Cum să curbați părul barbie

Poate fi un proiect distractiv pentru a vă încurca părul Barbie Doll dacă este drept. Va trebui să aveți o anumită răbdare, deoarece procesul necesită părăsirea părului peste noapte după aplicarea curățătorilor de țevi sau a legăturilor răsucite. Cu toate acestea, odată ce ați făcut-o Barbie va avea un aspect complet nou.

Pași

Metoda 1 din 3:
Oferind Barbie un permis
  1. Imagine intitulată curl Barbie Pasul 1
1. Strângeți consumabilele. Înainte de a vă putea curăța părul lui Barbie, va trebui să adunați anumite consumabile. Ar trebui să puteți utiliza consumabile de bază de uz casnic, dar este posibil să trebuiască să parcurgeți un magazin de meserie pentru anumite produse.
  • În plus față de papusa dvs. Barbie, veți avea nevoie de curățători de țevi. Dacă nu aveți mașini de curățat țevi, le puteți găsi, de obicei, la un magazin local de artizanat. Dacă nu găsiți curățătorii de țevi, niciun dispozitiv subțire, răsucit. Ați putea încerca să strângeți legăturile de răsucire din pungi de pâine, de exemplu.
  • Veți avea nevoie, de asemenea, de o pereche de foarfece.
  • Dacă intenționați să vă spălați părul păpușii înainte sau după ce ați curățat-o, ar fi trebuit să aveți un pieptene, un șampon blând și un balsam.
  • 2. Pregătiți-vă curățătorii de țevi sau legăturile răsucite. Tăiați dispozitivele de curățare a țevilor sau legăturile răsucite în jumătate folosind foarfecele. Apoi, pliați dispozitivele de curățare a țevilor sau răsuciți legăturile într-o formă V. Legăturile de răsucire sunt, în general, mai scurte decât curățarea țevilor. Este posibil să nu aveți nevoie să le tăiați în jumătate, în funcție de lungimea lor.
  • 3. Plasați curățătorii de țevi sau legăturile de răsucire în părul lui Barbie. Odată ce consumabilele dvs. sunt pregătite, puteți începe să lucrați cu părul lui Barbie. Adunați o mică parte din părul lui Barbie. Apoi, luați curățarea țevilor și plasați capătul îndoit pe scalpul păpușii. Trageți părul într-o linie dreaptă de-a lungul cramă de răsucire sau de curățare a țevilor.
  • 4. Înfășurați părul lui Barbie în curățătorii țevilor sau în legăturile de răsucire. Luați secțiunea de păr răsucit și împachetați-o peste și sub fiecare parte a curățării țevilor sau cravată. Faceți acest lucru până când ajungeți la capătul părului de păr. Apoi, răsuciți capetele curățării țevilor sau răsuciți legătura împreună pentru a împiedica parul să se dezvăluie.
  • 5. Repeta. Luați o altă secțiune a părului lui Barbie și repetați procesul de mai sus. Continuați să repetați până când toate părul lui Barbie este curbat în mașini de curățare sau legături răsucite. Câte bucle de depinde de cât de curly vrei părul barbiei tale. Tricourile mai subțiri vor avea ca rezultat îngrozia, bucle mai stricte, în timp ce firele mai groase vor avea ca rezultat buclele de wavier.
  • 6. Dunk părul lui Barbie în apă clocotită. Odată ce toate curățătorii de țevi sunt, fierbeți o oală de apă. Dunk capul lui Barbie în apă și țineți-o pentru un număr de zece.
  • 7. Îndepărtați capul lui Barbie din apă. După numărarea la zece, scoateți capul lui Barbie din apă. Blot ușor părul păpușului uscat cu un prosop de hârtie curat.
  • Imagine intitulată Curl Barbie Pasul 8
    8. Lăsați să stea peste noapte. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați părul păpușii singură peste noapte. Acest lucru va da timpului părului să se usuce complet, permițând buclelor să se stabilească complet.
  • 9. Separat și fluturi de bucle Barbie. Dimineața, dezvăluie toate răsucirile din părul lui Barbie. Lucrați încet ca să nu încurcați părul în proces. Separați buclele și cu ușurință părul Barbie, folosind degetele sau o pensulă mică. Dacă observați orice capete libere, loviți-le ușor cu foarfece.
  • Metoda 2 din 3:
    Oferind Barbie un afro
    1. Imagine intitulată curl Barbie Pasul 10
    1. Strângeți consumabilele. Dacă preferați să dați Barbie A afro, veți urma un proces similar. Înainte de a începe, adunați consumabile de care aveți nevoie.
    • Veți avea nevoie de lucrări de capăt, care sunt vândute la magazinele de consum.
    • În plus față de hârtiile de capăt, veți avea nevoie de curățători de țevi sau legături de răsucire, foarfece și apă clocotită.
  • 2. Pregătiți-vă consumabilele. Obțineți livrările dvs. citite înainte de a începe procesul. Ca și în ceea ce privește metoda de mai sus, va trebui să tăiați dispozitivele de curățare a țevilor sau să răsuciți legăturile în jumătate și să le îndoiți într-o formă V. Încă o dată, deoarece legăturile de răsucire sunt mai scurte, este posibil să nu fie necesar să le tăiați în jumătate înainte de utilizare.
  • Imagine intitulată curl Barbie Pasul 12
    3. Secțiunea de pe o bucată de păr lui Barbie. Înainte de a începe, secțiunea de pe o bucată de păr lui Barbie. Utilizați secțiuni mai mici de păr pentru bucle mai stricte. Cu cât sunt mai mici secțiunile, cu atât părul mai mult se va asemăna cu un AFRO.
  • 4. Răsuciți și împachetați secțiunea de păr. Odată ce ați înșelat o mică parte a părului, răsuciți părul într-o spirală strânsă. Apoi, utilizați hârtiile de capăt pentru a încheia spirala.
  • 5. Aplicați curățătorii de țevi sau legăturile de răsucire. Așezați capătul îndoit al curățării țevilor sau legăturii de răsucire pe scalpul lui Barbie. Zig-zag-zag părul păpușului în jurul curățării țevilor sau cravată până când ajungeți la capătul firului.
  • 6. Asigurați spirala în poziție. Odată ce ați zig-zag-zagul părului păpușii până la capătul cravată sau spirală, va trebui să vă asigurați că rămâne în siguranță. Acest lucru este important, deoarece îl veți lăsa peste noapte. Răsuciți capetele de curățare a țevilor sau răsuciți legătura în jurul blocării pentru a vă asigura.
  • 7. Repeta. Repetați procesul de mai sus până când toate părul lui Barbie este în legături de răsucire sau de curățare a țevilor. Acest lucru poate dura mult timp. Pentru a face un AFRO, firele de păr pe care le utilizați vor fi mai mici. Cu atât mai mici, firele, frizzierul și mai mari afro.
  • 8. Îndepărtați capul lui Barbie în apa clocotită. Odată ce toți curățătorii de țevi sau legăturile de răsucire sunt în capul lui Barbie în apă clocotită. Țineți 10 secunde.
  • Imagine intitulată curl Barbie Pasul 18
    9. Blot ușor de părul uscat. Încercați cel mai bine pentru a obține părul lui Barbie cât mai uscat posibil. Ar trebui să distrugeți exteriorul părului păpușii cu un prosop. Încercați să-l uscați suficient încât nu mai picură umed.
  • Imagine intitulată Curl Barbie Pasul 19 Pasul 19
    10. Pleacă peste noapte. Va trebui să lăsați părul păpușului să se usuce peste noapte pentru cele mai bune rezultate. Setați papusa deoparte și lăsați legăturile de răsucire sau dispozitivele de curățare a țevilor până în dimineața următoare.
  • 11. Scoateți legăturile de răsucire sau clemele de țevi. După lăsarea părului lui Barbie să se usuce peste noapte, scoateți dispozitivele de curățare a țevilor. Folosind degetele, separați buclele. Pieptenește buclele, pieptănat înapoi după cum este necesar, pentru a crea părul pufos, în stil afro pentru Barbie.
  • Dacă observați că vreun scop liber pe părul lui Barbie, pur și simplu tăiați-l cu o pereche de foarfece.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea părului Barbie
    1. Pieptene părul barbiei. Ar trebui să vă spălați în mod regulat părul Barbiei pentru ao menține, mai ales dacă vă încurcați frecvent sau în alt mod cu părul păpușii. Înainte de spălare, periați ușor părul lui Barbie. Încercați să eliminați orice lovituri sau încurcări înainte de spălare.
  • 2. Părul lui Barbie umed. Odată ce părul lui Barbie este periat, îl umezi. Rulați apă călduță peste părul lui Barbie până când este umed pe tot parcursul. Apoi, puteți începe aplicarea șamponului și a balsamului.
  • 3. Aplicați șamponul și balsamul. Ar trebui să utilizați un brand blând de șampon și balsam pe părul lui Barbie. Luați în considerare șamponul pentru copii. Când adăugați șampon, lucrați ușor pentru a elimina murdăria sau murdăria.
  • 4. Clătiți părul. Când ați terminat aplicarea produsului, clătiți toate șamponul și balsamul sub apă curgătoare. Asigurați-vă că toate produsele sunt îndepărtate complet. Plecarea produsului poate provoca daune părului păpușii. Păstrați clătirea până când nu mai observați SUDS sau reziduurile care părăsesc părul lui Barbie.
  • Imagine intitulată Curl Barbie Pasul 25
    5. Pai părul uscat. Luați o hârtie curată sau un prosop de baie. Îndepărtați ușor părul, îndepărtându-vă cât mai mult exces de apă cum puteți.
  • 6. Spray un balsam de frunze pe părul lui Barbie. Puneți balsamul într-o sticlă mică de pulverizare. Ușor de părul lui Barbie cu balsamul. Acest lucru va împiedica uscarea părului.
  • sfaturi

    Avertizări

    Adresați-vă unui părinte pentru ajutor dacă nu sunteți sigur cum să fierbeți apa. Nu doriți să vă provocați deteriorarea dvs. sau a păpușii dvs. Barbie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar