Cum să vă colorați în mod natural

Căutați să vă schimbați culoarea părului? Amber este o umbra superba, dar poate fi dificil de gestiona fara blestem si / sau coloranti de par, nu-ti face griji - ai cateva optiuni simple chiar la îndemâna degetelor! Am abordat câteva dintre întrebările dvs. frecvente, astfel încât să vă puteți concentra pe obținerea culorii părului viselor dvs.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce culoare este părul de chihlimbar?
1. Ambra este de obicei cald, umbra galben-portocalie. Nu există într-adevăr o nuanță universală "chihlimbar". Uneori, Amber este o culoare mai portocalie, în timp ce poate fi colorată în alte cazuri. Dacă priviți în sus "Amber Hair" pe un motor de căutare, majoritatea rezultatelor arată o culoare de culoare portocalie sau ghimbir.
Întrebarea 2 din 6:
Cum faci vopsea de păr chihlimbar de casă?
1. Craft un vopsea cald, ruginit de păr cu pulbere de henna roșie. Se amestecă ½ ceasca (56 g) de pulbere de henna cu /4C (59 ml) Cupa de apă până când creează o consistență groasă, asemănătoare cu cartofi. Acoperiți amestecul cu folie de plastic și lăsați-l acoperit de aproximativ 12 ore.
  • Dacă aveți păr lung, ați putea dori să dublați sau să triplați rețeta, doar pentru a fi în siguranță.
  • 2. Șamponați-vă părul și protejați-vă linia de păr. Spălarea părului ajută la deschiderea arborilor de păr, astfel încât părul dvs. poate să se înmoaie într-adevăr în colorant. Clătiți șamponul și uleiul de nucă de cocos de-a lungul părului dvs., astfel încât colorantul Henna nu-ți pată scalpul.
  • Nu condiționați părul chiar acum.
  • 3. Răspândiți vopseaua peste părul. Odată ce ați aplicat pasta peste tot, acoperiți părul cu un strat robust de folie de plastic. Lăsați pastele pe părul dvs. timp de 2-6 ore, apoi clătiți-o afară. În mod obișnuit, acest colorant de păr de casă durează între 4-6 săptămâni.
  • Simțiți-vă liber să încercați acest colorant dacă aveți păr mai întunecat, dar este posibil să nu aveți ca rezultat vizibil.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Cum creați un colorant roșu închis?
    1. Utilizați suc de sfeclă pentru a obține o nuanță roșie rece. Puteți achiziționa o cană de suc de sfeclă din magazinul dvs. local de bacanie sau Asigurați-vă propriul suc propriu cu sfeclă completă. Cumpărați sau pregătiți suficient suc pentru a vă acoperi părul, astfel încât locul de muncă de colorant să arate frumos și consecvent.
  • 2. Acoperiți părul cu sucul de sfeclă timp de o oră. Se toarnă sucul direct peste părul tău, răspândindu-l prin încuietori cu un pieptene. Apoi, lăsați sucul să stea timp de 1 oră.
  • Această metodă poate obține puțin dezordonată, astfel încât să fiți mai bine să faceți acest lucru peste o chiuvetă sau cadă. Păstrați câteva prosoape suplimentare la îndemână pentru a curăța și mizeria.
  • 3. Clătiți-vă părul cu apă rece. A lovit dușul până când ai clătit toate sucurile de sfeclă rămas. Apoi, ușor să vă uscați părul și admirați părul nou colorat!
  • Sucul de sfeclă acționează ca un colorant temporar și, probabil, nu va dura mai mult de câteva săptămâni.
  • Sucul de sfeclă ar putea să nu funcționeze bine dacă aveți părul întunecat, dar ar putea fi o încercare.
  • Întrebarea 4 din 6:
    Ce alte coloranți de chihlimbar de casă pot face?
    1. Sucul de morcov este o opțiune populară dacă doriți o nuanță caldă și ușoară portocalie. Creați un colorant de casă prin amestecarea pieselor egale suc de morcov și ulei de măsline sau de nucă de cocos. Masați amestecul prin intermediul părului dvs. și apoi acoperiți-l timp de o oră cu folie de plastic. Apoi, clătiți-vă părul cu oțet de cidru de mere.
    • Este posibil să nu obțineți culoarea dorită la început. Este în regulă! Doar repetați procesul de colorare până când sunteți mulțumit de umbra.
    • Din păcate, sucul de morcovi nu va funcționa bine dacă aveți păr mai întunecat.
  • 2. Marigolds și Calendula uscată Dă părului tău o umbră roșie moale, caldă. Simmer 2/2C (590 ml) de apă și fie cu ceașcă (13 g) de flori de gălbenele sau 3 linguri (7.5 g) de calendula uscată frunze pe căldură redusă, într-o oală non-aluminiu. După 20 de minute, tensionați florile și adăugați o stropire de vin roșu la amestec. Spălați-vă și condiționați părul și plasați o găleată mare sau bazin la picioarele dvs. în cadă sau duș. Apoi, turnați amestecul peste cap, lăsându-l să se recol pe găleată. Continuați să vărsați amestecul peste părul dvs. de mai multe ori - atunci, uscați-vă părul afară și bucurați-vă de noile dvs. de blocuri de chihlimbar!
  • Simțiți-vă liber să vă re-vopiți părul data viitoare când o spălați dacă nu sunteți mulțumiți de culoarea.
  • Hobbyistii nu sugereaza o cantitate specifica de vin rosu pentru aceasta reteta. Începeți cu o cantitate mică și adăugați mai mult după cum este necesar.
  • Această rețetă specifică funcționează cel mai bine cu păr brun deschis sau maro.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Dacă am păr mai întunecat?
    1. Încercați un cretă de păr sau spray de culoare. Din păcate, dacă aveți păr negru negru sau închis, este greu să obțineți rezultate de oprire a spectacolului fără a ajunge la înălbitor. Dacă preferați un aspect fără bleac, verificați online sau la magazinul local de frumusețe pentru chihlow-chalk-uri de păr sau sprays.
    • Kiturile de tăcere a părului nu sunt naturale, dar sunt puțin mai puțin grele pe părul vostru decât Bleach.
    • Dacă sunteți într-un vârf, puteți chiar să vă vopiți părul cu părul Storywalk Chalk.
    Întrebarea 6 din 6:
    Cum pot face ca părul meu de chihlimbar să dureze mai mult?
    1. Nu vă spălați părul destul de des. Coloranții naturali, cum ar fi sucul de sfeclă, vă pot oferi o privire nouă, dar nu vor dura atâta timp cât vopseaua de păr tradițională. În schimb, spați-vă șampoanele obișnuite și spălați-vă părul cu apă rece.
  • 2. Optați pentru un vopsea cu cutie naturală. Există tone de coloranți organici și all-naturali, care vă pot oferi culoarea pe care o iubiți fără substanțele chimice pe care le urăști. În timp ce nici un colorant nu va fi complet chimic, branduri cum ar fi erbaceuticals, onc naturalcolors și Instinctele naturale Clair sunt câteva opțiuni naturale pe care le puteți încerca.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar