Cum să sufli părul uscat drept

Vrei o lovitură de salon-calibru fără a trebui să cheltuiți o mulțime de bani pentru a fi făcut? Dacă aveți părul ondulat sau curl și doriți să-l suflați drept, este important să utilizați tehnica potrivită, astfel încât să nu se termine Frizzy sau Puffy. Dacă vă pregătiți părul corect și loviți-l cu grijă, părul dvs. va rămâne drept, elegant și strălucitor timp de câteva zile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătiți-vă părul
1. Obțineți instrumentele potrivite. Instrumentul cel mai de bază de care aveți nevoie pentru a arunca părul este un uscător de păr bun cu o duză care va direcționa căldura într-un curent concentrat. Acest lucru va duce la o lovitură mai lină decât una făcută fără duză. Cele mai multe uscătoare de păr vin cu un atașament de duză, dar dacă dvs. nu ați făcut-o, puteți achiziționa unul separat de un magazin de aprovizionare de frumusețe. În plus față de un uscător de păr, veți avea nevoie de următoarele:
  • Pieptel cu o lățime mare
  • O perie mare rotundă, borț
  • Produse de protecție împotriva căldurii
  • Ulei de păr sau ser anti-frizz
  • 2. Spala-ti parul. Șampon și condiționați părul în duș ca normal. Din moment ce intenționați să-l suflați drept, luați în considerare utilizarea unui șampon și balsam de îndreptare pentru a reduce volumul înainte de a începe chiar desființarea.
  • 3. Blot-l uscat. De îndată ce ieșiți din duș, utilizați un prosop sau un tricou vechi, curat pentru a șterge ușor apa în exces din păr. Nu o strângeți, frecați-l sau răsuciți-l, deoarece acest lucru ar putea să-l facă din frigzică. Utilizați doar prosopul sau tricoul pentru a absorbi apa care picură din păr.
  • 4. Polițați-l afară. Utilizați un pieptene dințate la nivel larg pentru a vă piesa părul neted și îndepărtați orice încurcătură înainte de a începe explozia. Este mult mai bine să vă începeți explozia cu părul fără încurcări, deoarece peria pe care o veți folosi ar putea să vă deterioreze părul dacă captează pe încurcări.
  • 5. Aplicați un produs de protecție la căldură. Produsele de protecție la căldură conțin polimeri care se leagă de părul dvs. și îl împiedică să se prăbușească de uscătorul de păr. Squirt O cantitate de dimensiuni de nichel în palmă, frecați-vă mâinile împreună și neteziți produsul în părul dvs. de la rădăcini la sfaturi. De asemenea, este posibil să doriți să utilizați o cremă de îndreptare sau o mousse cu protecția împotriva căldurii dacă nu oferă HOLD. Verificați eticheta pentru a fi sigură.
  • Dacă nu aveți un produs de protecție împotriva căldurii, aplicați balsamul de încălzire sau serul anti-frizz cu mousse sau gel pentru a oferi o anumită stare. Este mai bine decât să vă uscați părul fără produs.
  • Evitați să utilizați prea mult produs, deoarece ar putea lăsa părul în căutarea limpezi și chiar gras în loc de strălucitor și elegant.
  • Imagine intitulată Părul uscat de suflare Pasul 6
    6. Mutați în dormitor. Umiditatea provoacă părul curat la frizzie, deci suflați-vă părul în baie imediat după ce ați luat un duș fierbinte nu este ideal. Pentru a obține cele mai bune din explozia dvs., ardeți-vă părul în dormitor sau în altă cameră cu o oglindă bună și fără umiditate.
  • Metoda 2 din 3:
    Suflarea lui
    1. Imagine intitulată Hair Dry Straight Pasul 7
    1. Dur uscați părul. În loc să săriți direct pentru ao usca drept, începeți prin utilizarea uscătorului fără o perie pentru a obține părul cu aproximativ 80% uscat. Țineți uscătorul de păr cu câțiva centimetri de la cap și uscați-vă părul peste tot, folosind cealaltă mână pentru a pieptenei prin părul dvs. și aruncați-o pentru a ajuta toate straturile uscate uniform. Opriți când părul este încă umed, dar nu mai este umed.
    • Uscarea brută vă protejează părul de a fi prea deteriorate de peria de păr și uscător. Dacă mergeți direct la utilizarea periei, va dura de două ori mai multe treceri pentru a obține fiecare secțiune a părului drept. Este mai bine să obțineți cea mai mare parte a drumului fără perie.
    • Asigurați-vă că ați indicat uscătorul, astfel încât aerul să sufle în jos arborele părului de la rădăcini la sfaturi, nu în sus. Scopul uscătorului de suflare în acest fel va ajuta la păstrarea cuticulei închise și să creeze o privire mai fină.
  • 2. Fixați straturile de sus. Strângeți straturile superioare ale părului și a pinului sau a coastelor lor în partea de sus a capului. Veți începe prin uscarea straturilor de fund și pentru a dezactiva mai multe straturi până când părul este complet uscat. În acest fel, veți putea să vă asigurați că tot părul dvs. este uscat în mod egal și îndreptat.
  • 3. Drape o mică parte a părului în jurul periei. Alegeți o secțiune pentru a începe cu și trageți-o peste perie aproape de rădăcini. Peria trebuie să-ți atingă capul, părul a fost drapat peste el și agățat spre pământ. Acest lucru vă va permite să trageți secțiunea de păr taut așa cum se usucă, care este cheia pentru ao face drept.
  • 4. Porniți uscătorul de păr și poziționați-l 2 până la 3 inci (5.1 la 7.6 cm) din perie. În cele mai multe cazuri doriți să utilizați o setare medie de căldură pentru a reduce deteriorarea părului. Cu toate acestea, dacă părul dvs. este extrem de curbat, utilizați cea mai tare setare pentru a vă asigura că se usucă drept.
  • 5. Unghi uscătorul în jos pe măsură ce trageți peria de la rădăcini la sfaturi. Trageți-vă părul cu perie și executați-l prin părul dvs. de la rădăcini la sfaturi. În același timp, unghi-vă uscătorul de păr în jos și mutați-l în jos lungimea părului. Uscătorul de perie și de păr trebuie să se deplaseze în sincronizare.
  • Dacă părul nu are volum, ar trebui să vă spălați părul în sus. Dacă doriți să stea plat, să o spălați spre pământ.
  • Oricum, păstrați uscătorul de păr înclinat în jos, astfel încât fluxul de aer să se deplaseze de la rădăcini spre sfaturi. Acest lucru ajută arborele de păr să stea plat și împiedică frigizarea.
  • Deplasați uscătorul înainte și înapoi peste păr, de asemenea, pentru a preveni concentrarea căldurii în zona 1.
  • 6. Repetați de mai multe ori până când secțiunea este uscată. O trecere nu este de obicei suficientă pentru a usca o secțiune de păr. Continuați să uscați aceeași secțiune până când este complet uscată și dreaptă. Amintiți-vă să periați de la rădăcini la sfaturi, ținând părul taut. Unghi uscătorul în jos.
  • 7. Continuați secțiunea după secțiune. Continuați până când întregul strat inferior este uscat, apoi dezactivați următorul strat de păr și repetați. Continuați până când părul dvs. este complet uscat de sus în jos.
  • Metoda 3 din 3:
    Finalizarea aspectului
    1. Explozie părul cu aer rece. Întoarceți uscătorul la setarea răcoroasă și terminați stratul superior răsuflând părul cu aer rece din rădăcini în jos spre sfaturi. Acest lucru ajută arborele de păr să stea plat și previne frizzing pe tot parcursul zilei. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vedeți dacă există spoturi umede în părul dvs. Orice secțiuni umede rămase vor avea nevoie de o altă trecere cu uscătorul de suflare.
  • 2. Aplicați ser pentru a vă menține părul elegant. Utilizați un seric anti-frizz sau ulei de argan pentru a vă menține părul strălucitor și drept. Frecați puțin prin degete și combinați-l prin părul, concentrându-vă pe sfaturi, care tind să se usuce mai devreme decât restul părului.
  • Imagine intitulată Hair Dry Dry drepte Pasul 15
    3. Utilizați un fier de îndreptare, dacă este necesar. Părul curl sau ondulat poate fi dificil de îndreptat complet cu un uscător de păr singur. Părul trebuie să fie elegant, dar ar putea să nu fie osul-drept. Dacă doriți să fie perfect drept, utilizați un fier de îndreptare pe fiecare secțiune a părului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Evitați spațiile umede. Părul tău se va întoarce înapoi dacă îl vei uda, așa că încercați să o păstrați uscați și departe de umiditate. Purtați o pălărie dacă este diplomă în afara.
  • Împingeți-l cu șampon uscat. O lovitură bună durează mult timp și efort, dar puteți face ultima dată câteva zile dacă aveți grijă să nu vă luați părul umed. După câteva zile, rădăcinile dvs. pot avea nevoie de împrăștiere. Presați-vă un șampon uscat sau pulbere de copil în jurul rădăcinilor dvs., lăsați-o să stea timp de 5 minute pentru a absorbi uleiul, apoi pieptene din păr.
  • Avertizări

    Ca și în cazul tuturor dispozitivelor electrice, fiți precauți atunci când utilizați uscătoare de suflare și fier vechi în jurul apei și / sau copiilor. Deconectați uscătorul de suflare și fierul de fier după utilizare și păstrați fierul plat la îndemâna până la răcire pentru a preveni arsurile.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Uscător de păr
    • Protecție de căldură
    • Round Boar Barl Bristle
    • Clipuri
    • Ser
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar