicon, cum ar fi Suve Naturals sau VO5, pentru a curăța scalpul. Unele creme de lansare bune sunt L`Oreal din paturi fără greutate, Jessicurl Curlls Soluție de styling, cizme esențiale Curling, Joico Joywhip Moose, și MOP-C curl definirea cremei.Unele concedii bune în balsamuri includ Giovanni direct concediu în condiții de balot, Kinky Curly Nod astăzi, și Curl Junkie Curl Assurance Concepete. Unele geluri de CG bune includ gelurile de esente pe bază de plante, Gelurile Eco Styler, La Gelul La Bella, Gelul de coafură de păr Fantasia Ic Gel de coafură, Biosilk Rock Hard Gelee, și Devacurl Angell sau Arcangell, Gelul Curl Junkie Aloe Fix, Kinky curly curling cremă , și soluții de păr curly curl.
  • Dacă aveți de-a face cu pubertatea, numai spălarea cu balsam nu poate fi cea mai bună idee - asigurați-vă că ați curățat uleiurile de pe scalpul dvs. cu șampon cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână.
  • Nu vă periați niciodată părul în duș.
  • Aplicați uleiul de măsline sau de migdale cel puțin de trei ori pe săptămână de la un 1 inch (2.5 cm) departe de rădăcinile dvs. până la capete. Acest lucru îi ajută pe de-frizz.
  • Aplicați laptele de cocos la părul de-frizz și înmoaie-l.
  • Dacă doriți un șampon ieftin și uimitor pentru părul frizzy, utilizați Planeta de dragoste și șampon de frumusețe și balsam. Se face părul frizzy curly și frumos.
  • Avertizări

    Majoritatea oamenilor vă vor complimenta pe buclele minunate. Cu toate acestea, unii oameni nu vor aprecia niciodată părul tău curat. Nu vă lăsați să vă afecteze. Indiferent cât de greu ați încercat să o luptați îndreptarea fierului și Hairspray, aveți părul curat. Bucură de ea!
  • Dacă în mod normal vă îndreptați părul curat și apoi treceți la metoda CG, poate părea că pierdeți o mulțime de păr atunci când nelegați în duș. Nu panică! Este normal să pierdeți până la 40 până la 100 de fiai pe o zi prin vărsare. Dacă vă purtați părul drept sau îndreptați părul, va cădea în mod natural și probabil că nu veți observa nici măcar. Dacă vă purtați părul curat, părul iese când dezlegați - de aceea se simte că pierdeți mai mult păr.
  • Niciodată pieptene sau perie păr uscat curl. Nu numai că face părul să arate ca o minge poof, de asemenea, o deteriorează destul de puțin. Nici măcar nu-ți conduci degetele prin păr dacă este mai mult decât ondulat. În schimb, trageți cu atenție un nod sau o grămadă de bucle. (Desigur, dacă preferați stilul AFRO, mergeți direct.)
  • Boli, medicamente, dietă modificări și niveluri ridicate de stres poate sa Pentru că vă pierdeți mai mult păr decât este normal. Deci, dacă observați subțierea în păr sau scalp, consultați-vă cu un medic cât mai curând posibil.
  • Multe produse disponibile în farmacii sau saloane conțin siliconi. Aceste ingrediente pot fi de obicei (dar nu întotdeauna) să fie recunoscute de numele lor, care se termină adesea în-° -CONOL, sau -XANE. Dacă este posibil, Evitați siliconul și ceara în produsele dvs. de păr. (Acesta include, de asemenea, ulei de ulei mineral și ulei de ricin.. Prin urmare, siliconii sunt fixe rapide pentru Frizz, dar în timp, ei sunt cu adevărat dăunătoare părului tău. Șampoanele scapă de siliconi, dar în detrimentul îndepărtării completă a părului de toate uleiurile sale naturale! Soluția la aceste probleme este eliminarea atât a șamponului cât și a siliconilor (în produsele de climatizare și produse de styling). O excepție de la această regulă: Dacă are un silicon "CUIER" În fața acesteia, este solubilă în apă și nu va cauza construirea produsului. Vedea Determinați dacă un produs de păr este aprobat curat Pentru mai multe detalii despre identificarea produselor aprobate cu fermitate .
  • Compuși de silicon care sunt Nu este solubil în apă și se acumulează pe păr: Cetetary meticonă, dimeticonă cetilic, ciclometiconă, ciclopentaziloxan, dimeticonă, dimeticonol, stearil dimeticonă, amodimeticonă (și) trideceth-12 (și) clorură de cetrimoniu și trimetilsilylamodimethiconă. Notă: Clorura de trideceth-12 și cetrimoniu sunt considerate doar un silicon când ambele sunt combinate cu amodimeticonă.
  • Compuși de silicon care sunt ușor solubil în apă și se va construi pe majoritatea tipurilor de păr curat: amodimeticonă, dimeticonă befenoxi și dimeticonă stearoxi.
  • Compuși de silicon care sunt Solubil în apă și în condiții de siguranță (ele nu sunt enumerate cu PEG în fața lor): copolol de dimeticonă, proteine ​​hidrolizate hidroxipropil polisiloxan, și lauril meticone copololol.
  • Dacă veți folosi ocazional un șampon, verificați pentru a vă asigura că nu conține sulfații listate aici. În schimb, căutați curățarea ușoară în lista ingredientelor dacă trebuie să utilizați șamponul ocazional pentru curățare sau după înotul în apă clorurată. (În contrast, apa sărată din ocean este de fapt benefică pentru bucle, deoarece sarea de mare este un amplificator natural curl.)
  • niste sulfați obișnuiți sunt alchilbenzen sulfonat, laurth de amoniu sau laurii sulfat, amoniu sau xilensulfonat de sodiu, sulfonat de sodiu C14-16, sarcosinat de sodiu, laurcosinat de sodiu, myreth sau laurii sulfat, laurii sulfoacetat de sodiu, ceai-dodecilbenzensulfonat, sulfat de cocamină etil PEL-15, și dioctil sulfosuccinat de sodiu.
  • niste Cleansere ușoare, Mai puțină uscare și inclusă în CG modificată, sunt cocamidopropil betaine, cocamropropil, cococoacetat, cocoamfodipropionat, cocumfodiacetat sau cocumfodipropionat, lauroacoacetat și de sodiu Cocoyl.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Părul curl sau ondulat
    • Pieptel cu o lățime mare
    • Tricou vechi, prosop de microfibră, lenjerie de pat sau prosoape de hârtie
    • Produse (utilizate în general în ordinea enumerată):
    • Șampon non-sulfat
    • Co-spălarea balsamului
    • Clătiți balsamul
    • Concediu de condiționare
    • Curl Cream
    • Gel
  • Elementele opționale:
  • Uscător de suflare și atașare difuzor
  • Cartea "Curly Girl" de Lorraine Massey
  • Duckbill sau clipuri mini pentru tăiere rădăcină
  • Lățimi de cap, pini de bobby, cravate de păr etc.
  • Clipuri de păr / Pini
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar