Cum să acopere rădăcinile gri

Părul de argint al All-Over poate fi un aspect minunat, dar dacă nu sunteți destul de gata să îmbrățișați părul gri, acoperind griul tău este la fel de simplu ca și colorarea părului. Cu toate acestea, chiar dacă aveți părul colorat la un salon profesionist, este posibil să începeți să vedeți rădăcinile dvs. gri care arată înainte de următoarea dvs. întâlnire. Din fericire, puteți să vă atingeți culoarea rădăcină la domiciliu sau puteți utiliza produse de acoperire pentru o soluție temporară. Puteți utiliza chiar și evidențiere și acoperire pentru a vă ajuta să treceți când sunteți gata să vă dezvoltați Grays!

Pași

Metoda 1 din 3:
Vopsirea părului la domiciliu
  1. Imagine intitulată Cover Gri Rădăcini Pasul 1
1. Optați pentru o culoare de păr care este cât mai aproape de umbra dvs. naturală. Dacă puteți, alegeți un colorant care este în limitele 1-2 nuanțe ale culorii dvs. naturale. Pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună culoare a părului pentru părul gri, alegeți unul care este formulat special și etichetat pentru a fi utilizat pe Grays încăpățânat.
  • Dacă aveți îndoieli cu privire la ce culoare să alegeți, du-te cu unul care este puțin mai întunecat decât părul tău, deoarece rădăcinile tale sunt în mod normal puțin mai întunecate decât restul părului tău oricum.
  • Luați în considerare și subtilitățile părului dvs. De exemplu, dacă părul dvs. este o brunetă bogată, caldă, ați putea alege o culoare cu tonuri de castan cald. Dacă părul tău este o blondă rece, întunecată, puteți opta pentru un colorant cu mai mult de un subtil de cenușă.
  • Dacă părul este gros sau grosier, un vopsea de spumă vă poate oferi mai mult decât o acoperire cu o formulă de cremă. Cu toate acestea, dacă părul dvs. este bine sau subțire, luați în considerare utilizarea unui colorant de cremă, așa cum veți putea să-l aplicați mai precis.
  • Imagine intitulată Cover Gray Rădăcini Pasul 2
    2. Achiziționați o perie dacă kitul dvs. nu vine cu unul. Puteți achiziționa o perie ori de câte ori este vândută consumabile de frumusețe sau ambarcațiuni. O perie de spumă va funcționa cel mai bine dacă utilizați o formulă de spumă, în timp ce o perie sintetică de păr este cea mai bună dacă utilizați o colorant de cremă.
  • Căutați o perie care este plat și aproximativ 2 în (5.1 cm) lățime.
  • Folosind o perie vă oferă mai multă precizie atunci când aplicați colorantul, deci este perfect atunci când doriți să atingeți rădăcini fără să distrugeți evidențierea.
  • Imagine intitulată Cover Gri Rădăcini Pasul 3
    3. Skip Spălarea părului timp de 1-2 zile înainte de ao culca. Majoritatea coloranților semi-permanenți, inclusiv produsele dezvoltate pentru a acoperi Grays, muncesc cel mai bine pe părul nedorit. Asta pentru că uleiurile naturale din scalp vă va ajuta să vă protejați pielea și părul în timpul procesului chimic.
  • În acest timp, evitați utilizarea produselor de styling, cum ar fi hairpray, șampon uscat sau gel pentru a vă asigura că nu există acumularea care va împiedica răspândirea în mod egal a culorii.
  • Imagine intitulată Cover Gray Rădăcini Pasul 4
    4. Protejați-vă spațiul de lucru și îmbrăcămintea. Petele de colorant de păr pot fi dificil de curățat, deci este o idee bună să puneți niște prosoape în cazul picăturilor. Purtați haine vechi, iar dacă puteți, optați pentru un top buton, deci nu trebuie să vă trageți cămașa peste cap când este timpul să vă clătiți părul. De asemenea, purtați mănuși din plastic sau cauciuc pentru a vă proteja mâinile de petele de vopsire.
  • La Împiedicați colorarea pe față, Răspândiți un strat subțire de petrol pe pielea dvs. în jurul liniei de păr.
  • Deversările mari pot să se înmoaie prin prosoape, deci dacă doriți și mai multă protecție pentru podelele dvs., luați în considerare răspândirea pungilor de gunoi sau a unui alt material impermeabil în loc de prosoape.
  • Imagine intitulată Cover Gray Roots Pasul 5
    5. Se amestecă colorantul într-un castron în conformitate cu instrucțiunile de ambalaj. În mod obișnuit, colorantul vine cu o sticlă de vopsea și un pachet de dezvoltator și amestecați cei doi împreună. Instrucțiunile pachetului vă pot spune să amestecați produsul în sticlă și să aplicați cu un vârf de aplicator, dar dacă intenționați să utilizați o perie, amestecați produsele într-un vas de sticlă sau ceramic, în schimb.

    Nu doriți să utilizați coloranți chimici? Încerca Vopsele naturale de păr, cum ar fi cafeaua sau ceaiul pentru părul întunecat sau pulbere de henna sau hibiscus pentru părul roșu.

  • Imagine intitulată Cover Gray Rădăcini Pasul 06
    6. Utilizați o perie pentru a aplica colorantul la rădăcinile dvs. Periați mai întâi colorantul în jurul părului și templelor, apoi faceți părul în centru. Periați colorantul pe rădăcinile dvs. gri până la fiecare parte a părții dvs. Apoi, utilizați un pieptene pentru a vă întoarce părul doar spre stânga sau spre dreapta părții originale, apoi vopsea acel păr, de asemenea. Continuați să vă despărțiți părul și periajul pe vopsea până când toate rădăcinile gri sunt acoperite.
  • Dacă părul dvs. a fost deja colorat, nu suprapuneți noul colorant cu culoarea anterioară.
  • De asemenea, evitați aplicarea dopului direct la scalpul dvs.
  • Dacă doriți, puteți aplica culoarea peste rădăcinile dvs. Cu toate acestea, dacă aveți doar câteva gare și vă potriviți cu atenție culoarea naturală, puteți perie doar colorantul în zonele gri, dacă preferați.
  • Imagine intitulată Cover Grey Roots Pasul 7
    7. Lăsați colorantul în poziție în conformitate cu instrucțiunile pachetului. Unele mărci de colorant sunt foarte concentrate și vor lucra în doar 10 minute, în timp ce ar trebui să lăsați alte mărci în loc de 30-45 de minute. Pentru a evita deteriorarea părului, citiți cu atenție instrucțiunile din setul de colorant și setați un cronometru, astfel încât să nu pierdeți timpul.

    Bacsis: Încercați să acoperiți părul cu un capac de duș din plastic pentru a ajuta culoarea să se dezvolte mai repede.

  • Imagine intitulată Cover Gray Roots Pasul 8
    8. Clătiți-vă bine părul cu apă rece. Odată ce cronometrul este în sus, întoarceți dușul la o temperatură care este rece, dar încă confortabilă pe piele. Apoi, stați sub duș și clătiți-vă părul, masivându-vă scalpul cu degetele pentru a sparge vopselele de păr pe rădăcinile dvs. Continuați clătirea până când apa care iese din părul tău rulează clar.
  • Apa caldă sau caldă poate provoca decolorarea colorantului de păr, deci este întotdeauna cel mai bine să spălați părul colorat în apă rece.
  • Imagine intitulată Cover Gray Roots Pasul 9
    9. Condiționați-vă părul, apoi clătiți-l din nou. Majoritatea kiturilor de colorant de păr vin cu un balsam de hrănire conceput pentru a înlocui o parte din umiditatea pierdută în timpul procesului de vopsire. Dacă kitul dvs. nu are un balsam, aplicați un strat gros de balsam regulat la părul dvs. După 3-5 minute, clătiți bine părul.
  • Evitați șamponarea părului timp de cel puțin 48 de ore după culoarea părului. Acest lucru va permite unele dintre uleiurile naturale să construiască înapoi pe scalpul tău.
  • Imagine intitulată Cover Gray Roots Pasul 10
    10. Repetați atingerea la fiecare 6 săptămâni sau după cum este necesar. Când vă colorați părul la domiciliu, este mai bine să așteptați cu 6 săptămâni înainte de aplicații pentru a vă permite să vă recuperați părul. În plus, acest lucru vă va oferi rădăcinilor o șansă de a crește suficient încât să le puteți vopsi fără redizări peste culoarea anterioară.
  • În cazul în care rădăcinile dvs. arată înainte de atunci, încercați remedierile temporare pentru a le acoperi!
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind o acoperire temporară
    1. Imagine intitulată Cover Roots Gri Pasul 11
    1. Deghizați-vă rădăcinile cu un pulverizat colorat, pulbere sau baston. Există o serie de atingeri diferite de root pe piață care vă vor ajuta să ascundeți temporar părul gri. În funcție de produsul pe care îl alegeți, vă pulverizați, periați sau trageți culoarea pe orice gri vizibil. În majoritatea cazurilor, culoarea va dura până la data viitoare când vă spălați părul.
    • Pentru a vă asigura că acoperirea dvs. nu se va epuiza pe tot parcursul zilei, spritz rădăcinile cu spray de păr pentru a bloca culoarea.
    • Unele produse populare root-up produse includ color Wow Root Cover, bumble și bumble bb. Culor Stick, și l`Oreal Paris Magic Root Cover Up.

    Într-un vârf? Încercați să utilizați fishadow-ul mat, care este similar cu culoarea dvs. naturală a părului.

  • Imagine intitulată Cover Roots Gray Pasul 12
    2. Încercați rimelul colorat pentru a acoperi gri pe păr brun sau negru. Dacă aveți părul întunecat și aveți nevoie doar de o atingere rapidă înainte de următoarea dvs. întâlnire, luați în considerare periajul unei mici rimeluri pe rădăcinile dvs. Acest lucru vă va ajuta Grays să se amestece în mod natural și este mult mai ușor decât să vă vopsiți rădăcinile la domiciliu.
  • Puteți utiliza Mascara special destinată părului, dar rimelul genelor va funcționa și bine. Cu toate acestea, evitați formulele de volumizare sau tubul de rimel, deoarece textura acestora ar putea fi evidentă pe părul dvs.
  • Imagine intitulată Cover Gri Rădăcini Pasul 13
    3. Optați pentru șamponul uscat colorat pentru a absorbi uleiul în timp ce acoperiți Grays. Chiar și șamponul uscat regulat poate face firele de păr gri să pară mai puțin vizibile, dar o formulă colorată îi va ajuta să se amestece chiar mai bine. Alegeți o culoare formulată pentru tonul dvs. general de păr, fie că este blondă, brunetă sau roșu. Apoi, agitați-vă bine, țineți-l 6-8 în (15-20 cm) de la cap și pulverizați șamponul pe rădăcini.
  • Nuanța ar trebui să fie destul de subtilă încât abia va fi vizibilă. Cu toate acestea, aplicați produsul ușor până când știți cum arată.
  • Imagine intitulată Cover Gri Rădăcini Pasul 14
    4. Ascundeți rădăcinile cu un accesoriu elegant. Nu trebuie întotdeauna să vă culcați părul pentru a vă ascunde rădăcinile înainte de următoarea dvs. atingere. Legați o eșarfă destulă sau bandană în jurul capului tău ca o bandă de cap sau aruncați într-o pălărie rece care vă completează costumul. Sunt șanse, oamenii vor fi atât de ocupați, admirând stilul dvs., nu vor avea timp să se uite la rădăcinile voastre.
  • Subțire, eșarfe înguste lucrează cel mai bine ca accesorii de păr.
  • Dacă aveți nevoie, utilizați pini pentru a asigura eșarfa sau bandana în spatele urechilor dvs., astfel încât să nu se alunecă pe cap.
  • Imagine intitulată Cover Gray Rădăcini Pasul 15
    5. Purtați-vă părul într-o coc ciufulit cu rădăcini ridicate. Din moment ce griul tău va fi cel mai evident atunci când părul tău este slicked-spate, încercați să aplicați un spray root-volumizant la rădăcinile dvs. Apoi, înfășurați părul într-un bun mizerie și utilizați știfturi sau elastic pentru a ține părul în poziție. Puteți adăuga chiar și o mică panglică pentru a atrage mai multă atenție de orice gri.
  • Dacă doriți să vă purtați părul în jos, purtați-l în bucle sau partiți-o într-un alt loc decât în ​​mod normal, faceți pentru a deghiza firele de păr gri.
  • Metoda 3 din 3:
    Amestecarea lui Grays pentru a le ridica
    1. Imagine intitulată Cover Gri Roots Pasul 16
    1. Lăsați rădăcinile dvs. să crească până când sunt 1-2 în (2.5-5.1 cm) lung. Dacă sunteți gata să faceți comutatorul la părul gri, rețineți că va exista o perioadă de tranziție. Utilizați concentrații de rădăcini și accesorii de păr pentru a vă ascunde rădăcinile în timp ce cresc - sau îmbrățișează-le și nu vă faceți griji cu privire la ceea ce gândește oricine altcineva!
    • Părul crește o medie de aproximativ /2 în 1.3 cm) în fiecare lună, deci va dura probabil aproximativ 2-4 luni pentru gri pentru a obține acest lucru lung.
  • Imagine intitulată Cover Gri Rădăcini Pasul 17
    2. Utilizați un colorant aproape de culoarea dvs. naturală pentru a adăuga Lowlights la rădăcinile dvs. Odată ce rădăcinile dvs. sunt suficient de lungi pentru a viza, alegeți o culoare aproape de umbra dvs. naturală. Apoi, periați colorantul pe /4 în (0.64 cm) Secțiuni de păr în jurul părului, templelor și partea principală. Spațiu lumina scăderi cu cel puțin /2 în 1.3 cm). Lăsați colorantul conform instrucțiunilor, apoi clătiți-l.
  • Încearcă să spui lumina luminoasă în mod aleatoriu, pentru că ei vor arăta nenatural dacă sunt perfect distanțați.
  • Dacă te duci la un salon, lasă stilistul tău să știe că vrei să caute naturale pentru părul gri.
  • Imagine intitulată Cover Gri Rădăcini Pasul 18
    3. Vopsiți restul griului dvs. pentru o tranziție mai rapidă. Cea mai rapidă modalitate de a merge gri este să se potrivească cu restul părului la noua dvs. creștere gri. Deoarece acest lucru va implica în mod obișnuit să vă lumineze părul cu mai mult de 1 sau 2 nuanțe, este mai bine să aveți acest lucru făcut de un profesionist de salon. Cu toate acestea, puteți vopsiți propriul dvs. păr gri dacă vrei.
  • De asemenea, puteți adăuga culori de sare și piper pe tot parcursul părului, dacă preferați. Dacă vedeți un stilist, cereți un baraj gri pentru cea mai subtilă amestecare.
  • Imagine intitulată Cover Gray Roots Pasul 19
    4. Îndepărtați-vă părul în mod regulat până când totul crește în gri. Pe măsură ce creșteți griul tău, veți avea o perioadă de timp în care capetele părului dvs. sunt încă culoarea părului original sau vopsită, în timp ce jumătatea superioară este cea mai mare parte gri. Pentru a vă menține coafura, vedeți stilistul dvs. pentru tăieturi regulate pe măsură ce mergeți pe parcursul procesului de creștere. Acest lucru va ajuta tranziția să meargă mai repede, dar nu se va simți atât de drastic ca o cotoare mare.
  • Cu toate acestea, dacă nu vă deranjează să vă schimbați aspectul, luați în considerare tăierea părului într-un stil Pixie devreme în procesul de regrowth. După doar câteva ornamente, părul tău va fi în mare parte gri, și de acolo, poți să-l re-crezi în orice stil pe care îl alegi!
  • Imagine intitulată Cover Gray Roots Pasul 20
    5. Utilizați un șampon purpuriu pentru a vă menține părul un argint rece. Atât părul gri natural, cât și vopsit tinde să ia o distribuție gălbuie în timp. Pentru a preveni acest lucru, utilizați un șampon de tonifiere violet o dată pe săptămână sau așa cum este indicat pe etichetă. Șamponul va depune puțin din culoarea purpurie în părul dvs. de fiecare dată când vă spălați, creând un efect subtil de răcire.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Vopsirea părului la domiciliu

    • Kit de colorant de păr
    • Bowl de plastic mic
    • Spumă sau perie de brânză
    • Prosoape vechi și îmbrăcăminte
    • Mănuși
    • Balsam
    • PETROLEUM JELLY (OPȚIONAL)
    • Genți de gunoi (opțional)

    Folosind o acoperire temporară

    • Stick, pulbere sau creion (opțional)
    • Masca de păr (opțional)
    • Șampon uscat colorat (opțional)
    • Eșarfă, bandă de cap, bandana sau pălărie (opțional)
    • Pudră de ridicare a rădăcinilor (opțional)

    Amestecarea lui Grays pentru a le ridica

    • Colorant de păr - natural sau gri (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar