Cum de a colora natura natural negru gri

Gray este o alegere populară a culorii părului în aceste zile, dar dacă nu sunteți în mod natural blondă, este nevoie de timp, bani și dedicare. Dacă părul dvs. este în mod natural negru, așteptați mai multe înălțări și săptămâni de așteptare înainte de a putea obține culoarea dorită. În timp ce probabil că veți obține rezultate mai bune, mergând la un salon profesionist, este posibil să colorați părul negru la gri acasă.

Pași

Partea 1 din 5:
Pregătiți-vă să mergeți gri
  1. Imagine intitulată colorant natural negru păr gri pas 1
1. Alegeți metoda cu înțelepciune. Luați în considerare dacă să utilizați un kit de colorant la domiciliu sau coloranți profesioniști sau mergeți la salon. Ia în considerare cu atenție costurile, procesele și riscurile implicate în fiecare metodă.
  • Pentru metoda salonului, costurile și produsele vor varia. Verificați site-urile web ale saloanelor locale sau să le sunați la prețuri. Dacă este posibil, discutați cu un stilist în persoană.
  • Utilizați metoda kitului cutie cu prudență. Citiți recenzii online pentru a vă ajuta să alegeți un kit de cutie care funcționează cel mai bine pe părul negru. Un set de casete populare este L`Oréal Paris Preferință Les Blondissimes LB01: Blondă de cenușă suplimentară. Nu va vopsi platina de par, dar te poate duce la o blonda cat.
  • Utilizați produse de calitate profesională, dacă este posibil. Unele companii profesionale necesită o licență de cosmetologie pentru a face o achiziție, deci păstrați-vă în minte.
  • Imagine intitulată colorant natural negru păr gri pas cu pas 2
    2. Să fie pregătit pentru timp și cheltuieli. Indiferent de metoda pe care o alegeți, va lua probabil mai multe albine pentru a obține tonul gri pe care îl doriți. Ia timpul și cheltuielile (i.E. vizite de salon multiple, achiziții multiple de kituri de colorant sau produse profesionale) în considerare înainte de a vă decide.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 4
    3. Construiți-vă sănătatea părului înainte de a merge gri. În săptămânile sau lunile care au condus până la albire, evitați utilizarea produselor de păr aspru și a instrumentelor de styling de căldură pe părul dvs. Dacă părul se simte deteriorat, faceți măști de adâncime săptămânale până când se simte suficient de sănătos pentru a fi albite.
  • Utilizați șampoane și balsamuri de bună calitate pentru a vă hidrata părul fără a adăuga acumularea sau dezbrăcarea părului cu uleiurile sale naturale. Căutați un pH scăzut, uleiuri (argan, avocado, măsline), glicerină, stearat de gliceril, propilen glicol, lactat de sodiu, PCA de sodiu și alcooli care încep cu "C" sau "S."
  • Evitați produsele puternic parfumate, alcoolii care încep cu "Prop", sulfați și orice produse care pretind că adaugă volumul.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 5
    4. Achiziționați pulberea de albire la un magazin de aprovizionare de frumusețe. Să vopsească părul gri acasă, va trebui să începeți prin albirea. Puteți cumpăra pulbere de înălbire de la un magazin profesionist de aprovizionare de frumusețe sau online. Este de obicei vândut în pachete sau cadă.Dacă intenționați să vă înălțați părul mai mult decât o dată, o cadă este opțiunea mai ieftină pe termen lung.
  • Unele kituri de albire pot veni cu un dezvoltator de pulbere și cremă de înălbire, deci dacă mergeți la acea traseu, este posibil să nu aveți nevoie să achiziționați produse individuale. Verificați ambalajul kit-ului pentru detalii.
  • Luați în considerare cumpărarea corectorului de aur roșu. Corectorii de aur roșu vin adesea în pachete mici pe care le adăugați la amestecul de înălbire pentru a reduce alunecarea. Acest lucru este opțional, dar recomandat.
  • 5. Achiziționați un dezvoltator de cremă de 10 până la 20 de volume. Crema Developer reacționează cu pulberea pentru a-ți înălța părul. Ea vine în volume diferite de la 10 (cel mai slab) la 40 (cel mai puternic). Cu cât volumul este mai mare, cu atât mai repede va transforma blonda părului, dar și mai degrabă deteriorarea pe care o va face. Majoritatea stilistului recomandă utilizarea cu 10 volum sau 20 de volume. Un dezvoltator de 20 de volume este cel mai sigur pariu pentru eficacitate și blândețe.
  • Dacă aveți păr fin, fragil, utilizați un dezvoltator de 10 volume.
  • Pentru părul întunecat, grosier, poate fi necesar un dezvoltator de volum de 30 sau 40 de volum.
  • Nu utilizați un dezvoltator de 50 de volume la domiciliu.
  • Imagine intitulată colorant natural negru părul gri Pasul 6
    6. Cumpărați un toner de păr pentru a vă ajuta să eliminați alunecarea după albire. Tonerii sunt ceea ce ia părul de la galben la alb, care este baza ideală pentru gri. Ei vin într-o varietate de nuanțe, inclusiv albastru, argint și purpuriu. Chiar dacă nu vopsiți părul la domiciliu, un toner poate fi folosit la fiecare câteva săptămâni pentru a vă menține culoarea.
  • Utilizați tonere pentru a neutraliza culorile nedorite și pentru a îndepărta brasul. De exemplu, pentru a neutraliza părul prea auriu, alegeți o umbră de toner care este de aur opus pe roata de culoare, cum ar fi un toner albastru sau violet bazat pe cenușă.
  • Unele tonere trebuie să fie amestecate cu dezvoltatorii înainte de a fi aplicați, în timp ce alții vin gata să aplice.
  • Imagine intitulată colorant natural negru păr gri Pasul 8
    7. Cumpărați un colorant de păr gri și alte instrumente necesare pentru uz casnic. Puteți găsi vopsea de păr gri la cele mai multe magazine de frumusețe locale sau utilizați comercianții cu amănuntul online care vinde mărci de calitate profesională. Dacă achiziționați online, acordați atenție recenziilor. De asemenea, ridicați o perie de aplicator / nuanță, un bol de amestecare din plastic, o lingură de plastic, mănuși, cleme de păr și un capac de duș din plastic.
  • Dacă venele de pe partea inferioară a încheieturii mâinii arată albastru sau violet, optați pentru un ton de culoare albă rece. Dacă vene vene arata verde sau galben, du-te pentru un cald, gri abrupt.
  • Evitați uneltele metalice, deoarece acestea vor reacționa cu înălbitorul.
  • Partea 2 din 5:
    Albirea părului la domiciliu
    1. Imagine intitulată vopsea natural negru părul gri Pasul 10
    1. Faceți patch-uri și teste de strângere înainte de albire. Un test de patch-uri este necesar pentru a vă asigura că nu sunteți alergic la nimic din amestecul de înălbire. Un test de fir vă va ajuta să calculați cât timp trebuie să lăsați amestecul de înălbire pe părul dvs. Dacă faceți doar un test, faceți testul de patch-uri. O reacție alergică severă ar putea fi fatală.
    • Pentru a face un test de patch-uri, creați o cantitate mică de amestec de înălbire și plasați un dab din spatele urechii. Lăsați-l timp de 30 de minute, ștergeți excesul și evitați să obțineți pielea umedă timp de 48 de ore. Dacă nu există nici o iritare a pielii după 48 de ore, mergeți mai departe cu înălbitorul părului.
    • Pentru a face un test de strângere, pregătiți o cantitate mică de amestec de înălbitor și aplicați-o la o catenă de păr. Verificați-l la fiecare 10 până la 15 minute până când atinge culoarea dorită. Rețineți timpul necesar pentru a ajunge la această culoare.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gray Pasul 11
    2. Aplicați ulei de nucă de cocos pe părul dvs. înainte de albirea pentru al proteja. Frecați o cantitate mică de ulei de nucă de cocos extra virgin între palmele pentru ao încălzi, apoi masați-l în păr și scalp. Lăsați uleiul de nucă de cocos pe părul timp de cel puțin 3 ore înainte de albi. Nu aveți nevoie să o spălați înainte de a continua. Acest lucru vă poate hidrata și proteja părul de daune.
  • Uleiul de nucă de cocos este un hidratant eficient de păr, deoarece este alcătuit din molecule care sunt suficient de mici pentru a pătrunde în arborele de păr.
  • Imagine intitulată colorant natural negru părul gri Pasul 12
    3. Puneți haine vechi și o pereche de mănuși din plastic. Purtați haine vechi pe care nu vă deranjează colorarea și trageți un prosop vechi peste umeri. De asemenea, va trebui să vă protejați pielea de amestecul de înălbire, ceea ce poate provoca arsuri și iritare. Purtați mănuși de cauciuc flexibile, de unică folosință pentru a vă proteja mâinile.
  • Au un mic teanc de prosoape vechi gata în cazul în care trebuie să curățați amestecul de înălbire de pe piele sau în altă parte.
  • Imaginea intitulată colorant natural negru părul gri Pasul 13
    4. Așezați pulberea de înălbire în vasul de amestec. Folosind o lingură de plastic, plasați cât mai multă pulbere de înălbire pe măsură ce aveți nevoie într-un castron de amestecare din plastic. Pulberea ar trebui să vină cu instrucțiuni ușor de urmat.
  • Imagine intitulată colorant natural negru părul gri Pasul 14
    5. Combinați pulberea de albire cu cremă în curs de dezvoltare. Adăugați cantitatea corectă de dezvoltator la castronul care conține pulberea și amestecați-le împreună cu o lingură de plastic. Scopul unei consistențe groase, cremoase, similare cu sosul.
  • Cu excepția cazului în care se precizează altfel pe ambalaj, raportul dintre dezvoltator la pulbere ar trebui să fie de aproximativ 1: 1 - 1 lingură de pulbere pe 1 lingură de dezvoltator.
  • Adăugați un corector de aur roșu la amestec, dacă doriți. Acest lucru este opțional, dar poate ajuta la reducerea brațului și faceți părul mai alb, care vă va ajuta să obțineți un gri mai bun. Odată ce pulberea și dezvoltatorul sunt combinate, adăugați un corector de aur roșu la amestecul de albastru-dezvoltator. Citiți instrucțiunile de pachet pentru cât de mult trebuie să adăugați.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 16
    6. Aplicați amestecul la părul uscat care nu a fost spălat în 24 până la 48 de ore. Utilizați o perie de tentație pentru a aplica amestecul în părul dvs. Lucrați cu 1 la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) benzi de păr și porniți la capete, periajul amestecului în sus și lăsând aproximativ 1 inch (2.5 cm) de rădăcini. Lucrați din spatele capului în fața capului. Acest lucru va face mult mai ușor să urmăriți ce păr ați aplicat deja Bleach / vopsea. După ce ați acoperit restul părului, aplicați Bleach la rădăcinile voastre.
  • Este important să salvăm rădăcinile pentru ultima oară deoarece căldura scalpului vă provoacă rădăcinile dvs. pentru a se dezvolta mai repede decât restul părului.
  • Cu excepția cazului în care părul dvs. este destul de scurt, utilizați clipuri pentru a vă opri părul pe măsură ce lucrați la el. Asigurați-vă că utilizați cleme din plastic, deoarece metalul poate reacționa la amestecul de înălbire.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 17
    7. Verificați dacă amestecul este distribuit uniform pe părul dvs. Verificați pentru a vă asigura că părul este complet saturat cu amestecul și că este distribuit uniform prin masarea părului în jurul capului și senzației pentru orice pete care sunt mai uscate decât restul. Când întâlniți un punct uscat, adăugați mai mult amestec de înălbitor în zonă și masați-l înăuntru.
  • Evitați masarea amestecului în scalpul dvs. pentru a preveni iritarea.
  • Utilizați o oglindă pentru a vă ajuta să obțineți o vedere clară asupra spatelui capului.
  • Imagine intitulată colorant natural negru de păr gri pas cu pas 18
    8. Acoperiți părul saturat cu folie de plastic. De asemenea, puteți utiliza un capac gratuit de duș din plastic. Pe măsură ce lucrează Bleach, scalpul dvs. poate începe să mănânce și să se încurce. Asta este normal. Dacă furnicătura și stingerea pe scalpul devine prea dureroasă, scoateți folia de plastic și spălați înălbitorul.
  • Evitați tentația de a aplica orice căldură în părul dvs. în acest moment, deoarece aplicarea căldurii se poate încheia cu părul care se încadrează complet.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gray Pasul 20
    9. Verificați progresul părului la fiecare 10 până la 15 minute. După 15 minute, verificați o catenă de păr pentru a vedea cât de multă culoare a fost ridicată. Spritz firul de păr cu apă dintr-o sticlă de pulverizare și folosiți un prosop pentru a șterge unele dintre amestecul de înălbire, astfel încât să puteți vedea clar culoarea catenei. Nu lăsați înălbitorul în părul dvs. mai mult de 50 de minute.Părul dvs. se poate desprinde și / sau poate cădea complet.
  • Dacă părul dvs. încă arată întuneric, reaplicați mai multă înălbitor până la firul părului, înlocuiți folia de plastic și lăsați-o să stea încă 10 minute.
  • Continuați să verificați părul la fiecare 10 minute până când părul dvs. este complet blondă.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 21
    10. Clătiți, șampon și condiționați-vă părul. Scoateți folia de plastic / capacul și rulați capul sub apă rece până când toate urmele de înălbire au dispărut. Spălați-l cu șampon, aplicați un balsam de calitate și clătiți bine părul. Strângeți ușor apa în exces din părul cu un prosop curat.
  • Imagine intitulată colorant natural negru păr gri Pasul 22
    11. Verificați culoarea și decideți dacă aveți nevoie să reluați. Părul tău ar trebui să fie o nuanță palidă sau strălucitoare de galben. Dacă este galben, treceți la instrucțiunile pentru tonifierea părului. Dacă părul dvs. este portocaliu sau încă întunecat, va trebui să o înălbiți din nou, așteptând cel puțin 2 săptămâni între albăstări.
  • Amintiți-vă că cu atât mai întunecată blonda, cu atât mai întunecată, griul va fi, atât de înălbitor părul tău la fel de ușor ca și cum vrei să fie umbra ta gri.
  • Rețineți că nu va trebui să reaplicați înălbitorul la rădăcinile dvs. dacă rădăcinile dvs. sunt mai albe decât restul părului. Doar aplicați Bleach la părțile pe care doriți să o ușurați mai departe.
  • În funcție de cât de întunecată, grosieră și groasă este părul tău, ar putea dura până la 5 albii pentru ao transforma galben pal.
  • Partea 3 din 5:
    Tonifierea părului la domiciliu
    1. Imagine intitulată colorant natural negru păr gri pas cu pas 23
    1. Puneți o pereche proaspătă de mănuși de protecție. Nu utilizați aceleași mănuși pe care le-ați utilizat în timpul procesului de albire! De asemenea, aveți un teanc de prosoape la îndemână și asigurați-vă că părul este uscat cu prosoape pentru a îndepărta orice exces de apă după clătirea înălbitorului.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 24
    2. Se amestecă tonerul și dezvoltatorul într-un castron mare. Dacă tonerul dvs. vine preamestecat și gata de utilizare, puteți sări peste acest pas. Într-un castron de amestecare curat din plastic, amestecați tonerul și dezvoltatorul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  • Raportul este de obicei de 1 parte toner la 2 dezvoltatori de piese.
  • Imagine intitulată colorant natural negru părul gri Pasul 26
    3. Saturați-vă părul umed de la rădăcină la vârf cu tonerul. Utilizați peria de tăcere pentru a vă picta părul cu tonerul, urmând aceeași tehnică ca atunci când ați aplicat Bleach (Lucrul de la capete la rădăcini, înapoi în față). Asigurați-vă că vă saturați părul și aplicați în mod egal tonerul.
  • Utilizați o oglindă pentru a arunca o privire la partea din spate a capului pentru a vă asigura că tonerul acoperă pe deplin părul.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 27
    4. Acoperiți părul cu folie de plastic sau cu un capac de duș. Permiteți tonerului să stea în părul dvs. pentru durata de timp specificată pe ambalaj. În funcție de rezistența tonerului și de culoarea părului, ar putea dura doar 10 minute pentru ca părul să meargă alb.
  • Imagine intitulată Dye În mod natural negru, părul gri Pasul 28
    5. Verificați culoarea părului la fiecare 10 minute. Utilizați un prosop pentru a răsturna un toner de pe un fir subțire de păr pentru a obține un sentiment de culoare se întoarce. Dacă părul nu este încă culoarea dorită, reaplicați tonerul la acel fir și puneți-l înapoi sub capacul / învelișul din plastic.
  • În funcție de tipul de toner pe care îl utilizați și de modul în care se aprinde părul dvs. deja, tonerul ar putea funcționa mai repede sau mai încet decât se aștepta.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 29
    6. Clătiți cu atenție tonerul și spălați-vă părul. Rulați părul sub apă rece până când toate urmele de toner au dispărut. Șampon și starea ca normal și strângeți ușor apa din păr cu un prosop curat.
  • Imagine intitulată colorant natural negru păr gri pas cu pas 30
    7. Examinați-vă părul pentru a vă asigura că este albită aproape albă. Lăsați-vă părul să se usuce sau, dacă sunteți nerăbdători, uscați-l cu cea mai tare setare a uscătorului suflatorului. Acum că procesele de albire și tonifiere sunt complete, părul tău ar trebui să fie alb.
  • Dacă ați pierdut un loc, așteptați câteva zile și repetați procesul de pe firul părului în cauză.
  • Partea 4 din 5:
    Vopsirea părului gri acasă
    1. Imagine intitulată Dye Natural negru Hair Gri Pasul 31
    1. Patch și testele de strângere înainte de a vopsi. Dacă sunteți mai puțin agitată despre ce culoare de gri, părul se dovedește a fi, puteți sări peste testul stradului. Testul de patch-uri, totuși, este absolut necesar, deoarece o reacție alergică ar putea fi fatală.
    • Pentru a face un test de strângere, urmați instrucțiunile producătorului pentru colorarea specifică pe care o cumpărați. Pentru un test de patch-uri, frecați o cantitate mică de dezvoltator pe un patch de piele în spatele urechii dvs. și așteptați 48 de ore pentru a vedea dacă pielea dvs. este iritată. Dacă o face, nu folosiți acea marcă de colorant.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 32
    2. Protejați-vă hainele și pielea. Purtați haine vechi și un prosop vechi peste umeri și purtați mănuși de cauciuc (mănuși de unică folosință de vinil și latex sunt populare). Au niște prosoape de mână în apropiere în cazul în care trebuie să ștergeți colorantul de pe piele.
  • Puteți chiar doriți să frecați un pic de jeleu de petrol sau hidratant gros în jurul liniei de păr pentru a împiedica colorarea colorarea pielii.
  • Imagine intitulată colorant natural negru părul gri 33
    3. Pregătiți amestecul de colorare conform instrucțiunilor produsului. Exact ceea ce trebuie să faceți pentru a vă pregăti amestecul de colorant va depinde de tipul specific de colorant de păr gri pe care l-ați cumpărat. Utilizați un castron de plastic și o perie de nuanță pentru a vă amesteca vopseaua.
  • Imagine intitulată colorant natural negru părul gri 34
    4. Umeziți și secționați părul pentru vopsire, dacă este necesar. Citiți instrucțiunile de pe casetă pentru a afla dacă părul dvs. trebuie să fie umed sau uscat în timpul aplicării, deoarece aceasta diferă în funcție de colorantul pe care îl utilizați. Dacă părul este lung, fixați-l în 8 secțiuni-4 pe fiecare parte care se mișcă vertical de la nivelul gâtului până la frunte.
  • Dacă părul este gros, poate fi necesar să faceți mai multe secțiuni.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 35
    5. Aplicați colorantul la lungimile părului. Folosind peria de tentație, periați colorantul la 2 în (5.1 cm) secțiuni ale părului, care se deplasează de la capete spre rădăcini. Opriți aproximativ o /2 la 1 inch (1.3 la 2.5 cm) de la rădăcinile dvs.
  • Căldura de la scalpul provoacă culoarea pe rădăcinile dvs. pentru a procesa mai repede, astfel încât să vă salvați rădăcinile pentru ultimul.
  • Imagine intitulată colorant natural negru părul gri 37
    6. Aplicați colorantul la rădăcinile dvs. și verificați acoperirea. Odată ce lungimile părului sunt acoperite în colorant, du-te înapoi în jurul capului și acoperă toate rădăcinile tale. Apoi, utilizați o oglindă pentru a verifica spatele capului și pentru a vă asigura chiar aplicarea. Lucrați ușor mâinile prin părul dvs. și simțiți-vă chiar distribuția.
  • Dacă vii pe orice pete care se simt uscate, adăugați mai mult vopsea.
  • Imagine intitulată colorant natural negru păr gri pas 39
    7. Acoperiți părul cu folie de plastic și verificați culoarea după 20 de minute. Timpul de procesare va diferi în funcție de colorantul pe care îl utilizați. 30 de minute este un timp mediu de procesare. Verificați culoarea după 20 de minute pentru a vedea cum progresează. Pentru a face acest lucru, ștergeți o cantitate mică de culoare de pe un strand cu un prosop.
  • Dacă sunteți mulțumit de culoarea, spălați colorantul. Dacă doriți ca acesta să fie mai bogat, lăsați-l mai mult. Asigurați-vă că nu treceți peste timpul de procesare recomandat.
  • Imagine intitulată colorant în mod natural negru părul gri Pasul 41
    8. Spălați bine culoarea și ușor. Odată ce culoarea a procesat, clătiți-o cu apă rece, apoi cu șampon și condiție ca normal. După spălarea părului, strângeți ușor apa cu un prosop - nu vă frecați de părul rapid sau nu fiți altfel dur cu părul în timp ce îl uscați. Veți dori, de asemenea, să evitați stilul de căldură, atâta timp cât posibil după ce l-ați vopsit.
  • În mod ideal, veți evita stilul de căldură în totalitate.
  • Partea 5 din 5:
    Îngrijirea părului gri
    1. Imagine intitulată colorant natural negru părul gri Pasul 43
    1. Fii foarte blând cu părul tău. Părul albit este părul fragil și deteriorat, chiar dacă este în cea mai bună condiție, poate fi. Aveți grijă de părul dvs., nu-l șamponați dacă se simte uscat și nu treceți peste bord pe periaj, îndreptare și curling.
    • De cele mai multe ori, lăsați-vă părul să se usuce. Dacă trebuie să vă uscați părul, asigurați-vă că utilizați cea mai tare setare.
    • Evitați aplicarea căldurii sau manipularea altfel textura naturală a părului cât mai mult posibil, deoarece acest lucru poate provoca întreruperea părului - ați putea ajunge cu bucăți de păr care se lipesc de la capul dvs., care sunt doar 1-2 inci (2 inci (2 inci (2.5-5.1 cm) lung.
    • Dacă pur și simplu trebuie să vă îndreptați părul, puteți Realizați un efect de îndreptare cu un uscător de suflare și o perie rotundă - faceți acest lucru ca o alternativă la utilizarea unui îndreptător. Dacă se face în mod corespunzător, această tehnică ar trebui să elimine necesitatea de a utiliza un fier de îndreptare.
    • Pietre părul cu un pieptene de dinți largi.
  • Imagine intitulată colorant în mod natural negru de păr gri Pasul 44
    2. Tratați părul cu un primer de pre-spălare pentru a proteja culoarea. Părul albic este poros și poate fi ușor decolorat de apă. Primirea părului înainte de a vă spăla, puteți ajuta la respingerea apei și vă protejează culoarea.
  • Grundurile de pre-spălare pot fi achiziționate la saloane, magazine de aprovizionare de frumusețe, farmacii și online.
  • Imagine intitulată colorant natural negru părul gri Pasul 45
    3. Limitați spălarea părului într-o dată sau de două ori pe săptămână. Șamponul se fixează părul de uleiuri naturale, iar părul tău albite va avea nevoie de tot uleiul pe care îl poate obține. Dacă lucrați în mod regulat / transpirați sau utilizați o mulțime de produse în părul dvs., puteți să vă loviți de două ori pe săptămână.
  • De asemenea, puteți înlocui șamponul uscat pentru o spălare.
  • Când vă uscați părul, strângeți-l ușor și strângeți-l cu un prosop - nu frecați prosopul peste păr.
  • Imagine intitulată Dye Natural Black Hair Gri Pasul 9
    4. Utilizați șampon purpuriu de bună calitate și balsam. Șampoanele și balsamurile purpurii făcute special pentru părul gri, vă pot ajuta să îl păstrați tonifiat și să reducă șansele ca unele dintre firele voastre să se estompeze la galben / blondă. Dacă acestea nu sunt disponibile pentru dvs., cel puțin cumpărați șampoane și balsamuri care sunt proiectate pentru părul tratat cu culori.
  • Cel mai bine este să utilizați șampoane și balsamuri profesionale, mai degrabă decât mărci de magazin de droguri. Adresați-vă stilistului dvs. pentru a recomanda produsele formulate pentru părul gri sau albit.
  • Imagine intitulată colorant natural negru părul gri pas cu pas 47
    5. Condiție profundă părul cel puțin o dată pe săptămână. Achiziționați un tratament bun de condiționare profundă de la un salon sau un magazin de consumabile de frumusețe. Evitați brandurile de droguri, deoarece acestea vă pot acoperi părul, lăsându-l să se simtă cu ceară și să cântărească în jos.
  • Cereți stilistului dvs. să recomande un tratament profesional de condiționare profundă.
  • Un ulei de păr bun vă va păstra părul care arată mai moale și mai puțin frizzy. Unii oameni jura prin ulei de cocos extra virgin pentru a reduce frizzia și pentru a-și ajuta părul.
  • Imagine intitulată colorant natural negru părul gri Pasul 49
    6. Atingeți rădăcinile și părul când culoarea se estompează. Procesul de albire, tonifiere și vopsirea rădăcinilor dvs. este aproape exact la fel ca și pentru a-ți face întregul cap. Singura diferență este că veți face doar rădăcinile voastre, și nu restul părului.
  • Reînnoiți culoarea când rădăcinile dvs. sunt de 1 inch (2.5 cm) la cel mai lung. Dacă lăsați rădăcinile dvs. să crească mai mult decât atât, ar putea fi mai dificil să le atingeți fără să le confiscați cu restul părului.
  • Dacă restul culorii dvs. are nevoie de un atingere, aplicați toner la toate părul, clătiți-l afară și aplicați vopsea gri la părul dvs. De data aceasta, începeți la rădăcini și lucrați în jos, deoarece rădăcinile vor avea nevoie de mai multă culoare.
  • 7. Limitați-vă utilizarea uneltelor de styling de căldură pentru a vă proteja părul. Este posibil să nu fiți capabil să evitați complet uscătorii de păr, îndreptățiți și curburați complet, ceea ce este bine! Doar asigurați-vă că utilizați un bun protector de căldură pe părul dvs. înainte de a utiliza unelte de styling de căldură. Acestea vin în spray-uri, creme și mouss și sunt disponibile la magazinul dvs. local de frumusețe sau salon.
  • Pentru a vă menține părul cât mai sănătos posibil, utilizați numai produse de stil care vă vor hidrata părul. Evitați orice care oferă lift sau volum, deoarece acest lucru vă va usca părul.
  • sfaturi

    Mergând la salon poate costa mai mult, dar este recomandat dacă aveți păr grosier, întunecat, care poate lua mai multe albine și / sau dacă nu v-ați albit niciodată părul înainte.
  • Părul tău mai albă, cel mai pur gri va fi, așa că adu-l cât mai alb posibil înainte de a vopsi gri!
  • Luați în considerare utilizarea unei aplicații de culoare a părului sau a unui site web pentru a vedea cum vă uitați cu părul gri. De asemenea, puteți merge la un magazin de peruci și încercați pe diferite peruci. Părul gri durează mult timp și bani pentru a obține, așa că asigurați-vă că într-adevăr doriți!
  • Evitați vopsirea părului înainte de evenimente mari. În acest fel, veți avea timp pentru a corecta erorile.
  • Programați spații mari între sesiunile de albire / moarte și utilizați acest timp pentru a vă condiționa părul, pentru a vă menține părul în cea mai bună condiție posibilă.
  • Dacă ajungeți să vă dați un aspect diferit, așteptați cel puțin 2 săptămâni înainte de ao vopsi din nou.
  • Procesul de albire funcționează cel mai bine pe părul sănătos, care nu a fost anterior vopsit, permat, îndreptat sau altfel tratat chimic.
  • Cantitatea fiecărui produs de care aveți nevoie depinde de cât de mult părul aveți și ce produse cumpărați. Cumpărați întotdeauna mai mult decât credeți că va trebui să fiți în siguranță.
  • Avertizări

    Bleach poate deteriora părul - fii atent și ține-l bine condiționat!
  • Înotul în apă clorurată vă poate transforma părul o culoare verzui. Dacă trebuie să înotați, aplicați un balsam în părul dvs. și plasați-l într-un capac de înot înainte de a intra în apă.
  • Nu-ți înălbiți părul imediat după spălare. Ați scos uleiurile care vă protejează scalpul, astfel încât scalpul și părul dvs. vor fi mult mai rău pentru uzură decât dacă așteptați cel puțin 24 de ore.
  • Fii răbdător cu părul tău. Dacă încercați să mergeți prea repede prea repede, ați putea ajunge să provocați spargerea părului, căderea părului sau arsurile chimice. Poate dura câteva săptămâni pentru a obține părul gri în condiții de siguranță.
  • Evitați să obțineți vopsea de păr pe piele pentru a preveni colorarea.
  • Păstrați înălbitorul de pe piele cu toate costurile, deoarece vă poate irita și vă arde. Utilizați întotdeauna mănuși.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bleach pulbere
    • Dezvoltator
    • Red Gold Corrector
    • Toner de păr (plus eventual dezvoltator)
    • Vopsea de păr gri
    • Tonifați samponul
    • Pensulă de tainta
    • Castron de amestecare
    • Mănuși
    • Prosoape
    • Folie de plastic
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar