Cum să acoperiți părul gri în mod natural

Vopsirea părului dvs. durează în mod natural mai mult decât utilizarea colorantului de păr convențional. Cu toate acestea, puteți lăsa produse naturale pe păr mai mult decât substanțele chimice, astfel încât să puteți obține culoarea dorită. Cassia Obovata, Henna și Indigo sunt ierburi pe care le puteți folosi ca coloranți pentru a acoperi părul gri. Henna Culorile părului cu nuanțe bogate de roșu, maro și cupru, iar culoarea aurului. Dacă nu doriți astfel de nuanțe luminoase, puteți amesteca henna cu alte ierburi, cum ar fi Indigo, care va tona în jos culorile. Cu indigo, puteți obține nuanțe mai răcire de la maro mediu la negru. Acoperirea părului gri cu negru ia cel mai lung, deoarece veți face mai întâi procesul Henna și apoi aplicați pasta indigonală. Colorarea făcută pur de la ierburi este netoxică și mai puțin dăunătoare decât coloranții chimici dur. Puteți folosi clătiri - cum ar fi cele cu coaja de cafea, ceai, lămâie sau cartofi - pentru a întuneca, ușura sau nuanța părului gri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Experimentând cu coloranți naturali
  1. Imagine intitulată Cover Gri Hair în mod natural Pasul 1
1. Decideți dacă coloranții naturali sunt potriviți pentru dvs. În mod natural, colorarea părului poate fi un proces dezordonat și poate dura mai mult timp decât coloranții chimici. Cu toate acestea, în cazul în care părul dvs. este deteriorat sau ușor deteriorat, coloranții naturali vor fi mai ușor pe trescă decât coloranții de păr convențional. Depinde de dvs. personal dacă beneficiile depășesc orice neplăcere.
  • Dacă aveți pielea sensibilă, coloranții din plante pot fi cea mai bună alegere pentru dvs., deoarece coloranții chimici de păr pot provoca dermatită de contact.
  • Coloranții naturali, cum ar fi Cassia Obovata, Henna și Indigo, sunt amestecate într-o pastă care trebuie să stea peste noapte. Ele iau, de asemenea, mai mult pentru a se dezvolta (de la o oră la șase ore) odată aplicate părului tău.
  • Rețineți că rezultatele pe care le obțineți cu coloranți naturali pot varia. Dacă aveți o privire specifică în minte, s-ar putea să nu fie o opțiune bună pentru dvs.
  • Imagine intitulată Cover Hair gri natural Pasul 2
    2. Gestionați așteptările. În timp ce puteți planifica o nuanță generală, coloranții naturali reacționează diferit de tipul și starea părului fiecărui individ. Rezultatele dvs. vor fi unice și pot fi mai ușoare, mai întunecate sau mai variate în Hue decât vă așteptați.
  • Coloranți naturali, în special clătiri, nu vă pot oferi o acoperire completă a părului gri. Cât de bine funcționează pentru dvs. depinde de metoda pe care o utilizați, cât timp l-ați lăsat să stea, iar tipul de păr. Este posibil să trebuiască să repetați procesul de colorare după 48 de ore dacă părul dvs. gri nu a fost acoperit cu succes.
  • Imagine intitulată acoperă părul gri în mod natural Pasul 3
    3. Face un test de strângere. Tipul dvs. individual de păr, precum și diverse produse de păr pe care le-ați folosit în trecut afectează modul în care părul vă duce la coloranți naturali. Salvați câteva garnituri de păr, data viitoare când vă tăiați părul, sau ați scufundat o încuietoare de păr lângă partea din spate a gâtului. Aplicați colorantul pe care doriți să îl utilizați la catena utilizând instrucțiunile pentru metoda pe care ați ales-o.
  • După aplicarea colorantului, așteptați întregul timp de proces. Apoi, clătiți complet blocarea și lăsați-o să se usuce în lumina directă a soarelui, dacă puteți.
  • Verificați rezultatele finale sub iluminatul natural luminos. Dacă este necesar, ajustați ingredientul sau timpul de procesare pentru propriul păr - mai mult sau mai puțin, în funcție de umbra dorită.
  • Rețineți că testul dvs. de lanț nu poate oferi un rezultat precis pentru toate părurile. Unele părți ale părului dvs., cum ar fi porțiunea de sus, pot lua colorantul diferit. Acest lucru se datorează faptului că stilul tipic, atingerea și expunerea la mediu vă poate afecta părul.
  • Imagine intitulată Cover Hair gri în mod natural Pasul 4
    4. Decideți unde vă veți culca părul. Deoarece coloranții naturali de păr sunt de obicei mai messir decât colorantul de păr convențional, veți dori să vă gândiți la cel mai bun loc pentru a vă culca părul în prealabil. Cassia Obovata nu este colorarea decât dacă este adăugată ceva, cum ar fi Rhubarb. Henna și Indigo, totuși, sunt greu de aplicat și de a colora.
  • Dacă vremea este frumoasă, poate doriți să aduceți una la două oglinzi mari și să vă vopsiți părul afară.
  • Dacă vă vopsiți părul în baie, poate doriți să faceți acest lucru în interiorul unei cadă sau duș.
  • Când vă vopiați părul, purtați haine vechi sau o capetă de coafură. Apoi, acoperiți toate suprafețele cu folii de plastic sau prosoape vechi.
  • De asemenea, puteți obține un prieten care să vă ajute, ceea ce poate minimiza mizeria.
  • Imagine intitulată Cover Gri Hair în mod natural Pasul 5
    5. Utilizați un tratament natural de condiționare după colorarea părului gri. Când părul devine gri, nu numai schimbările de pigment. Cuticulele sunt de asemenea subțircate, făcând firele de coapse de păr și mai predispuse la rupere. Puteți restabili umiditatea părului cu un produs natural: ou, miere și ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos.
  • Cassia Obovata, Henna, Lămâie și ceai pot fi uscate în păr, astfel încât să ia în considerare în special un tratament natural de condiționare după aceea.
  • Amestecați un întreg ou și aplicați-l pentru a curăța, părul umed o dată pe lună. Lăsați amestecul în douăzeci de minute, apoi clătiți-l cu apă rece.
  • Masați 1/2 cană de miere și una la două linguri de ulei de măsline în păr umed și curat. Lăsați amestecul să stea în păr timp de douăzeci de minute, apoi clătiți-l cu apă caldă.
  • Uleiul de nucă de cocos se află într-o stare solidă la temperatura camerei, atât de caldă-o în mâini sau la un cuptor cu microunde (dacă acesta din urmă, asigurați-vă că este cald și nu prea fierbinte înainte de a aplica). Lucrați câteva linguri de ei în păr umed și înfășurați părul într-un prosop vechi (ulei de nucă de cocos poate pata tesatura). Lăsați-o să stea pentru una până la două ore, apoi clătiți complet și șamponați părul.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind Henna
    1. Imagine intitulată acoperă părul gri în mod natural Pasul 6
    1. Luați în considerare Cassia Obovata pentru a obține blondă la părul blond de căpșuni. Pentru o Shade blonda, Utilizați pulberea Cassia cu apă sau suc de citrice. Pentru Blonda de căpșuni, adăugați henna. Utilizați pulberea Pure Cassia pentru Blondă sau 80% Pulbere Cassie și 20% pulbere de henna pentru Blonde de căpșuni. Utilizați apă pentru a transforma pulberea într-o pastă sau dacă doriți un efect de iluminare suplimentar, portocaliu sau suc de lămâie. Adăugați lichid la pudră puțin la un moment dat până când consistența sa este similară cu iaurtul. Puneți amestecul în frigider și lăsați-l să stea timp de douăsprezece ore.
    • Utilizați Cassia Obovata pentru păr blond sau gri. Dacă aveți fire de păr gri, dar restul părului este mai întunecat decât blonda, numai Cassia Obovata va lumina și condiționa doar părul tău mai întunecat, să nu-l ușureze la blondă.
    • Utilizați o cutie (100 de grame) de pulbere Cassia pentru părul scurt.
    • Utilizați două până la trei cutii (200-300 de grame) de praf Cassia pentru părul lung.
    • Utilizați patru până la cinci cutii (400-500 de grame) de praf Cassia pentru păr lung.
  • Imagine intitulată Cover Hair gri în mod natural Pasul 7
    2. Pregătiți pasta de henna pentru păr roșu, maro sau negru. Se amestecă în pulbere de henna trei lingurițe de pulbere Amla, o linguriță de pulbere de cafea și un pic de caș sau iaurt simplu. Se amestecă bine ingredientele. Adăugați încet unul la două cești de apă fierbinte (nu fierbeți) la pasta de henna într-un castron până când pasta este groasă, nu curgătoare. Se amestecă conținutul. Închideți castronul cu un capac sau o folie de plastic strânsă. Lăsați-o să stea timp de douăsprezece ore la douăzeci și patru de ore, nerefrigerate înainte de ao folosi pe păr.
  • Amla (Gooseberberberberberberia indiană) este nefavorabil și adaugă răcoarea la roșu, astfel încât să nu fie destul de strălucitoare. Puteți omite Amla dacă doriți un portocaliu portocaliu foarte vibrant. Amla volumizează părul, precum și îmbunătățește textura și buclele.
  • Utilizați 100 de grame de pulbere de henna pentru păr până la lungime medie sau 200 de grame de henna pentru păr lung.
  • Henna poate fi uscată, astfel încât să doriți să adăugați un balsam la pastă în dimineața următoare, cum ar fi două până la trei linguri de ulei de măsline și 1/5 cani de balsam de hidratare.
  • Imagine intitulată Cover Grey Hair în mod natural Pasul 8
    3. Adăugați Pulbere Indigo la pastă pentru păr brun. Odată ce pasta de henna a stat pentru doisprezece până la douăzeci și patru de ore, se amestecă în pudră indigo bine. Dacă pasta nu este consistența iaurtului gros, adăugați puțin apă caldă până puțin până când veți obține textura potrivită. Lăsați pasta să stea timp de cincisprezece minute.
  • Dacă aveți părul scurt, utilizați o cutie (100 de grame) de indigo.
  • Dacă aveți păr de lungime de umăr, utilizați două până la trei cutii (200-300 de grame) de indigo.
  • Dacă aveți păr lung, utilizați patru până la cinci cutii (400 până la 500 de grame) de indigo.
  • Imagine intitulată acoperă părul gri natural Pasul 9
    4. Aplicați pasta în părul dvs. Puneți mănuși la domiciliu. Părul tău și aplicați pasta la părul umed sau uscat cu mâinile de mâncare, o perie de patiserie sau o perie de colorare dintr-un magazin de aprovizionare de frumusețe. Asigurați-vă că vă acoperiți tot părul la rădăcini. Puteți găsi la îndemână pentru a clipi secțiunile de păr înapoi odată ce ați terminat să le acoperiți.
  • Pasta de henna este groasă, așa că nu încercați să o rupeți prin părul vostru.
  • Aplicați mai întâi pasta la rădăcinile părului dvs., deoarece este de obicei în cazul în care este nevoie de cel mai mare timp și timpul de procesare.
  • Imagine intitulată acoperă părul gri în mod natural Pasul 10
    5. Acoperiți părul și lăsați pastele să se înmoaie. Dacă aveți păr lung, poate doriți să-l trageți mai întâi într-un clip. Utilizați folie de plastic sau un capac de duș pentru a proteja colorantul.
  • Pentru părul roșu, lăsați pastele timp de aproximativ patru ore.
  • Pentru părul maro sau negru, lăsați paste în părul dvs. timp de șase ore.
  • Puteți verifica culoarea prin răzuirea unui pic de henna pentru a vedea rezultatul. Când ați ajuns la culoarea dorită, puteți clăti de pe henna.
  • Imagine intitulată acoperă părul gri în mod natural Pasul 11
    6. Clătiți bine pasta. Purtați mănuși când clătiți colorantul sau vă va pata mâinile. Utilizați un șampon ușor pentru a vă spăla părul. Puteți utiliza ulterior balsam hidratant după caz.
  • Pentru părul roșu, puteți usca și stilul ca de obicei. Pentru părul negru, veți urma acest lucru cu Dye Indigo.
  • Imagine intitulată acoperire gri în mod natural Pasul 12
    7. Urmați cu pasta indigo pentru a obține părul negru. Adăugați apă caldă la Indigo Pulbere puțin câte puțin până când veți obține o consistență asemănătoare iaurtului. Se amestecă într-o linguriță de sare pe 100 grame de pulbere indigo. Lăsați pasta să stea timp de cincisprezece minute. Aplicați pasta la păr umed sau uscat. Poarta manusi. Puneți pastă în secțiuni, pornind de la spatele capului și în avans înainte. Acoperiți părul cu atenție la rădăcini.
  • Pentru părul scurt, utilizați o cutie (100 de grame) de indigo. Pentru părul lungimii umărului, utilizați două până la trei cutii (200-300 de grame) de indigo. Pentru păr lung, utilizați patru până la cinci cutii (400 până la 500 de grame) de indigo.
  • Odată ce părul dvs. este saturat cu pasta, utilizați un clip sau un știft de păr pentru a pune părul în sus. Înfășurați folie de plastic sau un capac de duș peste cap. Lăsați pastele să stea în părul tău timp de două ore.
  • După una până la două ore de procesare timp, clătiți complet pastele. Puteți utiliza balsamul dacă doriți. Uscați și stilul părului dvs. ca de obicei.
  • Metoda 3 din 3:
    Ținând părul
    1. Imagine intitulată acoperă părul gri în mod natural Pasul 13
    1. Utilizați suc de lămâie ca un luminos natural. Veți avea nevoie de acces la soare pentru 30 de minute fiecare sesiune, pentru patru până la cinci sesiuni. Stoarce unul până la două lămâi (în funcție de cât de mult este părul tău). Aplicați sucul la părul cu o perie.
    • Opțional, puteți adăuga două părți ulei de cocos la o parte suc de lămâie, pentru a condiționa în timp ce ușurați.
  • Imagine intitulată acoperă părul gri în mod natural Pasul 14
    2. Întunecați părul cu o clătire de cafea. Puneți-vă capul înapoi într-un castron de cafea întunecată și întunecată. Strângeți lichidul afară și apoi vărsați cafeaua prin părul dvs. o ceașcă la un moment dat. Pentru rezultate mai dramatice, pregătiți o pastă de cafea instant și apă caldă într-o consistență groasă și vopsea-o pe părul dvs. în secțiuni.
  • Împingeți-vă părul și împachetați-l într-o pungă de plastic timp de 30 de minute. Clătiți-o sub apă și apoi uscați părul ca normal.
  • Imagine intitulată Cover Hair Gri în mod natural Pasul 15
    3. Lăsați-vă părul cu ceai. Faceți o clătire de mușețel prin punerea de 1/4 cană de mușețel tăiat într-un castron sigur de căldură. Adăugați două cești de apă clocotită. Lasă-l să se răcească. Se toarnă-l printr-un filtru și salvați apa pentru a fi folosit ca o clătire finală pe părul curat.
  • Imagine intitulată Cover Hair Gri în mod natural Pasul 16
    4. Încercați o coadă de coajă de cartofi. Puteți întuneca părul gri cu o clătire cu o ceașcă de piei de cartofi. Se amestecă în două cești de apă. Aduceți amestecul la fierbere într-o oală ascunsă. Apoi fierbe timp de cinci minute. Scoateți vasul din căldură și lăsați amestecul să se răcească.
  • Tensionați cartofii. Utilizați apa ca o clătire finală. Poate doriți să o turnați într-o sticlă de șampon goală pentru a ușura aplicația. Prosopul vă usucă părul și lăsați clătirea în.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu doriți să vă vopiți părul propriu, puteți căuta un eco-salon prin intermediul Asociației Naționale pentru Saloane și SPA-uri ecologice (NAEFSS). Eco-saloane utilizează produse de frumusețe care sunt mai puțin toxice, mai curate și, în general, mai sigure decât saloanele standard de înfrumusețare.
  • Păstrați câteva șervețele umede în jurul căștilor pe care le puteți apuca cu ușurință cu mâini murdare, cu mănuși. În acest fel, puteți șterge splatters de vopsea după cum este necesar în timpul procesului.
  • Henna lucrează în mod optim când este cald. Dacă simțiți amestecul de răcire pe cap, încercați să utilizați un uscător de suflare pentru a vă încălzi părul înapoi cu pasta încă în ea.
  • Coloranții naturali tind să se ton în jos după primele două zile și să se stabilească în nuanțele lor. Dacă sunteți preocupat de părul dvs. în căutarea luminoasă colorată pentru muncă sau școală, de exemplu, luați în considerare colorarea părului la sfârșitul săptămânii, astfel încât să aveți weekend-ul pentru a se stabili.
  • Utilizați un protector pe bază de ulei, cum ar fi vaselina în jurul liniei de păr pentru a preveni Moare pielea ta.
  • Dacă obțineți vopsea pe piele, puteți utiliza ulei de măsline sau ulei pentru copii la scoateți-l.
  • Dacă utilizați o clătire preparată Henna, urmați instrucțiunile și lăsați-le în momente de pe ambalaj.
  • Purtați o cămașă veche buton-jos pe care nu vă deranjează să vă colorați atunci când vă vopiți părul.
  • Dacă utilizați mai degrabă frunze de plante reale decât pudră, se amestecă într-o pastă și utilizați cantitățile instruite pentru pulbere.
  • Henna nu va dispărea, deci va trebui doar să atingeți rădăcinile dvs. în loc să îl aplicați complet.
  • Avertizări

    Nu lăsați pastă de vopsea așezată nesupravegheată la îndemâna animalelor sau a copiilor. Poate doriți să marcați în mod clar orice colorant într-un recipient care necesită refrigerare, astfel încât nimeni nu o greșite pentru mâncare.
  • Henna nu produce o culoare uniformă. În schimb, introduce o varietate de nuanțe la părul tău. Este mai dificil să se aplice acoperire decât colorantul de păr convențional.
  • Aveți grijă să nu obțineți coloranți în ochii voștri.
  • Dacă utilizați o perie de patiserie pentru a aplica colorant, asigurați-vă că desemnează peria numai în acest scop sau altfel aruncați-o odată terminată. Nu doriți să reutilizați aceeași perie pentru pregătirea alimentelor.
  • Dacă clătiți coloranți naturali din păr peste o scurgere de chiuvetă, luați în considerare utilizarea unui capcan de scurgere pentru a evita obținerea de bucăți de substanțe din instalațiile dvs. instalate.
  • Henna este destul de permanentă, deci ar trebui să fii sigur înainte de a comite acest aspect.
  • S-ar putea să aveți dificultăți în găsirea unui salon dorit să lucrați cu părul tratat cu Henna dacă vă decideți să vă întoarceți la utilizarea coloranților chimici mai târziu.
  • Henna se poate slăbi sau se pot relaxa buclele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar