Cum să vopsească vopsită părul negru roșu fără înălbitor

Dacă v-ați vopsit părul negru și doriți să mergeți roșu, trebuie să eliminați mai întâi culoarea. Acest lucru se datorează faptului că colorantul adaugă numai culoarea - nu ridică culoarea. Cea mai ușoară cale de a face acest lucru este cu albire, Dar dacă nu doriți să utilizați acest lucru, atunci trebuie să utilizați mai întâi un produs de eliminare a culorilor. Există câteva lucruri pe care le puteți face înainte de proces pentru a face lucrurile mai ușoare, cum ar fi spălarea cu un șampon clarificator.

Pași

Partea 1 din 3:
Decolorarea culorii negre
  1. Imagine intitulată Dye vopsită negru păr roșu fără înălbitor pas 1
1. Adresați-vă sfatului unui profesionist la un salon. Uneori, puteți elimina colorantul la domiciliu folosind un kit sau un remediu la domiciliu. Alteori, este mai bine să o faci profesionist la un salon. Un dulap profesionist de păr sau stilist va fi capabil să vă evalueze părul și să vă spună dacă puteți elimina colorarea dvs. sau dacă ar fi mai bine pentru un stilist să o facă pentru dvs. cu consumabile profesionale.
  • De exemplu, dacă aveți păr fragil și nici o experiență, dar stilistul dvs. este specializat în acest sens, ar fi o idee bună să vă lăsați stilistul să o facă pentru dvs.
  • Unii stilisti vă vor spune să o faceți profesional pentru a obține mai multe afaceri. Nu vă fie frică să cereți oa doua opinie.
  • Imagine intitulată Dye vopsită de păr negru roșu fără înălbire Pasul 2
    2. Spălați-vă părul cu un șampon clarificator pentru a declanșa colorantul. Cu cât trebuie să lucrați mai puțin, cu atât este mai ușor procesul de îndepărtare a culorii, indiferent dacă o faceți singur sau să o faceți profesional. Dacă nu găsiți un șampon clarificator, luați în considerare utilizarea unui lucru care conține sulfații în schimb.
  • Sulfații sunt agenți de curățare dure cunoscuți pentru a decolora vopsea de păr. Ei vă pot face părul să se simtă uscați după aceea, deci asigurați-vă că urmăriți cu un balsam fără sulfat.
  • Imagine intitulată Dye vopsit negru păr roșu fără înălbitor pas 3
    3. Spălați-vă părul cu apă fierbinte pentru a vă ajuta să reduceți în continuare colorantul. Ar trebui să faceți acest lucru împreună cu șamponul de clarificare. Nu este nevoie să vă ardeți, totuși, doar folosiți temperatura cea mai caldă pe care o puteți suporta.
  • Apa caldă determină deschiderea cuticulelor de păr și devin mai poroase. Acest lucru permite ca vopsirea să iasă într-o oarecare măsură.
  • Acest lucru poate transforma părul frizzy. Luați în considerare utilizarea unui balsam bun și clătiți cu apă rece după aceea.
  • Imagine intitulată Dye vopsită de păr negru roșu fără înălbitor Pasul 4
    4. Purtați o mască adâncă de condiționare peste noapte, apoi clătiți-o afară. Nu numai că este minunat pentru părul tău, dar poate ajuta colorantul să se estompeze chiar mai devreme. Aplicați o mască adâncă de condiționare a părului, apoi acoperiți părul cu un capac de duș. Înfășurați-vă capul cu un prosop, apoi lăsați-l pe noapte. Clătiți conditantul adânc în dimineața următoare.
  • Clătirea mănăstirii adânci în dimineața următoare este cheia cum va lua o parte din vopsea cu ea.
  • Să fie conștienți că acest lucru nu va ușura colorantul sau nu se estompează complet. Va accelera pur și simplu procesul și va face mai ușor procesul de îndepărtare.
  • Evitați să părăsiți o mască de proteine ​​peste noapte, deoarece acest lucru vă poate face părul fragil și duce la spargere. Asigurați-vă că masca este etichetată ca "hidratare" sau "hidratantă," nu "consolidare."
  • Imagine intitulată Dye vopsită de păr negru roșu fără înălbitor Pasul 5
    5. Dați vopselei câteva săptămâni să se estompeze puțin pe cont propriu. Va trebui să vă spălați părul de câteva ori cu apă caldă și să clarificați șamponul înainte de a observa o diferență. Timpul de petrecere în afara soarelui poate ajuta, de asemenea, să se estompeze în mod natural. Nu faceți totul într-o singură zi, cu toate acestea, împrăștiați-l peste o săptămână sau cam așa ceva.
  • A face totul într-o singură zi este o idee rea pentru că vă va distruge părul și va face să se întoarcă uscată, frizzie și fragilă.
  • Din nou, acest lucru nu va elimina complet colorantul. Acesta va face doar mai rapid și mai ușor de eliminat.
  • Partea 2 din 3:
    Îndepărtarea restului culorii negre
    1. Imagine intitulată Dye vopsită de păr negru roșu fără înălbitor Pasul 6
    1. Obțineți culoarea eliminată profesional la un salon, dacă este necesar. Saloanele au culori speciale de eliminare a produselor pe care nu le puteți obține într-un magazin. Formula se schimbă în funcție de ce culoare începeți și ce culoare doriți să obțineți. Se schimbă, de asemenea, în funcție de tipul de păr și de tipul de colorant pe care l-ați folosit: permanent, semi-permanent etc.
    • În unele cazuri, un remover de culoare nu va fi de ajuns și stilistul dvs. va trebui să utilizeze Bleach.
    • Acest lucru poate deveni foarte scump și vă poate costa oriunde între 200 și 600 de dolari.
  • Imagine intitulată Dye vopsită negru păr roșu fără înălbire Pasul 7
    2. Obțineți un kit de remover de culoare dacă doriți să o faceți singur. Fiți conștienți de faptul că un kit de 15 dolari la domiciliu nu va avea aceeași calitate ca un proces de 200 de dolari efectuat la un salon profesionist. Există, de asemenea, o șansă ca să vă deteriorați părul. Puteți găsi aceste kituri în magazine de aprovizionare de frumusețe bine stocate.
  • Verificați eticheta ingredientului pentru a vă asigura că nu conține înălbitorul. Fiți conștienți de faptul că unele substanțe chimice pot fi la fel de dăunătoare pentru părul dvs., deoarece înălbitorul este, în unele cazuri, ele pot fi mai dăunătoare.
  • Cele mai multe deteriorări ale culorilor nu vor elimina complet colorantul negru. Aceasta înseamnă că este posibil să nu vă puteți viza părul o lumină, roșu de căpșuni după - poate că trebuie să vă mulțumiți pentru o nuanță mai închisă.
  • Citiți recenziile. Unele agenți de îndepărtare a culorilor pot elimina culoarea bine, dar când vă dați vopsirea părului, este posibil să nu iasă culoarea potrivită.
  • Imagine intitulată Dye vopsită negru păr roșu fără înălbitor pas 8
    3. Aplicați remoderul de culoare conform instrucțiunilor, apoi clătiți-o afară. Fiecare brand este puțin diferit, dar în majoritatea cazurilor va trebui să amesteci 2 produse împreună. Aplicați produsul în părul dvs., frecați-l cu atenție și lăsați-l pentru timpul recomandat înainte de a le clăti. Din nou, cât timp lăsați îndepărtarea în depinde de brand - ar putea fi de 20 de minute sau ar putea fi de 60 de minute.
  • Înfășurarea părului în plastic și aplicarea căldurii poate fi utilă pentru ruperea colorantului, dar numai dacă produsul pe care îl utilizați recomandă acest lucru. Verificați pachetul pentru orice indicații despre utilizarea căldurii.
  • Imagine intitulată Dye vopsită negru păr roșu fără înălbitor Pasul 9
    4. Repetați procesul, dacă este necesar. Uneori, un singur tratament nu este suficient și părul dvs. re-oxidizează. Dacă se întâmplă acest lucru, și dacă părul dvs. nu se simte uscat sau fragil, repetați pur și simplu procesul de îndepărtare a culorii. Acest lucru este cel mai bine făcut imediat după primul tratament. Dacă trebuie să faceți un al treilea tratament, așteptați până în ziua următoare.
  • O remover de culoare nu vă va înălța părul, așa că nu vă așteptați ca părul să se întoarcă blondă.
  • Dacă părul tău este blond natural, că removersa de culoare nu poate lua colorantul complet. S-ar putea să terminați cu părul blond închis sau brun deschis.
  • Imagine intitulată Dye vopsită de păr negru roșu fără înălbire Pasul 10
    5. Aplicați o mască adâncă de condiționare peste noapte. Utilizați suficientă masca pentru a vă satura părul. Împingeți părul sub un capac de duș, apoi înfășurați un prosop în jurul capacului. Du-te la culcare, apoi clătiți masca în dimineața următoare. Permiteți părului să se usuce la aer.
  • Evitați utilizarea unui uscător de păr, deoarece vă poate deteriora părul. Dacă trebuie să utilizați un uscător de păr, aplicați un protector de căldură și utilizați o setare de căldură redusă.
  • Imagine intitulată Dye vopsită negru păr roșu fără înălbitor Pasul 11
    6. Urmăriți-vă cu o umplutură de proteine ​​pentru a reduce daunele. Acest lucru nu este absolut necesar, dar vă va ajuta să vă faceți părul mai puternic. Aplicați produsul conform instrucțiunilor din pachet. Lăsați-l pentru timpul recomandat, de obicei aproximativ 20 de minute, apoi clătiți-l afară.
  • Fiecare brand este puțin diferit, deci dacă instrucțiunile vă spun să faceți ceva diferit, urmați instrucțiunile.
  • Imagine intitulată Dye vopsită de păr negru roșu fără înălbitor Pasul 12
    7. Așteptați câteva zile sau săptămâni, în funcție de cât de sănătos se simte părul tău. În timp ce vopselele de păr nu este la fel de aspru ca și alte tratamente (i.E. albire), este încă dăunător părului tău. Dacă părul se simte uscat sau fragil după procesul de îndepărtare a culorii, ar fi o idee bună să așteptați câteva zile sau săptămâni. Când părul tău se simte puternic din nou, poți să-l duci fără să-l deterioreze cât de mult.
  • Partea 3 din 3:
    Vopsirea părului roșu
    1. Imagine intitulată Dye vopsită de păr negru roșu fără înălbitor Pasul 13
    1. Decideți dacă aveți nevoie de că aveți nevoie de părul roșu. Când încercați să eliminați colorantul negru, uneori transformă această culoare roșiadă, Blady. Dacă aceasta este umbra roșie pe care o faceți, ați terminat și nu aveți nevoie să vă vopiți părul! Dacă aceasta nu este umbra pe care o faceți, apoi citiți mai departe pentru a afla cum.
    • Fiți conștienți de faptul că culoarea Brazy poate afecta rezultatul final. Acesta va face culoarea finală să arate mai strălucitoare cu subtilitățile de aur.
    • Chiar dacă culoarea este aproape de ceea ce doriți să realizați, este posibil să doriți să o acoperiți cu un luciu semi-permanent, care este o umbră sau două brichete decât culoarea părului.
  • Imagine intitulată Dye vopsită de păr negru roșu fără înălbitor Pasul 14
    2. Selectați o vopsea de 1 până la 2 nuanțe mai ușoară decât culoarea dorită. Îndepărtarea culorii din părul dvs. o face mai susceptibilă la coloranți de păr, care poate obține un rezultat mai întunecat decât doriți. Pentru a evita să mergeți prea întuneric, alegeți o nuanță de colorant care este 1 până la 2 nuanțe mai ușoare decât culoarea pe care doriți să o atingeți.
  • Imagine intitulată Dye vopsită negru păr roșu fără înălbitor pas 15
    3. Protejați-vă pielea, îmbrăcămintea și spațiul de lucru. Vopselele de păr poate deveni murdar, așa că puneți o cămașă veche sau draperii unui prosop vechi în jurul umerilor voștri. Aplicați petrolul jeleu pe piele în jurul părului, din spate al gâtului și sfaturile urechilor. Trageți o pereche de mănuși de vopsire din plastic și acoperiți-vă contorul cu ziare sau pungi de plastic.
  • Imagine intitulată Dye vopsite negru păr roșu fără înălbitor pas 16
    4. Aplicați colorantul dorit conform instrucțiunilor din pachet. Pregătiți colorantul conform instrucțiunilor. Secțiunea de pe părul dvs., atunci Aplicați colorantul Pornind de la rădăcini. Permiteți colorantului să stea pe părul dvs. pentru timpul recomandat, de obicei de la 20 până la 30 de minute, apoi clătiți-l cu apă rece.
  • Nu folosiți apă caldă pentru a clăti vopsirea, sau riscați să o declanșați.
  • Utilizați numai balsamul inclus în kitul de colorant. Dacă trebuie să utilizați șamponul, utilizați un șampon de culori, fără sulfat. Cu toate acestea, dacă utilizați o culoare permanentă, atunci va trebui să vă șamplați părul după clătirea colorantului pentru a împiedica vopseaua să devină mai întunecată.
  • Imagine intitulată Dye vopsită de păr negru roșu fără înălbitor Pasul 17
    5. Urmați cu un tratament de proteine ​​cu 2 etape pentru a vă face părul mai puternic. Deși nu este absolut necesar, acest lucru vă va face părul să arate mult mai frumos. Aplicați "pasul 1" o parte din tratament mai întâi, lăsați-o pentru timpul recomandat, apoi clătiți-o afară. Urmăriți-vă cu "pasul 2" o parte din tratament, așteptați timpul recomandat și clătiți-l, de asemenea.
  • "pasul 1" O parte din tratament vă poate face părul să se simtă crocante. Asta este normal.
  • S-ar putea să găsiți acest lucru într-un magazin alimentar, dar veți avea mai mult noroc într-un magazin de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Dye vopsită negru păr roșu fără înălbitor pas 18
    6. Terminați cu un tratament de culoare ion pentru a proteja culoarea. Din nou, acest lucru nu este complet necesar, dar vă va ajuta să vă protejați noua culoarea părului și să o păstrați de la estompare. Când vine vorba de colorantul de păr roșu, acest lucru este deosebit de util - colorantul de păr roșu este cunoscut ca să se estompeze mai repede decât altele.
  • Un tratament cu ioni este un alt produs pe care îl aplicați la părul dvs., apoi clătiți afară. Puteți găsi într-un magazin de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Dye vopsită de păr negru roșu fără înălbitor Pasul 19
    7. Utilizați produse de culori Păstrați culoarea părului. Spălați-vă părul cu șampoane și balsamuri fără sulfat. Utilizați apă rece când spălați și clătiți. Limitați utilizarea uneltelor de styling de căldură, cum ar fi iroanele plate și fiare de călcat și aplicați un protector de căldură atunci când le utilizați. Acoperiți părul cu o capotă, eșarfă sau pălărie înainte de a ieși în soare sau aplicați un protector de căldură UV.
  • sfaturi

    Dacă aveți vopsea de păr pe piele, îl puteți elimina cu un rememorare de machiaj bazat pe alcool.
  • Nu trebuie să amestecați deterioratoarele și colorantele de culoare în sticlele furnizate. Unii oameni găsesc mai ușor să le amestece în boluri separate.
  • Dacă amestecați produse în boluri separate, asigurați-vă că sunt făcute din plastic sau sticlă - nu metal. Aplicați produsul cu o perie de tăcere, dacă doriți.
  • Puteți găsi majoritatea produselor online sau într-un magazin de aprovizionare de frumusețe bine stocată.
  • Dacă sunteți sceptic cu privire la sfatul părului dvs. de păr, nu vă fie frică să întrebați un alt coadă pentru o a doua opinie.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Color Remover Kit
    • Vopsea de păr roșu
    • Filler de proteine
    • Tratamentul proteic cu 2 etape
    • Mask de condiționare profundă
    • Clarificarea șamponului (pentru colorarea părului negru de decolorare)
    • Safe de culori, șampon fără sulfat
    • Color-sigure, fără sulfat
    • Tratamentul culorii ionului
    • Capacul de duș
    • Cămașă veche sau prosop
    • vaselina
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar